Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet a Fiúk (15 db)

Te mit érzel ilyenkor?
nincs ilyen alkalmazás! szerinted mire való a titkosítás? hogy párezer forintos androidos telókkal lehessen lopni a netet?
Van.. WirellesCracker.. Csodát ne várj tõle, gyakorlatilag alig tud kezdeni valamit...
Olyat nem tudok, de helyesírás-ellenõrzõt igen.
Nincsen ehhez program.Miért akarnál wifit feltörni?
A kérdező hozzászólása: de van, az iment kaptam telepitettem es mukodik is, amugy azert kellet ilyen mert a kornyeken levo jelek mind kodoltak (bocsi de telorol netezek es nem tudok ekezetekkel irni)
A környéken lévõ jelek valószínûleg valakihez tartoznak esetleg szomszéd vagy valami bolt.Ha használnád az engedélye nélkül az egyenlõ lenne az internet lopással.
A kérdező hozzászólása: Nem baj, az a lenyeg, hogy mukodik amugy innen toltottem http://www.handster.com/wireless_cracker.html

Anyák, apák! Honnan lehet tudni, hogy a fiad maszturbál (többi lent)?

Sziasztok! Egy anyuka vagyok, van egy 9 és fél éves fiam. Még nem nagyon figyeltem fel rá, hogy játszik a fütykössel, de ti szülõk, ha majd nagyobb lesz, milyen dolgokra vagy neszekre kéne felfigyelnem? Esetleg tanácsok, szóljak, hogy hagyja abba, vagy rányissak és szóljak neki, hogy akkor csinálja, mikor nem vagyok itt vagy valami? Vagy csak hagyjam? Ja, és bocsánat, nem tudtam jobb kategóriába sorolni.

Legjobb válasz: Szerintem az csak rá tartozik.

Szerintem az csak rá tartozik.
"vagy rányissak és szóljak neki, " Ellenkezõleg, lassan ideje átszokni arra, hogy kopogj, mielõtt belépsz. Most még nem kritikus, de pár év múlva már fontos lesz, hogy az legyen az alap, és nem csak azért, mert feltétlenül maszturbál. :)
"hogy milyen neszekre, dolgokra kéne felfigyelnem" A dolgok: - "Vigyázat! Éppen kiverem a farkam" tábla az ajtóra kifüggesztve - A gyerek szexuális segédeszközöket vásárol a neten, és rejtélyes dobozokat hoz a postás - stb. Neszek: - Hatalmas nyögések, és kéjes kiáltások - A vibrátor halk zümmögése De most komolyan, mikre gondolsz mégis?
szerintem hagyd, ne szólj ilyenekrõl neki, ne hozd kellemetlen helyzetbe. minden fiú csinálja, ha még nem, egyszer úgyis fogja. és nem értem miért kéne figyelned neszekre vagy ilyesmi.:O
Szerintem van annyi esze, hogy nem veszi elõ a Tescóban és áll neki kiverni a pénztárnál.
Bár nem vagyok egyik sem, de szerintem ne nyomorítsd a gyereked azzal, hogy próbálod ettõl tiltani. El se tudom képzelni, hogy milyen kiakasztó lett volna, ha anyám nyitogatott volna be a szobámba és szólt volna, hogy fejezzem be. Egyébként olyan 11-12 éves korig még nem nagyon kell emiatt aggódnod.
A kérdező hozzászólása: Én egy szóval sem mondtam, hogy nem hagyom maszturbálni. Csak megkérdeztem, hogy mit csináljak, mi a tanácsotok. Én magamtól hagynám is maszturbálni. Csak az a gyerek részérõl nem ciki, hogy az anya tudja mikor masztizik a fia?
nem vagy normális kérdezõ.:S hagyd már békén azt a gyereket, hadd csinálja, még hogy milyen generáció a miénk? a te kérdésed alatt szinte csak normális válaszok vannak, 20 évesen több eszem van, mint neked. a baj veled van...
Mi a búbánatos halálért akarod tudni, hogy mikor recskázik a gyerek? Magyarázd már el nekem!
"Csak az a gyerek részérõl nem ciki, hogy az anya tudja mikor masztizik a fia?" Akkor miért akarod tudni, hogy mikor csinálja, ha szerinted ciki?
Perverz beteg állat! Mit akarsz vele kezdeni, hogy tudod, mikor csinálja? Te is leállsz ujjazni magad az ajtó elõtt, vagy mi? Vagy felveszed a neszeket, és felteszed a napi szarra? Szegény gyerek! A legjobb az volt, hogy rányissak? Te örülnél neki, ha nézné mikor a papával dugtok? Az ilyen kölykök szoktak 10 évesen lelépni otthonról.
A kérdező hozzászólása: Kösz. Hagyjatok békén. Nem vagytok normálisak. Én hagyom maszturbálni.
"Nem vagytok normálisak" Igen, csak te mész az autópálya jó oldalán, mindenki más elszúrta. :)
Az interneten elég sok cikk megtalálható a témával kapcsolatban, szerintem keress rájuk! https://www.google.hu/search?q=maszturb%C3%A1l%C3%A1s+gyerek.. Nem vagy beteg egyébként, pusztán próbálsz modern felfogást képviselni a kérdésben, csak nem a legjobban jöttek ki a dolgok.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 27-es. :-)
Pedig te vagy gyomorforgatóan beteg. Hagyd békén a fiadat békében maszturbálni! Semmi közöd hozzá, hogy mikor csinálja.
A kérdező hozzászólása: Ti vagytok a beteg állatok! Milyen generáció ez :( Régen nem voltak ilyenek. Kösz mégegyszer a segítséget..
szerintem ne figyelj a neszekre, teljesen rá tartozik, hogy mit csinál. a kopogást tényleg iktasd be, mert ciki (nagyon ciki!!) ha rányitsz:) semmi képpen se mondd neki, hogy hagyja abba, mert még azt hiszi rosszat csinál. ez teljesen normális, hagyd hagy csinálja. neszekre mint mondtam ne is figyelj, mert bármikor csinálhatja.. lehet hogy éppen hangos zenénél, vagy ha sokat van a fürdõben, sõt akkor is lehet ha nagyon csend van.. bármikot, erre nincsenek különösebb jelek vagy hangok:)
Onnan, hogy van farka.
Ilyen szülõket. Van pénisze, van magán élete. 9, 5 évesen szerintem nem de ha igen akkor sincs semmi. Természetes. Hagyja rá. Ha nem akar balhét.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm a válaszokat, de én arra voltam pontosabban kíváncsi, hogy milyen neszekre, dolgokra kéne felfigyelnem?
Hát ilyet még nem hallottam :D Oké hogy a kisfiad de azért vannak dolgok amik csakis rá tartoznak. És ez is ilyen. Szóval szerintem ne hallgatózz, fõleg ne nyiss be, és fõleg ne mondd hogy ne csinálja :D Egyszerûen ne is gondolkozz rajta, mert ez egy természetes dolog. Lehet már csinálja, lehet majd késõbb kezdi el, de ez az õ privát szférája, amihez, bár szülõje vagy, de semmi közöd nincs.
A kérdező hozzászólása: Hát, egyértelmû dolgok, hogy tudjam mikor masztizik a fiam.
ok, szerintem kamu kérdés.
Takarodj pszichológushoz/pszichiáterhez légy oly szíves!!! Miért kellene neked tudni, hogy mikor masztizik?! Ezzel az erõvel mondd el te is a fiadnak, hogy mikor maszturbálsz... -_-'
beteg állat
Csak egy valamit nem értek, hogy téged ez miért érdekel? És miért akarod tudni hogy mikor maszturbál? Ezt magyarázd már el légyszi. Mert ez csakis az õ dolga. Attól félsz hogy rányitsz? biztos óvatos és nem fog olyan neszeket kiadni amire neked föl kéne figyelned. Dehát te is voltál gyerek, megérthetnéd hogy ez természetes. Nemhogy még szólsz neki hogy hagyja abba... az nem csak neki lenne kellemetlen, hanem neked is. SÕT leginkább neked, hogy hallgatózol.
Kesz! Az ilyen embernek aranyhorcsog valo, nem egy gyerek. "Esetleg tanácsok, szóljak, hogy hagyja abba, vagy rányissak és szóljak neki, hogy akkor csinálja, mikor nem vagyok itt vagy valami? Vagy csak hagyjam? " Szerinted artalmas, vagy mi? F/\sza otlet ranyitni, hatha maradando lelki serulest okozol vele neki. Arrol persze nem hallottal, hogy egy ilyen akcionak egyenes kovetkezmenye lehet pl. hogy egesz eleteben korai magomles-problemai lehetnek... Olvass tobbet! Scavenger

Fiúk! Szex közben honnan lehet tudni, hogy a partnerotoknak orgazmusa van/volt? Persze lányok is válaszolhatnak.

Legjobb válasz: nyög, rángatózik, spriccel, majd leállít mert túl érzékeny lesz utána 1-2 percig.

nyög, rángatózik, spriccel, majd leállít mert túl érzékeny lesz utána 1-2 percig.
#1 igen, ezeknek nagy része a legtöbb nõre lehet jellemzõ :) de persze nem feltétlen mind és mindenkire :) viszont 1-2 talán mindenkire lehet igaz, még ha mindenkire más is talán :)
csatlakozom a kérdezõhöz: mi van ha megjátszott az orgazmus, mi van ha a nõ, mint késõbb bevallotta, megjátszotta? ezt hogy lehet kiszûrni?
Sehonnan.Kérdezd meg tõle.Ha megjátszotta és hazudik, az már az õ baja.:) A nõi orgazmus nem olyan egyértelmû, mint a férfiaké.Ezért lehet megjátszani.Erre épül a prostitúció meg a pornóipar.A ribik is elhitetik a közönséggel, hogy jó nekik, ha 3 néger méteres lõcsõkkel tolja õket orrba-szájba meg mindenhová.A színészi tehetségüktõl és a partnerük tapasztalatlanságától függ, hogy milyen szinten sikerül nekik az átverés.

Fiúk/Férfiak! Nálatok honnan lehet tudni, hogy komoly kapcsolatot akartok a nőtől, és nemcsak lefektetni?

Legjobb válasz: Gyakran magunk sem tudjuk még, ezért ti lányok hogyan is tudhatnátok! :) Ez nem pillanatnyi érzés, ha nem hosszú idô mire kialakul/vagy nem. A férfi részérôl egy lefektetésnek indult kapcsolat is szólhat egy életre, mert közben pl. a lányban annyira megtetszett valami, hogy hosszabb kapcsolat is lehet belôle. Az is lehet hogy nem azonnal csak késôbb, miközben minkét fél másokkal is járt (szexelt) és csak késôbb jönnek rá hogy szerelmesek egymásba. 43F

Gyakran magunk sem tudjuk még, ezért ti lányok hogyan is tudhatnátok! :) Ez nem pillanatnyi érzés, ha nem hosszú idô mire kialakul/vagy nem. A férfi részérôl egy lefektetésnek indult kapcsolat is szólhat egy életre, mert közben pl. a lányban annyira megtetszett valami, hogy hosszabb kapcsolat is lehet belôle. Az is lehet hogy nem azonnal csak késôbb, miközben minkét fél másokkal is járt (szexelt) és csak késôbb jönnek rá hogy szerelmesek egymásba. 43F
azt elore sosem lehet tudni mert te mind akarhatod ha o nem ez ketoldalu dolog ket ember kell az ijen dologhoz de azt erezned kell hogy igen akarom ezt a lanyt es barmit megtenek erte bizonyos hatarokig mert ha ezt atlepted veged van
Leginkább a viselkedésbõl:) ))
Sokat beszélgetek vele, érdeklõdök mindene iránt...ha csak szexet akarok akkor nem izgat vele kapcsolatban semmi. 24F

Hülye kérdés tudom, de honnan lehet tudni, ha pl a pasid hanyagol? FIúk/Lányok?

Legjobb válasz: nem keres, elutasító, nem akar találkozni stb. de nehéz ezt megválaszolni magadnak-.-'

nem keres, elutasító, nem akar találkozni stb. de nehéz ezt megválaszolni magadnak-.-'
Közömbösen viselkedik
Nem adja meg a testednek ami jár napi 3 alkalommal. 2 hetente esik neked 1 szer.
Hanyagol.

Facebookon hogy lehet megnézni, hogy honnan, mikor jelentkeztem be a fiókomba?

Valaki feltörte a facem, és leveleket küldözgetett... De persze volt olyan okos és utána kitörölte ?ket... Nem tudjuk ki volt, csak azt, hogy olyan lehetett, aki ismer, épp ezért szeretném valahogy megtudni, hogy honnan és ki jelentkezett be hozzám, ha ez lehetséges... El?re is köszi:S

Legjobb válasz: Jobb felsõ sarokban: Profilom --> Fiókbeállítások --> Fiókvédelem (módosítás!)

Jobb felsõ sarokban: Profilom --> Fiókbeállítások --> Fiókvédelem (módosítás!)
A kérdező hozzászólása: help my
Nézd meg a filmet és megtudod;) https://www.youtube.com/watch?v=hzcHdFYw-VI
help me*
[link]
Szia! Adnak ott!
Nekünk nem adtak, le kellett tölteni.
A kérdező hozzászólása: és honnan tudom letölteni?
Úgy emlékszem a MÁK honlapjáról kellett letölteni, de nem vagyok biztos benne.
Nekünk kipostázták 3 példányban, 1, 5 hónappal a vizsgálat után. Állítólag az eredményre kellett annyit várni. Viszont az emelt családit 2 hónapra visszamenõleg is megadják, ha a doki azt húzza alá hogy a betegség már az igazolást megelõzõen legalább 2 hónapon keresztül fennállt. A gyest nem tudom, mert nekem pont akkor járt le a gyed-em, mikor tejallergiássá nyilvánította a doki a kisfiamat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!