Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet Tesco SB1 SS (1 db)

Honnan lehet szerezni Tesco SB1 SS markaju mikrohullamu sutohoz hasznalati utmutatot?

Ajandekba kaptam az emlitett sutot, de sajnos sehol nem talalok hozza leirast. Nemreg a neten lattam ezt a sutot Earnest markanevvel is.

Legjobb válasz: Szerintem érdemes megkérdezni bármely tesco ügyfélszolgálati pultjánál... (mondd, hogy nem találtad a magyar nyelvû leírást a mikró mellett)

Szerintem érdemes megkérdezni bármely tesco ügyfélszolgálati pultjánál... (mondd, hogy nem találtad a magyar nyelvû leírást a mikró mellett)
menj el legközelebbi ócskapiacra ott hátha szerencséd lesz. Ha meg van idõd akkor probálgass.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem melegít a villanybojlerem?

5 lieters Hajdú villanybojlerem van a konyhában. Világít a lámpa, de mégsem fűt, nincs melegvíz. Kb. 5 éve vásároltam. Mi lehet a baja?

4

Porszívó! Melyik a jó? Neked melyik vált be?

Porszívó vásárlás előtt állunk. Egy régi, gyenge vacak kis darabunk volt eddig, ami szerintem többet fújt ki hátul, mint amit a csövön beszívott... :) Szóval most szeretnék egy jót, de annyi féle van a piacon és mivel próbálni nem lehet, nehéz a választás. Porzsákos? Vagy tartályos? Esetleg vizes? Hány wattos legyen? Mennyiben mutatja ez a gép szívóerejét? Mire érdemes még odafigyelni? Köszönöm a normális válaszokat!

4

Izzóval sorba kötünk diódát. Az izzó fénye a felére csökken, és a teljesítménye is (csak pozitív vagy negatív hullámok). A villanyóra is csak a felét méri? Vagy csak a látszólagos teljesítmény csökken? Mi lesz a másik hullámokkal, amit a dióda levág?

4

Mi a véleményetek az LG F1496ADP3 mosó-szárítógépről? Szeretitek, bevált?

Természetesen csak olyan vélemények érdekelnek, amelyek konkrét tapasztalatokról szólnak pontosan ezzel a géppel kapcsolatban. Az olyan jótanácsok, mint a "soha nem vennék LG-t", "úgy hallottam, hogy nem jók az LG-k", "azt olvastam, hogy szuper gép" sajnos nem sokat érnek számomra.

3

A mosogatógép romolhat-e el attól hogy a mosogatószer adagolóba vagy közvetlen az edényekre nem speciális, mosogatógéphez gyártott mosószert rakok, hanem kézi mosogatáshoz gyártottat?

1

Mosogép hibajel f-5. indesit wite 107 model?

1

Szerintetek jó ez egyben TV ként és monitorként is?

Lehete egyáltalán ilyen ,hogy néha TV néha monitor ? ( bocsi kicsit hülyén van megfogalmazva ... ) Új gép képernyőt vennénk itt egy link :

1

Whirpool AWG 652 /WP mosógéphez használati utasítást keresek. Tudnátok segíteni?

1

Keltetögépem mértnem fűt magasabb hőfokot?

Gép 37.8 at mutat,a hőmérök 35 C mérnek.

2

Igaz ez? (fagyasztószekrényes kérdés)

Mostanában azt vettem észre,hogy folyamatosan megy a 17éves fagyasztóm!
Ahol van ez a fagyó ott kb.6-7fok van,és az egyik ismerősöm azt mondta,hogy ilyen hideg helyiségben a fagyó kompresszora nem tudja megfelelően hasznosítani a hőleadást/hőelvonást,ezért megy folyamatosan.(A kompresszor egyébként megmértem 80fokos)
Szerintetek?
Köszönöm!

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!