Találatok a következő kifejezésre: Honnan ismerem hogy (61 db)

Szerintetek mire kíváncsi? Bejelöltem egy srácot fb-on, visszaigazolt, és írtam, hogy remélem nem baj, hogy bejelöltem. Erre ő írta, hogy "nem, csak jó lenne tudni ki vagy. " Most azt szeretné tudni, hogy honnan ismerem, vagy rólam érdeklődik?

Bocsi, tudom, hogy hülye kérdés, de nagyon tetszik, és zavarban vagyok. :D

Legjobb válasz: Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..

Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..
Bocs, de ez tényleg hülye kérdés. :) Azt szeretné tudni, honnan ismered, miért jelölted be. Válaszold azt neki, hogy csak barátkozni szeretnél és õ (is) szimpatikus volt neked. A barátkozásról nem jut talán más az eszébe.
A kérdező hozzászólása: Köszi...elsõ: egy, nem látható mások számára, hogy hány ismerõsöm van, kettõ nem 14 vagyok -.-
elsõ vagyok.. Érdekes én látom hogy egyes ismerõseimnek mennyi ismerõse van.. Amúgy meg nem azt mondtam hogy 14 éves vagy, hanem azt hogy ez egy tipikus 14 éves viselkedése: bejelöl minden ismeretlent mert tetszik neki vagy mert így akarja növelni az ismerõsei számát..
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet latni az ismerosok ismeroseit, kiveve, ha nem allitod be, hogy ne lehessen. En beallitottam...amugy meg ha tortenetesen megtetszik egy srac, az nem azt jelenti, hogy bejelolok jo par embert, hogy noveljem az ismeroseim szamat...

IWIWen hogyan lehet megnézi, hogy X és Y honnan ismeri egymást?

Legjobb válasz: Van egy Térkép, ahol rá tudsz keresni az ismerõsökre, és kirajzolja, hogy ki-kivel ismeri egymást, ki az egyes emberek között a közös ismerõs.

Van egy Térkép, ahol rá tudsz keresni az ismerõsökre, és kirajzolja, hogy ki-kivel ismeri egymást, ki az egyes emberek között a közös ismerõs.
Szerintemd a kérdezõ, arra a kapcsolatcímkére vagy mire gondolt. Ahol bejelölheted HONNAN ismered a másikat. Nem arra gondolt, hogy kit ismer, ki a közös ismerõse.
Azt te nem tudod hogy ki honnan ismeri a másikat . Úgy tudod meg ha megkérdezed e mailben hogy "Te ezt honnan ismered?"egyébként az mindenkinek a magándolga

Honnan tudom, hogy tetszem egy fiúnak? Nem ismerjük egymást. De honnan tudom leszűrni, hogy szimpi vagyok-e neki?

szimpatikus, lány, fiú

Legjobb válasz: Hát nem tudom... téged néz állandóan? Am próbálj valahogy megismerkedni vele, ne nyomulj, csak finoman. Utána meg már egyszerû lenne a helyzet...ha találkozni akar veled, direkt hozzád ér, és dicsér akkor biztos van nála esélyed. Egy próbát megér. Sok szerencsét!

Hát nem tudom... téged néz állandóan? Am próbálj valahogy megismerkedni vele, ne nyomulj, csak finoman. Utána meg már egyszerû lenne a helyzet...ha találkozni akar veled, direkt hozzád ér, és dicsér akkor biztos van nála esélyed. Egy próbát megér. Sok szerencsét!


Álmodtam valamit egy lánnyal akinek az arcát láttam az álmomban, együtt voltunk, minden jó volt. Viszont mikor felébredtem már azt se tudtam, hogy ki lehetett az, honnan ismerem vagy meg hogy hogy nézett ki? !

Mit jelenthetnek az ilyesféle álmok, egyáltalán van-e valami jelentőségük? :/

Legjobb válasz: Hát így nem sok, de egyszer lehet ismerõs lesz majd egy lány arca...kitudja. :)

Hát így nem sok, de egyszer lehet ismerõs lesz majd egy lány arca...kitudja. :)

Milyen a fejfájás? Honnan ismered föl, hogy na, ez most egy fejfájás?

Merthogy nekem még nem volt, pedig velem egyid?söknek havonta fájogat..de talán fel sem ismerném, azt sem tudom milyen érzés lehet, van valaki, aki meg tudja fogalmazni?

Legjobb válasz: Hogyhogy hogy??? Hát fáj a fejed!! hogyhogy nem ismered ezt föl, ha valami nincs rendben a fejedben azt tuti észreveszed. Egyszerûen a fejednél érzed a fájdalmat, nem a hasadban, nem a fogadban, hanem a fejedben.

Hogyhogy hogy??? Hát fáj a fejed!! hogyhogy nem ismered ezt föl, ha valami nincs rendben a fejedben azt tuti észreveszed. Egyszerûen a fejednél érzed a fájdalmat, nem a hasadban, nem a fogadban, hanem a fejedben.
Olyan mint bármilyen más fájdalom, amint megérzed, rögtön tudni fogod, hogy mirõl van szó. Egyébként ha sötét szobából kilépsz a vakító napsütésre, akkor érezhetsz valami hasonlót...
Úristen!Annyira irigyellek! Szívbõl kívánom, hogy soha ne tudd meg milyen érzés... Ha valamikor is fájt volna, tudnád :-)
Ne is akard tudni, nem baj ha nem tudod mibõl maradsz ki. Én, aki több mint 10 éve küzdök krónikus fejfájással mindent megadnék ezért.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is csodálom, biztos vmit figyelmen kívül hagytam..:) annyit én is tudok, hogyha fejfájás nem a hónaljamban fogom érezni..:D
Nekem kb. olyan, mint a fogfájás.
Krónikus fejfájósnak üzenem: szívesen segítek neki, nekem már 20 éve van és jó gyógyszert tudok ajánlani!
na én is kíváncsi lennék milyen a fejfájás mert nekem se volt soha vagy csak nem ismertem fel most 13éves vok és suliba mindenkinek fáj álklandóan nekem meg soha nem volt még :D
Te egy szerencsés ember vagy!:) Hidd el észrevennéd ha fájna. Elég rossz érzés, nekem gyakran szokott, és számtalan okra vezethetõ vissza, persze van h az orvosok se tudják megállapítani h mi okozza.

Honnan tudom, hogy letiltott az egyik ismerõsöm facebookon a chetrõl?

Legjobb válasz: Onnan, hogy addig naponta 163x láttad, hogy fent van, most meg hetente 0x

Onnan, hogy addig naponta 163x láttad, hogy fent van, most meg hetente 0x
Esetleg érdeklõdsz egy közös ismerõsnél.

Google + ban ha valakit a köreimbe felveszek, nem lehet megjegyzést fűzni hozzá? Monjuk, ha félek hogy elfelejtem, hogy honnan ismerem, egy rövit jegyzetet?

Legjobb válasz: Gondolom a címtárban is szerepel az illetõ. A nevére kattintva, ahol a névjegyet tudjuk szerkeszteni van olyan,hogy Megjegyzés hozzáadása. Itt ezt megteheted.

Gondolom a címtárban is szerepel az illetõ. A nevére kattintva, ahol a névjegyet tudjuk szerkeszteni van olyan, hogy Megjegyzés hozzáadása. Itt ezt megteheted.

Honnan ismerem fel, hogy a Samsung galaxy s3 clone vagy eredeti?

Gondolom a gagyi clonok-nál észre lehet venni a különbségeket,de ami egy profi clone,azt honnan lehet kiszúrni,mik az alapvető különbségek?

Legjobb válasz: Ha a kezedben van futtathatsz egy Antutu tesztet, olyan 12000 pontot kell kapnod. Még így is lehet klón de akkor elég jó fajta :) Ezzel viszont az a baj, hogy a legújabb MTK SoC (a kínaiak kedveltje az izmosabb telóknál) is hasonló eredményt ad. Szerencsére ezek Dual SIM-esek szoktak lenni, ott már ki lehet szúrni. Viszont egy ügyes másolatot nehezen. Esetleg onnan hogy a Samsung saját appjai nincsenek rajta, a szemkövetés meg hasonlók.

Ha a kezedben van futtathatsz egy Antutu tesztet, olyan 12000 pontot kell kapnod. Még így is lehet klón de akkor elég jó fajta :) Ezzel viszont az a baj, hogy a legújabb MTK SoC (a kínaiak kedveltje az izmosabb telóknál) is hasonló eredményt ad. Szerencsére ezek Dual SIM-esek szoktak lenni, ott már ki lehet szúrni. Viszont egy ügyes másolatot nehezen. Esetleg onnan hogy a Samsung saját appjai nincsenek rajta, a szemkövetés meg hasonlók.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi az eddigi választ.
Ès pl. beàllitàsokban 4.1 androidnak ' kellene legyen ' dupla sim kamu. kiskàrtya! vagyis kitörös amibelemegy , az eredetiben a gagyiban nagy simkàrtya való + eredetinek erösebek a szinei ' kamuban fakóak kijelzön a szinek.

Ha elfolyik a magzatvíz utána jönnek a fájások? És ha csak szivárog honnan ismerem fel hogy ez nem csak pisi?

40. hétben járok első terhességem vasárnapra vagyunk ki írva. 2 hete ment a nyákdugom azóta minden este feszít a baba rúg. Azt mondták ha a héten nem szülünk meg jövő hét szerdán meginditják a szülést

Legjobb válasz: Nem törvényszerû... van akinek utána nincsenek fájásai.. de a nagykönyv szerint igen víz elfolyik, fájások, tolófájások... csak hát mindenki más.. van akinek meg nem folyik el a víz.. csak jön a fájás.. Próbáld ki a zsepis módszert, ha úgy érzed, hogy csepeg valami vagy szivárog... beraksz egy zsebkendõt a bugyidba és 10 perc múlva nézd meg, hogy átázott-e, ha igen akkor magzatvíz szivárog!!

Nem törvényszerû... van akinek utána nincsenek fájásai.. de a nagykönyv szerint igen víz elfolyik, fájások, tolófájások... csak hát mindenki más.. van akinek meg nem folyik el a víz.. csak jön a fájás.. Próbáld ki a zsepis módszert, ha úgy érzed, hogy csepeg valami vagy szivárog... beraksz egy zsebkendõt a bugyidba és 10 perc múlva nézd meg, hogy átázott-e, ha igen akkor magzatvíz szivárog!!
a magzatvíznek nincs pisiszaga és nem is tudod megállítani. A pisit ugye vissza tudod tartani, a magzatvizet nem. És a magzatvíz jóval több is, én eláztattam egy nagy Tena betétet, két nadrágot meg egy törölközõt, mire beértünk, pedig csak felül volt megrepedve a burok.
Nekem elfolyt a magzatvíz, de utána nem jöttek a fájások, úgyhogy oxitocint kötöttek be, ez megindította a fájásokat, de még ez sem segített abban, hogy táguljak. Úgyhogy nekem fél nap után császár lett sajnos. De mint tudjuk mindenkinél máshogy alakul. Amúgy mikor elfolyt a magzatvíz, akkor az elején csak csurgott, és nem lehetett megállítani, nálam egyértelmû volt, hogy ez nem pisi. Olyan kontrollálhatatlan csordogálás volt.
Nekem egyszer sem folyt el a magzatvíz. Jöttek a fájások, egyre gyakrabban, aztán a kórházban repesztettek burkot, mikor már órák óta fájásaim voltak (a Lányomnál 2-3 percesek, a Fiamnál 8 percesek). Egyáltalán nem törvényszerû, hogy elõbb elfolyik a magzatvíz. Sõt, azt hiszem a nõk kisebb száalékánál indul csak így a szülés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!