Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet az (1308 db)

Honnan lehet azt tudni, hogy egy adott anyag rácstípusú?

(Úgy értem atomrács,kristályrács,ionrács stb.)

Legjobb válasz: bocsi lemaradt egy szó... Honnan lehet tudni, hogy az adott anyag milyen rácstípusú?

A kérdező hozzászólása: bocsi lemaradt egy szó... Honnan lehet tudni, hogy az adott anyag milyen rácstípusú?
Ha tudod, h valami atomként van jelen, az atomrácsos lesz.(mert az atomrácsos anyagok rácspontjaiban ugyebár atomok vannak) A fémrács az egyszerû, mert ugye abban fémek vannak. Molekularács és ionrács között ugye a kötés a különbség. Ha ionok vannak benne, (ionos kötés!) akkor ionrácsos. Ha molekulák (kovalens kötés!, pl.: víz), akkor molekularács. (A kovalens és az ionos kötés között az elektronnegativitás különbségével tudsz különbséget tenni.)
elõzõ válaszoló ezzel nem sokat segítettél a kérdezõnek hogy leírtad a rácstípusok jellemzõit(gondolom õ is rájött hogy az atomrács rácspontjaiban atomok vannak és az ionrácsot ionos kötés tartja össze) és az sem feltétlenül igaz hogy fémek mindig fémes kötésbe rendezõdnek, pl te hogy magyaráznád az alumínium-oxid atomrácsos jellegét?
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek! ;) így most már letisztult kicsit a dolog

Honnan lehet az új Facebookot elérni?

Ha lehet linket küldjetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Pécsrõl!! milyen fa szom kérdés ez??? nincs uj face meg domain se, honnan veszed ezt??:o

Pécsrõl!! milyen fa szom kérdés ez??? nincs uj face meg domain se, honnan veszed ezt??:o
A kérdező hozzászólása: ha nem tetszik ne írj!

Szülés közben honnan lehet azt tudni hogy baj van? Gondolok arra, hogy megreked a szülőcsatornában a baba vagy rátekeredik a köldökzsinór? Ezt én tudni fogom vagy csak az orvos és a szülésznő és ők honnan? Ezt megmondják nekem vagy elhallgatják?

Legjobb válasz: A szülés alatt figyelik géppel a baba szívhangját,és a méh fájástevékenységét.Ha leesik a szívhang,az valami bajt jelent,rosszul van a baba.Ilyenkor általában császároznak. Az,hogy mennyire világosítanak fel téged szerintem inkább orvos szülésznõfüggõ.nekem nem sok mindent mondtak a császár elõtt,csak berontottak hozzám,és pikk-pakk már a mûtõbe is voltunk.Szültem elõtte simán is,akkor az orvosom szépen magyarázott mindent végig,hogy hol tart a szülés. Minden jót,könnyû szülést.

A szülés alatt figyelik géppel a baba szívhangját, és a méh fájástevékenységét.Ha leesik a szívhang, az valami bajt jelent, rosszul van a baba.Ilyenkor általában császároznak. Az, hogy mennyire világosítanak fel téged szerintem inkább orvos szülésznõfüggõ.nekem nem sok mindent mondtak a császár elõtt, csak berontottak hozzám, és pikk-pakk már a mûtõbe is voltunk.Szültem elõtte simán is, akkor az orvosom szépen magyarázott mindent végig, hogy hol tart a szülés. Minden jót, könnyû szülést.
Szia! Én nyolc óráig voltam a szülõszobában, mire elvisttek császározni. Egy ideig semmi baj nem volt, de aztán megakadt a baba és nem tágultam tovább. Szerintem ezt megérzi az ember. Csak a szülésznõ volt bent, az orvos fél óránként rámnézett. Egyszer éreztem, hogy baj van, szóltam a nõvérnek, hogy hívja a dokit (persze nem hívta, de ez másik történet). Végül is csak megérkezett, megvizsgált és mondta, hogy császár. Addigra már a köldökzsinór is rátekeredett, de szerencsére a babának nem lett baja. Szóval szerintem lehet érezni. Most egy gyönyörû makk egészséges 7 hónapos kislány anyukája vagyok.
Szia! Õk tudni fogják, a szívhangból, meg mikor már érzik kézzel is a babát, stb. Hát szomorú, de nekem elhallgatták. Az újraélesztést is csak 1 hónap múlva tudtam meg. :(
Sziasztok! Ez nekem új, hogy hallgatják a szívhangot szülés közben, mert nekem se nst-t semmit nem csináltak, csak mondták, hogy mikor nyomjak!
Elõzõ vagyok, amúgy nekem elakadt a szülõcsatornában.
3. válaszoló vagyok. Lehet, hogy valaki megérzi, valaki nem. Tök "nyugodtan" vajúdtam. Egyszer csak kattant az agyam, és azonnal azt akartam, hogy valaki vizsgáljon meg (a szívhang normális volt)és mint kiderült, nem is alaptalanul. Elakadt a babám feje, rátekeredett a köldökzsinór, és mikor megcsászároztak, azonnal adták neki az oxigént. Ha nem erõlködök, hogy valaki nézze meg, lehet, hogy nagyobb baja is lett volna.
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtató szavakat, elsõ baba lesz és mostanában kezdtem el nagyon foglalkozni magával a szüléssel, most töltöm pár nap múlva a 28. hetet.Köszönöm mégegyszer!
11, 02-es válaszolóval vitatkoznék, hogy lehet-e érezni a bajt.Szerintem nem lehet, vagy nem mindig.Azt a szülõ nõ nem érzi ahogy a méhszáj tágul, csak az orvos tudja megállapítani. Az én lányom elfordult a szülõágyon, mégsem éreztem, csak a szívhangokból tudtam, hogy baj van.Percek alatt a mûtõbe voltunk.
Nyugodj meg, az orvos és a szülésznõ tudja a dolgát, biztosan nem ez lesz az elsõ szülés, amit levezetnek. Ha a baba nyakára rátekeredik a köldökzsinór (nekem két gyereknél is így volt), azonnal szólnak, hogy ne nyomj tovább. Ez ui. akkor okozna gondot, ha rövid a köldökzsinór és a kicsúszó baba nyakán maradna. Éppen ezért, amikor a feje kibújt, azonnal leveszik róla. Az én gyerekeim is egészségesek, szépek és már tizenévesek. Azt meg, ha nem is mondanák meg, hogy vmi baj van észrevennéd, mert hirtelen nagy lenne körülötted a nyüzsi. Nyugodj meg, a legtöbb szülés kombináció mentesen zajlik, de még a többedszer szülõk is izgulnak kicsit elõtte. Ez szerintem természetes. 4 gyerekes anyuka
Én onnan tudtam, hogy lelassult a babám szívverése, az orvos kikapcsolta a gépet, és szólt a szülésznõnek, hogy hívjon segítséget, szülünk. Ketten könyököltek a hasamon, három nyomásra kipréseltük. A köldökzsínór volt rátekeredve a nyakára. Szerencsére nem lett semmi baj, rögtön felsírt.


Honnan lehet az elektronikus könyveket megszerezni? Egy csomó letöltő helyen fenn vannak ezek az e-book-ok (pl. Stephen King összes, Agatha Christie összes). Honnan szerzik ezeket? Valaki begépeli? Vagy a nyomdából csempészik ki? Vagy hogyan?

Legjobb válasz: "Egy csomó letöltõ helyen fenn vannak ezek az e-book-ok". Ezzel meg is válaszoltad az elsõ kérdésed. Õk a felhasználóktól szerzik, a felhasználók bedig tolvajoktól, akik kilopják a hivatalos forgalmazótól, kiadótól. Úgy képzeld el, mint egy piramist, csak kevés ember fér hozzá, és fiztni kell érte, aztán idõvel terjed, és végül neked, mind a piramis alján lévõ felhasználónak már nem kell ére fizteni, mert sok forrásból le tudod tölteni, annyira hozzáférhetõvé vált, hogy nincs pénzbeli értéke.

"Egy csomó letöltõ helyen fenn vannak ezek az e-book-ok". Ezzel meg is válaszoltad az elsõ kérdésed. Õk a felhasználóktól szerzik, a felhasználók bedig tolvajoktól, akik kilopják a hivatalos forgalmazótól, kiadótól. Úgy képzeld el, mint egy piramist, csak kevés ember fér hozzá, és fiztni kell érte, aztán idõvel terjed, és végül neked, mind a piramis alján lévõ felhasználónak már nem kell ére fizteni, mert sok forrásból le tudod tölteni, annyira hozzáférhetõvé vált, hogy nincs pénzbeli értéke.
http://www.eszbonto.hu/linkek.php?linkalkat=9043 Itt sok hasznos linket találsz. Van közte King és Christie is :)
mek.oszk.hu
ebookz.hu
http://www.mp3portal.hu ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Sõt a http://mek.oszk.hu/ -n még hangoskönyvek is vannak mp3 formátumban: http://mek.oszk.hu/keresesek/keresesf.phtml?formatum=MP3
A kérdező hozzászólása: Hát a mek-et mikor anno néztem, semmi normális nem volt fenn. (Normális alatt én pl. A. Christie regényeket). Azóta változott?
A kérdező hozzászólása: kimaradt: normális alatt ÉRTEM

Réggeben volt egy kis gémkapocs figura a gépen, ami ha új oldalt nyitsz meg, vagy ha simán a háttérkép van elõtted, az ott volt a sarokban mindig, honnan lehet azt a figurát letölteni?

Legjobb válasz: Az Microsoft Agent egy karaktere volt Clippit.acs néven lehet keresni. Nem egy kép ami simán letölthetõ hanem egy animáció. Visual Basic scripttel lehet vezérelni, nem bonyolult. Link: [link] Több karaktert is találsz az oldalon és segítséget a programíráshoz is. Egy sima szövegszerkesztõ elég hozzá, a Windows értelmezi a VBS kódokat.

Az Microsoft Agent egy karaktere volt Clippit.acs néven lehet keresni. Nem egy kép ami simán letölthetõ hanem egy animáció. Visual Basic scripttel lehet vezérelni, nem bonyolult. Link: [link] Több karaktert is találsz az oldalon és segítséget a programíráshoz is. Egy sima szövegszerkesztõ elég hozzá, a Windows értelmezi a VBS kódokat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)

Lehet hogy ez ostoba kérdés lesz de, honnan lehet azt tudni hogy a velem chatelő ismerősöm a facebookon beszéget e még valakivel, vagy ha rá akarok írni akkor éppen nem írogat e mással?

Valami "programmal" vagy mással megoldható , vagy van valami egyszerűbb is ?

Legjobb válasz: Ez nem a legjobb megoldás, mivel lehet hogy éppen a gyakorikérdések.hu- válaszol egy kérdésre :))

Ez nem a legjobb megoldás, mivel lehet hogy éppen a gyakorikérdések.hu- válaszol egy kérdésre :) )
maximum ha feltöröd a facebookját
Bemész a lakására, és figyeled chat közben...
nem lehet, maximum akkor ha keyloggert telepítesz a gépére, de az nem tul etikus ráadásul illegális dolog is. nem túl jó egy kapcsolatot úgy kezdeni hogy féltékenykedsz, mert hamar vége lesz
A kérdező hozzászólása: értem :) köszönöm :) 3 . válaszolónak igaza van :)
Erre nekem van egy megoldásom, ami nem annyira erkölcstelen, mint inkább furfangos.... Webkamera. Figyeld, hogy pötyög-e máskor is, vagy csak akkor, amikor neked ír... Ha nem, akkor nincs gond...
5-ös vagyok... Az kellemetlen egybeesés lenne :)

Valaki tud segíteni, ayahuasca tea készítésben? Nem tudom pontosan hogy kell és honna lehet az alapanyagokat beszerezni. Úgy tudom legális, és gondolom vhonnan lehet rendelni v vhova elmenni a cuccokért.

Ha valaki próbálta már az írjon véleményeket, meg receptet, h ő h csinálta stb.

Legjobb válasz: http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=hu&q=cache:B.. Idehaza nem hinném hogy lehet venni,max ebayrõl rendelhetnéd a növényeket. itthon nagyobb eséllyel szerzel be salvia divinorumot vagy akármi mást.De vigyázni kell mert ha valamelyik összetevõ tiltólistán van akkor már megszívhatod vele....

http://webcache.googleusercontent.com/search?hl=hu&q=cache:B.. Idehaza nem hinném hogy lehet venni, max ebayrõl rendelhetnéd a növényeket. itthon nagyobb eséllyel szerzel be salvia divinorumot vagy akármi mást.De vigyázni kell mert ha valamelyik összetevõ tiltólistán van akkor már megszívhatod vele....

Honnan lehet azt tudni, hogy ki illik hozzánk? Néha elbizonytalanodom, hogy túl nagyok az elvárásaim. Hogyan lehet objektívan megállapítani azt, hogy ki az aki hozzánk illik, aki a mi szintünk és egyenrangú társunk lehet?

Legjobb válasz: Lehetnek nagyon az elvárásaid. Nem függnek össze logikailag ezek a dolgok. A gyönyörû lányok is lehetnek kevésbé válogatósak (igénytelenik is), és a rendkívül rondák is túlzottan igényesek. De idõvel mindkét csoport és a köztes rész is megtalálja az igényeinek megfelelõ párt.

Lehetnek nagyon az elvárásaid. Nem függnek össze logikailag ezek a dolgok. A gyönyörû lányok is lehetnek kevésbé válogatósak (igénytelenik is), és a rendkívül rondák is túlzottan igényesek. De idõvel mindkét csoport és a köztes rész is megtalálja az igényeinek megfelelõ párt.
A kérdező hozzászólása: Én ezt most nem egy jelenlegi kapcsolatra értettem. Hanem a párkeresésre. Amikor többen is vannak körülötted, érzed a szimpátiát is. És egyszer csak elbizonytalanodsz, hogy mondjuk ez a srác túl jó lenne hozzám? Vajon tényleg érdeklem? Vagy éppen a másikról azt gondolom, hogy nem tartom magamhoz elég jónak...Honnan tudhatom, hogy mi az igazság és ki a legmegfelelõbb számomra?
akivel együtt éreztek, együtt léteztek igazán, kémia, tetszik az illata, íze..
jó hogy ilyen lelkis vagy, de el is tudsz rontani egy jó kapcsolatot ezekkel a kételyekkel, hogy jó-e õ neked és te jó vagy-e neki... nem lennél vele, ha nem lenne jó vele és a pár se foglalkozna veled, ha neki nem te kellenél... hát ennyi
aranyos vagy, tudod mindenki a legszebbet, a legjobbat, a leggazdagabbat, legokossabbat szeretné... ezek a nagy elvárások becsüld meg amid van, és becsüld meg azt, aki elviseli a butaságaidat és a gyengeségeidet
Érzed, az ember mindig többet akar, ez így van a párkapcsolatban is... azzal a különbséggel, hogy a párkapcsolatot tudod alakítani a pároddal, így hozzá tudod igazítani az igényeidet is.. akivel szóba állsz és jól érzed magad vele, és emberként-barátként-barátnõként is tudod kezelni és õ is téged, az társként is alkalmas lehet...
sok egoista hülye... elemezgessetek, értékelgessetek DE ne feledjétek ha üres, szerelem, érzés, és kémia nélküli kapcsolatot szeretnétek, akkor papír-ceruza és pontozzatok... ez nem a vágóhíd, hanem az élet... az egótoktól nem láttok és nem éreztek.... ennyit értek
és ne hagyd figyelmen kívül, hogy van szerelem, érzések és még kémiai is... ezek is nagyon fontosak,
Kicsi a valószínûsége, hogy egy szép lány összeálljon egy nagyon csúnya, kövér fiúval. Ugyanígy kicsi a valószínûsége, hogy egy cigány srác egy nagyon okos, "egyetem szépe" magyar lánnyal járjon.... Ugyanígy, egy 8 általánost végzett lánnyal nem fog járni egy sebész-fõorvos. Igenis vannak szintek, rangsorok, 1-10-ig. Lehet (kell) rangsorolni külsõ és belsõ tulajdonságokat is - magadon is, másokon is. Magadat normálisan belõni nehezebb, másokat könnyebb. Kérdezgess lányokat, fiúkat, hogy látnak Téged, és minél több választ kapsz, annál inkább biztos lehetsz a "pontodban".
- akivel jó együtt lenni, - aki szeret - akinek fontos vagy - aki keresi a társaságot - aki boldoggá akar tenni Tudod, kicsit nagy az egód ha te szinteket és rangokat keresel!!!! Gondolkozz párkapcsolatba nem az számít, hogy honnan jöttetek, nem fog összetartani se a felekezet, se a társadalmi szint, sem az iskolai végzettség sem...
tedd próbára õket...
Erre én is kiváncsi vagyok :D
Szétállnak a sörtéi, illetve nem annyira erõsek, könnyen széthajlanak érintésre, ugyanúgy, mint a kézi fogkefének.
a sörtéken látszik, szétállnak.

Honnan lehet azt tudni, hogy a párotokból jó apa lesz-e?

Nagyon szeretem a párom, nagyon jól megvagyunk. Nemsokára babát szeretnénk, de kissé aggódok. Az ember senkit nem ismerhet 100%-ig, nem lehet biztos semmiben. Mivan, ha kifordult önmagából, menekül majd otthonról? Ti nem aggódtatok? Kinek hogy alakult?

Legjobb válasz: Ez egy jó kérdés. Párom akart elõbb babát, mivel 5 év van köztünk, én akkor is elég fiatal voltam, szóval vártunk még. Egyszer csak úgy éreztem, egy babával teljesebb lenne az életünk. Már a terhesség alatt is nagyon figyelt a babára és rám, hogy egészséges dolgokat egyek, pihenjek( eléggé túlpörgös vagyok:) ) stb. Eljött az orvoshoz velem, az ultrahangokra, és még a szülésre is bejött velem, holott elõször nagyon úgy volt, hogy a szülõszoba közelébe sem megy:) Fél éves a fiunk, jó apa, minden kétséget kizáróan. Ahogy hazajön, kezet mos, és babázik egy picit, utána kezd csak el enni, fürdeni stb. Hétvégén, mikor itthon van, reggel babázik, így tudok aludni picit, mivel a fiunk most is óránként kel éjjel. Ha el kell mennem ( egyetem), akkor szokott vigyázni egyedül a babára, semmi gond nincs. Együtt fürdetünk minden este.Szeret itthon lenni, direkt úgy vállal a baba óta munkát ( folyamatos munkarend), hogy korán végezzen, így délután velünk lehet.

azért sejteni lehet, hogy jó apa vagy rossz apa lesz. ha úgy érzed, nem lesz jó apa, akkor nem is lesz. ha csak szimplán parázol, de úgy érzed, jó apa lesz, akkor felejtsd el a parázást. én tudtam, hogy jó apa lesz, de még annál sokkal jobb, mint amilyennek képzeltem. felülmúlta a várakozásaimat :)
Ez egy jó kérdés. Párom akart elõbb babát, mivel 5 év van köztünk, én akkor is elég fiatal voltam, szóval vártunk még. Egyszer csak úgy éreztem, egy babával teljesebb lenne az életünk. Már a terhesség alatt is nagyon figyelt a babára és rám, hogy egészséges dolgokat egyek, pihenjek( eléggé túlpörgös vagyok:) ) stb. Eljött az orvoshoz velem, az ultrahangokra, és még a szülésre is bejött velem, holott elõször nagyon úgy volt, hogy a szülõszoba közelébe sem megy:) Fél éves a fiunk, jó apa, minden kétséget kizáróan. Ahogy hazajön, kezet mos, és babázik egy picit, utána kezd csak el enni, fürdeni stb. Hétvégén, mikor itthon van, reggel babázik, így tudok aludni picit, mivel a fiunk most is óránként kel éjjel. Ha el kell mennem ( egyetem), akkor szokott vigyázni egyedül a babára, semmi gond nincs. Együtt fürdetünk minden este.Szeret itthon lenni, direkt úgy vállal a baba óta munkát ( folyamatos munkarend), hogy korán végezzen, így délután velünk lehet.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Jó hogy tudsz hinni a megérzésben. Én sajnos nem tudok, soha nem is tudtam. Túlságosan is bizalmatlan vagyok ehhez. A nagy Õ-ben sem hiszek. Ez van sajna (vagy nem sajna).
5 hete "ismertem" a páromat, amikor terhes lettem. Azóta 6 év telt el, és a 6. babánkat várjuk. Nem hiszek a másik kiismerésében, érezni kell, hogy Õt akarom, ennél nincs fontosabb.
A kérdező hozzászólása: Hát, kedves utolsó, valami ilyesmire számítok én is. Amilyen nagy szíve van, biztosan imádni fogja és jó apa lesz. De tuti, hogy nem tudja mivel jár egy gyerek, õ csak szeretne egy aranyos babát és kész. Hát, majd meglátjuk, ezt úgy sem lehet senkinél elõre megmondani, felesleges is rajta agyalni azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: Egyébként az õ száját sem hagyta el még sosem olyan, hogy ez csak a nõ dolga lenne vagy ilyesmi. Viszont azt hiszem kissé álomvilágban él. Azt hiszi, hogy a babát lehet hozni-vinni amikor akarja, meg hogy az olyan mint egy kiskutya, simogatom és majd ellesz. Nem hiszem, hogy pontosan tudná mi fán terem ez az egész. De ezzel-ahogy másoktól hallottam- sok férfi így van. Akkor jönnek rá milyen is ez, mikor már ott a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem, hogy jó apa lesz, csak szimplán parázok tõle. (Ahogy a 9-es is megfogalmazta). Azért írtam, hogy irigylésre méltó, mert tényleg az :o) Ettõl még nem gondolom, hogy a párom viselkedése nem lehet majd hasonlóan irigylésre méltó...De bevallom õszintén, nekem ez félelmetes. Jó pár hónapig-évig rá leszek utalva, és bármennyire úgy érzem, hogy ismerem és jó apa lesz, attól még ez para. Öt éve vagyunk együtt egyébként.
Nekem nem fordult meg ilyesmi a fejemben, mert mire úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba, már évek óta együtt voltunk. Nagyon jó apa lett a páromból, a csillagokat lehozná az égrõl a fiának, imádja. Egyetlen hibája, hogy annyira el tud tõle olvadni, hogy hajlamos néha kicsit többet megengedni neki, mint kellene. De ilyen sem sûrûn van, a ritka alkalmakat meg vagy elnézem, vagy gyorsan korrigálom. :)
Onnan, hogy soha nem hagyta el olyasmi a száját, hogy a gyereknevelés a nõ dolga, meg, hogy az újszülöttel csak az anya tud foglalkozni...Sõt inkább õ is felháborodott az ilyesmin, mai napig ki van akadva, ha pl. olyan férfiról hall, aki nem pelenkázza a gyerekét.. Sosem agyaltam ezen, hogy jó apa lesz-e, tudtam, hogy igen, és igazam van. Számomra az a durva, hogy azt írod, "irigylésre méltó"az egyik válaszoló helyzete..Olyan ffit kell választani a gyereked apjának, akinek az õ válaszában leírt dolgok a világ legtermészetesebbjei..
Én nem aggódtam / aggódok. Eléggé ismerem már õt, tudom mikben számíthatok rá és mikben nem. Egyébként meg nem foglalkoztat ez a dolog, mert a megbolondulás ugyanúgy bekövetkezhet késõbb is, nyilván az a rengeteg elvált szülõ sem úgy vállalt gyereket hogy elõre azon gondolkodott hogy mi lesz ha elválnak. Ha meg bekövetkezik, akkor majd foglalkozom vele, de most nem fogok azon agyalni hogy mi lenne, ha.. :)
Én abból tudtam, hogy jó apa lesz, hogy láttam hogy viselkedik velem és más emberekkel, nem csak gyerekekkel. Láttam, hogy szüleinek, testvéreinek bármiben segít, hogy számíthatnak rá, és ugyanígy én is bármikor számíthattam rá, ha beteg voltam, vagy munkahelyi gondjaim voltak, mindig türelmes volt és megértõ. Megismertem a nézeteit, gondolkodását, erkölcsi elveit és ezekbõl pontosan tudtam, hogy milyen apa lesz, és nem is ért meglepetés. Imádja a kisfiunkat, játszik vele, vigyáz rá, gondoskodik róla. Öröm õket együtt látni:)
A kérdező hozzászólása: Hát ez így elég rosszul hangzik:( Ismerem õt úgy érzem. Gyerekek közelében nagyon cuki, szereti õket. Pillanatok alatt lemegy a szintjükre. De meg így is bizonytalan vagyok....
Én nem aggódtam, mert ismertem/ismerem a párom, és tudtam jó apa lesz.
Az esetek 80 %-ában a férfi ösztönösen jó apa lesz, a maradék 20 % nevelését a nõnek kell befejezni. Ahogy nõ a gyerek, az apa lemorzsolódhat. Ezt a nõnek kell megakadályozni tudatosan. Ehhez olvass ebben a témában cikkeket.
idõközben megismered, kiderül, milyen ember, mennyi felelõsségtudat van benne.
A kérdező hozzászólása: Ez irigylésre méltó. :)
Sajnálom, mert tényleg létezik a nagy Õ, mindenkinek van egy párja. Nem szabad túl sokat agyalni rajta, mert csak gyártjuk az elméleteket. És mi van, ha nem a logjobb Apa lesz? Majd ketten kitaláljátok, mi kell annak a gyereknek, hiszen a Tiétek. Ha nem úgy csinál valamit, ha beijed? Majd segítesz Neki, megbeszélitek. mindenre úgysem lehet felkészülni. Szerintem hinned kéne egy kicsit magadban is, aztán benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!