Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a Sims 2-höz (5 db)

Honnan lehet letölteni a Sims 2-höz ruhákat és hajakat?

Legjobb válasz: google-ba beirod hogy sims 2 hair download, vagy sims 2 download,(ne csak maygar oldalon keress) és akkor bejön egy csomó oldal. ott válogass. a letöltött dolgokat a Dokumentumok Ea games Sims2 Downloads mappába kell tenni. majd letölteni egy CEP nevü programot (googleba: cep download) és azt feltelepiteni (ez engedi a játékok használatát a játékban. sok sikert ;)

google-ba beirod hogy sims 2 hair download, vagy sims 2 download, (ne csak maygar oldalon keress) és akkor bejön egy csomó oldal. ott válogass. a letöltött dolgokat a Dokumentumok Ea games Sims2 Downloads mappába kell tenni. majd letölteni egy CEP nevü programot (googleba: cep download) és azt feltelepiteni (ez engedi a játékok használatát a játékban. sok sikert ;)
http://www.thesimsresource.com Itt nem csak ruhákat és hajakat lehet letölteni hanem szinte mindent!Én is innen töltök mindent! :)
http//dorsims.lapunk.hu xmsims cukisims reckasims modthesims kinguszsims ezeket írd be a google-ba és ott is van!;)
Legálisan sehonnan.
gportal-os simses oldalakon biztos vannak ilyenek. nem legális, dehát manapság mi az? nyugodtan tölts le párat. http://www.gportal.hu , az oldal keresõjébe írd be hogy Sims 2, ki fog dobni egy rakat oldalt, ahol válogathatsz.
Tudomásom szerint nincs ilyen magyar oldal, de itt egy angol nyelvû: http://www.direct2drive.com/ ennél jobb most nem jut eszembe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
sehonnan se, de manapság ha egy ien single playerre alapuló játékot megvesznek akkor az inkább adomány mintsem vétel mivel egyszerûen nem hinném hogy van értelme 7000 valamennyi forintot kifizetni azért hogy most néhány kretén pixel mozogjon...

A sims 2 -höz honnan lehet hajakat letölteni?

Az fontos lenne hogy NE darabonként hanem egy nagy csomAgban!

Legjobb válasz: egy nagy csomagban nehezen, de a modthesims.info-n van amin csomagba is tölthetsz... vagy kérd torrenten hogy egybe tegyenek fel egy nagy csomagot ;)

egy nagy csomagban nehezen, de a modthesims.info-n van amin csomagba is tölthetsz... vagy kérd torrenten hogy egybe tegyenek fel egy nagy csomagot ;)


A házikedvencek kiegészítőt hogy lehet társítani a Sims 2-höz? És honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: Ha megvásárolod, akkor az eredeti telepítõ rögvest társítja a alapjátékhoz.Tehát minimum egy eredetivel kell rendelkezned.

Ha megvásárolod, akkor az eredeti telepítõ rögvest társítja a alapjátékhoz.Tehát minimum egy eredetivel kell rendelkezned.
A kérdező hozzászólása: és ha az alapjáték letöltött verzió? Úgy nem lehet összehozni?
Akkor össze lehet.:)
A kérdező hozzászólása: Oké xD de a kérdés még mindíg az hogy hogyan? :) mert én letöltöttem a házikedvenceket, de nem tudta társítani :S Ha ez még fontos: isohunt-ról lett leszedve mindkét játék torrentel
A kérdező hozzászólása: Esetleg linkek amivel nektek siketült? :)
Egy kérdésem lenne: a letöltött játék milyen formátumban van pillanatnyilag?
A kérdező hozzászólása: MDS daemon tools-al szoktuk beindítani...

Honnan tudnék letölteni a Sims 2-höz emo cuccokat? Pl. : hajat, ruhát, sminket, stb. Ha lehet, tudna linkelni, valaki 1-2t?

Legjobb válasz: http://www.thesimsresource.com/ ez egy nagyon jó oldal, regisztrálni kell (ingyenes) és az ingyenes cuccokat letöltheted. rengeteg van. én szinte csak innen töltök a sims3hoz is. szerintem itt tuti tallász olyan cuccokat amik neked kellenek.

http://www.thesimsresource.com/ ez egy nagyon jó oldal, regisztrálni kell (ingyenes) és az ingyenes cuccokat letöltheted. rengeteg van. én szinte csak innen töltök a sims3hoz is. szerintem itt tuti tallász olyan cuccokat amik neked kellenek.
A kérdező hozzászólása: köszi, szépen! még nem töltöttem le semmit, de már átfutottam az oldalt és nagyon tetszik^^
A kérdező hozzászólása: csak még azt nem értem, hogy hogy-hogy nem lehet mindet letölteni? Vagyis..van amit nem enged :S
egyes dolgokért kell fizetni sajnos :((
és ezen az oldalon a tárgyakat amiket letöltök hova kell elmenteni milyen mappába hogy a játékba is tudjam majd használni?
C/Dokumentumok/EA GAMES/The sims2/Downloads nemrég jöttem rá hogy nem oda kell rakni õket ahova a játékot telepítettük.Hanem létrehoz egy külön ilyent is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!