Találatok a következő kifejezésre: Honnan ismerem hogy a (37 db)

Milyen a fejfájás? Honnan ismered föl, hogy na, ez most egy fejfájás?

Merthogy nekem még nem volt, pedig velem egyid?söknek havonta fájogat..de talán fel sem ismerném, azt sem tudom milyen érzés lehet, van valaki, aki meg tudja fogalmazni?

Legjobb válasz: Hogyhogy hogy??? Hát fáj a fejed!! hogyhogy nem ismered ezt föl, ha valami nincs rendben a fejedben azt tuti észreveszed. Egyszerûen a fejednél érzed a fájdalmat, nem a hasadban, nem a fogadban, hanem a fejedben.

Hogyhogy hogy??? Hát fáj a fejed!! hogyhogy nem ismered ezt föl, ha valami nincs rendben a fejedben azt tuti észreveszed. Egyszerûen a fejednél érzed a fájdalmat, nem a hasadban, nem a fogadban, hanem a fejedben.
Olyan mint bármilyen más fájdalom, amint megérzed, rögtön tudni fogod, hogy mirõl van szó. Egyébként ha sötét szobából kilépsz a vakító napsütésre, akkor érezhetsz valami hasonlót...
Úristen!Annyira irigyellek! Szívbõl kívánom, hogy soha ne tudd meg milyen érzés... Ha valamikor is fájt volna, tudnád :-)
Ne is akard tudni, nem baj ha nem tudod mibõl maradsz ki. Én, aki több mint 10 éve küzdök krónikus fejfájással mindent megadnék ezért.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is csodálom, biztos vmit figyelmen kívül hagytam..:) annyit én is tudok, hogyha fejfájás nem a hónaljamban fogom érezni..:D
Nekem kb. olyan, mint a fogfájás.
Krónikus fejfájósnak üzenem: szívesen segítek neki, nekem már 20 éve van és jó gyógyszert tudok ajánlani!
na én is kíváncsi lennék milyen a fejfájás mert nekem se volt soha vagy csak nem ismertem fel most 13éves vok és suliba mindenkinek fáj álklandóan nekem meg soha nem volt még :D
Te egy szerencsés ember vagy!:) Hidd el észrevennéd ha fájna. Elég rossz érzés, nekem gyakran szokott, és számtalan okra vezethetõ vissza, persze van h az orvosok se tudják megállapítani h mi okozza.

Honnan tudom, hogy letiltott az egyik ismerõsöm facebookon a chetrõl?

Legjobb válasz: Onnan, hogy addig naponta 163x láttad, hogy fent van, most meg hetente 0x

Onnan, hogy addig naponta 163x láttad, hogy fent van, most meg hetente 0x
Esetleg érdeklõdsz egy közös ismerõsnél.
Szerintem ne add fel a keresést, vannak nagyon jó pszichológusok, ha tényleg szükséged van rá, hozzájuk fordulj. Sajnos az empátiát lehetetlen tanítani, nem mindenki alkalmas a szakmára, még ha a lexikális tudása megvan. Magadat diagnosztizálni pszichológiai tankönyvek alapján nagyon veszélyes, mert könnyen belecsavarodsz, és nem lrhet átfogóan megismerni az emberi lelket néhány könyv alapján. Nem véletlenül egyetemi képzès a klinikai pszichológusról nem is beszélve.
Egyetemeken szokott lenni jegyzetbolt. Ott bárki vásárolhat. A fene sem kérdezi, hogy oda jársz-e, vagy sem. Ha sallangmentesen akarsz ilyesmit tanulni, megint csak a jegyzeteket tudom ajánlani. Ha megveszel egy általánosabb könyvet, ami az adott témával foglalkozik, az terjedelmesen, fellengzõs stílusban ír a témáról. Egy jegyzetben ugyanazt megtalálod töredéke annyi oldalon. Ha csak szavakat akarsz, akkor keress valami definíció gyûjteményt. Vagy vegyél egy lexikont. Mondjuk lexikont magolni nem lehet valami szórakoztató...
A pszichológusok azért okosak, mert sokat tanultak. Azért bölcsek, mert fõként bölcsészettudományi tárgyaik voltak az iskolában. Az egyetemen bölcsész tárgyakat és biológiai ismereteket tanultak javarészt. A tanulmányaik során ismerkedtek meg olyan szakszavakkal, amiket az átlagember max csak hallomásból ismer. Ha okosabb akarsz lenni, olvass tankönyveket! Ha mindezt idegen szavakkal teletûzdelve szeretnéd, szerezz egyetemi jegyzeteket! Egyébként ha elvégzel bármilyen jobb felsõoktatási képzést, sokat okosodsz és egészen biztosan megismerkedsz több tucat idegen, vagy idegen eredetû szakkifejezéssel.
Pszichológiát tanultak az egyetemen.
okosak és bölcsek? és ismerek egy pszichologust, a férje most bukott be a második szeretöjével, azon kivül vagy 200 növel megcsalta a 10 év alatt, amiröl szinten tud.
és még mindig vele van.. ez lemaradt!
Bölcsek, okosak?Nos, én kb 3-at fogyasztottam el életem során.Érdemi beszélgetést csupán én folytattam velük, miközben õk nagyokat hallgattak, jobb esetben hümmögtek, idõnként nagyvonalúan feltettek egy kérdést, amivel nem jutottam elõrébb.Mondjuk a sok fene iskolájukkal adhatnának bölcs tanácsokat is, vagy legalább valami véleményt, magyarázatot.De arra bezzeg várhattam.Elegem is lett belõlük, ennél még a 8 osztályos szomszéddal is többre megyek, az legalább, ha már elmondok neki valamit, legalább válaszol is.
nem okosabbak és nem bölcsebbek, mint bárki más; ha beszélsz nekem és én hallgatok, akkor én is bölcsnek mondható vagyok ilyen alapon idegen szavak=szakkönyvek
bemész és beiratkozol az egyetemi könyvtárba, kedvedre vehetsz ki könyveket a témában
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A pszichológusok egyáltalán nem okosak és abból élnek, hogy jó sok pénzért közhelyeket dobálgatnak hozzád, miközben lesz...ják a problémádat.
A jó pszichológus elõször is rendelkeznie kell empátiával, emberismerettel, sokat kell tanulnia és emberekkel ismerkednie hogy megtanulja a különbözõ személyiség típusok vagy viselkedések sémáit. De nem utolsó sorban nyitottnak kell lennie állandóan. Idegen kifejezések?-- azért jár egyetemre, azért tanul latint és azért más idegen nyelvet, és kifejezéseket-- hisz az elsõ bölcsektõl kezdve átolvassák a hasonló témával foglakozó könyveket és így tanulnak õk is. Szóval kérdezõ ha valamiben jó akarsz lenni akkor bizony tanulni KELL!
A 20/ beírónak is igaza van-- nem mindegyik jó, csak jól dumál, még jobban tud hallgatni és tartja a markát.
A kérdező hozzászólása: hát már én se tudom, hogy mi a célom
Ha tudományos mûveltségre szeretnél szert tenni, és sok idegen szót szeretnél ismerni, akármilyen tudományos mûvet olvashatsz. Pl. Hegelt. Ember legyen a talpán, aki õvele megbirkózik. Még nekem sem sikerült, pedig olvastam már egy-két kevésbé könnyû szöveget életemben. A pszichológusok meg nem mind okosak, inkább csak meggyõzõek. Abban a többségük tényleg jó. De tudni kell olvasni a sorok között, mert sok köztük a pojáca.
hát te nagyon elvarázsolt figura vagy mégis mi a célod?
A kérdező hozzászólása: csak kicsit messze vannak azok az egyetemek, ezért akartam a netrõl rendelni valami ilyen könyvet
Melyik egyetemen? :D De ha bemész és azt mondod, hogy ajánljanak neked egy jegyzetet az adott témában, eléd dobnak párat, aztán választasz.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj nem tudom, hogy ott az egyetemen milyen tankönyvek vannak, nem tudja valaki?
idegen szavak és kifejezések szótára ez pont egy olyan könyv, ami kizárólag idegen szavakkal és ezek magyarázatával van tele utána pedig ahogy javasolták is egyetemi tankönyveket próbálj beszerezni, a bölcsesség viszont inkább filozófusok szakterülete
A kérdező hozzászólása: jó de én most akarok megismerni több idegen szót, és honnan szerezzek egyetemi jegyzeteket? meg úgy gondoltam, hogy ti milyen könyvet ajánlanátok? eddig amit olvastatok melyik volt ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Nekem meg két pszichológusom volt eddig. Az elsõ nem segített (inkább még rosszabbul éreztem magam) a második meg igen, szóval szerintem van jó és rossz pszichológus. Nekem még meg is mondta az elsõ, hogy nem segít ebben, (pedig ez lenne a dolga, ha nem segít akkor semmi értelme a beszélgetésünknek). Még ha szerinte nem is a legjobb ötlet akkor is. A barátaim nem segítenek meg se hallgatnak õket ez nem érdekli. Szóval inkább arra gondoltam, hogy segítek magamon. Ha már senki sem segít akkor muszáj valamit tennem.:S
Nem minden pszichológus az a fotelben ülõ, jegyzetelgetõ, hümmögve bólogató, markát tartó fajta. Nem csak terápiás pszichológusok vannak. Nagyon sokan kutatómunkát végeznek. Feltérképezik az agymûködés miértjeit, hogyanjait. Betegségek kiszûrésére alkalmas vizsgálatokat és teszetket fejlesztenek ki. Csak ezt az átlagemberek nem tudják. A nyárspolgár csak azt látja, hogy "A pszichó doki egy órán át hülyeségeket kérdez, hümmög, aztán csak tartja a markát. Ezt én is meg tudom tenni ennyiért."


Suliban láttad
Azt írjad neki, hogy: láttalak egy éve... DE NAGYON!

Honnan ismerem fel, hogy a barátnőm elélvez mikőzben ujjazom? :D

Hamarosan eljön az alkalom es ezt igy nem tudtam .

Legjobb válasz: Onnan, hogy sikítva mondja, hogy nee hagy abba!

Onnan, hogy sikítva mondja, hogy nee hagy abba!
Szerintem a legnyilvánvalóbb módon: az orgazmus összehúzodásokkal jár amit érezni lehet a hüvelyben..már feltételezem, hogy ez nem csak nálam van így..:) 32n
Elõzõ vagyok: azért ne vedd biztosra, hogy simán az ujjazástól elmegy. Sok lány csak akkor élvez el ha a csiklóját is izgatod. Tapasztald ki neki mi esik jól..és hajrá:)
Úgy, hogy eléd jön az orgazmus manó, kezet fogtok, és bejelenti neked.
Onnan, hogy mikor elment, és összeremeg kissé, attól a pillanattól kezdve már nem esik jól neki, ha ujjazod, és valsózínûleg ellöki az ujjadat, vagy szól, hogy hagyd abba, és elpilled. Persze lehet, hogy bírja még és hagyja, és akkor hirtelen egy vagy több orgazmus is bekövetkezhet. De a végtelenségig nem fogja hagyni, mert mondom, akkor már kifejezetten nem kellemes a további izgatás. Minden jót! 32, szexi nõ
észre fogod venni.Na meg össze fog csukódni a lába.Akaratlanul is :D
ráharap az ujjadra
21. században már nem gáz... nálunk sem volt az:) nyugi
Mond el nekik az igazat és , hogy változnak a dolgok.
A TE pasid, nem a rokonoké. Amúgy fészrõl, iwiwrõl, innen is ismerek egy csomó embert, meg miért érdekes, hogy honnan ismered?
Én a neten ismertem meg a páromat, 10 évvel ezelõtt. Most is együtt vagyunk, szeretjük egymást. És ha valaki megkérdezi, hogy hogy ismerkedtünk meg, nevetve meséljük neki a történetet. Egyáltalán nem ciki a neten való ismerkedés. Pedro
És kitérdekel hol ismerted meg ha emiatt elitélik bekaphatják.Ha meg neked te is kellemetlenül érzed magad akkor nem érdemel meg téged -.-"
Most ha kitalál egy sztorit, az mire való? Tagadja le az igazságot, hazudjon?? Miért? Miért lenne gáz a neten való ismerkedés...mindenki csinálja, vagy legalábbis próbálta már legalább egyszer valamilyen formában. Változik a világ, vállald fel magad, ne hagyd magad ennyire befolyásolni a külsõségek által, vannak ettõl sokkal fontosabb dolgok az életben, amúgy meg nem tökmindegy, hogy hol ismerkedtetek meg? 22/L
Találjatok ki egy közös sztorit. Pl. a legjobb barátnõdnél tallálkoztatok a házibuliba.
Aki még nem csinált ilyet, az szerintem nem is értheti. De szerintem nem gáz. Ha már egyszer adott a lehetõség, miért ne használnánk ki, én is így tettem :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nem is gáz csak fura. Bár nekem is van több ismerõsöm akik igy ismerkedtek meg és már esküvõ gyerek van.
Szerinted miért gáz neten ismerkedni kérdezõ?
Komoly ismeretségnek akkor nevezik, ha vállaljátok egymást.
Mond meg nekik hogy egy kocsmában ismerted meg hátha az jobban tetszik nekik.
Ez egy oltári nagy baromság. Nem qrva mind1 hogy hol ismerkedtetek össze??
A legtöbb mai okostelefonnak a szinkronizációs szoftverét már az SD kártáyra teszik egy exe formájában, környezetvédelmi szempontból nem adnak CD-t.Ha a telefonon-t háttértár módban nem látja a telefon, akkor sd kártya olvasóval kösd a kártyát a gépre. Samsungnál alapjáraton a Kies nevû szinkronizációs szoftver van, azt le is lehet tölteni, ha nincs a szoftver a kártyán. Utána már sima ügy.
szóval, ha a gép nem látja a telefonodat usb háttértár módban, akkor vagy letöltöd a kiest vagy egy sd kártya olvasóval megnézed a gépeden, hogy rajta van-e a kártyán a program exe-je.
Vedd ki a telóból a memokártyát és kártyaolvasóval csatlakoztasd a számitógéphez - onnan pedig már akár zenét, akár képeket, akár videókat rátölthetsz - majd tedd vissza a mobilba és annyi

Honnan ismerem fel hogy fiú e a dzsungáiriai törpehörcsögöm?

világos kicsit a szőre

Legjobb válasz: Én még ezt találtam: http://tinitippek.5mp.eu/honlapkepek2/tinitippek/Qer7k4mVlZ/..

Semmi köze nincs s nemének a szõréhez. Több színváltozatuk van, de ettõl lehet nõstény és hím is az egyed. Ha megfogod, és alánézel, láthatod, hogy kicsit meg van duzzadva a feneke (heréi miatt). És nálam eddig az összes hímre jellemzõ volt, hogy a micsodája alatt volt egy kis fekete pötty. Valamint ha a hasánál van egy ilyen kis luk, ahonnan furi váladék folyik, akkor tuti hím!
A kérdező hozzászólása: És kellenének még: -world edit -world guard
Plugins.bukkit.org Én jó konfigos vagyok Skype: bartha.robert2
jó konfigos:skype: respat1

A push up-os melltartó, hogy néz ki? Honnan ismerem fel egy üzletben? Tényleg felnyomja a melleket?

Legjobb válasz: Szivacs van benne. Valamennyire felnyomja, de azért ne várd, hogy olyan lesz, mintha szilikon lenne benne.

Szivacs van benne. Valamennyire felnyomja, de azért ne várd, hogy olyan lesz, mintha szilikon lenne benne.
ha valakinek alapból van melle, azt egy kicsit megtuningolja, felnyomja, összébb húzza, de a nagyon kicsi mellekkel az sem tesz csodát.
Onnan ismered el, hogy úgy néz ki, mintha lenne benne mell, tehát már adott a formája.Szinte minden boltban a legtöbb ilyen, könnyû megtalálni.Feltuningol, igen, de ha a méretedet választod és nem sokkal nagyobbat, akkor néz ki csak normálisan, amúgy az egész mû, ráadásul a pasiknál ez még negatív is, hogy más méretet mutatsz, mint amid van.
igen, felnyomja.nekem szinte csak olyan van mert kicsi a mellem és így sokkal jobban mutat a ruhákban, és így jobban is érzem magam am meg nem hiszem h ez akkora becsapás, mivel nem csak a melleid miatt érdekled a fiúkat(mármint normális esetben)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!