Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a kódot hogy ingyen (2 db)

Honnan lehet lementeni a kódot hogy ingyen tudjam nézni a digit?

mert ezen a címen nem találtam:

Legjobb válasz: Szerintem sehonnan, ugyanis ezt a dekóder egy kártyán keresztül értelmezi a kódolt jelet. Felesleges ezzel bíbelõdni, 5000t -ból szerintem megoldható az elõfizetés.

Szerintem sehonnan, ugyanis ezt a dekóder egy kártyán keresztül értelmezi a kódolt jelet. Felesleges ezzel bíbelõdni, 5000t -ból szerintem megoldható az elõfizetés.

Miért kell közjegyzõvel igazolnom 4000 Ft-ért, hogy mûködõképes a cégem, miért nem elég a havi pénzbefizetésem a NAV-nál? Honnan lehetne ingyen 3 hónapnál nem régebbi cégbejegyzést szerezni, az internetrõl nem lehet letölteni.

Az utánfutónk forgalmija betelt ,új könyvet kell vennem 4500FT-ért, ezért kell az igazolás.

Legjobb válasz: Hát ha ezt sem tudja a céged kigazdálkodni, akkor eléggé kétséges, "hogy mûködõképes a cégem"-D!

Hát ha ezt sem tudja a céged kigazdálkodni, akkor eléggé kétséges, "hogy mûködõképes a cégem"-D!
Azert kell fizetni ezekert hogy ki tudjak szurni az olyan cegeket mint te
A kérdező hozzászólása: Az eszedbe sem jutott, hogy nem nem tudom kifizetni, hanem felesleges kiadásoknak érzem az értelmetlen sarcokat?Tisztességes világban nem kéne bizonyítanom azt, amiért megdolgoztam? Mit szólnál ha neked közjegyzõnek kéne fizetned azért az igazolásért, hogy megkapd a havi fizidet, mert a jelenléti íved aláírása nem elég? Ki tudnád fizetni azt a 4000Ft-ot, de húznád a szád a felesleges kiadásért, nem igaz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!