Találatok a következő kifejezésre: Honnan fogom hogy miért (3 db)

Honnan tudom, hogy miért vagyok itt, mi a "feladatom"? És ha esetleg beteljesítem azt érezni fogom valahogy? Vagy mi történik utána? Egyáltalán hogy működik ez?

Legjobb válasz: Egyébként a beteljesített életfeladatot nem fogod különösebben érezni, illetve onnan felismerhetõ talán, hogy örömöt hoz neked. Egyszerûne, amit szeretünk csinálni, az általában az életfeladatunk része is. Én például szeretek embereknek segíteni, jól érzem magam tõle, feldob. S a segítségadás az életfeladatom része is. Továbbá, egész életemen át észrevettem hogy vissza-visszatérõ érdeklõdéssel kísérem az egészségüggyel kapcsolatos infókat. Szeretem a biológiát, jártam reikire gyógyító technikát elsajátítani, stb., s ez is része az életfeladatomnak. Ezt így 40 évesen már átlátom. Fiatalon még nem gondoltam volna.

Egyébként a beteljesített életfeladatot nem fogod különösebben érezni, illetve onnan felismerhetõ talán, hogy örömöt hoz neked. Egyszerûne, amit szeretünk csinálni, az általában az életfeladatunk része is. Én például szeretek embereknek segíteni, jól érzem magam tõle, feldob. S a segítségadás az életfeladatom része is. Továbbá, egész életemen át észrevettem hogy vissza-visszatérõ érdeklõdéssel kísérem az egészségüggyel kapcsolatos infókat. Szeretem a biológiát, jártam reikire gyógyító technikát elsajátítani, stb., s ez is része az életfeladatomnak. Ezt így 40 évesen már átlátom. Fiatalon még nem gondoltam volna.
Írd le a születési dátumod, megmondom. Vagy, ha te szeretnéd kiszámolni, akkor add össze a születési számaidat, s egyszerûsítsd, míg egyjegyû nem lesz a végeredmény, s az a szám is mutatója az életfeladatodnak.
Mi az hogy itt? Itt a földön? értelmetlen ez a kérdés...
***** Itt van az egész könyv szövege! Ha a 325. oldalra lapozol, akkor ott megtalálod a leírást a 35/8-asokról. Remélem segítek neked ezzel! Sok sikert kívánok Neked az orvosi pályán, nagyon-nagyon neked illõ hivatás! :) )* Automatikusan eltávolított tartalom.
35/8-as a számod!Azért születtél erre a világra, hogy az érzelmi õszinteség, a függetlenség és a hatalom feladatkörein munkálkodjanak, és megnyilvánítsák életükben a jólétet, a tekintélyt, illetve az önfegyelmük és tapasztalásaik mélysége által elért szabadságukat. Ezt írta neked a könyv. Ehhez az orvosi pálya szerintem nagyon illik. :) Ír még kb. 8 további oldalt az életfeladatodról és jellemedrõl, de azt ide nem annyira tudom begépelni. :) A könyv Dan Millman: Erre születtél c. könyve Ha esetleg van ezzel kapcsolatban kérdésed, megpróbálom megválaszolni.
A feladatod elutalni nekem minden vagyonod, nekem adni szûz lányaid (ha jól néznek ki). Hidd el, ha beteljesíted egészen megváltozik az életed.
A karmában pont az a feladatod amitõl a legjobban félsz megtenni. Pl félsz valamilyen változástól az életedben, de meg kell tenned, mert anélkül nem tudsz elõrébb haladni. Ez csak egy példa volt.
A kérdező hozzászólása: Ja, és óra perc szerint 12:45 :D
A kérdező hozzászólása: a születési dátumom 1996.07.30 megköszönném akkor, ha kiszámolnád nekem. :) Egyébként engem is nagyon foglalkoztat az, hogy segítsek az embereken, ill. hogy védjem az állatokat. Távoli tervem egyébként az orvosi egyetem :D
A kérdező hozzászólása: igen, az itt azt jelenti, hogy itt a Földön.És nem értelmetlen a kérdés..Ezt így szokták hívni, hogy "itt"...
feladat: túlélni.. fenttartani az emberi fajt.
Mi az hogy itt? Itt a földön?
Kedves kérdezõ.. én is 38/5 vagyok :-)

Honnan fogom tudni, hogy miért sír a babám?

Pl. minden alkalommal ellenorizzem a pelenkajat, vagy probaljam etetni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy buta válasz, de többnyire nem fogod tudni, miért sír. A kisbabáknál viszont az a jó, hogy viszonylag kevés dolog miatt sírnak (éhesek, szomjasok, fáznak, melegük van, kényelmetlen a ruha, egyszerûen csak a közeledben akarnak lenni, stb., rosszabb esetben fáj valamijük) Ilyenkor szerintem mindannyian megpróbáljuk szépen sorban megtalálni, hogy éppen akkor miért sír. Kialakul azért egy sorrend szerintem mindenkinél, hogy mivel próbálkozik. Állítólag vannak nagyon szakképzett kisbabák, akik másként sírnak, ha éhesek és másként, ha mondjuk hiányzol nekik. Hát ... lehet, hogy én voltam nagyon alulképzett anyuka - vagy az én kisbabám másként mûködött - de én ilyesmit nem tapasztaltam.

Lehet, hogy buta válasz, de többnyire nem fogod tudni, miért sír. A kisbabáknál viszont az a jó, hogy viszonylag kevés dolog miatt sírnak (éhesek, szomjasok, fáznak, melegük van, kényelmetlen a ruha, egyszerûen csak a közeledben akarnak lenni, stb., rosszabb esetben fáj valamijük) Ilyenkor szerintem mindannyian megpróbáljuk szépen sorban megtalálni, hogy éppen akkor miért sír. Kialakul azért egy sorrend szerintem mindenkinél, hogy mivel próbálkozik. Állítólag vannak nagyon szakképzett kisbabák, akik másként sírnak, ha éhesek és másként, ha mondjuk hiányzol nekik. Hát ... lehet, hogy én voltam nagyon alulképzett anyuka - vagy az én kisbabám másként mûködött - de én ilyesmit nem tapasztaltam.
Csatlakozom az elõttem szólóhóz!
Szerintem kb.lehet tudni, de csak pár hónap után, mikor már kb.beállt a napi program. Tehát mikor már jön a kajaidõ és nyugizik akkor valószínû azért, mert érzi az idõt. De mikor újszülött akkor én nem tudtam mi baja lehet. A fiam 2hós koráig pl.csak rajtam vagy a babahordozóban volt hajlandó aludni, ha leraktuk tuti sírt. Aztán egyszercsak elvágták ezt és az ágyában dendizik. De nálunk a két gyerek egyáltalán nem volt sírós/ordítós. Inkább csak nyugiztek(nem tudom jobb szóval jellemezni). Ki kell tapasztalni, de ne várd, hogy egybõl mindent kitalálsz hogyan kell csinálni, mert a sok könyv amit a védõnõ ad nem ír le mindent. Türelemjáték :)
Az elején úgy mûködsz majd mint egy rejtvényfejtõ-kisiparos :) Amikor már kicsit nagyobb a baba, akkor tényleg érezni fogod, hogy most miért is sír. Másként sír majd ha éhes és másként ha álmos, vagy épp fáj valamije. De ez nem 2-3 hetes korában lesz. Meg ugye anya és baba válogatja. Pl. anyukának mennyire jó a hallása. Érzékenyebb fülû anyukák az egészen apró eltéréseket is meghallják. Azon kívül a baba is egyéniség. Van aki könnyebben kommunikál a sírással van aki nehezebben. Pl. az autista babák teljesen egyformán sírnak, mindegy miért.
Én nagyon sokáig nem tudtam megkülönbözetni a baba sírásait, persze ha fél órával korábban cseréltem ki a pelust, akkor gyanakodtam rá, hogy nem az a baj, meg ezt azért ki lehet tapasztalni. Most három hónapos a fiam, mostmár az evésben és az alvában jól beállt nála egy ritmus, így általában kizárásos alapon jövök rá, hogy miért sírhat. De van olyan is, amikor egy baba CSAKból sír, mert mondjuk sok új élmény érte egy nap, vagy feszült, és õ még csak így tudja levezetni. Sok kisbaba sír néha elalvás elõtt, hogy a megmaradt energiáit így vezesse le, ilyen is van.

Orbán honnan tudja, hogy december közepén történni fog valami a forinttal és ha már most tudja miért nem tesz ellene semmit?

(Esetleg saját maga szervezi saját maga ellen? Kell nekünk ilyen kormányf?.)

Legjobb válasz: Már elmondtam százszor. Amíg azon hisztizik a nép, meg azon okoskodik a sajtó, hogy "de hülye a kormány, összeesküvéselméleteket gyárt", addig se a munka törvénykönyvével, se az oktatási törvénnyel, se a szakszervezeti tiltakozásokkal nem foglalkozik. Ez a fajta süket duma a legõsibb trükk a politikában, de újra és újra mûködik, mert az emberek többsége nem képes a tanulásra. Csak ugrik vezényszóra, mint most az ellenzéki sajtó és az ellenzéki sajtó dumáit papagájkodó kisemberek.

Már elmondtam százszor. Amíg azon hisztizik a nép, meg azon okoskodik a sajtó, hogy "de hülye a kormány, összeesküvéselméleteket gyárt", addig se a munka törvénykönyvével, se az oktatási törvénnyel, se a szakszervezeti tiltakozásokkal nem foglalkozik. Ez a fajta süket duma a legõsibb trükk a politikában, de újra és újra mûködik, mert az emberek többsége nem képes a tanulásra. Csak ugrik vezényszóra, mint most az ellenzéki sajtó és az ellenzéki sajtó dumáit papagájkodó kisemberek.
Ej te kis csacsi, neked nem szólt? Már készítik a haditervet, pörög Matolcsy agya, Grippenek hadkészültségben, a haza egységben, december 24-én a híradóban fogják bejelenteni dicsõ eredményt. Vagy nem.
Az államadósság úgy van kitalálva, hogy soha sem lehet visszafizetni. Ez egy biztos jövedelem a befektetõknek. Orbán ezen próbált változtatni. Ez az õ hibás politikája. Az elmúlt idõszakban a pénzvilág megmutatta, hogy azt csinál a forinttal amit akar. A magyar államadósság nem tétel az õ kosarukban. Vajon kik fizetik a minõsítõket ? Ugyanazok a befektetõk, akik a leminõsítésre hivatkozva mozgatják a forint árfolyamát. Ha rosszul viselkedik a kormány puff egy nyakleves, 20 forintot emelünk az euro árfolyamán. Ha bocsánatot kér akkor vissza engedünk 10-et. Sajnos ez a nyakas magyar nem hajlandó bocsánatot kérni, ezért sokasodnak a nyaklevesek. Na ezért nem tud Orbán mit tenni. Persze létezik egy kulturált európai út is. Szólunk a bankároknak, hogy még szeretnénk 300-szor visszafizetni a felvett összeget. Ha ez kevés akkor tárgyaljuk, mert mi jó adósok vagyunk.
Mert hülye. Makacsul ragaszkodik az összeesküvés elméletéhez, és nem képes felfogni, hogy a saját rossz politikája vezetett idáig. Lehet, hogy várható, hogy más hitelminõsitõ is bóvlivá minõsíti az ország. Vagy az Úniótól várható büntetés. Vagy az IMF-el nem tudnak megegyezni. Ha bármelyikre is van kilátás, a legnagyobb ostobaság ezt elõre hangoztatni, Ezzel úgy járhat, mint anno Kósa és Szijjártó.
Cigány királyunk van, mit vársz?
Az útólsóval teljesen egyet értek.Itt Orbán hibás is , meg nem hibás is.Nem mindegy melyik szempontból nézzük.Ha szembe megy az IMF-fel spekulációval emelik a forintot , ha megegyezik velük , akkor csökkentik.Annyira nyilvánvaló , hogy a hülye nem veszi ezt észre.Itt csak Orbán veszthet ill. a magyar nép.Ezért van szarul kitalálva az egész hitelezés, pénz világ.Tartom a véleményem:Vicc az egész bolygó , ahol vicc emberek irányítanak.A többség meg úgy viselkedik , mint egy robot. Eljátszadoznak velünk a bankárok , háttér hatalom , hiszen nekik nincsen veszteni valójuk, mi meg tûrünk.De meddig mehet az állvilág fönntartása?
lol... milyen jó hogy itt ilyen tanult közgazdászok vannak, akik így átlátják a makroökonómiai folyamatokat hogy: Emelik az euró árfolyamot 20 forinttal, csak mer nem azt tettük mint akarták.. Lol... Amúgy én arra tudok gondolni 1. ez egy gumicsont 2. Orbánék hozni fognak valami nagyon hülye intézkedést decemberben, ami miatt majd gyengül a forint, de rá foghatják h spekuláció, hisz már most szólt róla Orbán...
Nyilván megint tervez bejelenteni valamit, aminek ez lesz a hatása...
Hát valami mindenképpen fog történni, csak a kérdés az, hogy mi? Vagy gyengül vagy erõsödik. De akkor is neki lesz igaza, mert õ megmondta!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!