Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet h (107 db)

Mestruáció után pár nappal peteérés? Olvastam itt pár válaszban h vannak akik tudják h mesi után pár nappal estek teherbe. Azt honnan lehet tudni?

Én mesi után vagyok nagyon kívánós (szexre), olvastam valahol h ez is peteérés egyik tünete.Lehet h nekem akkor van pém?De akkor miért 28 naposak a ciklusaim?

Legjobb válasz: A baba méretébõl,esetleg figyelt peteérésbõl(uh vagy hõgörbe) tudják ennyire pontosan! A szex mint "tünet" nem feltétlenül állja meg a helyét!Nekem van hogy elõtte kívánom nagyon,van hogy akkor és van hogy utána!Sõt mensi alatt le se lehet lõni!:) És még sajnos nem vagyok terhes!:(

A baba méretébõl, esetleg figyelt peteérésbõl(uh vagy hõgörbe) tudják ennyire pontosan! A szex mint "tünet" nem feltétlenül állja meg a helyét!Nekem van hogy elõtte kívánom nagyon, van hogy akkor és van hogy utána!Sõt mensi alatt le se lehet lõni!:) És még sajnos nem vagyok terhes!:(
Én onnan tudtam, hogy sem elõtte sem utána nem voltunk együtt a férjemmel (külföldön dolgozik). Megjött 1-jén, elmúlt 6-án és 8-án voltunk együtt. A dokim is csak nézett, bár hozzátette bármi megtörténhet. Úgyhogy a korhoz õ hozzáadott és mikor elméletileg 4 hetesnek kellett volna lennem, majdnem 6 hetes voltam már az uh méret alapján is. Nekem elõtte mindig 11-12 napon volt peteérésem. Lehet, hogy azért volt most extra, mert elõtte 3 hónapig nem volt itthon. Tudni onnan tudod, ha folyamatosan nézed magad, méred a hõdet stb..., de például nekem nem volt nyák, semmi nem utalt arra, amit szoktam érezni peteéréskor.
Én pontosan így voltam vele mint a második válaszoló. Megjött 2-án elmúlt 6-án és közvetlen másnap voltunk együtt 7-én. Többször nem, vagyis védekezés nélkül nem. Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy több évig is voltunk így együtt, mensi után közvetlen, de ebbõl az 1 alkalomból fogant meg a kisfiam.

Samsung Divához honnan lehet játékokat letölteni? Vagy egyáltalán lehet rá játékot rakni? Mert nem írja ki h játékok csak h egyéb fájlok. Nem találtam sehol se hozzá játékot.

Legjobb válasz: egyébfájlokba kell tölteni a játékot onnan telepíteni és akkor kerül a játékokba. Egyébként: http://s5230.rbz.hu/index.php?option=com_content&view=articl.. Ne tévesszen meg h s5230 (azért másoltam így be mert így van nekem kedvencek között)

egyébfájlokba kell tölteni a játékot onnan telepíteni és akkor kerül a játékokba. Egyébként: http://s5230.rbz.hu/index.php?option=com_content&view=articl.. Ne tévesszen meg h s5230 (azért másoltam így be mert így van nekem kedvencek között)
A kérdező hozzászólása: köszi, de még annyit h csak regisztrálva tudok tölteni? Amúgy regisztráltam de nem küldtek semmit e-mail-ben és így nem enged be na mind1. Köszi
regizve hát nem értem miért nem küldtek e-mailt nekem rögtön küldték:O
Én is hasonló gonddal küzdöttem és nekem nem sikerült belépnem az oldalra :o((((

Honnan lehet eldönteni h. Alanyeset, Tárgyeset, Részeseset? ( NÉMET )

Legjobb válasz: Nagyon egyszerûen. Nézzük pl. a tárgyesetet: mondjuk azt akarod mondani, hogy "keresek egy kutyát". Akkor megvan a mondat odáig, hogy "Ich suche..." és most jön az, h itt tárgyeset kell, vagy alany-? Nos, mivel a magyarban is azt mondod, h a kutyáT, ezért tárgy. Ez sokszor mûködik, csak lefordítod magadban. Vannak persze kivételek. Pl. a haben, de ha azt úgy fordítod, h birtokolni, akkor az magyarban is tárgyesetet vonz. Részes: aus,bei,mit,nach,von,zu prepozíció után biztos az jön. Amúgy meg ha Hol? kérdésre válaszolsz, akkor is. Ha meg csak simán változik a személyes névmás részessé, akkor azt fejezed ki, hogy annak a részére . Amúgy jegyezd meg ezt, a legjobb némettanár, akit ismerek tanította: Hová akasszam a Holdat? Ebbõl a kis szójátékból megjegyezheted, hogy: Hová AK...-vagyis a Hová?- kérdés Akkusativot azaz tárgyesetet vonz ... a HolDAT-vagyis a Hol?- kérdés Dativot, vagyis részesesetet vonz.

Nagyon egyszerûen. Nézzük pl. a tárgyesetet: mondjuk azt akarod mondani, hogy "keresek egy kutyát". Akkor megvan a mondat odáig, hogy "Ich suche..." és most jön az, h itt tárgyeset kell, vagy alany-? Nos, mivel a magyarban is azt mondod, h a kutyáT, ezért tárgy. Ez sokszor mûködik, csak lefordítod magadban. Vannak persze kivételek. Pl. a haben, de ha azt úgy fordítod, h birtokolni, akkor az magyarban is tárgyesetet vonz. Részes: aus, bei, mit, nach, von, zu prepozíció után biztos az jön. Amúgy meg ha Hol? kérdésre válaszolsz, akkor is. Ha meg csak simán változik a személyes névmás részessé, akkor azt fejezed ki, hogy annak a részére . Amúgy jegyezd meg ezt, a legjobb némettanár, akit ismerek tanította: Hová akasszam a Holdat? Ebbõl a kis szójátékból megjegyezheted, hogy: Hová AK...-vagyis a Hová?- kérdés Akkusativot azaz tárgyesetet vonz ... a HolDAT-vagyis a Hol?- kérdés Dativot, vagyis részesesetet vonz.
Meg kell tanulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segítettél !! :D
bocsánat, én csak rákerestem erre a neten, és megtaláltam ezt a holdas dolgot, és csak akartam mondani, hogy KÖSZÖNÖM !!!!!!

Utóbbi időben kezdem azon kapni magam h lányok seggét is megbámulom. Lehet h ez csk 1 korszak az élatemben. Honnan tusom meg h melyik nem iránt vozódom?

lehet hogy biszex vagyok?hogy tudom meg biztosra? segítséget légyszi!!

Legjobb válasz: A kérdésedböl itélve lány vagy. Am érzed.

A kérdésedböl itélve lány vagy. Am érzed.
Nem lehet hogy csak összeméred magad velük?
Szerintem a lányok többsége megnézi a konkurenciát. Attól még, hogy kíváncsi vagy, nem vagy biszex.
Ha bele is markolnál vagy ki is nyalnád akkor vagy biszex. Jön a nyár, a sok kis szoknya... majd akkor kiderül a dolog :D
Ez édes :D Ettõl még nem leszel még csak biszex sem :) Csak egyszerûen megnézed, és ennyi. Egy szép hajat is megnézel gondolom, és eltûnõdsz, hogy te is szeretnél hasonlót, vagy csak szimplán tetszik, stb.. Nah, hát ez is olyasmi..
Én is meg szoktam bámulni a csajokat, de nem vagyok biszex:D És igen, a seggüket is megnézem. De tényleg azért, amit már egy elõzõ válaszoló is írt, azon gondolkozom, hogy az enyém jobb-e:) 17/L
Én is mindig megnézem... Pont úgy mint egy jó férfiét..Ebbe szerintem semmi furcsa nincs:P
Én is mindig megbámulom a nõket, pedig nõ vagyok, de semmi szexuális érzés nem társul hozzá, hanem ha látok egy nagyon jó nõt, akkor inkább "fogásokat" lesek el, hogy milyen smink- vagy ruha-kombinációtól néz ki olyan jól, hogy azt én is felhasználhassam.

Minden fogamzasgatlo melle lehet algo flex met es algopirynt bevenni? Honnan tudom h a fogamzasgatlotol faj a csipom vagg magatol?

mindig faj a csipom nagyon mert rendszertelen kicsit a ciklusom es ma reggel vettem be az elso tabit

Legjobb válasz: Lehet mellé bevenni algoflexet, de akkor gyengít a fogi tabi hatását, még ki nem megy a szervezetbõl a flex, és csak azt tudom mondani h nézz el dokihoz ha ugyérzed attól fáj .)

Lehet mellé bevenni algoflexet, de akkor gyengít a fogi tabi hatását, még ki nem megy a szervezetbõl a flex, és csak azt tudom mondani h nézz el dokihoz ha ugyérzed attól fáj .)
Akkor menj orvoshoz, mert lehet, hogy nagyobb a baj. A fogamzásgátlótól nem fájhat semmid, de a rendszertelen menzesz cisztára vagy endometriózisra utal. Mindkettõ meddõséget okozhat.
Jézusom, miért gyengítené? Ne írjatok már baromságokat!! A tabletta hatását leginkább a hasmenés, a hányás gyengíti, fájdalomcsillapítóval nem ad keresztreakciót.
Mikor azt mondja, hogy "kopj le", az gyanús.
Attól függ, ha valaki bejön mosolyogj rá és ha visszamosolyog akkor ott már van valami. H a legrosszabb vicceden is nevet(esetemben nem, de ismerek olyat aki igen) akkor is nyert ügyed van. Ha elhúzódik, vagy mindig máshova néz, mintha keresne valamit, vagy valakit, mikor beszéltek, valószínûleg nem érdekled. De van még pár ilyen. L/17
Ha szeretne tõled valamit igyekszik minél gyakrabban a közeledben lenni, mosolyog rád, flörtöl veled, sokat és nyíltan beszélgettek, látod a szemén hogy bejössz neki... Ha pattintani akar, ennek az ellenkezõje, igyekszik kerülni a társaságod, csak felszínesen beszélget veled, közben félrenézeget, látod rajta hogy inkább máshol lenne, esetleg célozgat is rá hogy nem akar tõled semmit. Puhatolózásként hívd el valahova, ha bennevan már fél siker, a randin pedig figyeled a viselkedését és abból rá fogsz jönni :)

Honnan tudjam, h milyen kodek szükséges a gépre? Nem egy kodeket lehet letölteni, mégis honnan tudjam milyen kell?

Legjobb válasz: A kérdésedre talán választ ad ez a program>>> http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. A GOM Player magyarul itt tölthetõ le, én is ezt használom>>> http://zityi33.fw.hu/ ...a szépsége fogott meg azontúl, hogy szinte mindent lejátszik. (Eddig csak .vro fájlt nem tudott...) Problémát okozhat, ha össze-vissza telepítesz kodekeket. Egy csomagot telepíts!

A kérdésedre talán választ ad ez a program>>> http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. A GOM Player magyarul itt tölthetõ le, én is ezt használom>>> http://zityi33.fw.hu/ ...a szépsége fogott meg azontúl, hogy szinte mindent lejátszik. (Eddig csak .vro fájlt nem tudott...) Problémát okozhat, ha össze-vissza telepítesz kodekeket. Egy csomagot telepíts!
Itt keresgélj: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/alkategoriak/kodolok-.. A K-Lite az egyik leg jobb szerintem.
ha csak nézni akarsz, akkor tök felesleges mindefélét telepíteni. tedd fel ezt, ez mindent játszik: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=DN12
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Használd azt a programot amit belinkelt. A GOM player az egyik legjobb lejátszó. Ha valamit netalántán nem tudna lejátszani, akkor egybõl kiad egy ablakot ahol !!hivatalos!! forrásból letöltheted azt az egy kodeket amire szükséged van. Így elkerülheted a kodekek keveredését a gépeden, és megspórolhatsz néhány kellemetlenséget magadnak.
Ezeket a kodekek általában mind packok, úgyhogy elvileg mindben benne van, amire szükséged lehet.Én a k-lite kodek packot használom, maximálisan meg vagyok elégedve vele.Semmi probléma, semmi összeakadás.Tartalmazz a Media Player Classic nevû, kitûnõ, magyar fejlesztésû, szinte minden media fájllal megbirkózó lejátszót is. Annyit lett már emlegetve, ez a gom player, hogy úgy döntöttem kipróbálom.Nem tûnik rossznak, de semmi extra.Akkor már inkább a VLC player, ha mindenáron olyan lejátszót akar valaki, ami külsõ kodekek nélkül dolgozik.Tudom, hogy ez nem olyan lényeges dolog, de úgy néz ki, hogy nem lehet magyar nyelven elérni ezt a gom playert.

Hõmérõzésbõl honnan lehet tudni, hogy biztos, hogy volt ovu?

Legjobb válasz: Kb. 14-16nappal a következõ vérzés elõtt leesik a hõ, majd jóval magasabban marad folyamatosan.

Kb. 14-16nappal a következõ vérzés elõtt leesik a hõ, majd jóval magasabban marad folyamatosan.

Honnan lehet tudni, h a WIFI-re kapcsolódtam-e vagy pedig az előfizetett nettel böngészek?

Mindkett?t be lehet kapcsolni egyszerre. Ha kikapcsolom az adatforgalmat, akkor nem lehet egyikre se fellépni, viszont ha bekapcsolom, akkor nem tudom, h most wifihez kapcsolódott vagy pedig a rendes netre...

Legjobb válasz: Ha wifit használsz akkor az adatforgalmadhoz nem nyúl a telefon. A fenti sávban kellene látnod egy wifijelet, vagy egy olyat hogy H és egy lefele nyíl meg egy felfele. Milyen készüléked van?

Ha wifit használsz akkor az adatforgalmadhoz nem nyúl a telefon. A fenti sávban kellene látnod egy wifijelet, vagy egy olyat hogy H és egy lefele nyíl meg egy felfele. Milyen készüléked van?
http://www.mobilarena.hu/dl/cnt/2012-07/87762/sony_xperia_go.. Ezen a képen fent a SONY feliratnak az N betû lévõ alatt található jelt kéne hogy kapd, és akkor vagy csatlakozva a wifihez.
A kérdező hozzászólása: köszi:) Bekapcsoltam a wifit és csatlakoztattam, most azt a jelet adja ki, ami az N alatt van. És akkor így a másikra nincs is csatlakoztatva ugye, mert most a 3G-t nem látom kiírva:) És ha ezen netezek, akkor ezt nem számolja bele a havi 300MB-ba vagy igen? És ha innen töltök le mondjuk a google play-bõl?
A kérdező hozzászólása: Most kikapcsoltam a wifit és felmentem a netre, akkor is h-t írt ki, felfele meg lefele nyíllal, meg a 3G-t is kiírja, és így válrogatják egymást, pedig a wifit most kikapcsoltam
A kérdező hozzászólása: xperia go-m van
Ha csatlakozol wifire akkor is h -t ír ki?

Honnan lehet tudni, h egy csaj csak a pénzre hajt?

Hogy viselkedik? Miket csinál?

Legjobb válasz: hát amikor mentek a pénztárhoz úgy csinál mintha otthon hagyta a pénztárcáját. vagy csak simán h "úú de jó az a ruha" de milyen drága :/ stb...

hát amikor mentek a pénztárhoz úgy csinál mintha otthon hagyta a pénztárcáját. vagy csak simán h "úú de jó az a ruha" de milyen drága :/ stb...
Valahol minden csaj a pénzre hajt. Ha bevallják ha nem. Persze vannak extrém esetek szép számmal, de náluk eleinte a legritkább esetben lehet leszûrni, hogy valóban a pénzre mennének. Csak amikor már nagyon benne vagy a kapcsolatban akkor jön a követelõzés, meg nagy eséllyel qratják magukat teherbe hogy bebiztosítsák magukat.
Nnna ezaz, amit nem kell leírni, úgy is mindenki észre veszi.
Na igen, a lányok nagy része ilyen, megvárják, hogy te fizess, közben nem keresel többet, mint õk, de azért te vagy a férfi, szóval kutya kötelességed fizetni. Utalgat a barátnõire, hogy õk a pasijuktól miket kaptak, vagy minden buta ünnepet meg akar ünnepelni: évforduló, névnap, szülinap, Valentin nap stb... csak hogy olyankor kapjon valamit. Nem visz pénzt sose, áll a pénztárnál és megvárja, hogy te vedd elõ a pénztárcádat. Drágább kaját rendel étteremben, ha te hívod meg, sose veti fel, hogy õ hívna meg, vagy mindenki fizeti a sajátját. A szüleit hozza fel példának, hogy az anyja milyen aranyláncot kapott házassági évfordulóra. Elejti néha a nincs egy rongyom, amit felvehetnék szöveget. Bezzeg más pasi, vagy az exe milyen gáláns. És még sorolhatnám...
A kérdező hozzászólása: Soroljátok még! És mi van ha elereszted az ilyen dolgokat a füled mellett? Hogy reagál? Vagy ha megkapja amit szeretne?
Akinek megveszel pár szép ruhát, elviszed jó helyekre, este meg ha felhozod: "Sex?" "Bocsi, nem fáj a fejem, de azért azt a nyakláncot megkaphatom?"
Meghívatja magát, elvárja a drága ajándékokat.
Erre nem igazán tudok hasznos választ adni, mert én nem a pénzre hajtok, pl. nem engedem, hogy meghívjon bármire is elsõ randin, sõt általában utána sem :D Aztán a késõbbiekben max. az van, hogy egyszer õ fizet egyszer én. 24/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!