Találatok a következő kifejezésre: Honnan láthatom ha (10 db)

A smink az miindig látszik? Honnan látható ha valaki sminkeli magát?

Férfiként elég távol áll t?lem a téma. De amikor n?i ismer?seim kibeszélnek valaki csajt, akkor mondom, hogy neki elég szép az arca.

Legjobb válasz: Sokszor a jó smink épp attól jó, hogy láthatatlan. Ha tetszik az összhatás, felesleges azt figyelni, hogy sminkelt-e vagy nem. A lányok meg azért mondják ezt, mert kicsit talán irigykednek. Szerintem észre fogod venni, ha tényleg "vakolat" van a lányon.

Sokszor a jó smink épp attól jó, hogy láthatatlan. Ha tetszik az összhatás, felesleges azt figyelni, hogy sminkelt-e vagy nem. A lányok meg azért mondják ezt, mert kicsit talán irigykednek. Szerintem észre fogod venni, ha tényleg "vakolat" van a lányon.
Szerintem teljesen mindegy hogy sminkelt-e vagy sem. Aki szép, az szép. Mindenki szebb kisminkelve. Legközelebb kérdezz rá annál a lánynál, aki ilyet mond, hogy mit ért többkilós smink alatt.
Szerintem is inkább irigységbõl mondják azt az ismerõseid. Ha valaki nagyon erõsen sminkeli magát, az észrevehetõ, ha ért a sminkhez, ha nem. Például nagyon maszkszerû, látszik, ha nem dolgozta el rendesen, vagy mondjuk a dekoltázsához/nyakához képest más színû az arca, vagy a hajtövénél jól satírozta el a púdert/alapozót.

Hogyan rootoljam a 2.3.3-as Samsung Galaxy Acemet? Egyáltalán honnan láthatom, ha rootolva van? (többi lent)

Rootoltam a telefonomat ezen a linken található módszerek közül a C-vel:

Legjobb válasz: de úgy hallottam, hogy csak rootolt készüléken lehet eltávolítani a rendszeralkalmazásokat, mint pl a superusert, de nem engedi eltávolítani

A kérdező hozzászólása: de úgy hallottam, hogy csak rootolt készüléken lehet eltávolítani a rendszeralkalmazásokat, mint pl a superusert, de nem engedi eltávolítani
A telefonod rootolva van. A superuser nevû program nem csinál mást, mint engedélyeket adhat bizonyos alkalmazásoknak root jogon futni. Keress egy alkalmazást, amivel átteheted a programokat a kártyára, vagy keress egy akármilyen root jogot igénylõ alkalmazást, hogy kipróbálhasd, hogy mûködik ez. Nem nagy ördöngõsség, amikor a program olyan parancsot szeretne végrehajtani, amihez root jog kell, felugrik a superuser ablaka, ami megkérdezi, hogy engedélyezed-e neki, vagy nem. A superuser program tehát csak jogok kezelésére való, de nélkülözhetetlen root jogot kérõ alkalmazások használatához.

Honnan látható, ha a férfi nem csak a barátságomat akarja, viszont nem akarja magát elárulni?

Vannak ennek észlelhető jelei? Pl: személyes találkozáskor, telefonon csevegésekkor mi mkutatja ezt? Tapasztaltabbak segítenének, köszi?!

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, de más megvilágításból sem rossz kérdés: Mit tegyen a férfi, hogy észrevedd végre? Vagy szerinted mivel jelezzen neked?

Ez engem is érdekelne, de más megvilágításból sem rossz kérdés: Mit tegyen a férfi, hogy észrevedd végre? Vagy szerinted mivel jelezzen neked?
Úgy is helyes, hogy poligráfiás vizsgálat.
De mi az ami miatt nem mer egy fiu kezdemenyezni, meg akkor se, ha megkapja az osszes nyilvanvalo jelet? Es ugy csinal, mintha te is tetszenel neki.
Szerintem jól olvastad a jeleked, és nem a te készülékedben van a hiba. A válaszokat õ tudja megadni neked (hogy miért nem reagált). 28/F
A kérdező hozzászólása: De mit látsz olyankor a másik szemén, engem érdekelne részletesebben!?
A kérdező hozzászólása: Én feldobtam, elmondtam, hogy szeretem, jó nem szó szerint így, de érthetõ volt. Nem csapta le, de a dolgokon sem változtat, így engem rossz irányba visz, mert azt gondolom van esélyem... Bár már kezdem elhinni, hogy benéztem.
Egyszerûen lehet látni a másik szemén, hogy szeret-e vagy nem, ez ösztönös. Vannak olyan palik, akik nem mernek lépni, így ha képtelenek vagytok kivárni, akkor vessetek fel valami teázót, vagy kávézót úgy, hogy õ hívjon el titeket. Dobjátok fel a labdát, hátha lecsapják :) 23F
A kérdező hozzászólása: Poligráf-vizsgálat a neve. :) ))
Poligráfiás vizsgálat.
Ez a kerdes engem is erdekelne. Szoval, ha a pasi sok idot tolt veled, ha nem vagytok egyutt akkor online chateltek, es szeret megnevettetni, akkor azt azt jelzi, hogy szeret, csak nem tudja, hogy mit tegyen ?
A kérdező hozzászólása: Hogyan árulkodik a szem, ezt leírnátok alaposabban? Tudom azt, hogy jel a tág pupilla. De az a fényvisonyoktól is függ, másrészt õ pl szürkés kék szemû. Képtelenség kiszúrni a tág pupillát.
A kérdező hozzászólása: Mivel jelezzen nekem? Én az a fajta ember vagyok, aki nehezen veszi a jeleket, ezért is fura, hogy nála vettem és mégsem volt? Példa, amirõl még én is felfogom, hogy akar valamit, de mégis kedvesen közeledik: - Érdeklõdj a másik magánélete felõl - Néha keresd, mosolyogj rá, érezze, hogy neki szól - És végül hívd el valahova Pl egy kávé Nekem ettõl több nem is kellene, érteném.
A kérdező hozzászólása: Pont ez a baj. Én úgy vélem, hogy minden jelet megkaptam, így reagáltam is rá, de nem lépett semmit. Nagyon sokat keresett, érdeklõdött, hogy vagyok, hol vagyok.... ha láttam nevetett rám a szeme, mindig mosolygott, és azt láttam örül nekem. Erre én hülye elmondtam, hogy mit érzek iránta. Õ ezt vagy nem fogta fel, vagy nem akarta, de nem kaptam sem pozitív, sem negatív választ rá. Most akkor tévedtem volna, ennyiszer , ekkorát?
A szemek tényleg árulkodóak a szerelmet illetõen :)
A tetteibõl látszik, h mit akar! Ha úgy érzed, h törõdik veled, odafigyel rád, megjegyzi amit mondtál neki, apróságokkal kedveskedik, mosolyog és jól érzi magát veled, akkor könnyen lehet, h beléd szeretett. De ha mélyen belenézel a szemébe, ott úgyis látod az igazságot!;)
A kérdező hozzászólása: 14-es! Pont ez a kérdés, engem is ez érdekelne. Véleményem szerint egy ilyen ok lehet: másik nõ De úgy tudum egyedül van. :( 15-ös! Csak incselkedek a kiíróval, mert annyira jót nevettem. Küldjem a srácra az FBI-t? :)

Honnan lathatom a csajomon, ha ruhástul izgatom, hogy felizgult?

a csajomat miko vele vagyok eccer eccer szoktam izgatni alol vagy felul meg tobb helyen es ezt kivulrol vagyis rajta hogy vehetem eszre?

Legjobb válasz: Hátha nadrágon keresztül alá nyúlsz akkor forróbb lehet a puncijánál esetleg érezheted a nedvességet ott is, vagy a cicijén, lélegzésén. Sztem lehet látni egy csajon ha beizgult. Fõleg ha nem fapicsa.

Hátha nadrágon keresztül alá nyúlsz akkor forróbb lehet a puncijánál esetleg érezheted a nedvességet ott is, vagy a cicijén, lélegzésén. Sztem lehet látni egy csajon ha beizgult. Fõleg ha nem fapicsa.
Nyáron a vékonyabb felsõknél látható mellbimbó megkeményedése, vagy h hevesebben csókol, vagy csók közben mélyebben vezsi a levegõt, vagy teljesen elengedi magát, vagy hevesebb lesz. stb... elég sok van....
Megkérdezed tõle vazze. De tiszteld meg már a válaszolókat azzal, hogy nem paraszt stílusban írsz.
mélyeket lélegzik vagy kapkod a levegõ után, kipirul az arca, esetleg remegni kezd. szerintem elég könnyû észrevenni. :)
Attol fugg h mennyi ruha van rajta..pl ha alsonemu akor a bugyijan lathatod ;)...gyorsabb a legzese stb...csak nyisd ki a szemed es a fuled:D
A kérdező hozzászólása: az elso valaszolonak inam h nem irtam parasztul es igenis tisztelem a valaszolokat.a masodiknak pedig h a punci nedvessegen kivul van-e mas amin eszre vehetem h felizgult?
A kérdező hozzászólása: kossz
Kékre vált a homloka!
a szemén... legalábbis az én pasim már abból ahogy ránézek megmondja, h be vagyok e indulva.

Honnan láthatom meg ha ki van törve a degum foga?

egy kicsit mintha furcsán állna az egyik foga...

Legjobb válasz: lehet túl hosszú. van neki elég rágcsáló fája? ha túl nö a foga akkor nem tud enni és éhen hal.

lehet túl hosszú. van neki elég rágcsáló fája? ha túl nö a foga akkor nem tud enni és éhen hal.
A kérdező hozzászólása: persze minden van nekik amit csak eltudsz képzelni rágcsálófájuk, sok kajájuk is van elég
Az állatorvos pillatok alatt megállapítja. HA nem eszik rendesen, esetleg nyálzik, akkor valószínûleg baj van a fogával.
belenézel a szájába...
próbáld meg óvatosan lehúzni a szájuk alsó részét nekem szokták engedni :D

Én leejtettem a laptopom 1 hónapos acer 5542. Nincs látható baja, működik minden, de mégis ha valami baja van azt honnan tudom meg?

Legjobb válasz: Ha valami nem mûködik, úgyis ézsreveszed. Próbáld ki a CD_DVD-t, USB portokat, megy-e a venti, nem melegszik túl a táp stb. Egyébként jobban is vigyázhatnál rá.

Ha valami nem mûködik, úgyis ézsreveszed. Próbáld ki a CD_DVD-t, USB portokat, megy-e a venti, nem melegszik túl a táp stb. Egyébként jobban is vigyázhatnál rá.
A kérdező hozzászólása: Amúgy letöltöttem egy teszt programot, mindent felismer, minden mûködik.
A géped a legjobb barátod, úgy bánj vele. Szerencséd volt.
Én kb 1 éve leejtetttem a Dell XPS m1530-as laptopomat úgy, hogy be se indult, elképzelheted, hogy megijedtem! Szerencsére volt rá garanciám, és másnap már el is vitték, majd pár nap mulva vissza kaptam (nem igazán tudom hogy ugyanazt kaptam-e, vagy kicserélték és újat adtak). Ugyan mindent ujra kellett rá instalálnom, nagyon örültem neki, hogy ennyire jó garanciát kaptam rá... Szóval ha valami gond van, elképzelhetõ hogy ingyen megcsinálják :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy azt a laptopot mennyiért vetted?

Honnan tudhatom illetve láthatom magamon hogy vashiányos vagyok ( régen hallotam hogy valamit körömnél kell nézni de lehet hogy nem így van és ha igen akkor mit? ) és milyen kajákban vastartalmúak?

Legjobb válasz: Sápadt vagy, fáradékony, hiába alszol elvileg eleget, akkor is álmos vagy szinte egész nap. Ezek az alap tünetek. A körömre azt szokták mondani, hogyha fehér foltok vannak benne, akkor az vitaminhiány, bár azóta hallottam erre cáfolatot, hogy az csak az ütõdéstõl van. És azt hiszem a spenótban van vas. De egy vérvétel kellene, és vastabletta, mert ha hiányod van, az ételbõl már nem nagyon pótolható.

Sápadt vagy, fáradékony, hiába alszol elvileg eleget, akkor is álmos vagy szinte egész nap. Ezek az alap tünetek. A körömre azt szokták mondani, hogyha fehér foltok vannak benne, akkor az vitaminhiány, bár azóta hallottam erre cáfolatot, hogy az csak az ütõdéstõl van. És azt hiszem a spenótban van vas. De egy vérvétel kellene, és vastabletta, mert ha hiányod van, az ételbõl már nem nagyon pótolható.
Menj el vért adni, garantáltan kiszûrnek ha vashiányos vagy :)
A spenótban nincs kiugróan sok vas, ez csak egy régi városi legenda. Vaspótlásra ajánlom a feketeribizkét, és a húsokat.
kérdezd meg, mit érez irántad.
egy idióta divat
divat, elég csúnya szerintem.
arra gondolsz, hogy a fejük egyik oldalán kopaszok szinte? Vajon ki(k)nek a fejébõl pattant ki? Igen, ez az új divat, illetve... reméljük nem fog minden második lány így mászkálni. Bár erre kicsi az esély.
Igen divat lett, és bár semmi bajom vele(sõt az "elvont embereknél" még tetszik is), azért zavaró, ahogy szinte minden tök hétköznapi, tömeg kiscsajnak ilyen haja lett :)
A kérdező hozzászólása: Imádlak!Köszönöm szépen!
Ez nem bõrfejûek, hanem Bõrnyakúak :) "Jarhead"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!