Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a Palota ékköve Dae (1 db)

Honnan lehet megszerezni a Palota ékköve (Dae Jang-geum) című dél-kóreai sorozat összes részét magyarul?

M1-en ment délel?tt 10 körül. Nagyon tetszett, de sajna csak az utolsó 10-15 részt láttam. Kiváncsi lennék az elejére is.

Legjobb válasz: vagyis koreai

A kérdező hozzászólása: vagyis koreai
Ingyenes. Legalábis mikor utoljára töltöttem, az volt.
hello. Az érdekelne hogy ingyen lehetett letölteni a megaupload.com oldalról? köszönöm elõre is :)
04-15 20:16 Ezt az oldalt ismerem, én is innen töltöttem le. És " divixet " is letöltöttem, csak így tudom megnézni.
http://www.sanita0.eoldal.hu/cikkek/dae-jang-geum---a-palota.. talán inem is lelehet tölteni!! én is nagyon szeretem azt a sorozatot!!
http://napiload.downlinkz.com/2010/02/a-palota-ekkove-ingyen.. A PALOTA ÉKKÖVE: 1-56 rész. Minden rész 1 óra. MTV TV Rip. Jó minõség.
Nagyon- nagyon köszönöm a linkeket, nagyon örülök hogy sikerült megszereznem a sorozatot! :-)
Újból van az M1 - en kora este a hiradó elótt. 17 rész volt ma..
lesz folytatása a palota ékkövének? egyszerûen nem tudok betelni vele... valaki tud valamiféle információt? rég volt rám ilyen hatással bármi is...:) Aki esetleg tud valamit, az a [email protected]-ra válaszolna? elõre is köszönöm annak a kedves idegennek a fáradozását aki segít nekem!
Hogyan tölthetõ le?
Mindannyiótoknak jó szórakozást kívánok! ;)
Kedves Ismeretlen! Ezuton köszönöm meg , hogy ezt a csodálatos filmsorozatot a kérésemre felraktad a netre. Ez életem elsõ letöltése. nagyon jól sikerült. Köszönöm
Sziasztok! Tudom, elég rég merült fel a témával kapcs. probléma jelzése, de ha még aktuális, akkor itt lelhetõ fel a 49. Ep., a link ma került tesztelésre és hibátlan: Ep. 49 - ***** Ha bárkit érdekel a teljes sorozat, írjon privát üzenetet, vagy jelezze itt, szívesen segítek! ;)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az m2-n ismét megy a sorozat, 19:2o-kor hétköznaponként. Most a 7. résznél tart. Sajnos, nagyon kevés hirverést kap, csak véletlenül vettem észre. Az elsõ vetítéskor én is késõn kapcsolódtam be.
Meg-meg koszonnem a link-eket, de igen bosszanto volt a teny, h. a 49.-ediken az "Unfortunately, the link you have clicked is not available."-uzenetet kaptam!!! Igy, a 49.-edik resze, a Palota ékköve (Dae Jang-geum) címû kóreai sorozatnak, elmaradt!!! Tovabi otleteket, tippeket, halasan kozsonom elore.
A kérdező hozzászólása: Igen, még érdekel. Nagyon szépen köszi!!!
Szia! Nem tudom érdekel e még a sorozat, mert régen írtad a kérdésedet, de itt letöltheted: Ep. 01 - ***** Ep. 02 - ***** Ep. 03 - ***** Ep. 04 - ***** Ep. 05 - ***** Ep. 06 - ***** Ep. 07 - ***** Ep. 08 - ***** Ep. 09 - ***** Ep. 10 - ***** Ep. 11 - ***** Ep. 12 - ***** Ep. 13 - ***** Ep. 14 - ***** Ep. 15 - ***** Ep. 16 - ***** Ep. 17 - ***** Ep. 18 - ***** Ep. 19 - ***** Ep. 20 - ***** Ep. 21 - ***** Ep. 22 - ***** Ep. 23 - ***** Ep. 24 - ***** Ep. 25 - ***** Ep. 26 - ***** Ep. 27 - ***** Ep. 28 - ***** Ep. 29 - ***** Ep. 30v2 - ***** Ep. 31 - ***** Ep. 32 - ***** Ep. 33 - ***** Ep. 34 - ***** Ep. 35 - ***** Ep. 36 - ***** Ep. 37 - ***** Ep. 38 - ***** Ep. 39 - ***** Ep. 40 - ***** Ep. 41 - ***** Ep. 42 - ***** Ep. 43 - ***** Ep. 44 - ***** Ep. 45 - ***** Ep. 46 - ***** Ep. 47 - ***** Ep. 48 - ***** Ep. 49 - ***** Ep. 50 - ***** Ep. 51 - ***** Ep. 52 - ***** Ep. 53 - ***** Ep. 54 - ***** Jó szórakozást!* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sajnos folytatása nem lesz:( én is nagyon imádtam. Készült egy új mû, aminek a szereplõi nagy részt egyeznek a Dae Jang Geumban lévõkkel. De most nem tudom mi a neve hirtelen. Az is kosztümös dráma


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Horrrrol milyen film Carrie?

4

Mikor jön a The Fosters 2. évada?

2

Melyik ez a film? Elvileg egy bérgyilkos üldöz valamiért egy csávót és a bérgyilkost maga az ördög küldte? (Bővebben lent)

Ez a sztori a DVD borítón egy csávó volt meg egy csaj egy kocsiban. Melyik ez a film?(Talán Jason Statham a főszereplő nem biztos)

2

Olyan film, amelyben a világ kettészakad és a gazdagok egy kis zárt világban élnek, a szegények meg a nyomorban?

3

Leginkább a saját korosztályomat kérdezem. (14-15 évesek) Az "Álmosvölgy legendája" jó film?

Kérem csak az válaszoljon, aki látta. :)

5

Fiatal felnőttek is beülnek a Jégvarázsra?

Végre kijött a Frozen, és nagyon kíváncsi vagyok rá, mert mindig imádtam a meséket, de már 21 vagyok és férfi, szóval attól tartok, elég hülyén festenék a sok kisgyerekes család között, még ha el is hívnék valakit magammal.Szerintetek nagyon furán nézne a többi látogató vagy vannak még hozzám hasonló, "nagy gyerekek" és ne zavartassam magam? :D

6

Szerintetek baj, hogy megnéztem? 14/L

Lehet kicsit hülye kérdés... 14 vagyok és egyik nap megnéztem a Bárányok hallgatnak-ot (A filmet) és nagyon tetszett, mert szeretem az olyan filmeket, ami után lehet gondolkozni. Osztálytársamnak ezt elmondtam, és közölte velem, hogy pszhihopata vagyok, meg nem vagyok normális, mert az horror meg stb... Akkor baj, vagy nem kellet vonlna még megnézni? (nem félek és szívesen végignézném újra)

5

Miért énekelnek a Hannibál ébredése című filmben német nyelvű gyerekdalt, mikor Hannibálék litvánok? Www.Youtube.com/watch? V=KoeXCqw_OrM (Ennek a dallama szokott lenni a német érettségi hallásértésénél is. )

1

2013 legjobb filmjei?

Tudnátok párat ajánlani? (csak szinkronos érdekel)

3

Mi lehet a címe a filmnek, ami egy mániákus emberről szól?

Nem amerikai, talán európai film. Egy mániákus emberről szól, aki talán tanár, ha jól emlékszem. Bemutatja a napjait, pl.: pontosan hány cukorszem kell a teába, hány WC-papír levél kell neki dolga végeztével, bezárta- e az ajtót, majd utána 3 szor rányit a kilincsre, stb... Sajnos ennél többre nem emlékszem...

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!