Találatok a következő kifejezésre: Honnan fogom ha már nem lesz (5 db)

Honnan fogom tudni, ha már nem lesz szükség az álometetésre, hogy átaludja az éjszakát? megszokásból akkor is felébred majd, ha nem éhes?

Legjobb válasz: Onnan tudod majd, hogy a babád nem kell fel. Ennek az álometeteésnek rengeteg hasznos szerepe van. Én örülök, hogy a 2 hós babám még éjjel többször felébred szopizni. Ha csak komfort szopira van szüksége vagy enni akar mindegy. Mindkettõ rendkívül fontos. Az most mellékes, hogy marha fáradt vagyok:)

Onnan tudod majd, hogy a babád nem kell fel. Ennek az álometeteésnek rengeteg hasznos szerepe van. Én örülök, hogy a 2 hós babám még éjjel többször felébred szopizni. Ha csak komfort szopira van szüksége vagy enni akar mindegy. Mindkettõ rendkívül fontos. Az most mellékes, hogy marha fáradt vagyok:)
Ha már nem éhségeben ébred fel, akkor érezni fogod, hogy csak egy-két percig szopizik valójában, utána már csak "cumizik". Szerintem semmiképp nem baj, ha ezt szépen, kíméletesen leépíti az anya, fõleg, ha nagyon fáradt már éjszaka. Jobb egy kipihent, energikus anyuka. Nálunk mondjuk ez úgy volt, hogy egy hónaposan már nem ébredt fel a fiam hajnali háromkor, hanem elõször négyre tolódott, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy hatig nem ébredt fel. Utána párszor éjjel felébredt, én ilyenkor adtam neki teát (kövezzetek meg érte, én ezt egyedülálló anyaként így láttam helyesnek, hiszen amúgy a nap huszonnégy órájában én látom el a babát, néha tényleg kell pihenni is), örömmel elfogadta, kicsit összebújtunk, majd visszatettem aludni.
Szeritnem felébred, ugyanis, a szopizás nem csak az éhségét csillapítja, hanem egy olyan idõtöltés amikor csak vele foglalkozol! ezért akár képes lesz sokáig felébredni éjszakánként. (mi elrontottuk az altatást kb fél éves korában, és 5 hónapon keresztül minden éjjel legalább egyszer, de volt hogy többször "szórakoztatott" bennünket. senkinen nem kívánom!) Én onnan tudtam, hogy mértem mennyiket eszik. 150g/testsúly kg a norm. Amikor a fiam nappal már többet evett mint a szükséglet, akkor a éjszakaival egy csapásra leálltunk, talán pár éjszaka felébredt, de csak rövidebb idõkre, és aludt vissza. Két hónapos kora utána már nem mértedm, de addigra már minden éjszakát átaludt szépen csendesen 10-7-ig. szerintem kipihet anyuka = energikus anyuka = nyugalom, és harmónia a családban!

Azt honnan fogom észrevenni ha nem lesz már sok tejem?

nem mérem a babámat és nem tudom hogy mib?l fogom azt észrevenni ha nem tud annyit szopizni!

Legjobb válasz: A nejem 3 gyermeket szoptatott, mindegyiket bõven 1 éven túl, sõt! Az a lényeg, hogy hagyd, hogy szopjon, majd rájön, hogy hogyan nyeri ki belõle azt, amennyire szüksége van. Érdekes, mert minél többre van szüksége, annál inkább termelõdik, tehát elviekben ezzel nem szabad, hogy baj legyen. Nem kell feltétlenül méregetni, érezni fogod, sõt látni is a hasán, hogy eleget szopizott, vagy nem. Ha boldog, akkor jól érzi magát és hamar elalszik, sokszor közben is. Természetesen szépen lassan hozzá kell majd szoktatni az egyéb táplálékhoz. Javaslom, hogy rendelj Kismama újságot, abban olyan hasznos infók vannak, hogy egyéb segítség nélkül is elboldogulsz a gyerkõccel. Tényleg hasznos! Mi tavaly mondtuk le, a legnagyobb 9 éves, a középsõ 6 éves, a legkisebb 4 éves! A nejem többet tudott belõle, mint az édesanyja, aki 40 évet húzott le védõnõként! 42/F

A nejem 3 gyermeket szoptatott, mindegyiket bõven 1 éven túl, sõt! Az a lényeg, hogy hagyd, hogy szopjon, majd rájön, hogy hogyan nyeri ki belõle azt, amennyire szüksége van. Érdekes, mert minél többre van szüksége, annál inkább termelõdik, tehát elviekben ezzel nem szabad, hogy baj legyen. Nem kell feltétlenül méregetni, érezni fogod, sõt látni is a hasán, hogy eleget szopizott, vagy nem. Ha boldog, akkor jól érzi magát és hamar elalszik, sokszor közben is. Természetesen szépen lassan hozzá kell majd szoktatni az egyéb táplálékhoz. Javaslom, hogy rendelj Kismama újságot, abban olyan hasznos infók vannak, hogy egyéb segítség nélkül is elboldogulsz a gyerkõccel. Tényleg hasznos! Mi tavaly mondtuk le, a legnagyobb 9 éves, a középsõ 6 éves, a legkisebb 4 éves! A nejem többet tudott belõle, mint az édesanyja, aki 40 évet húzott le védõnõként! 42/F
Ha igény szerint szoptatsz, elvileg mindig annyi lesz, amennyire szükség van. De ha valamiért éppen nem elég, azt is tudni fogod: a babád többször fog jelentkezni szopiért. Így csinál magának többet. ;)

A tej egyszer csak elapad, vagy a baba majd gondol egyet és már nem fogja kérni? Szeretnék sokáig szoptatni, de honnan tudom majd, ha vége lesz?

Legjobb válasz: Hát, az én lányom egyszercsak abbahagyta. A 11. hónapban már nem "ömlött" úgy a tejcsi a szájába, ahogy addig, és utána nem fogadta el.

Hát, az én lányom egyszercsak abbahagyta. A 11. hónapban már nem "ömlött" úgy a tejcsi a szájába, ahogy addig, és utána nem fogadta el.
Egyszer csak elkezd kevesebb lenni, kiegészíted tápszerrel, és rájöna babád, milyen jó dolga is van, majd elkezdi hanyagolni a cicit.Nálunk legalábbis így történt.
Elsõ válaszolónak: 6 éves gyereket????Nem túlzás egy kicsit? A házi feladat megoldása közben egy kis cici...:((( Ez már gusztustalan szerintem egy akkora gyereket. Kérdezõ: Remélem sokáig tudod majd szoptatni a babádat, és azt is remélem, hogy magától elhagyja majd. ha így lesz, akkor majd abba, marad a tejtermelõdés, nekem így volt, és nem volt rossz, mert már 1 éves volt a lányom. Szerintem ez jó...
Nem kötelezõ, hogy vége legyen. Van olyan anya, aki a 6 éves gyerekét még szoptatja. Persze ez már bõven kevés ilyen korban... mást is eszik az a gyerek.
A kérdező hozzászólása: köszi- nekem 10 hónapos a fiam.még szeretném legalább 1éves koráig szoptatni, mert cumisüvegbõl nem hajlandó semmit inni


A rendes pocak az alulról kerekedik és feszes.
Szia én pont ma vagyok 19 hetes, és most már két hete érezhetõen keményebb a hasam alja, és ha fekszem, akkor ott nem horpad be , de feljebb igen :) Ja és kb 1 hete érzem ahogy mocorog :)
Nekem 12 hetesen kezdett kerekedni, már nem kell sokáig várni, ha még csak puffadás.:) Igen nekem is kemény volt, mikor puffadt, de egyszercsak elkezdett tök lentrõl kerekedni, a szeméremdombtól. Simán felismered majd. :D Gratula a babóhoz! Üdv, 26 hetes km
A kérdező hozzászólása: És te? :)
A kérdező hozzászólása: 12 :D
Már én is ezt várom! :) Te hány hetes vagy??
Hidd el érezni fogod amikor már nem puffadás. Elsõ voltam. 26 hkm
A kérdező hozzászólása: A puffadt has is elég kerek és feszes tud lenni! :DD
A puffadás váltakozó, az igazi poci nem tûnik el :) És más tapintásra is :)
Én is 12 vagyok! :)

Mi történik akkor, ha már többet nem fogok leszületni? Honnan érezhetem ezt? Mi lesz velem akkor?

Legjobb válasz: a reinkarnáció a halál utáni újjászületés tömören, vagyis mindig mindig lefogsz születni

a reinkarnáció a halál utáni újjászületés tömören, vagyis mindig mindig lefogsz születni
Tudtommal semmi. Eljutsz a Nirvánába, ahol már nem érdekel senki és semmi (na jó, érdekel, csak nem "hat meg"), és meghalsz. Ennyi. Furcsa filozófia, de akik egész életükben szenvedtek, azoknak valóságos megváltás lehetett (volna). (Ha hiányosak az ismereteim, akkor elnézést kérek utólag is.) (És igen: onnan fogod észrevenni, hogy már ez sem hat meg... Nyugodt derûvel konstatálod, és átadod magad sorsodnak, ami egyszer csak véget ér.)
http://www.spiritualregression.de/ Erdemes megnezni. Vasarnap estenkent a Nemet RTL-en van 19 oratol az "en elözö eletem" Ursula Demarmels iranyitasaval. Nagyon erdekes.
A léleknek mindaddig újabb és újabb fizikai testeket kell elfogadnia, és megszületni növényként állatként, emberként vagy akár félistenként, amíg el nem éri a végsõ tökéletességet. Ez különbözõ vallások szerint más és más lehet. Hitem szerint a Krisnának végzett odaadó szolgálat az üdvözítõ. A tökéletesség elérése után a lélek visszakerül eredeti helyzetébe (örökkévaló, tudással és boldogsággal teljes) és a lelki világban örökké tartó kedvteléseket folytat Krisna társaságában.
Csak a lelkünk emlékszik az elõzõ életünkre, a tudatunk nem.(bár vannak akik állítják az ellenkezõjét) A leked emlékszik, mert valószínûleg most jobb ember vagy mint elõzõ életedben.
Arra én is kíváncsi lennék, hogy ha tényleg igaz az, hogy ennyiszer újjászületünk, akkor miért nem emlékszünk a régi életünkre, vagy legalábbis csak egy momentumára, vagy részletére, vagy ilyesmi????
Az elõttem hozzászólása inkább tetszik, mint a többi. Honnan gondoljátok mindezt?
Szerintem, ha meghalunk, az olyan érzés, mintha aludnál, de nem álmodnál. Egészen biztosan neked is volt már olyan éjszakád, mikor olyan mélyen elaludtál, hogy mikor reggel felébredtél olyan volt, mintha túl gyorsan eltelt volna az idõ, s mégsem aludtál volna...szerintem ilyen érzés az is, csak örökké szól, de mégsem veszed észre...
A kérdésed alapján ez a dolog téged nem fenyeget. Nyugi.
a lélek összesen 50-szer születik le a földre, utána már nem, ez alatt kell teljesítened az életfeladatodat, és az ún gyerekkorból el kell jutnod a bölcsességig. Amennyiben nem teljesíted a feladatodat ugyanúgy visszakerülsz a földre és minden kezdõdik elõrõl....
a reinkarnáció tényleg sántít kicsit... miért van az hogy senki sem emlékszik az elõzõ életére?
Nyugi, azt te eldöntheted, hogy le akarsz majd születni még1x(teljesen a te döntésed hogy hova, mikor, milyen körülmények közé) vagy inkább valami szellemi segítõ leszel :) .Fent pedig tanítanak spirituálisan, és olyan boldog leszel azon a helyen, mint még soha. :D
Már már nem szüksége a léleknek további tanulásra, mivel elérte a teljes tökéletességet, így az is belép azok közézé a lelkek közé akik a tetteik alapján megitélik a lelkeket, és külömbözõ létformákban /a gilisztától az emberig/ visszaküldik további tanulásra a földre. Javaslom mélyedj el a budhizmusban, s választ kapsz a csakrakerék mûködésérõl, és az egész filozófiáról, mert a budhizmus nem vallás, hanem egy élet filozófia.
Hogy képzeled el a leszületést? Az emlékeid nélkül ujjászületsz egy másik testben? Ez a leghülyébb elképzelés a halál utáni valóságra, már bocs. Ha érdekel, privátban el is magyarázhatom, miért.
Boldog mámorban lebegsz és nem lesz több kérdésed. :D
isa, por ës homou vogymuk
A kérdező hozzászólása: Igen, de miután megszabadultam a földi élet terheitõl? Éppen erre lennék kíváncsi...
Ha eléred a tökéletességet, már nem születsz többé újjá, ezzel megszabadulsz a földi élet terheitõl...
Szerintem megölünk, és akkor kiderítheted magad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!