Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a Sims 2-höz ruhákat (2 db)

Honnan lehet letölteni a Sims 2-höz ruhákat és hajakat?

Legjobb válasz: google-ba beirod hogy sims 2 hair download, vagy sims 2 download,(ne csak maygar oldalon keress) és akkor bejön egy csomó oldal. ott válogass. a letöltött dolgokat a Dokumentumok Ea games Sims2 Downloads mappába kell tenni. majd letölteni egy CEP nevü programot (googleba: cep download) és azt feltelepiteni (ez engedi a játékok használatát a játékban. sok sikert ;)

google-ba beirod hogy sims 2 hair download, vagy sims 2 download, (ne csak maygar oldalon keress) és akkor bejön egy csomó oldal. ott válogass. a letöltött dolgokat a Dokumentumok Ea games Sims2 Downloads mappába kell tenni. majd letölteni egy CEP nevü programot (googleba: cep download) és azt feltelepiteni (ez engedi a játékok használatát a játékban. sok sikert ;)
http://www.thesimsresource.com Itt nem csak ruhákat és hajakat lehet letölteni hanem szinte mindent!Én is innen töltök mindent! :)
http//dorsims.lapunk.hu xmsims cukisims reckasims modthesims kinguszsims ezeket írd be a google-ba és ott is van!;)

Honnan tudnék letölteni a Sims 2-höz emo cuccokat? Pl. : hajat, ruhát, sminket, stb. Ha lehet, tudna linkelni, valaki 1-2t?

Legjobb válasz: http://www.thesimsresource.com/ ez egy nagyon jó oldal, regisztrálni kell (ingyenes) és az ingyenes cuccokat letöltheted. rengeteg van. én szinte csak innen töltök a sims3hoz is. szerintem itt tuti tallász olyan cuccokat amik neked kellenek.

http://www.thesimsresource.com/ ez egy nagyon jó oldal, regisztrálni kell (ingyenes) és az ingyenes cuccokat letöltheted. rengeteg van. én szinte csak innen töltök a sims3hoz is. szerintem itt tuti tallász olyan cuccokat amik neked kellenek.
A kérdező hozzászólása: köszi, szépen! még nem töltöttem le semmit, de már átfutottam az oldalt és nagyon tetszik^^
A kérdező hozzászólása: csak még azt nem értem, hogy hogy-hogy nem lehet mindet letölteni? Vagyis..van amit nem enged :S
egyes dolgokért kell fizetni sajnos :((
és ezen az oldalon a tárgyakat amiket letöltök hova kell elmenteni milyen mappába hogy a játékba is tudjam majd használni?
C/Dokumentumok/EA GAMES/The sims2/Downloads nemrég jöttem rá hogy nem oda kell rakni õket ahova a játékot telepítettük.Hanem létrehoz egy külön ilyent is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!