Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a OM (8 db)

Van egy Microsoft Office 2007 Word-öm. érvényesítettem, de angol a program, hogyan tudom magyarrá tenni? Honnan lehet magyarosítást leszedni hozzá?

Legjobb válasz: Sehogy és sehogy. Vagy magyar nyelvût kell telepíteni, vagy angol marad. Magyar helyesírás-ellenõrzõt tudsz hozzá telepíteni, amit proofing toolkit néven keress, ha igényt tartasz rá.

Sehogy és sehogy. Vagy magyar nyelvût kell telepíteni, vagy angol marad. Magyar helyesírás-ellenõrzõt tudsz hozzá telepíteni, amit proofing toolkit néven keress, ha igényt tartasz rá.
Jobb helyeken az ilyet tolvajnak hívják. Azt meg gondoltuk, hogy megvenni nem fogod, a fajtád lopni szokott, nem vásárolni. Azon szintén nem lepõdöm meg, hogy a legális lehetõségek eszedbe se jutottak...
A kérdező hozzászólása: Az a gyökér aki nem használja ki a lehetõségeket!!Nem fogom megvenni...ne vicceljünk
Gondoltuk, hogy gyökér vagy.
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem a 2010-est torrentrõl magyarúl:P
Ha csak 1 nyelv kell akkor: http://www.microsoftstore.com/store/msus/en_US/pdp/productID.. 25$. 2010-hez.
Vásárolhatsz rá egy un. language toolsot, ez kb. 20-30 ezer körül van. Ez soknyelvûvé (50+) teszi az office-t.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi
A kérdező hozzászólása: Legegyszerûbb, legjobb, ennyi!

Android telefonokon lehet témát/menüt cserélni? Pld. A galaxy 3-om menüjét szeretném áttenni HTC-re. Ez csak egy példa! Ha igen, honnan lehet letölteni témákat?

Legjobb válasz: kell hozzá téma vezérlõ.pl open home.letöltöd felrakod. 2.beírod h open home themes és ott vannak a témák hozzá

kell hozzá téma vezérlõ.pl open home.letöltöd felrakod. 2.beírod h open home themes és ott vannak a témák hozzá


Honnan lehet letölteni a földrajz írásbeli tételeket az om.hu-n belül?

Már egyszer megtaláltam de nem mentettem el könyvjelz?nek tudnátok pontos linket adni?

Legjobb válasz: http://www.oh.gov.hu/letolt/okev/doc/erettsegi_40_2002_20100..

Ahonnan letöltötted, ott közzéteszik a jelszót is.
A kérdező hozzászólása: kösz, sikerült

Van egy Alcatel Ot-995 öm ÉS a gyárilag felrakott Navigáció eltűnt róla, Elvittem raktak rá új szoftvert és az új szoftverben már alapból nincs benne. Mi lehet ennek az oka? Vagy honnan tudom letölteni rá?

Legjobb válasz: Nem vagy valami mûszaki zseni... Tölts le rá egyet omg... Ezért szervizbe vinni?! Jól lehúztak. Google. iGo Primo-ra rákeresel és letöltöd. nCore-n van egy csomó.

Nem vagy valami mûszaki zseni... Tölts le rá egyet omg... Ezért szervizbe vinni?! Jól lehúztak. Google. iGo Primo-ra rákeresel és letöltöd. nCore-n van egy csomó.
A kérdező hozzászólása: Ismerem ezeket nem vagyok analfabéta nem azért vittem el szervizbe csak újra rakták és furcsálltam h nincs rajta, igo primot használtam csak sok helyet foglalt és belassult teljesen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!