Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a Palota ékköve Dae (1 db)

Honnan lehet megszerezni a Palota ékköve (Dae Jang-geum) című dél-kóreai sorozat összes részét magyarul?

M1-en ment délel?tt 10 körül. Nagyon tetszett, de sajna csak az utolsó 10-15 részt láttam. Kiváncsi lennék az elejére is.

Legjobb válasz: vagyis koreai

A kérdező hozzászólása: vagyis koreai
Ingyenes. Legalábis mikor utoljára töltöttem, az volt.
hello. Az érdekelne hogy ingyen lehetett letölteni a megaupload.com oldalról? köszönöm elõre is :)
04-15 20:16 Ezt az oldalt ismerem, én is innen töltöttem le. És " divixet " is letöltöttem, csak így tudom megnézni.
http://www.sanita0.eoldal.hu/cikkek/dae-jang-geum---a-palota.. talán inem is lelehet tölteni!! én is nagyon szeretem azt a sorozatot!!
http://napiload.downlinkz.com/2010/02/a-palota-ekkove-ingyen.. A PALOTA ÉKKÖVE: 1-56 rész. Minden rész 1 óra. MTV TV Rip. Jó minõség.
Nagyon- nagyon köszönöm a linkeket, nagyon örülök hogy sikerült megszereznem a sorozatot! :-)
Újból van az M1 - en kora este a hiradó elótt. 17 rész volt ma..
lesz folytatása a palota ékkövének? egyszerûen nem tudok betelni vele... valaki tud valamiféle információt? rég volt rám ilyen hatással bármi is...:) Aki esetleg tud valamit, az a [email protected]-ra válaszolna? elõre is köszönöm annak a kedves idegennek a fáradozását aki segít nekem!
Hogyan tölthetõ le?
Mindannyiótoknak jó szórakozást kívánok! ;)
Kedves Ismeretlen! Ezuton köszönöm meg , hogy ezt a csodálatos filmsorozatot a kérésemre felraktad a netre. Ez életem elsõ letöltése. nagyon jól sikerült. Köszönöm
Sziasztok! Tudom, elég rég merült fel a témával kapcs. probléma jelzése, de ha még aktuális, akkor itt lelhetõ fel a 49. Ep., a link ma került tesztelésre és hibátlan: Ep. 49 - ***** Ha bárkit érdekel a teljes sorozat, írjon privát üzenetet, vagy jelezze itt, szívesen segítek! ;)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az m2-n ismét megy a sorozat, 19:2o-kor hétköznaponként. Most a 7. résznél tart. Sajnos, nagyon kevés hirverést kap, csak véletlenül vettem észre. Az elsõ vetítéskor én is késõn kapcsolódtam be.
Meg-meg koszonnem a link-eket, de igen bosszanto volt a teny, h. a 49.-ediken az "Unfortunately, the link you have clicked is not available."-uzenetet kaptam!!! Igy, a 49.-edik resze, a Palota ékköve (Dae Jang-geum) címû kóreai sorozatnak, elmaradt!!! Tovabi otleteket, tippeket, halasan kozsonom elore.
A kérdező hozzászólása: Igen, még érdekel. Nagyon szépen köszi!!!
Szia! Nem tudom érdekel e még a sorozat, mert régen írtad a kérdésedet, de itt letöltheted: Ep. 01 - ***** Ep. 02 - ***** Ep. 03 - ***** Ep. 04 - ***** Ep. 05 - ***** Ep. 06 - ***** Ep. 07 - ***** Ep. 08 - ***** Ep. 09 - ***** Ep. 10 - ***** Ep. 11 - ***** Ep. 12 - ***** Ep. 13 - ***** Ep. 14 - ***** Ep. 15 - ***** Ep. 16 - ***** Ep. 17 - ***** Ep. 18 - ***** Ep. 19 - ***** Ep. 20 - ***** Ep. 21 - ***** Ep. 22 - ***** Ep. 23 - ***** Ep. 24 - ***** Ep. 25 - ***** Ep. 26 - ***** Ep. 27 - ***** Ep. 28 - ***** Ep. 29 - ***** Ep. 30v2 - ***** Ep. 31 - ***** Ep. 32 - ***** Ep. 33 - ***** Ep. 34 - ***** Ep. 35 - ***** Ep. 36 - ***** Ep. 37 - ***** Ep. 38 - ***** Ep. 39 - ***** Ep. 40 - ***** Ep. 41 - ***** Ep. 42 - ***** Ep. 43 - ***** Ep. 44 - ***** Ep. 45 - ***** Ep. 46 - ***** Ep. 47 - ***** Ep. 48 - ***** Ep. 49 - ***** Ep. 50 - ***** Ep. 51 - ***** Ep. 52 - ***** Ep. 53 - ***** Ep. 54 - ***** Jó szórakozást!* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sajnos folytatása nem lesz:( én is nagyon imádtam. Készült egy új mû, aminek a szereplõi nagy részt egyeznek a Dae Jang Geumban lévõkkel. De most nem tudom mi a neve hirtelen. Az is kosztümös dráma


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez melyik filmben volt?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Érdemes végignézni a One Piece-t?

Már megnéztem a 15. részig és engem monjuk annyira nem nyűgözött le mint a Bleach,a Naruto vagy Fairy Tail.

14

Olyan nyomozós sorozat ami közel áll a valósághoz?

A mentalistából megnéztem 2 évadot, de nem a legjobb. Ajánlanátok valami jót, ami nem is olyan sok évados és izgalmas is, nem laposodik el?

5

Fűrész 6 kérdés?

William mi alapján dönti el a csapdába jutottaknál, hogy ki él és ki hal? Célzok a cukros nőre és az egészséges, fiatal srác között, illetve a puskás csapdára. Mi alapján dönti el ezeket, hogy ki él és ki hal? A szabálya szerint csak egészséges ember maradhat a cégénél mégis a cukros nőt menti meg.

3

Mi lett a bűnök és szerelmekkel? Mikor fog folytatódni?

7

Ajánlanátok olyan típusú sorozatokat, mint pl. a Hannibal, Dexter vagy az American Horror Story?

2

Szerintetek van jövője, vagy esetleg van rá esély hogy valaha elkészüljenek az alábbi filmek? Bocsi hogy sokat írtam, de nagyon érdekelnének az ÉRTELMES válaszok.

G.J. Joe 3.

5

Tudnátok időutazással kapcsolatos filmeket mondani?

olyasfélék érdekelnek leginkább mint a forráskód ha ehhez hasonlót tudnátok mondani akkor megköszönném de ha akármijet mondtok az is jó lesz :D

3

Mi a neve ennek a filmnek?

Van egy lány, van barátja aki azt hiszi hogy butus, és a film végére okosabb lesz a lány a barátjánál mert bekerül ugyanabba a jogi egyetembe és jobban teljesít. A film végén meg is nyer egy pert. (Vígjáték)

2

A Doctor Who 2. évad 3. részében hogy érti ezt a Doktor?

Amikor Roseval beszélgetnek azt mondja hogy velem töltheted életed hátralévő részét de én nem tölthetem veled az enyémet.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!