Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a Microsoft (14 db)

Honnan lehet letölteni a Microsoft Word-öt?

Legjobb válasz: Sehonnan, Microsoft termék, nem ingyenes, meg kell venni. Viszont OpenOffice-t használhatsz, az majdnem olyan, mint a Microsoft Office, Excelhez és Wordhöz hasonló progik is vannak benne, kezelik az Excel és Word file-okat, és ingyenes.

Sehonnan, Microsoft termék, nem ingyenes, meg kell venni. Viszont OpenOffice-t használhatsz, az majdnem olyan, mint a Microsoft Office, Excelhez és Wordhöz hasonló progik is vannak benne, kezelik az Excel és Word file-okat, és ingyenes.
A kérdező hozzászólása: de eredetileg rajta volt a gépen, csak valamiért le lett törölve, nem lehet sehogy visszaszerezni, anélkül h fizetnem kéne érte?:S
Az elõzõ válaszadó le van maradva. http://usite.hu/office Itt minden ingyen van és mûködik. Üdv: rokkarudi
Az elõzõ válaszadó nincs lemaradva. Legálisan sehonnan. Illegálisan sok helyrõl. Amúgy, nem csak Linuxhoz, hanem Windowshoz is létezik az OpenOffice.org, ami tartalmaz a Word szövegszerkesztõhöz hasonló Writer-t. Tudom ajánlani. Ingyenes. Word dokumentumokat is kezel. Aki Word-ben már dolgozott, annak nem okozhat problémát ennek a megismerése.
Én azt ajánlom, hogy töltsd le a 2007-es verziót az elõbb említett helyen, ugyanis az open office egy szar, azért kaptam egyest infó órán mert avval csináltam meg a munkám aztán átírtam docx-be a formátumát és tönkrevágta az egészet. Másrészt meg a Microsoft Word sokkal könnyebben használható szerintem. Amúgy 35000ft-ba kerül, ha egy példányban kéred...Iskoláknak sokkal olcsóbban adják.

Honnét lehet ingyen letölteni a Microsoft Office Word-öt a 2007-eset?

Nem a próba verziót.

Legjobb válasz: Töltsd le innen, a 60 napos próbaverziót! (ingyenes) http://office.microsoft.com/hu-hu/products/HA101741481038.aspx http://office.microsoft.com/hu-hu/default.aspx

***** ***** ***** ***** ***** ***** Pass:cold.hu ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** Rarpass: die nadel ***** ***** ***** ***** ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Az openoffice ugyanúgy kezeli a .doc formátumot mint a word, és ugyanúgy lehet vele .doc-ba menteni. Hülyeséget ne terjessz! Köszi!
Próbáld meg a Microsoft Office honlapján!!
Töltsd le az http://hu.openoffice.org/ -ot , Ingyenes, és ugyan azt tudja mint a word.
Openoffice-t le ne töltsd, más formátumot használ és egy rakás szemét, semmi nem kezeli le az általa készített dokumentumot. de torrent
A kérdező hozzászólása: Ha a datáról mindet letöltöttem utána mit csináljak?
Ha már megvan a MS. Office 2007 Enterprise.Hun letöltve, küldj egy emailt, elküldöm email-ben a telepítõ szériaszámokat(8 db. lehet válogatni, nekem már az elsõ bejött!)
A kérdező hozzászólása: Azt már letöltöttem és lejárt.
BOCSI! most látom, hogy az a kikötés hogy próbaverzió nem jó! Mégegyszer elnézést!!!
A kérdező hozzászólása: A torrentrõl nem sikerült letölteni, mert azt írja ki, hogy sérült. Most a Datáról töltöm.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Most a torrentrõl töltöm és majd meglátom, hogy jó lesz-e.
A kérdező hozzászólása: Tudna valaki egy linket írni. Holnapra kellene az iskolába valami és már nagyon le vagyok maradva.
A kérdező hozzászólása: De iskolába azzal csináljuk, amit írtam, ezért az kellene.
***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Honnan lehet letölteni a microsoft office-ot?

tudom, hogy a google a barátom, de adj egy linket inkább! már sok helyen megnéztem, de valami baj volt mindig. ha lehet ne torrentes letöltés legyen! köszönöm, Csaba

Legjobb válasz: http://en.softonic.com/s/microsoft-office-2003-full-versionVan egy Microsoft Office 2007 Word-öm. érvényesítettem, de angol a program, hogyan tudom magyarrá tenni? Honnan lehet magyarosítást leszedni hozzá?

Legjobb válasz: Sehogy és sehogy. Vagy magyar nyelvût kell telepíteni, vagy angol marad. Magyar helyesírás-ellenõrzõt tudsz hozzá telepíteni, amit proofing toolkit néven keress, ha igényt tartasz rá.

Sehogy és sehogy. Vagy magyar nyelvût kell telepíteni, vagy angol marad. Magyar helyesírás-ellenõrzõt tudsz hozzá telepíteni, amit proofing toolkit néven keress, ha igényt tartasz rá.
Jobb helyeken az ilyet tolvajnak hívják. Azt meg gondoltuk, hogy megvenni nem fogod, a fajtád lopni szokott, nem vásárolni. Azon szintén nem lepõdöm meg, hogy a legális lehetõségek eszedbe se jutottak...
A kérdező hozzászólása: Az a gyökér aki nem használja ki a lehetõségeket!!Nem fogom megvenni...ne vicceljünk
Gondoltuk, hogy gyökér vagy.
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem a 2010-est torrentrõl magyarúl:P
Ha csak 1 nyelv kell akkor: http://www.microsoftstore.com/store/msus/en_US/pdp/productID.. 25$. 2010-hez.
Vásárolhatsz rá egy un. language toolsot, ez kb. 20-30 ezer körül van. Ez soknyelvûvé (50+) teszi az office-t.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi
A kérdező hozzászólása: Legegyszerûbb, legjobb, ennyi!

Honnan lehet letölteni a Microsoft Train Simulator Alpok Hegyi Vasút csomagot? Amit lehetőleg telepítés nélkül lehet használni?

msts,vasút,alpok

Legjobb válasz: Az oké, hogy torrentrõl, de én konkrét oldalra vagyok kíváncsi. Sok oldalon kerestem, de nem találom. Esetleg vmi fájlmegosztón?

A kérdező hozzászólása: Az oké, hogy torrentrõl, de én konkrét oldalra vagyok kíváncsi. Sok oldalon kerestem, de nem találom. Esetleg vmi fájlmegosztón?
torentrõl probáld, még pedig a µTorrent progival vagy bittoret
bittorent
"Teljes verziót. Ingyen." :DDDDD
Ha nem torrentoldalról, akkor csak feldarabolt tárhely jöhet szóba, ami ugyanazt a fájlt tartalmazza mint a torrent. Csak a méretkorlát miatt darabolva van sok darabra, a tárhely, ahonnan letöltöd, az pedig idõ és sebességkorlátos, így többszörös idõ alatt több darabban töltenéd le ugyanazt, mint torrentél egy fájlban. Ha akkor is így kell, akkor Google: microsoft office 2007 + tárhely neve. Ha pedig mégis torrent kell, akkor pedig nézz szét azon az oldalon ahol regisztrálva vagy, mert hiába linkelnének neked olyan oldalakat ahová nem tudsz regisztrálni. Vagy publikus oldalról van angol nyelvû. Ha nem tudsz oldalakat, akkor torrentek.info oldalon van lista a nyitott (magyar) oldalakról.
Bármely torrent oldalról.

Honnan lehet letölteni a microsoft office 2003-at?

én kerestem sokhelyen de nemvolt jó :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!