Találatok a következő kifejezésre: Honnan leet gta hoz (5 db)

Honnan leet a gta hoz letölteni olyan járművet amit ha beteszek nem kell ujra rakni a játékot egy párszor megjártam?

Legjobb válasz: Nem a jármûvel van a baj, hanem valószínûleg te rontod el az integrálást. Használd a gta garage mod managert, és kövesd szigorúan mind a program, mind az új autó leírását (nem lehet akármi helyére betenni az új autókat). Ezzel tuti mûködni fog.

Nem a jármûvel van a baj, hanem valószínûleg te rontod el az integrálást. Használd a gta garage mod managert, és kövesd szigorúan mind a program, mind az új autó leírását (nem lehet akármi helyére betenni az új autókat). Ezzel tuti mûködni fog.

3D tervező program honnan szedjek le és melyiket Teljes verziót (nem próbaverziót) GTA San Andreas-hoz akarok kocsikat szerkeszteni?

Mint pl.: ZModeler 2.2.4 :

Legjobb válasz: Amilyen eszközök kellhetnek: 3D Modellezõk (vagy-vagy): - 3ds Max: ***** - ZModeler: ***** - Sketchup: ***** Import/Export Script: - Kam's Script: http://www.geocities.com/kam_b_lai/GTA/scriptslist.htm Tutoriálok: Modellezés 3ds MAX: http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/fiat500/fiat500.asp Modellezés ZModeler: http://www.youtube.com/watch?v=xzxhrN42Au4 - sráctól még vannak videók Jármû Mod készítése: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=219624 * Automatikusan eltávolított tartalom.

Amilyen eszközök kellhetnek: 3D Modellezõk (vagy-vagy): - 3ds Max: ***** - ZModeler: ***** - Sketchup: ***** Import/Export Script: - Kam's Script: http://www.geocities.com/kam_b_lai/GTA/scriptslist.htm Tutoriálok: Modellezés 3ds MAX: http://www.3dtotal.com/team/Tutorials/fiat500/fiat500.asp Modellezés ZModeler: http://www.youtube.com/watch?v=xzxhrN42Au4 - sráctól még vannak videók Jármû Mod készítése: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=219624* Automatikusan eltávolított tartalom.

A Gta San Andreas-hoz honnan szedjek le egy müködö car spawnert?

Elöre kösszönöm mert fontos lenne.A legjobban a linknek örülnék.

Legjobb válasz: http://www.thegtaplace.com/downloads/f648-car-spawn-trainer-..Honnan tudom le tölteni a GTA San andreas hoz azt a buszt amelyikhez több csuklót is kapcsolhatok?

Honan tölthetém le azt a bust ahol 4-5-6 csuklóbol ál a bus és külön van és mindig csak spawnolni kel?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!