Találatok a következő kifejezésre: Honnan jovok hogy a (20 db)

Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor rendben van.
Sehonnan nem tudtam, csak reménykedtem. Te is csak azt tudsz, nem szabad rosszra gondolni. Most én onnan tudom hogy minden rendben, hogy rosszul vagyok folyamatosan. Viszont tavaly nem voltam rosszul, 10 hetesen kiderült hogy 2 hete már nem él a magzat, és nem véreztem.
Én egyszerûen tudtam. Nincs vérzés, nincs görcs, akkor mi baj lenne? Normális esetben nincs baj. Miért lenne? Más nem is jutott eszembe. Tudod, a gondolatnak teremtõ ereje van!
sehonnan nem tudtam, 6 hetesen se embrió se szívhang. 8 hetesen elmentem másik orvoshoz aki uh készülék nélkül közölte hogy a baba nem nõtt és valószínûleg nem élõ terhesség...másnapra kértem idõpontot egy 3. helyre uhra...életem legrosszabb éjszakája volt, de a férjem nyugtatott, hogy nem szabad rosszra gondolni, minden rendben lesz, vakon hitte hogy semmi baja a babának annak ellenére amit az orvos mondott. Erõt vettem magamon én is, elmormoltam pár száz imát érte és másnap az uh-n kiderült hogy igen is hogy nõtt, van embrió, szívhang stb. (az elõzõ orvost nem minõsíteném) most 27 hetes :) Tehát ha nem is tudod biztosan, érezd, hidd, és minden rendben van/lesZ:)
Én nem Magyarországon élek. Itt olyan a rendszer, hogy a 12. hétig nem is tartanak terhesnek. Elmentem a pozi teszt után, nem egész 6 hetesen, akkor látta a doktornõ, hogy valami elkezdõdõtt és ennyi. A következõ uh-ra csak a 12. hétre kaptam idõpontot. Addig semmi. Több mint 6 hétig nem is lát orvos. Ha véreznék, görcsölnék, akkor persze rögtön mennék az orvoshoz, de ha nincs ilyen, akkor csak türelmesen vár az ember. Én abban bízom, hogy mivel néha émelygek, néha feszül a hasam és a mellem nyomsára érzékeny ez azt jelentheti, hogy talán minden rendben és annak ellenére, hogy tavaly már volt egy vetélésem, mégse vagyok hajlandó idegeskedni. Egyszerûen eldöntöttem, hogy nem izgulok és mondogatom, hogy most úgyis minden rendben lesz. Ennyit tehetünk, hogy reménytkedünk, hogy minden rendben. Sajnos kétnaponta mégse mehetünk be az orvoshoz, hogy ugyan nézzük már meg a babát.
A kérdező hozzászólása: utolsó:mellem nekem is ilyen.nyomom fáj, de van, hogy magától feszül de annyira , hogy néha sírni tudnék.tipikus rosszullétem nincs csak néha nekem délután rám jön ilyen émelygés szerû. azt érzem, hogy vmi nem stimmel a gyomrommal.na akkor egy ideig se inni se enni nem tudok, aztán elmúlik és jön a gyomorégés aztn éhes leszek:) ...én néha enyhe görcsölgetést is érzek, azt mondják az is normális.
Ezek a tünetek már pont elegek ahhoz, hogy az ember nyugodtan azt hihesse, hogy minden rendben. :-)

A Vissza a jövőben 2 ben az öreg Biff honnan tudja hogy kell használni az időgépet?

Legjobb válasz: Hát szerintem ez úgy van, hogy amikor a 2. rész legvégén elutaznak(Doki, Marty, Jennifer)a jövõbe,akkor a Biff(a középkorú)látja õket elmenni.És amikor megjelennek a jövõben, és az öreg Biff látja õket, meg a repülõ Deloreant, rájön, hogy mi történt, és, hogy mire való a gép.Nem tudom, hogy ez így érthetõ-e.

Hát szerintem ez úgy van, hogy amikor a 2. rész legvégén elutaznak(Doki, Marty, Jennifer)a jövõbe, akkor a Biff(a középkorú)látja õket elmenni.És amikor megjelennek a jövõben, és az öreg Biff látja õket, meg a repülõ Deloreant, rájön, hogy mi történt, és, hogy mire való a gép.Nem tudom, hogy ez így érthetõ-e.
A dátumokat egy ovis is be tudja állítani (minden oda van írva a mûszerfalra), 2015-ben meg ugye már nem újdonság a repülõ autó sem - bár az öreg eléggé bizonytalanul hajt (repül) vele még így is...:) Engem az is érdekelne, hogy az elején minek mennek egyáltalán a jövõbe? Ami Marty gyerekeivel történik, azt a "jelenben" kellene megváltoztatni (megelõzni) nem?
jah már tudják mi fog történni ha oda kerül a sor akkor megváltoztatják de akkor mi izgalom lett volna :)

Honnan tudhatom majd meg, hogy a jövő évi felvételi pontszámításnál lehet-e a duplázás lehetőségét választani?

Legjobb válasz: 1. Nem te választod, automatikus a számodra legelõnyösebb módon számítják a pontod. 2. Ebbõl kifolyólag lényegtelen, hogy duplázhatsz-e vagy sem, adj bele mindenbe apait-anyait. 3. Nem tudok róla, hogy ez változna jövõre.

1. Nem te választod, automatikus a számodra legelõnyösebb módon számítják a pontod. 2. Ebbõl kifolyólag lényegtelen, hogy duplázhatsz-e vagy sem, adj bele mindenbe apait-anyait. 3. Nem tudok róla, hogy ez változna jövõre.
"2. Ebbõl kifolyólag lényegtelen, hogy duplázhatsz-e vagy sem, adj bele mindenbe apait-anyait." Ez így hülyeség, az emberek általában elõre eldöntik magukban, hogy most a duplázásra mennek vagy sem. Nekem eszem ágában sem volt magyarra meg törire tanulnom, amikor tudtam, hogy a duplázással úgyis jobban fogok kijönni. Szerintem más is így van ezzel, pont ez az értelme a duplázásnak. Aki úgy áll hozzá, hogy "majd az élet eldönti", annak fog szerintem a legrosszabbul sikerülni az egész. Amúgy pedig a kérdezõnek: Lesz jövõre is duplázás, és az azutáni években is. Az ezzel kapcsolatos szabályokat nem is tervezik megváltoztatni. Nem is lenne értelme. Inkább annak lenne értelme, hogy a többi lehetõséget törlik el, és csak a duplázás marad, mert így sem mindig azok kerülnek be, akik oda valók. De ez sincs tervbe véve.
Blu dragon warrez-rõl !! de küldesz egy E-mail Címet és küldöm a linkeket ! Sziao
A kérdező hozzászólása: [email protected]û elõre is köszi
A kérdező hozzászólása: -û :D
Honnan tudnám letölteni a Vissza a Jövõbe trilógia összes részét ingyen? És tudom hogy ez nem ide tartozik, de Gta sa-ra hol tudok letölteni vissza a jövõbe-módot? erre a kérdésre a linket megmondanád lécike? a Gta san andreas-hoz kellene please nagyon kellene!köszi

Honnan ered az a köszönés, hogy "Adjon az Isten Szebb Jövőt! "?

Az biztos,hogy nem a Magyar Gárda találta ki!

Legjobb válasz: Az "Adjon az Isten" hagyományos, régi magyar köszöntés, amelyet a falusiak (fõleg 60 felett) a mai napig használnak. A "Szebb jövõt!" köszöntés eredetileg a Horthy által alapított levente mozgalom használta. Aztán a magyar skinheadek elterjedt köszöntése volt a 80-as években. A bõrfejûektõl vették át a futballhuligánok, és a 2002 utáni években lassan beszivárgott a politikába és a köztudatba is.

Az "Adjon az Isten" hagyományos, régi magyar köszöntés, amelyet a falusiak (fõleg 60 felett) a mai napig használnak. A "Szebb jövõt!" köszöntés eredetileg a Horthy által alapított levente mozgalom használta. Aztán a magyar skinheadek elterjedt köszöntése volt a 80-as években. A bõrfejûektõl vették át a futballhuligánok, és a 2002 utáni években lassan beszivárgott a politikába és a köztudatba is.
Ha levente-köszönés volt akkor találó a Magyar Gárdának! Gondolom nem véletlen, hogy ezt a köszönést választották.
Az Adjon Isten! bevett köszöntés (volt) vidéken, az idõsebbeknél ma is. A Szebb jövõt! valóban a leventéké volt, de már évek óta "reneszánszát" éli. Szerintem ez az egyik leggyönyörûbb dolog, amit mondani lehet. :) Na, hát adjon az Isten szebb jövõt!
Régen a Jó napot! helyett szokták azt mondani, hogy Adjon Isten! A Gárda ehhez tette hozzá ezt, hogy Szebb jövõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Köszöntelek a szimpatizálók táborában! Veszprém megye.

Ha megvannak az akkordok egy számhoz honnan jövök rá, hogy mi a pengetése, ritmusa?

Hallás után még nem megy, hogy magamtól is kitaláljam, nem régóta tanulok gitározni.

Legjobb válasz: Máshogyan pedig nem nagyon lehet! Gyakorolj sokat és nézz róla videókat esetleg.

Máshogyan pedig nem nagyon lehet! Gyakorolj sokat és nézz róla videókat esetleg.
onnan, hogy megnezed a szovegkornyezetet.
Igeidõkkel fejezed ki, hogy a helyzet mennyire reális/valószínû, illetve hogy van-e még mit csinálni vele. 1. If I take my umbrella, I won't get wet. Ha ernyõt viszek, nem ázom meg - ez egy jó terv, amit valószínûleg követni fogok. 2. If I took my umbrella, I wouldn't get wet. Ha ernyõt vinnék, nem áznék meg - fontolgatom, hogy vigyek, és vagy viszek, vagy nem. 3. If I had taken my umbrella, I wouldn't have got wet. Ha ernyõt vittem volna, nem áztam volna meg - esõ után köpönyeg: nem vittem, és megáztam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Honnan tudom, hogy mennyire jövök be a csajoknak?

Csak mondok egy pár példát csak hasonlítsátok össze a saját tapasztalataitokkal. Pl. táncolok egy buliban és többször volt már olyan, hogy oda jött hozzám egy csaj nézegetett, méregetett egy db-ig aztán táncolni kezdett velem. Vagy pl. azt mondta, hogy : " te hol voltál idáig? " De volt már olyan is, hogy pár lánnyal egyszerre táncoltam akiket nem ismertem és barátnők voltak, de mindegyik " kavart " rám. Veletek történnek ilyenek? 2x/F

Legjobb válasz: nem történnek, mert nem buliban csajozok. Most önbizalomnövelést akarsz? Bejössz a csajoknak. így jobb? :)

nem történnek, mert nem buliban csajozok. Most önbizalomnövelést akarsz? Bejössz a csajoknak. így jobb? :)
A kérdező hozzászólása: csak arra vagyok kíváncsi mindenkivel történnek ilyenek vagy tényleg bejönnék a csajoknak?! oO senki sem úgy látja magát amilyen, ritka az aki pont úgy értékeli magát amilyen valójában, de kösz!
ne buliban...én amikor buliba vagyok, elég rámosolyogni, már jön is a közelembe táncolgatni, smárolunk, tipi tapi stb. ott általában ribancok vannak. ha az utcán történik ez veled. na...akkor már 5ös pasi lehetsz.
Kisugárzás kérdése. Lerí rólad biztos, hogy vevõ vagy az ilyenekre és mellette pedig ezek szerint nem is nézhetsz ki túl rosszul. Viszont vannak olyan fiúk, akik szintén jobb külsõvel vannak megáldva, viszont nem élnek át ilyesmiket, mert valahogy a kisugárzásuk nem engedi. Vagy félnek tõle, nem tudják levenni ránézésre, hogy hogyan is reagálna, vagy egyszerûen nem adja meg azokat a jeleket, amik az ilyesmikhez szükségesek lennének. Tehát, gondolom te elõszeretettel stírölöd a lánykákat a szórakozóhelyeken. Pont ezért is tudod, hogy õk is néznek téged... Ez pedig pont elég lehet némelyiknek arra, hogy odamenjen hozzád, vagy épp te hozzá. Aztán még a bátorítókról ne is beszéljünk.
A kérdező hozzászólása: Igen ez pont így van. Azért buliban általában a pia és a csajok elengedhetetlen kellékek -egyéb dolgokkal nem élek-
Velem soha nem történik ilyesmi, mert csúnya vagyok. Szal tényleg bejöhetsz a csajoknak, mert olyan csaj nincs, aki a csúnya srácokkal is csinálna ilyet.

A rendőrnek igazoltatás során joga van megkérdezni, hogy honnan jövök és hová megyek? Köteles vagyok válaszolni?

Nem történt velem még ilyen inzultus, csak csupán elméletileg érdekel. Nem nagyon szeretem a rend?röket, mióta a nyugdíjas édesanyámat, 20.000,- ra büntették karácsony elött pár nappal, mert nem a zebrán ment át, kés? este fáradtan és utána még az ?rsre is bevitték. Tudom, hogy a zebrán kell közlekedni, de ebben az esetben,egy kis emberséggel elég lett volna, egy szóbeli figyelmeztetés. Hát így meglett a pulykapénzük. Szemétládák. Hozzá kell tennem, hogy Székesfehérvárnak egy cseppet sem forgalmas részén történt. Szóval azóta félek a rend?rökt?l és ökölbe szorul a gyomrom, ha erre gondolok. Jó lenne tudni a jogaimat.

Legjobb válasz: Ha meg is kérdezik, mondhatsz rá bármit, úgysem tudják igazat mondasz-e. Õk is inkább csak azért kérdezik, hogy ha rosszban sántikálsz, akkor esetleg zavarba jössz, vagy a bunkóbbak nem tudnak rá mit mondani, ha az igazat nem akarják. Lejöttem sétálni, ennyi.

Ha meg is kérdezik, mondhatsz rá bármit, úgysem tudják igazat mondasz-e. Õk is inkább csak azért kérdezik, hogy ha rosszban sántikálsz, akkor esetleg zavarba jössz, vagy a bunkóbbak nem tudnak rá mit mondani, ha az igazat nem akarják. Lejöttem sétálni, ennyi.
Bárkinek bármit joga van megkérdezni, így a rendõrnek is, te meg vagy igazat mondasz vagy nem. Az egész csupán azt a célt szolgálja, hogy felmérjék a lelkiállapotodat, ha túl ideges vagy és gyanússá válsz max átkutatnak téged vagy a kocsidat, hogy nincs e nálad drog vagy egyéb ami fogásnak számíthat stb.
Esetleg még akkor kérdezgethetnek, ha valamilyen ügyhöz kapcsolni tudják, és te esetleg pont arra jártál akkor.
utolsó válaszoló, akkor kérhetek majd tõled mondjuk olyan 20.000 forintot csak úgy, ha nyugdíjas leszel?
Mellesleg én nem aggódnék a nagymama 20 ezer forintján. Nem kell félteni a nyugdíjkasokat, a nyugdíj jön minden hónapban stabilan, de aki fizetésbõl él az vagy kap, vagy nem. Vagy kirúgják köv hónapban vagy nem.
ma 00:46 Nyugodtan, ha megérem, adok is szivesen, mert akkor kb annyit fog érni mint ma 200 forint, de lehet, hogy már addigra forint se lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kivéve a 00:42-nek.
Megkérdezhetik. És mivel hatósági személyek köteles vagy rá legjobb tudásod szerint válaszolni. Amúgy hatóság megtévesztése. Kivétel ha bûncselekménnyel vádolnak téged vagy közeli hozzátartozódat vagy bûncselekményt követél el, mert akkor mondhatod hogy csak ügyvéd jelenlétében vagy hajlandó válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen!

Hogyan kell szemezni? Honnan tudom mikor jövök be a csajnak, és mikor mehetek oda hozzá?

Lehet, hogy hülyéül hangzik, de nem vagyok nagyon otthon a csajozásban. 17/F

Legjobb válasz: "Hogyan kell szemezni?" Komolyan kételkedem benne, hogy a most tizenéves generáció valaha életképes lesz-e. [email protected], BELENÉZEL A SZEMÉBE. Úgy.

"Hogyan kell szemezni?" Komolyan kételkedem benne, hogy a most tizenéves generáció valaha életképes lesz-e. [email protected], BELENÉZEL A SZEMÉBE. Úgy.
#1-es: :DDDDDD meghaltam :DDDD
Ha nem kapja el azonnal a szemét, vissza-vissza tér rád a tekintete, esetleg mosolyog rád. Ezeket az apró jeleket fogod tudni érzékelni akár van gyakorlatod akár nincs. Szerintem ki kéne próbálnod. Én tömegközlekedés közben csináltam régebben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!