Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet albumokat letölteni (12 db)

Hogyan és honnan lehet legegyszerűbben letölteni a Kispál és a borz albumokat? (torrentre gondolok, azt hogy kell használni)

Még csak kapisgálom a torrent lényegét, ezért kérdezem. Amúgy ez mennyire veszélyes?(úgy értem, sok vírus "kering" ezen keresztül?:))

Legjobb válasz: Remélem ez segít: Itt találsz segítséget a portnyitáshoz: http://gigatorrents.us/winxp_port_open.php http://meggy.atw.hu/active.htm http://www.aktiv-passziv.atw.hu/ http://portatiranyitas.uw.hu http://portforward.com Torrent fel/le töltési segédletek: http://gigatorrents.us/segito/index.htm http://torrenttutor.atw.hu/ http://torrenthelp.uw.hu/ http://sakic.xdl.hu/ Torrent készítés/seedelésbe állítás: http://www.scraggy.hu http://torrenthelp.uw.hu http://sakic.xdl.hu Minden ami torrent: http://bittorrent.lap.hu http://scraggy.hu/ Peer guardiant 2(Blokkol pár nem kívánatos IP-t): http://www.techspot.com/downloads/328-peer-guardian.html Serial: ***** Filmekröl információt itt találsz: http://imdb.com/ http://www.filmajanlo.hu/ http://www.port.hu/ Feliratok filmekhez: http://feliratok.hu http://hosszupuska.freeweb.hu/ http://www.opensubtitles.org/hu http://sub.uw.hu/ http://gyorsfelirat.hu/ http://www.hosszupuskasub.com/keres.php http://supersub.freesitespace.net/index.php http://hu.tvsubtitles.net/ Játék magyarosítások: http://www.magyaritasok.hu Filmhez borítók letöltése: http://www.cdcovers.cc/covers.php http://dvdcenter.zsaminet.hu/ http://host510.ipowerweb.com/~coversem/ És persze ami mindenre jó: http://www.google.com Filmek konvertálása, tömörítése, film vágása, filmek egyesítése, program leírások: http://rippuccos.dyn.hu/ Internet sebességed (sávszélesség) lemérése: (fel/le): http://www.speedtest.net http://www.sebessegmero.com/hu/ http://www.mordax.nl/meter/upload.htm Scraggy - Minden, ami BitTorrent!: http://www.scraggy.hu Portnyitás (tûzfal és router): http://www.aktiv-passziv.atw.hu http://portatiranyitas.uw.hu http://portforward.com Torrent készítés/seedelés beállítás: http://torrenthelp.uw.hu http://sakic.xdl.hu Audio-Video adatok megállapítása: http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/video/egyeb/videoin.. http://mediainfo.sourceforge.net/hu Képlopás filmekbõl: http://download.chip.eu/hu/Image-Grabber-2.01_139047.html uTorrent segítség: ***** Azureus segítség: http://www.tutorial.hu/video/azureus_settings.html http://www.tutorial.hu/video/azureus_fajlok_kijelolese.html http://www.tutorial.hu/video/azureus_torrent_feltoltes.html BitComet segítség: http://www.tutorial.hu/video/bitcomet_settings.htm http://www.tutorial.hu/video/bitcomet_torrent_feltoltes.htm Képfeltöltés: http://media.proxnet.hu http://imageshack.us http://kepfeltoltesbcs.extra.hu http://freeupload.tx.hu http://kepfeltoltes.hu/ http://kepup.extra.hu/ http://imageshack.us DVD iso kiírása Nero-val: http://www.tutorial.hu/video/nero_dvd_iso_burn.html Rendszer mentés Symantec Norton Ghost-al: http://www.tutorial.hu/video/ghostbackup.html Ja és a válaszom: http://www.torrentreactor.to/search/kis+p%C3%A1l+%C3%A9s+a+b.. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Remélem ez segít: Itt találsz segítséget a portnyitáshoz: http://gigatorrents.us/winxp_port_open.php http://meggy.atw.hu/active.htm http://www.aktiv-passziv.atw.hu/ http://portatiranyitas.uw.hu http://portforward.com Torrent fel/le töltési segédletek: http://gigatorrents.us/segito/index.htm http://torrenttutor.atw.hu/ http://torrenthelp.uw.hu/ http://sakic.xdl.hu/ Torrent készítés/seedelésbe állítás: http://www.scraggy.hu http://torrenthelp.uw.hu http://sakic.xdl.hu Minden ami torrent: http://bittorrent.lap.hu http://scraggy.hu/ Peer guardiant 2(Blokkol pár nem kívánatos IP-t): http://www.techspot.com/downloads/328-peer-guardian.html Serial: ***** Filmekröl információt itt találsz: http://imdb.com/ http://www.filmajanlo.hu/ http://www.port.hu/ Feliratok filmekhez: http://feliratok.hu http://hosszupuska.freeweb.hu/ http://www.opensubtitles.org/hu http://sub.uw.hu/ http://gyorsfelirat.hu/ http://www.hosszupuskasub.com/keres.php http://supersub.freesitespace.net/index.php http://hu.tvsubtitles.net/ Játék magyarosítások: http://www.magyaritasok.hu Filmhez borítók letöltése: http://www.cdcovers.cc/covers.php http://dvdcenter.zsaminet.hu/ http://host510.ipowerweb.com/~coversem/ És persze ami mindenre jó: http://www.google.com Filmek konvertálása, tömörítése, film vágása, filmek egyesítése, program leírások: http://rippuccos.dyn.hu/ Internet sebességed (sávszélesség) lemérése: (fel/le): http://www.speedtest.net http://www.sebessegmero.com/hu/ http://www.mordax.nl/meter/upload.htm Scraggy - Minden, ami BitTorrent!: http://www.scraggy.hu Portnyitás (tûzfal és router): http://www.aktiv-passziv.atw.hu http://portatiranyitas.uw.hu http://portforward.com Torrent készítés/seedelés beállítás: http://torrenthelp.uw.hu http://sakic.xdl.hu Audio-Video adatok megállapítása: http://origo.hu/szoftverbazis/multimedia/video/egyeb/videoin.. http://mediainfo.sourceforge.net/hu Képlopás filmekbõl: http://download.chip.eu/hu/Image-Grabber-2.01_139047.html uTorrent segítség: ***** Azureus segítség: http://www.tutorial.hu/video/azureus_settings.html http://www.tutorial.hu/video/azureus_fajlok_kijelolese.html http://www.tutorial.hu/video/azureus_torrent_feltoltes.html BitComet segítség: http://www.tutorial.hu/video/bitcomet_settings.htm http://www.tutorial.hu/video/bitcomet_torrent_feltoltes.htm Képfeltöltés: http://media.proxnet.hu http://imageshack.us http://kepfeltoltesbcs.extra.hu http://freeupload.tx.hu http://kepfeltoltes.hu/ http://kepup.extra.hu/ http://imageshack.us DVD iso kiírása Nero-val: http://www.tutorial.hu/video/nero_dvd_iso_burn.html Rendszer mentés Symantec Norton Ghost-al: http://www.tutorial.hu/video/ghostbackup.html Ja és a válaszom: http://www.torrentreactor.to/search/kis+p%C3%A1l+%C3%A9s+a+b..* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hát ha le van töltve az Utorrent akkor fel kell menni egy torrentkeresõ oldalra , leggyakoribbak thepiratebay.com , mininova.org, ott beirod a keresõbe aztán azn Utorrent megynyitásával tudod õket inditani vagy megállítani és ott láthatod hány százalék jött le eddig !
Jah és vírus elõfordulhat ugyhogy legyen vírusirtod én Avasot ajánlom, mióta ez van nincs gondom a virusookal tök ingynes !

Honnan lehet letölteni Téveszme albumokat?

Legjobb válasz: a zenekar nevét már hallottam, de a számait nem. youtube-on vannak fönn számai, ha ez az a zenekar az...de az albumokat gõzöm sincs, honnan lehet letölteni.

a zenekar nevét már hallottam, de a számait nem. youtube-on vannak fönn számai, ha ez az a zenekar az...de az albumokat gõzöm sincs, honnan lehet letölteni.
A kérdező hozzászólása: ×D azért köszönöm, hogy írtálxd

Honnan lehet Edda albumokat letölteni?

Legjobb válasz: DC+ -ról, vagy torrent oldalakról. Beírod a keresõbe, hogy EDDA és beállítod, hogy csak albumokat keressen.

DC+ -ról, vagy torrent oldalakról. Beírod a keresõbe, hogy EDDA és beállítod, hogy csak albumokat keressen.
http://www.mp3portal.hu regisztrálni kell csak és nem fizetõs
****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Honnan lehet letolteni vagy hol lehet megvenni regi albumokat? Pl:dr. Alban la bouche snap mc hammer ilyesmik?

Legjobb válasz: Innen(torrent) ***** vagy innen: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Innen(torrent) ***** vagy innen: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Az elsõ vagyok, bocs, rossz linkeket adtam meg. Ezek már jók: ***** -torrent oldal http://ingyenzenekereso.hu/* Automatikusan eltávolított tartalom.

Honnan és miyen programmal lehet egész albumokat letölteni?

Legjobb válasz: :\ elég érdekes kérdés :\ esetleg valamelyik trackerrõl (torrentrõl) ismerek egyetm amire regizni lehet: www.transfer-tracker.eu

:\ elég érdekes kérdés :\ esetleg valamelyik trackerrõl (torrentrõl) ismerek egyetm amire regizni lehet: http://www.transfer-tracker.eu
elõzõ vagyok; Ismerek kettõ programot amivel zenéket (illetve albumokat) lehet letölteni. Az egyik a LimeWire , a másik a Cubes (vagy valami ilyesmi :\) Ezeket csak saját felelõségre töltsd le, mivel mindakettõ vonzza a vírusokat! :|

Honnan lehet letölteni az új Bëlga albumokat?

Arany, Platina, Gyémánt Igazából az arany és a Gyémánt kellene. :)

Legjobb válasz: belga.hu-n. Ott van baloldalt a BËLGA Tavasz. Ott mind a 4-et le lehet tölteni.

belga.hu-n. Ott van baloldalt a BËLGA Tavasz. Ott mind a 4-et le lehet tölteni.

Honnan lehet letölteni Nightwish albumokat?

Lehet?leg ne rapidos, és ne datás legyen. És ne is torrent

Legjobb válasz: "Lehetõleg ne rapidos, és ne datás legyen. És ne is torrent" Akkor marad a jó öreg DC++ vagy megveszed ha már a torrent nem tetszik :D

"Lehetõleg ne rapidos, és ne datás legyen. És ne is torrent" Akkor marad a jó öreg DC++ vagy megveszed ha már a torrent nem tetszik :D
A kérdező hozzászólása: Jó, megtaláltam, ha valakit érdekel, itt megtalálhatja. http://metalfemalevoices.blogspot.com/2009_05_01_archive.html
Nekem a létezõ összes számuk és összes CD-jük megvan a gépen (kiadatlanok is, igazi kuriózum). Ha valamit találtál valahol, de nem tudod letölteni, írjál egy ímélt. [email protected]

Honnan lehet letölteni újrakiadott albumokat egy zenekartól? (lent)

van egy banda és az eredeti albumok megvannak,de az újrakiadások nem.a banda neve:Dead Infection(Goregrind)

Legjobb válasz: ha valakinek akármelyik is megvan,az lenne szíves feltölteni?

A kérdező hozzászólása: ha valakinek akármelyik is megvan, az lenne szíves feltölteni?
***** itt nézd meg ingyen tölthetsz és még csak vissza se kell töltened csak utorrent program kell hozzá.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: kösz

Honnan lehet letölteni Divizió 88 albumokat?

A lehet? legjobb min?ségbe!

Legjobb válasz: Nekem megvan az összes,kivétel a Mi jöhet még, már ha egyáltalán létezik az. Ha érdekel és van idõd akkor elküldöm õket csak írj privátot.

Nekem megvan az összes, kivétel a Mi jöhet még, már ha egyáltalán létezik az. Ha érdekel és van idõd akkor elküldöm õket csak írj privátot.
Fölmész Jútúbra, megkeresed a számot, majd a ***** oldalon beírod. Már száguld is lefelé.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Ezt a módszert én is ismerem! De én egyben albumokat szeretnék leszedni jó minõségben!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon tudok privátot küldeni!

Honnan lehet letölteni az alábbi albumokat?

Muse-Black Holes and Revelations és Resistance, Lady Gaga-The Fame és The Fame Monster, Az Alkonyat eddigi filmzenéi, Katy Perry-Teenage Dream.

Legjobb válasz: nagyon szépen köszönöm!=) azt nem tudod, hogy ingyenes-e?

A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm!=) azt nem tudod, hogy ingyenes-e?
Muse-Black Holes http://katz.cd/download/7297937/Music/Muse-Black-Holes-And-R.. Lady Gaga ***** Katy Perry http://katz.cd/download/7437580/Music/Katy-Perry-Teenage-Dre.. amúgy itt kerestem meg õket. http://katz.cd/music* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ja igen Muse-nál lemaradt album, de elvileg az is fent van majd megkeresed az Alkonyatot meg még keresem.
Az is ott van de azért linkelem ide is http://katz.cd/download/6547965/Music/Twilight-Soundtrack
ingyenes
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!!=)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!