Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a Microsoft Word-öt (2 db)

Honnan lehet letölteni a Microsoft Word-öt?

Legjobb válasz: Sehonnan, Microsoft termék, nem ingyenes, meg kell venni. Viszont OpenOffice-t használhatsz, az majdnem olyan, mint a Microsoft Office, Excelhez és Wordhöz hasonló progik is vannak benne, kezelik az Excel és Word file-okat, és ingyenes.

Sehonnan, Microsoft termék, nem ingyenes, meg kell venni. Viszont OpenOffice-t használhatsz, az majdnem olyan, mint a Microsoft Office, Excelhez és Wordhöz hasonló progik is vannak benne, kezelik az Excel és Word file-okat, és ingyenes.
A kérdező hozzászólása: de eredetileg rajta volt a gépen, csak valamiért le lett törölve, nem lehet sehogy visszaszerezni, anélkül h fizetnem kéne érte?:S
Az elõzõ válaszadó le van maradva. http://usite.hu/office Itt minden ingyen van és mûködik. Üdv: rokkarudi
Az elõzõ válaszadó nincs lemaradva. Legálisan sehonnan. Illegálisan sok helyrõl. Amúgy, nem csak Linuxhoz, hanem Windowshoz is létezik az OpenOffice.org, ami tartalmaz a Word szövegszerkesztõhöz hasonló Writer-t. Tudom ajánlani. Ingyenes. Word dokumentumokat is kezel. Aki Word-ben már dolgozott, annak nem okozhat problémát ennek a megismerése.
Én azt ajánlom, hogy töltsd le a 2007-es verziót az elõbb említett helyen, ugyanis az open office egy szar, azért kaptam egyest infó órán mert avval csináltam meg a munkám aztán átírtam docx-be a formátumát és tönkrevágta az egészet. Másrészt meg a Microsoft Word sokkal könnyebben használható szerintem. Amúgy 35000ft-ba kerül, ha egy példányban kéred...Iskoláknak sokkal olcsóbban adják.

Honnét lehet ingyen letölteni a Microsoft Office Word-öt a 2007-eset?

Nem a próba verziót.

Legjobb válasz: Töltsd le innen, a 60 napos próbaverziót! (ingyenes) http://office.microsoft.com/hu-hu/products/HA101741481038.aspx http://office.microsoft.com/hu-hu/default.aspx

***** ***** ***** ***** ***** ***** Pass:cold.hu ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** Rarpass: die nadel ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Az openoffice ugyanúgy kezeli a .doc formátumot mint a word, és ugyanúgy lehet vele .doc-ba menteni. Hülyeséget ne terjessz! Köszi!
Próbáld meg a Microsoft Office honlapján!!
Töltsd le az http://hu.openoffice.org/ -ot , Ingyenes, és ugyan azt tudja mint a word.
Openoffice-t le ne töltsd, más formátumot használ és egy rakás szemét, semmi nem kezeli le az általa készített dokumentumot. de torrent
A kérdező hozzászólása: Ha a datáról mindet letöltöttem utána mit csináljak?
Ha már megvan a MS. Office 2007 Enterprise.Hun letöltve, küldj egy emailt, elküldöm email-ben a telepítõ szériaszámokat(8 db. lehet válogatni, nekem már az elsõ bejött!)
A kérdező hozzászólása: Azt már letöltöttem és lejárt.
BOCSI! most látom, hogy az a kikötés hogy próbaverzió nem jó! Mégegyszer elnézést!!!
A kérdező hozzászólása: A torrentrõl nem sikerült letölteni, mert azt írja ki, hogy sérült. Most a Datáról töltöm.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Most a torrentrõl töltöm és majd meglátom, hogy jó lesz-e.
A kérdező hozzászólása: Tudna valaki egy linket írni. Holnapra kellene az iskolába valami és már nagyon le vagyok maradva.
A kérdező hozzászólása: De iskolába azzal csináljuk, amit írtam, ezért az kellene.
***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!