Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet h a (61 db)

Minden fogamzasgatlo melle lehet algo flex met es algopirynt bevenni? Honnan tudom h a fogamzasgatlotol faj a csipom vagg magatol?

mindig faj a csipom nagyon mert rendszertelen kicsit a ciklusom es ma reggel vettem be az elso tabit

Legjobb válasz: Lehet mellé bevenni algoflexet, de akkor gyengít a fogi tabi hatását, még ki nem megy a szervezetbõl a flex, és csak azt tudom mondani h nézz el dokihoz ha ugyérzed attól fáj .)

Lehet mellé bevenni algoflexet, de akkor gyengít a fogi tabi hatását, még ki nem megy a szervezetbõl a flex, és csak azt tudom mondani h nézz el dokihoz ha ugyérzed attól fáj .)
Akkor menj orvoshoz, mert lehet, hogy nagyobb a baj. A fogamzásgátlótól nem fájhat semmid, de a rendszertelen menzesz cisztára vagy endometriózisra utal. Mindkettõ meddõséget okozhat.
Jézusom, miért gyengítené? Ne írjatok már baromságokat!! A tabletta hatását leginkább a hasmenés, a hányás gyengíti, fájdalomcsillapítóval nem ad keresztreakciót.

Honnan lehet letölteni a postal 2 (mind1 h meik verziójához) a weapons modot?

sehol sem találom a neten :( Ha tisem találjátok a weapons modot, akkor honnan tudok letölteni (külön) fegyvereket? el?re is thx!

Legjobb válasz: mire gondolsz?

mire gondolsz?

Honnan lehet letölteni a H. A. W. X.2 SKIDROW cracket?

Már kerestem a googleban is de ha találtam is 1-et az vagy vírusos volt vagy csak akkor lehetett letölteni ha fizetek érte....

Legjobb válasz: sztem nincsen hozzá.de én letöltöttem nem kellett a crack elindult a játék de nem lehetett se singlezni se multyzni azt mondják meg kell venni eredetiben

sztem nincsen hozzá.de én letöltöttem nem kellett a crack elindult a játék de nem lehetett se singlezni se multyzni azt mondják meg kell venni eredetiben

Honnan lehet tudni a h a csaj tényleg nem színleli az orgazmust?

Legjobb válasz: "Aktus közben verejtékezik, a szíve nagyon gyorsan dobog és rettentõ szaporán veszi a levegõt." ezek sima szex közben nem így vannak alapból?

Gyakorlat teszi a mestert.Csináld jó sokat. Mikor már átmentél profi kategóriába , észre fogod venni a különbséget. Onnantól nem lehet átverni.
"Aktus közben verejtékezik, a szíve nagyon gyorsan dobog és rettentõ szaporán veszi a levegõt." ezek sima szex közben nem így vannak alapból?
Szerintem sosem lehetsz benne biztos mikor színleli. A nõk ezt nagyon ügyesen tudják csinálni. Csak akik ezt csinálják nem értem miért jobb színlelni, minthogy "tanítsa" partnerét, hogy jobb legyen.
Szétszaggatja a lepedõt, komolyan.. (csak egyszer)
Sehonnan. Tapasztaltabbak azt meg tudják állapítani ha biztosan színleli. De aki profin csinálja azt nagyon nehéz kiszúrni.
amúgy, mint férfi, sehonnan sem lehet megállapítani.
Aktus közben verejtékezik, a szíve nagyon gyorsan dobog és rettentõ szaporán veszi a levegõt.
Hát én nõ vagyok és voltam már úgy valakivel hogy nem hogy orgazmusom nem volt hanem egyenesen rossz volt az egész, és nem verejtékeztem nem dobogott gyorsan a szívem és nem volt semmi, csak az unalom és a csalódottság az arcomon. Nálam ezek a "tünetek" orgazmust jelentenek. Bocs ha másnak ez megvan mind szex közben orgazmus nélkül. Akkor ne hallgass rám.
Egyszer juttass el egyet az orgazmusig és utána figyeld emg az arcát! Onnantól kezdve tudni fogod! :)
A csajok szinlelik az orgazmust. Mi meg szinleljük h ez érdekel minket xD
Soha nem tudhatja egy férfi biztosra, hogy a nõ tényleg élvez vagy színlel. Nem vagyok a színlelés pártján, de néha tényleg jobb mint a másikat terhelni azzal hogy esetleg magára vegye hogy õ nem volt jó valamiben, amikor tudom, hogy most magam miatt nem tudok sehogy a csúcsra jutni. Ez egy kegyes hazugság. Persze a színlelés csak annál a férfinál jön szóba, akirõl tudod, hogy érdekli hogy neked is jó volt, nem csak neki.
A szeretkezésnek nem mindig az orgazmus a lényege. Sokkal jobb, kielégitõbb érzés h Õ élvezze. És mivel vannak ilyen pasik is akik nem csak azzal foglalkoznak, h nekik jó legyen, igen kell néha. Ha azt mondanám neki h szivem most nekem nem jó, nem tudok elmenni az jobban esne neki szerinted? Ja szerinted biztos mert valszeg szarsz rá h a párodnak jó vagy nem csak neked legyen jó. Képzeld volt ilyen is és elrontottam az egész este hangulatát mert azon filózott mit csinált rosszul, holott nem az õ hibája volt. Kedves utolsó...
Aztán meg rinyáltok ha nem jó.Örüljetek, hogy átvertétek a párotokat.Na meg magatokat, nekünk akkor is jó, ha nektek nem.
A belsõ remegés az amit ti se fogtok érezni:) Am azt is lehet imitálni, ha vkinek jóféle hüvelyizmai vannak. Értelme nem sok van amúgy, én csak akkor szoktam ha tudom h nem fog sikerülni (néha egyszerûen nem tudok kikapcsolni) viszont a párom addig nem megy el amig nekem nem jó legalább 2x-3x. De ilyenre hál istennek az esetek 2-3%-kában van csak szükség. És fiúkák biztosak lehettek benne h nem veszitek észre h át vagytok ejtve. Lehet lepontozgatni...:)
1 jel van amit nem tud színlelni! a punci belsõ fala remeg! picit csak de remeg! és ezt nem tudják színlelni
sehonnan, színleli és kész :)
a hüvelye lüktetve préseli ki a péniszbõl az utolsó csepp ondót is, apró remegések futnak végig a testén.de mi megbeszéltük még külön azt is, hogy elmondjuk, ha nem volt jó, mert ebbõl tanulunk
Én a mai napig nem értem. Nálunk fordítva szokott lenni, én nem bírok elmenni, és õ meg mindig azthiszi, hogy valamit rosszul csinál. Pedig nem, csak egyszerûen, vagy elmegyek 5 percen belúl, vagy minimum 40-50 perc kell. Én megmondom õszintén a végén már kínos is, meg unalmas is, mert õ már nem élvezi, mert már szénné élvezte magát, és már túlingerlõdött, én meg abbahagynám, mert neki már nem jó, viszont akkor meg megsértõdne. Ezért sokszor kézzel fejez be. Viszont én hiba is tetetném az oragzmust, mert nálunk egyértelmû jelei vannak :S

Megmondanátok h honnan lehet letölteni a Symbian OS S60 5th Edition operációs rendszert nokia c5-03-ra?

A letöltési linket ide illesszétek már be meg ha lehet akkor magyar legyen, és h h kell újratelepíteni azt is írjátok már le!!!

Legjobb válasz: Elsõ lépés. Nokia.com. Onnan az Nokia suit letöltése. Trlepíted a pcre. Tel usbn gépreköt. Szoftverfrissítés azt ennyi. Ha valami gond van, vagy nem talál vagy halott a teled akkor phonex. Nah ezt hosszù leírni. A nokiaprogramok.hu fórumban viszont ott a link, a lépések!

Elsõ lépés. Nokia.com. Onnan az Nokia suit letöltése. Trlepíted a pcre. Tel usbn gépreköt. Szoftverfrissítés azt ennyi. Ha valami gond van, vagy nem talál vagy halott a teled akkor phonex. Nah ezt hosszù leírni. A nokiaprogramok.hu fórumban viszont ott a link, a lépések!
jah a sute majd automatikusan megkeresi a teledre való oprendszerbõl az ùjat. Szal az tényleg egyszerû. Elõtte viszont ments mindent. A többinek pedig a fórumon olvashatsz utánna.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!

Lehet, h. hülye kérdés lesz: Van egy blogom (blog.hu), honnan tudom meg, h. kik lájkolták a bejegyzéseimet?

Azért fontos, mert a lájkolók között hirdettem egy nyereményjátékot.

Legjobb válasz: sztem azt nem látod, csak hogy hányan. de nem vaagyok benne biztos.

sztem azt nem látod, csak hogy hányan. de nem vaagyok benne biztos.
énis csak a számukat látom :D ha rájöttél esetleg akkor szólj!

Honnan lehet tudni h egy férfi kíván egy nőt? (Non verbális jelekkel! Azaz szavak nélkül h fejezi ki? ) de ne a legnyomulósabb példát írjátok hanem az ilyen "rejtett" jeleket

Legjobb válasz: dudorodik a f.asza gyerek,fülcimpáját szopogatja izgalmában,fülszõrére gyöngyöket fûz remegõ kézzel,és csöpög az orra.

Ha egy társaságban vagytok, és szemez veled, vagy gyakran rádnéz, akkor lehet, hogy tetszel neki. Akkor is ha az asztal alatt veri.
dudorodik a f.asza gyerek, fülcimpáját szopogatja izgalmában, fülszõrére gyöngyöket fûz remegõ kézzel, és csöpög az orra.
Ahogyan rád néz, a tekintet nagyon fontos, próbál hozzád érni, véletlenül" megfogja a combod, kezed pl. Nem tud a kezeivel mit csinálni, izeg-mozog, nem bír megülni/megállni, akadozik a hangja, száját megnyalja, vagy a te szád nézi miközben beszélsz. stb. :)
Rejtett? Benyúlsz a gatyába és ha kemény az ami oda van rejtve, akkor kíván!
szerintem nem lehet tudni! az élet minden általánosítást felülír! több helyen olvastam, hogy az alábbi jelek azok: szemkontaktus, folyamatosan mosolyog, a lábai (cipõ orra) feléd néznek, illegeti-billegeti magát, hozzád ér, babrálja a haját, árulkodó testhelyzet. például: ülsz a padon olyan a lány, kérdez valamit és elkezdtek dumálni. a lábai feléd vannak mosolyog, nevetgél, dobálja a haját, közel hajol hozzád stb... aztán mégsem lesz semmi! ez megint olyan dolog, hogy mindenkinél más, egyedi. a legjobb ha egyénenként utána jársz hogy tetszel-e neki vagy sem.
nézésébõl.
Kérdezd a mestert! Én mindennap dobom a jeleket a lányok felé, igaz nem mindegyikük vevõ ezekre, de sokan veszik a lapot és sokféle visszajelzést kapok. Én szemezéssel kezdem, figyelem a lány arcát, amúgy is nálam a legfontosabb egy lányban az arca, szemei, sokat elárul ha figyelem a tekintetét, milyen hangulatban van éppen, min agyal, mennyire bátor, magabiztos, önbizalomhiányos vagy inkább félénkebb típus stb. Szóval, aki azt írta, hogy nézi a seggét a csajoknak az egy bunkó barom, aki csak megdugna, de nem akarna tõled semmi komolyabbat és valószínûleg az ilyen emberek agyilag is zoknik. Persze én is megnézem a lány egész alakját, de nem a fenék vagy a mellek vannak a figyelem középpontjában, hanem az arc!
a seggedet nézi :D
A kérdező hozzászólása: 1 válasz ez nyomulós :D 2. köszi 3. ok .... -.-
Összefossa magát!
"fülszõrére gyöngyöket fûz remegõ kézzel" sírok :'D
Nem tudom hogy más férfiak is így vannak vele de amikor nekem tetszik egy lány akkor én a számhoz mindig odateszem a kezem de még csak nem is direkt csak ott találom. :D
nézésbõl kiderûl minden
Szerintem nem lehet teljesen általánosítani. Lehet ez egyedi ki hogy fejezi ki, de függhet más tényezõktõl is, pl. kortól. Általában a nõ felé fordult láb árulkodó meg a nézés. Bár a fiatal fiúk általában félénkebbek, nem mutatják ki annyira nyíltan és bátran. Az idõsebbek már inkább mernek ahogy észrevettem. :) A nézés nem mindig lehet jel, mert valakinek lehet egy alap nézése, ezt félre is lehet érteni. Én onnan szoktam tudni, hogy egy pasi megkíván, hogy a hosszas nézésen és szemkontaktuson kívül keresi az alkalmat a beszélgetésre, hogy a közelebb kerüljön, miközben néz a haját feltûnõen (ez nagyon tipikus) igazgatja (nem dobálja mint a nõk!), az arcát, az állát simítja (én legalábbis ezeket szoktam észre venni a szemkontaktuson kívül, olyankor magamban jókat nevetek :) ). Meg ez is, hogy némely idõközönként megérint, a válladat, combodat, karodat, vagy véletlenül más testrészedet. :) Nem mindenki kisugárzásán látszik, nem tudom miért. Volt akirõl tudtam hogy be van indulva rám de ha nem mondta volna meg nem tudtam volna állapítani (van aki jól titkolja, aki ki akarja nyilvánítani ki is fogja). 25/L
nézésbõl.
Hát ez a gatyát leöntõs komment nagyon bejön.Szétröhögtem magam.Ez nagyon ász tanács, szerintem ez 100%-os!!!
Véletlen leöntöd a gatyáját valamivel(csak ne forróval) és megtörlöd dolog nem jó? Ha érzed hogy kemény akkor Ok! (:
A kérdező hozzászólása: sztem te a lányt írtad le.. a férfi biztos nem dobálja a haját meg folyton-folyvást mosolyog
nézz végig a rocco filmket és többé nem kérdezel butaságot

Kínos kérdés azokhoz a lányokhoz, akik rendszeresen análoznak. Honnan lehet tudni, h szabad e?

Régebben volt, hogy együtt éltem valakivel, és akkor nem okozott gondot a dolog, mert kizuhanyoztam magam, otthon voltam, volt id?m rá meg minden. Így nem aggódtam emiatt. De azóta olyanokkal voltam, akikkel nem élek együtt, csak megyek hozzájuk, randizunk, ilyesmi. És ezek a pasik mindig menetközben kérdeztek rá az análra, mintha azt csak úgy lehetne bármikor. Én meg mindig nemet mondtam, mert ugye nem tisztítottam ki magam el?tte, így meg nem érzem magam biztonságban. Mégis hogy lehet ezt megoldani? Honnan tudom, hogy nem lesz semmi baleset? Most azt mégse mondhatom ott helyben egy pasi lakásán, h figyelj csak oké, benne vagyok, de akkor elmegyek félórára és a zuhanyoddal öblítgetem a seggem... már bocs.

Legjobb válasz: randin ne análozz... erre komolyan nem tudok mit írni, csak ilyen légyottokon nem lehet megoldani, komoly kapcsolatban oké, de kajak ilyen alkalmi kapcsolatoknál? áhh...

randin ne análozz... erre komolyan nem tudok mit írni, csak ilyen légyottokon nem lehet megoldani, komoly kapcsolatban oké, de kajak ilyen alkalmi kapcsolatoknál? áhh...
Ne foglalkozz a bunkó hozzászólásokkal! Engem is roppantul zavarna, ha aktus végére bármi oda nem illõ lenne a péniszen. Függetlenül attól, hogy gumival csináljuk vagy sem, azaz hogy emiatt kellene-e még fertõzéstõl is tartani. Már önmagában az, hogy gusztustalan, nagyon illúzióromboló és zavaró, nem mellesleg ciki is eléggé. Viszont az sem állapot, hogy mindketten szeretnétek fenékbe, mégse engeded egy teljes éven át. Valahogy sürgõsen találjatok megoldást erre! Vagy az, ami elhangzott, hogy otthon, indulás elõtt kimosod magad. Vagy megkéred tõle, hogy hadd menjél el tisztálkodni nála szex elõtt. Szerintem több hónap járás után ez egyáltalán nem ciki. ;)
A kérdező hozzászólása: utolsó...köszi a részletes elemzést és nem, soha a büdös életben nem mehetne seggbõl szájba, meg úgy sehová máshova, amíg meg nem mosta
Gumival ugyan miért, és mitõl félsz? Mondjuk, a kukorica, meg borsó, és hasonszõrû társaik, tényleg nem urbánlegenda, már nekem is volt szerencsém egyszer, kétszer pöckölgetni, :D bár mondjuk én jót nevettem rajta, és vissza toltam a brét a valagútba! :D Figyu! EZ most bunkó kérdés lesz, de tényleg érdekelne, hogy ha "kitisztítod" magad rendesen, akkor mehet közben a seggbõl szájba verzió???? Jut is eszembe, gumi nélkül a szotyi darabkák, meg a tökmag darabok (amiket ugye nem tud kellõ hatékonysággal megemészteni a szervezet) nagyon alattomosak tudnak még lenni! :D
A kérdező hozzászólása: utolsó...igen, kb olyasmitõl félek, ha ciki ha nem :D és gumival is félnék tõle...
1, oldjátok meg pl gumival, 2, mitõl félsz? Hogy majd le kell pöckölnie a kukorica darabot!? :D
A kérdező hozzászólása: nem...mondom hónapok óta együtt vagyunk.... csak már az elõzõ párommal is ilyen gondom volt és végül egy éven keresztül egyszer sem mertem engedni...
Tehát ha jól értelmezem, már az elsõ randi után is mindjárt bele csaptok a fenekedbe? Te sem lehetsz egy egyszerû!
A kérdező hozzászólása: kb. 1-2 óra múlva kerül sor a szexre, addig tv-zünk, eszünk, sétálunk, beszélgetünk, stb. Nekem is még ez az egy dolog jutott eszembe, h elõtte otthon. Csak most merpill az a nagy gáz, hogy nem is lakok még ott, ahol õ. Szóval ebben a formában majd csak késõbb lehet megoldani. (mert most 2 órát utazgatok hozzá, ha látni akarom)
Intézd el otthon, és mondd, hogy most szeretnéd...
És ha otthon, indulás elõtt kitisztítod magad? Vagy mennyi idõ, amíg átérsz, és mennyivel késõbb kerül sor a szexre?
Én meg úgy is csak gumiban análoználak, szóval mind1, de ha jól értem, akkor nem gumiban csináljátok? Mert az amúgy elég gyászos!!!
akkor viszont elnézést az offért, csak a magyarázatból így jön le teljesen. akkor viszont a helyedben úgy oldanám meg, hogy otthon kitisztítom magam, és utána megyek el hozzá, akkor nem lesz gond:)
Gyere át hozzám. Én megengedem hogy zuhanyozz elõtte ha te is beengedet majd a popsidba.
A kérdező hozzászólása: nem alkalmi kapcsolat, már többhónapos...viszont ritkán találkozunk és nem lakunk együtt, mint elõtte... nem egyéjszakásnál gondoltam persze
Ez elég egyéni, van akit zavar ha valami rajta marad van akit nem. Egyébként a végbélben többségében nincs semmi. Ezt az orvosok is megerõsítik. Ha érzel ott valamit akkor ne. Mert az fájhat is, tapasztalatból mondom. Az én pasimat nem zavarja, hogyha van ott egy kis "csoki". Utána megmossa és kész. Persze nem vesszük ki közben meg nem dugjuk máshová.

Honnan lehet tudni, h a WIFI-re kapcsolódtam-e vagy pedig az előfizetett nettel böngészek?

Mindkett?t be lehet kapcsolni egyszerre. Ha kikapcsolom az adatforgalmat, akkor nem lehet egyikre se fellépni, viszont ha bekapcsolom, akkor nem tudom, h most wifihez kapcsolódott vagy pedig a rendes netre...

Legjobb válasz: Ha wifit használsz akkor az adatforgalmadhoz nem nyúl a telefon. A fenti sávban kellene látnod egy wifijelet, vagy egy olyat hogy H és egy lefele nyíl meg egy felfele. Milyen készüléked van?

Ha wifit használsz akkor az adatforgalmadhoz nem nyúl a telefon. A fenti sávban kellene látnod egy wifijelet, vagy egy olyat hogy H és egy lefele nyíl meg egy felfele. Milyen készüléked van?
http://www.mobilarena.hu/dl/cnt/2012-07/87762/sony_xperia_go.. Ezen a képen fent a SONY feliratnak az N betû lévõ alatt található jelt kéne hogy kapd, és akkor vagy csatlakozva a wifihez.
A kérdező hozzászólása: köszi:) Bekapcsoltam a wifit és csatlakoztattam, most azt a jelet adja ki, ami az N alatt van. És akkor így a másikra nincs is csatlakoztatva ugye, mert most a 3G-t nem látom kiírva:) És ha ezen netezek, akkor ezt nem számolja bele a havi 300MB-ba vagy igen? És ha innen töltök le mondjuk a google play-bõl?
A kérdező hozzászólása: Most kikapcsoltam a wifit és felmentem a netre, akkor is h-t írt ki, felfele meg lefele nyíllal, meg a 3G-t is kiírja, és így válrogatják egymást, pedig a wifit most kikapcsoltam
A kérdező hozzászólása: xperia go-m van
Ha csatlakozol wifire akkor is h -t ír ki?

Honnan lehet tudni, h egy csaj csak a pénzre hajt?

Hogy viselkedik? Miket csinál?

Legjobb válasz: hát amikor mentek a pénztárhoz úgy csinál mintha otthon hagyta a pénztárcáját. vagy csak simán h "úú de jó az a ruha" de milyen drága :/ stb...

hát amikor mentek a pénztárhoz úgy csinál mintha otthon hagyta a pénztárcáját. vagy csak simán h "úú de jó az a ruha" de milyen drága :/ stb...
Valahol minden csaj a pénzre hajt. Ha bevallják ha nem. Persze vannak extrém esetek szép számmal, de náluk eleinte a legritkább esetben lehet leszûrni, hogy valóban a pénzre mennének. Csak amikor már nagyon benne vagy a kapcsolatban akkor jön a követelõzés, meg nagy eséllyel qratják magukat teherbe hogy bebiztosítsák magukat.
Nnna ezaz, amit nem kell leírni, úgy is mindenki észre veszi.
Na igen, a lányok nagy része ilyen, megvárják, hogy te fizess, közben nem keresel többet, mint õk, de azért te vagy a férfi, szóval kutya kötelességed fizetni. Utalgat a barátnõire, hogy õk a pasijuktól miket kaptak, vagy minden buta ünnepet meg akar ünnepelni: évforduló, névnap, szülinap, Valentin nap stb... csak hogy olyankor kapjon valamit. Nem visz pénzt sose, áll a pénztárnál és megvárja, hogy te vedd elõ a pénztárcádat. Drágább kaját rendel étteremben, ha te hívod meg, sose veti fel, hogy õ hívna meg, vagy mindenki fizeti a sajátját. A szüleit hozza fel példának, hogy az anyja milyen aranyláncot kapott házassági évfordulóra. Elejti néha a nincs egy rongyom, amit felvehetnék szöveget. Bezzeg más pasi, vagy az exe milyen gáláns. És még sorolhatnám...
A kérdező hozzászólása: Soroljátok még! És mi van ha elereszted az ilyen dolgokat a füled mellett? Hogy reagál? Vagy ha megkapja amit szeretne?
Akinek megveszel pár szép ruhát, elviszed jó helyekre, este meg ha felhozod: "Sex?" "Bocsi, nem fáj a fejem, de azért azt a nyakláncot megkaphatom?"
Meghívatja magát, elvárja a drága ajándékokat.
Erre nem igazán tudok hasznos választ adni, mert én nem a pénzre hajtok, pl. nem engedem, hogy meghívjon bármire is elsõ randin, sõt általában utána sem :D Aztán a késõbbiekben max. az van, hogy egyszer õ fizet egyszer én. 24/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!