Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet h a baba (3 db)

Honnan lehet tudni, h a baba mozog vagy ez fájdalmatlan méh-összehúzódás?

Van, mikor határozottan érzem, h a kisfiam mozgolódik. De olyan sokféle történést érzek odabenn. Az orvos kérdezte, vannak-e kontrakciók, és nemmel válaszoltam. Utána gondolkodtam, h lehet, h vannak, csak összetévesztem. 27 hetes kismama

Legjobb válasz: Elvileg a méhösszehúzódás kb 30 másodpercig tart, a méh megkeményedig, majd elernyed. A kisbaba szerintem ilyet nem csinál. Erre próbálj figyelni.

Elvileg a méhösszehúzódás kb 30 másodpercig tart, a méh megkeményedig, majd elernyed. A kisbaba szerintem ilyet nem csinál. Erre próbálj figyelni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Lehet buta kérdés de honnan érzed h jön a baba és rohanni kell a kórházba? : )

nem vok terhes elég fiatal vok csak kiváncsi vok :)

Legjobb válasz: Vagy elfolyik a magzatvíz, vagy szivárog, vagy pedig rendszeres fájások vannak.

Vagy elfolyik a magzatvíz, vagy szivárog, vagy pedig rendszeres fájások vannak.
Én vérezni kezdtem, így nem volt kérdés hogy menjek-e a kórházba, aztán rá 1 órára jöttek a fájások (de nem hasban, hanem deréktájban), mégis hazaküldtek, hogy elsõ baba nem jön ki ilyen könnyen. 5óra mulva kibújt a kisfiam... :) 4hetes baba anyukája
google. onnan hogy fáj és/vagy elmegy a magzatvíz.

Honnan lehet azt tudni, h épp hol a baba feje, lába, háta stb. a pocakban?

Sok fórumon lehet olvasni, h nyomja a feje a hólyagomat, most háttal fekszik, stb. És nem uh-on hangoznak el ezek a vélemények.

Legjobb válasz: Én éreztem, mikor kinyomkodta magát, kitapintható volt a feje, popsija, lába, amikor a térdét vagy a könyökét húzta "belül" az nem volt valami kellemes :D

Én éreztem, mikor kinyomkodta magát, kitapintható volt a feje, popsija, lába, amikor a térdét vagy a könyökét húzta "belül" az nem volt valami kellemes :D
HÁrom gyerekem van, és én sem tudtam igazán, de minimum bizonytalan voltam. A terhességek vége felé azért tudtam, mert akkor már nem forgott el a baba, és a szülésznõ (NSTn) megmondta, hogy hogyan helyezkedik el. A harmadik babám sokáig farfekvéses volt (a 39. héten fordult meg), neki a fejét ki tudtam tapintani, az a legkeményebb, és amíg a bordámnál volt, addig könnyû volt. Amúgy a második trimeszterben szerintem nehéz, mert rúgni tud a kezével vagy a lábával, de a fenekével is akár.
UH nélkül is meg lehet állapítani egy baba helyzetét a pocakban (mentõben sincs uh, mégis tudjuk, kb. mire számítsunk, ha jön a baba). Ha nem bírod a részleteket, akkor ne olvasd végig, de ebben a diasorban a 7. kép a külsõ tapintásos vizsgálatot mutatja be, sima hasra tett kézzel hogyan lehet megállapítani a baba helyzetét :) Most vagyok 32. hetes, de minden reggel megtapintom, hogy van a baba, hol van a baba a pocakomban :) http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=w..
Sose tudtam, hogy milye hol van a lányomnak. UH-on tudtam meg azt is amikor befordult.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!