Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet az új, (27 db)

Honnan lehet az új Facebookot elérni?

Ha lehet linket küldjetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Pécsrõl!! milyen fa szom kérdés ez??? nincs uj face meg domain se, honnan veszed ezt??:o

Pécsrõl!! milyen fa szom kérdés ez??? nincs uj face meg domain se, honnan veszed ezt??:o
A kérdező hozzászólása: ha nem tetszik ne írj!

Réggeben volt egy kis gémkapocs figura a gépen, ami ha új oldalt nyitsz meg, vagy ha simán a háttérkép van elõtted, az ott volt a sarokban mindig, honnan lehet azt a figurát letölteni?

Legjobb válasz: Az Microsoft Agent egy karaktere volt Clippit.acs néven lehet keresni. Nem egy kép ami simán letölthetõ hanem egy animáció. Visual Basic scripttel lehet vezérelni, nem bonyolult. Link: [link] Több karaktert is találsz az oldalon és segítséget a programíráshoz is. Egy sima szövegszerkesztõ elég hozzá, a Windows értelmezi a VBS kódokat.

Az Microsoft Agent egy karaktere volt Clippit.acs néven lehet keresni. Nem egy kép ami simán letölthetõ hanem egy animáció. Visual Basic scripttel lehet vezérelni, nem bonyolult. Link: [link] Több karaktert is találsz az oldalon és segítséget a programíráshoz is. Egy sima szövegszerkesztõ elég hozzá, a Windows értelmezi a VBS kódokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)
A kérdező hozzászólása: Second life viewer 2-õt?? Amiben már lehet szülni meg minden.


Honnan lehet leszedni az új, 3-as Firefoxot?

van valami letöltési rekordkísérlet is, de még a firefox oldalán is a 2-est engedi letölteni 'legújabb' címszóval..

Legjobb válasz: firefox.hu-n ezt írja: A böngészõ új generációs kiadása kedden, azaz ma jelenik meg. A Mozilla ez alkalomból rekordkísérletre tör, s az egy nap alatt a legtöbbször letöltött szoftver kategóriában szeretne bekerülni a Guiness-rekordok könyvébe. Magyar idõ szerint a letöltésre ma este 7-órától lesz lehetõség. Úgyhogy még félórát várni kell.

firefox.hu-n ezt írja: A böngészõ új generációs kiadása kedden, azaz ma jelenik meg. A Mozilla ez alkalomból rekordkísérletre tör, s az egy nap alatt a legtöbbször letöltött szoftver kategóriában szeretne bekerülni a Guiness-rekordok könyvébe. Magyar idõ szerint a letöltésre ma este 7-órától lesz lehetõség. Úgyhogy még félórát várni kell.
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ - aki részt akar venni a világrekordban az letöltheti innét, ma reggel 7-ig. Vagy a szoftverbázison is fenn van: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/mozilla-firefox-3-magya.. Egy jótanács mentsétek le a könyvjelzõket telepítés elõtt, nekem jópárat eltüntetett, szerencsére lementettem õket.

Van egy Alcatel Ot-995 öm ÉS a gyárilag felrakott Navigáció eltűnt róla, Elvittem raktak rá új szoftvert és az új szoftverben már alapból nincs benne. Mi lehet ennek az oka? Vagy honnan tudom letölteni rá?

Legjobb válasz: Nem vagy valami mûszaki zseni... Tölts le rá egyet omg... Ezért szervizbe vinni?! Jól lehúztak. Google. iGo Primo-ra rákeresel és letöltöd. nCore-n van egy csomó.

Nem vagy valami mûszaki zseni... Tölts le rá egyet omg... Ezért szervizbe vinni?! Jól lehúztak. Google. iGo Primo-ra rákeresel és letöltöd. nCore-n van egy csomó.
A kérdező hozzászólása: Ismerem ezeket nem vagyok analfabéta nem azért vittem el szervizbe csak újra rakták és furcsálltam h nincs rajta, igo primot használtam csak sok helyet foglalt és belassult teljesen

Honnan lehet tudni azt hogy az uj autóknál egy adott rendszám mikor fog következni?

Pl ha most veszek egy uj kocsit akkor MB-vel fog kezdődni asszem. Honnan lehet azt megtudni, hogy MMK mikor került sorra?

Legjobb válasz: Vagy figyeled az új autók rendszámait, vagy nézed az alábbi fórumot: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9146065&la=11730.. Nagyjából naprakészen követik országos szinten.

Vagy figyeled az új autók rendszámait, vagy nézed az alábbi fórumot: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9146065&la=11730.. Nagyjából naprakészen követik országos szinten.
A kérdező hozzászólása: Köszi a HASZNOS választ, ritkaság, hogy itt ilyen érthetõ és használható hozzászólás érkezzen! Köszi

Honnan lehet tudni, hogy csak megszokásból vagyunk még együtt vagy csak ellaposodtak az érzelmek és még újra fel fog gyúlni az a bizonyos tűz?

Legjobb válasz: unottságot érzel irányában, az izgalom hiányzik, és ha elképzelsz egy szeretkezést, nem érzel semmi különöst, és nincs kedved végigképzelni. elégszar :/ akkor tudod, hogy újra fellángol, mikor elkezdesz megint érdeklõdni iránta, folyton az arcát néznéd, stb =) észrevehetõ.

unottságot érzel irányában, az izgalom hiányzik, és ha elképzelsz egy szeretkezést, nem érzel semmi különöst, és nincs kedved végigképzelni. elégszar :/ akkor tudod, hogy újra fellángol, mikor elkezdesz megint érdeklõdni iránta, folyton az arcát néznéd, stb =) észrevehetõ.
Az a bizonyos tûz valószínûleg már soha nem fog felgyúlni. De attól a szerelem, egy sokkal józanabb, letisztultabb érzés formájában még visszatérhet. Egyébként nem pont azt jelenti, ha megszokásból vagy valakivel, hogy ellaposodtak az érzelmek? :)
A kérdező hozzászólása: Ha megszokásból vagyunk együtt azt szeretném tudni pontosan mert akkor szakítani fogunk de ha tudnám biztosan hogy ez csak egy hullámvölgy akkor nem is gondolnék szakításra.
A kezdeti lángolás minden kapcsolatnál elmúlik egy idõ után. Hogy ez 2 hét, pár hónap, vagy több év, az kapcsolatfüggõ. Lehet ezt akárhogy nevezni, hullámvölgynek, a kapcsolat ellaposodásnak, megszokásnak, mindegy. Mindegyik kb ugyanazt takarja. De a lényeg a következõ: visszahozni az eredeti lángolást nem fog menni. Viszont ha valamit éreztek egymás iránt, a szerelmet magát újra lehet éleszteni. Sõt, egy igazi jó kapcsolatban miután a kezdeti lángolás elmúlik, utána minden különösebb erõfeszítés nélkül így folytatódik a kapcsolat. Szóval nem, a lángoló szerelem már nem fog visszajönni (na jó, csodák azért történhetnek...), de a szerelem más formát is ölthet. Végül: mint mondtam, nevezheted hullámvölgynek is, de nevezheted megszokásnak is. A két állapot ugyanaz, van út felfelé is meg lefelé is. Ne egy szubjektív nézõpont döntse már el, hogy szakítasz-e.

Honnan lehet letölteni az új Bëlga albumokat?

Arany, Platina, Gyémánt Igazából az arany és a Gyémánt kellene. :)

Legjobb válasz: belga.hu-n. Ott van baloldalt a BËLGA Tavasz. Ott mind a 4-et le lehet tölteni.

belga.hu-n. Ott van baloldalt a BËLGA Tavasz. Ott mind a 4-et le lehet tölteni.

Honnan lehet letölteni az ECDL vizsgára Webkezdő elméleti válaszait? Elvileg egy új feladatsor jött ki az kellene.

Legjobb válasz: Szopatsz hogy az ECDL-hez neked válaszok kellenek? xD Általános iskolásan megírtam nagy részét 100%ra. pff..

Szopatsz hogy az ECDL-hez neked válaszok kellenek? xD Általános iskolásan megírtam nagy részét 100%ra. pff..
Itt az egyik: Start menü, Minden program > Kellékek > WordPad ez egy hardcore kérdésre volt a válasz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!