Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a kódot hogy (5 db)

Honnan lehet lementeni a kódot hogy ingyen tudjam nézni a digit?

mert ezen a címen nem találtam:

Legjobb válasz: Szerintem sehonnan, ugyanis ezt a dekóder egy kártyán keresztül értelmezi a kódolt jelet. Felesleges ezzel bíbelõdni, 5000t -ból szerintem megoldható az elõfizetés.

Szerintem sehonnan, ugyanis ezt a dekóder egy kártyán keresztül értelmezi a kódolt jelet. Felesleges ezzel bíbelõdni, 5000t -ból szerintem megoldható az elõfizetés.

Feltörték már a nagra 3-mat ha igen akkor írjátok már le mi az uj kód vagy hogy honnan lehet leszedni?

kösz el?re is

Legjobb válasz: Hú mien jó lenne ..Rem sikerült már feltörnie valakinek ... am .. nem tudod nem lehetne legalább egy csatornát kikodolni?

Hú mien jó lenne ..Rem sikerült már feltörnie valakinek ... am .. nem tudod nem lehetne legalább egy csatornát kikodolni?
Azért váltottak kódolást hogy a sok birka ne lopja a mûsort. Ugyanis ha nem fizetsz érte, de mégis használod, az lopás. Lopni akarsz? Az ilyet tolvajnak hívják. Régen elég komolyan elítélte a társadalom, ma már elnéznek felette, mert mindenki lop valamilyen formában. Te is hozzájárulsz ennek a terjedéséhez.
Még senki nem törte fel és egy jó ideig nem is fogják.


Azt akarnám tudni hogy honnan lehet szerezni ujj product kódot a f. e. a. r2-höz?

mert elhagytam azt a papirt ameiken a kód volt és eléggé kellene
Találni találhatsz, de valszeg nem fog mûködni
Egyszerûbb, ha megveszed. Diákoknak féláron kapható, megrendeled a neten és kiviszik házhoz. Aztán egy évig nincs gondod. http://www.eset.hu
A PC-World-ben és a Chip Magazinban találhatók ezek a kódok, amelyekkel 1 hónapra szóló jogosultságot szerzel a program használatára. Ezzel a kóddal +1 e-mail címmel regisztrálnod kell az újságban, illetve a CD/DVD mellékleten megadott oldalon, ahonnan a megadott e-mail címre küldik a felhasználói nevet és a hozzá tartozó jelszót. A programot az újság mellékletérõl tudod telepíteni. Találsz rajtuk több ilyen vírusirtó + stb. programokat is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!