Találatok a következő kifejezésre: Honnan ismerem hogy a barátnőm (2 db)

Honnan ismerem fel, hogy a barátnőm elélvez mikőzben ujjazom? :D

Hamarosan eljön az alkalom es ezt igy nem tudtam .

Legjobb válasz: Onnan, hogy sikítva mondja, hogy nee hagy abba!

Onnan, hogy sikítva mondja, hogy nee hagy abba!
Szerintem a legnyilvánvalóbb módon: az orgazmus összehúzodásokkal jár amit érezni lehet a hüvelyben..már feltételezem, hogy ez nem csak nálam van így..:) 32n
Elõzõ vagyok: azért ne vedd biztosra, hogy simán az ujjazástól elmegy. Sok lány csak akkor élvez el ha a csiklóját is izgatod. Tapasztald ki neki mi esik jól..és hajrá:)
Úgy, hogy eléd jön az orgazmus manó, kezet fogtok, és bejelenti neked.
Onnan, hogy mikor elment, és összeremeg kissé, attól a pillanattól kezdve már nem esik jól neki, ha ujjazod, és valsózínûleg ellöki az ujjadat, vagy szól, hogy hagyd abba, és elpilled. Persze lehet, hogy bírja még és hagyja, és akkor hirtelen egy vagy több orgazmus is bekövetkezhet. De a végtelenségig nem fogja hagyni, mert mondom, akkor már kifejezetten nem kellemes a további izgatás. Minden jót! 32, szexi nõ
észre fogod venni.Na meg össze fog csukódni a lába.Akaratlanul is :D
ráharap az ujjadra

Honnan ismerem fel, hogy a barátnőm anorexiás?

Legjobb válasz: tiltakozik, ha enni akartok. rohamosan fogy. esetleg szereket is szed, hogy fogyhasson. van aki csak kajáról zeng, de nem eszik. esetleg tagadja, hogy éhes, de a gyomra korog. vagy rejtegeti vagy mutogatja a testét. aztán rendszerint valamikor mégis eszik, s vagy kihányja vagy megállás nélkül sportol. alapvetõen kcal-t nem akar bevinni, de leadni annál többet! ha így van, gyõzd meg, hogy orvosra van szüksége, mert õ nem fogja egyedül belátni. legalábbis ritka.(egy anorexiás)

tiltakozik, ha enni akartok. rohamosan fogy. esetleg szereket is szed, hogy fogyhasson. van aki csak kajáról zeng, de nem eszik. esetleg tagadja, hogy éhes, de a gyomra korog. vagy rejtegeti vagy mutogatja a testét. aztán rendszerint valamikor mégis eszik, s vagy kihányja vagy megállás nélkül sportol. alapvetõen kcal-t nem akar bevinni, de leadni annál többet! ha így van, gyõzd meg, hogy orvosra van szüksége, mert õ nem fogja egyedül belátni. legalábbis ritka.(egy anorexiás)
Az anorexiás tagadja hogy az lenne.Hiába sovány , téves önképe van és kövérnek gondolja magát.Nagynak látja a hasát holott nincs is neki stb Keveset eszik a sportot túlzásba viszi.
Szúrnak a csontjai, és akkor is tudsz tévét nézni, ha épp a készüléket törölgeti közben.
Ha lenyel egy aszpirint, várandósnak látszik tõle :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!