Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet h tenyleg (2 db)

Honnan lehet tudni h tenyleg a magzatviz szivarog?

Marmit mit lehet erezni vagy eszlelni?15.hetben jarunk.

Legjobb válasz: Neked még nagyon korai lenne, ha a magzatviz szivárogna!! De olyan, mintha bepisiltél volna. Nem tudod szabályozni, hanem csak úgy jön nagy sugárban, vagy szivárog. Fehée, szagtalan. De valósztinû nálad még folyásról beszélhetünk, amitõl ne ijedj meg, természetes, ha nem véres, vagy nagyon büdös. De ha megnyugtat, akkor a patikákban lehet kapni olyan tisztasági betétet, ami a magzatviztõl elszinezõdik. Remélem tudtam picit segiteni.. Én is félek tõle, hogy nem fogom észrevenni, de én már 32 htes vagyok.. Neked még van idõd, ne félj, minden rendben lesz!!

Neked még nagyon korai lenne, ha a magzatviz szivárogna!! De olyan, mintha bepisiltél volna. Nem tudod szabályozni, hanem csak úgy jön nagy sugárban, vagy szivárog. Fehée, szagtalan. De valósztinû nálad még folyásról beszélhetünk, amitõl ne ijedj meg, természetes, ha nem véres, vagy nagyon büdös. De ha megnyugtat, akkor a patikákban lehet kapni olyan tisztasági betétet, ami a magzatviztõl elszinezõdik. Remélem tudtam picit segiteni.. Én is félek tõle, hogy nem fogom észrevenni, de én már 32 htes vagyok.. Neked még van idõd, ne félj, minden rendben lesz!!
Nálam szivárgott, de már fájások is kisérték, valamint a 38. hetet betöltöttem. A nadrágodon fogsz észrevenni egy foltot, ami egyre növekszik. Ha elfolyik (tehát nem szivárog), akkor azt mindenképpen észre fogod venni. De remélem nálad még nem errõl van szó, pusztán bõ hüvelyváladékról, ami ilyenkor teljesen normális.
Nálam folydogált, de nem ömlött, hirtelen pukkanást éreztem belülrõl aztán folyt a combomon lefelé. Egyszerûen csak tudod, hogy az, mert tisztában vagy azzal, hogy be nem pisiltél! De nálad még nem valószínû, hogy ilyenrõl lenne szó!

Honnan lehet tudni a h a csaj tényleg nem színleli az orgazmust?

Legjobb válasz: "Aktus közben verejtékezik, a szíve nagyon gyorsan dobog és rettentõ szaporán veszi a levegõt." ezek sima szex közben nem így vannak alapból?

Gyakorlat teszi a mestert.Csináld jó sokat. Mikor már átmentél profi kategóriába , észre fogod venni a különbséget. Onnantól nem lehet átverni.
"Aktus közben verejtékezik, a szíve nagyon gyorsan dobog és rettentõ szaporán veszi a levegõt." ezek sima szex közben nem így vannak alapból?
Szerintem sosem lehetsz benne biztos mikor színleli. A nõk ezt nagyon ügyesen tudják csinálni. Csak akik ezt csinálják nem értem miért jobb színlelni, minthogy "tanítsa" partnerét, hogy jobb legyen.
Szétszaggatja a lepedõt, komolyan.. (csak egyszer)
Sehonnan. Tapasztaltabbak azt meg tudják állapítani ha biztosan színleli. De aki profin csinálja azt nagyon nehéz kiszúrni.
amúgy, mint férfi, sehonnan sem lehet megállapítani.
Aktus közben verejtékezik, a szíve nagyon gyorsan dobog és rettentõ szaporán veszi a levegõt.
Hát én nõ vagyok és voltam már úgy valakivel hogy nem hogy orgazmusom nem volt hanem egyenesen rossz volt az egész, és nem verejtékeztem nem dobogott gyorsan a szívem és nem volt semmi, csak az unalom és a csalódottság az arcomon. Nálam ezek a "tünetek" orgazmust jelentenek. Bocs ha másnak ez megvan mind szex közben orgazmus nélkül. Akkor ne hallgass rám.
Egyszer juttass el egyet az orgazmusig és utána figyeld emg az arcát! Onnantól kezdve tudni fogod! :)
A csajok szinlelik az orgazmust. Mi meg szinleljük h ez érdekel minket xD
Soha nem tudhatja egy férfi biztosra, hogy a nõ tényleg élvez vagy színlel. Nem vagyok a színlelés pártján, de néha tényleg jobb mint a másikat terhelni azzal hogy esetleg magára vegye hogy õ nem volt jó valamiben, amikor tudom, hogy most magam miatt nem tudok sehogy a csúcsra jutni. Ez egy kegyes hazugság. Persze a színlelés csak annál a férfinál jön szóba, akirõl tudod, hogy érdekli hogy neked is jó volt, nem csak neki.
A szeretkezésnek nem mindig az orgazmus a lényege. Sokkal jobb, kielégitõbb érzés h Õ élvezze. És mivel vannak ilyen pasik is akik nem csak azzal foglalkoznak, h nekik jó legyen, igen kell néha. Ha azt mondanám neki h szivem most nekem nem jó, nem tudok elmenni az jobban esne neki szerinted? Ja szerinted biztos mert valszeg szarsz rá h a párodnak jó vagy nem csak neked legyen jó. Képzeld volt ilyen is és elrontottam az egész este hangulatát mert azon filózott mit csinált rosszul, holott nem az õ hibája volt. Kedves utolsó...
Aztán meg rinyáltok ha nem jó.Örüljetek, hogy átvertétek a párotokat.Na meg magatokat, nekünk akkor is jó, ha nektek nem.
A belsõ remegés az amit ti se fogtok érezni:) Am azt is lehet imitálni, ha vkinek jóféle hüvelyizmai vannak. Értelme nem sok van amúgy, én csak akkor szoktam ha tudom h nem fog sikerülni (néha egyszerûen nem tudok kikapcsolni) viszont a párom addig nem megy el amig nekem nem jó legalább 2x-3x. De ilyenre hál istennek az esetek 2-3%-kában van csak szükség. És fiúkák biztosak lehettek benne h nem veszitek észre h át vagytok ejtve. Lehet lepontozgatni...:)
1 jel van amit nem tud színlelni! a punci belsõ fala remeg! picit csak de remeg! és ezt nem tudják színlelni
sehonnan, színleli és kész :)
a hüvelye lüktetve préseli ki a péniszbõl az utolsó csepp ondót is, apró remegések futnak végig a testén.de mi megbeszéltük még külön azt is, hogy elmondjuk, ha nem volt jó, mert ebbõl tanulunk
Én a mai napig nem értem. Nálunk fordítva szokott lenni, én nem bírok elmenni, és õ meg mindig azthiszi, hogy valamit rosszul csinál. Pedig nem, csak egyszerûen, vagy elmegyek 5 percen belúl, vagy minimum 40-50 perc kell. Én megmondom õszintén a végén már kínos is, meg unalmas is, mert õ már nem élvezi, mert már szénné élvezte magát, és már túlingerlõdött, én meg abbahagynám, mert neki már nem jó, viszont akkor meg megsértõdne. Ezért sokszor kézzel fejez be. Viszont én hiba is tetetném az oragzmust, mert nálunk egyértelmû jelei vannak :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!