Találatok a következő kifejezésre: Honnan lehet Magna (4 db)

Honnan lehet tudni ha egy (kazettás) magnóban elkopott a fej?

Sok embertől hallom, hogy elkopott a magnódeckjében a lejátszófej, de erre mégis hogy jött rá? Változik valamit a hang? Vagy elhalkul a zene?

Legjobb válasz: Látni a fejrésen (lusta vagyok, nem részletezem) Körömmel érezni a kopást. Elmennek a magasak. Biztos van még más módszer is.

Látni a fejrésen (lusta vagyok, nem részletezem) Körömmel érezni a kopást. Elmennek a magasak. Biztos van még más módszer is.
Ilyenkor a kopott fejnél elõször a magas hangok vesznek ki. Magas hangban szegény lesz a mûsor. Persze ez csak akkor igaz, ha maga a fej mechanikailag a helyén van. Nem lett elállítva, illetve nem mozdult el vmi oknál fogva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Honnan lehet letölteni a Magna Cum Laude - Vidéki sanzon zongorakottályát, és a Lola-Titokban álmodoztunknak a zongorakottályát is?

Legjobb válasz: Bocsi, ha hülyeséget mondok, de a google keresõben találsz zeneletöltõ programokat és ott letudod tölteni a számaidat. :-)

Bocsi, ha hülyeséget mondok, de a google keresõben találsz zeneletöltõ programokat és ott letudod tölteni a számaidat. :-)
Elõzõ voltam. Bocsi, elsiettem a kérdést. A kérdésedre a választ nem tudom. :-S :-)


Honnan lehet a Magna Cum Laude Vidéki sanzon c. számának kottáját megszerezni?

Legjobb válasz: Küldtem privát üzit, ha válaszolsz, küldök át egy midibõl generált kottát, a dallam követhetõ, a kíséereten kicsit egyszerûsíteni és szépíteni kell, de szerintem használható.

Küldtem privát üzit, ha válaszolsz, küldök át egy midibõl generált kottát, a dallam követhetõ, a kíséereten kicsit egyszerûsíteni és szépíteni kell, de szerintem használható.
Nekem is el tudod küldeni? Kösszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!