Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a kódot hogy (7 db)

Honnan lehet lementeni a kódot hogy ingyen tudjam nézni a digit?

mert ezen a címen nem találtam:

Legjobb válasz: Szerintem sehonnan, ugyanis ezt a dekóder egy kártyán keresztül értelmezi a kódolt jelet. Felesleges ezzel bíbelõdni, 5000t -ból szerintem megoldható az elõfizetés.

Szerintem sehonnan, ugyanis ezt a dekóder egy kártyán keresztül értelmezi a kódolt jelet. Felesleges ezzel bíbelõdni, 5000t -ból szerintem megoldható az elõfizetés.

Feltörték már a nagra 3-mat ha igen akkor írjátok már le mi az uj kód vagy hogy honnan lehet leszedni?

kösz el?re is

Legjobb válasz: Hú mien jó lenne ..Rem sikerült már feltörnie valakinek ... am .. nem tudod nem lehetne legalább egy csatornát kikodolni?

Hú mien jó lenne ..Rem sikerült már feltörnie valakinek ... am .. nem tudod nem lehetne legalább egy csatornát kikodolni?
Azért váltottak kódolást hogy a sok birka ne lopja a mûsort. Ugyanis ha nem fizetsz érte, de mégis használod, az lopás. Lopni akarsz? Az ilyet tolvajnak hívják. Régen elég komolyan elítélte a társadalom, ma már elnéznek felette, mert mindenki lop valamilyen formában. Te is hozzájárulsz ennek a terjedéséhez.
Még senki nem törte fel és egy jó ideig nem is fogják.


Azt akarnám tudni hogy honnan lehet szerezni ujj product kódot a f. e. a. r2-höz?

mert elhagytam azt a papirt ameiken a kód volt és eléggé kellene

Hogy mûködik egy óceánjárón egy elet, hogyan lehetséges feljebb jutni a rangletran honnan lehet elindulni?

Lassan meglesz az érettségi (remelem 1ev) van egy oldal azt olvastam hogy ha elvegzem azt a sulit 100% osan adnak munkat egy ilyen hajón. A kezdõ fizu 300.000 es aki feljebb jut a rangletran az akár 800.000t is kereshet. Sok idõ míg vki eljut vagy lehetseges egyáltalán? Ugy gondoltam ezzel elindithatnam a karrieremet.

Legjobb válasz: szia. én is hajón melózok, nem rég jöttem haza. kell, hogy angolul, vagy németül beszélj, és nem árt, ha van tapasztalatod az adott melóban-kisegítõként viszont tudsz menni képzettség, tapasztalat nélkül is nézd meg ezt, én velük vagyok kapcsolatban, jó fejek [link]

szia. én is hajón melózok, nem rég jöttem haza. kell, hogy angolul, vagy németül beszélj, és nem árt, ha van tapasztalatod az adott melóban-kisegítõként viszont tudsz menni képzettség, tapasztalat nélkül is nézd meg ezt, én velük vagyok kapcsolatban, jó fejek [link]
A kérdező hozzászólása: Koszonom es te is ilyen oceanjaron dolgozol vagy valami hasonlon?

Miért kell közjegyzõvel igazolnom 4000 Ft-ért, hogy mûködõképes a cégem, miért nem elég a havi pénzbefizetésem a NAV-nál? Honnan lehetne ingyen 3 hónapnál nem régebbi cégbejegyzést szerezni, az internetrõl nem lehet letölteni.

Az utánfutónk forgalmija betelt ,új könyvet kell vennem 4500FT-ért, ezért kell az igazolás.

Legjobb válasz: Hát ha ezt sem tudja a céged kigazdálkodni, akkor eléggé kétséges, "hogy mûködõképes a cégem"-D!

Hát ha ezt sem tudja a céged kigazdálkodni, akkor eléggé kétséges, "hogy mûködõképes a cégem"-D!
Azert kell fizetni ezekert hogy ki tudjak szurni az olyan cegeket mint te
A kérdező hozzászólása: Az eszedbe sem jutott, hogy nem nem tudom kifizetni, hanem felesleges kiadásoknak érzem az értelmetlen sarcokat?Tisztességes világban nem kéne bizonyítanom azt, amiért megdolgoztam? Mit szólnál ha neked közjegyzõnek kéne fizetned azért az igazolásért, hogy megkapd a havi fizidet, mert a jelenléti íved aláírása nem elég? Ki tudnád fizetni azt a 4000Ft-ot, de húznád a szád a felesleges kiadásért, nem igaz?
Találni találhatsz, de valszeg nem fog mûködni
Egyszerûbb, ha megveszed. Diákoknak féláron kapható, megrendeled a neten és kiviszik házhoz. Aztán egy évig nincs gondod. http://www.eset.hu
A PC-World-ben és a Chip Magazinban találhatók ezek a kódok, amelyekkel 1 hónapra szóló jogosultságot szerzel a program használatára. Ezzel a kóddal +1 e-mail címmel regisztrálnod kell az újságban, illetve a CD/DVD mellékleten megadott oldalon, ahonnan a megadott e-mail címre küldik a felhasználói nevet és a hozzá tartozó jelszót. A programot az újság mellékletérõl tudod telepíteni. Találsz rajtuk több ilyen vírusirtó + stb. programokat is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!