Találatok a következő kifejezésre: Honnan fogom ha már nem (12 db)

Honnan fogom észrevenni, ha már nem szeret a barátnőm?

Legjobb válasz: Látom,komoly lehet az ügy,ha már aludni sem tudsz miatta...5 órakor aludni kell,nem ide irogatni! :) ( bocs,ez csak zárójeles +jegyzés volt! ) Tehát: szerintem ezek egyértelmû jelek: nem akar veled szexelni,rendszeresen visszautasit,nem akar veled közös programokat, egyre kevésbé ér rá, más pasikkal flörtöl esetleg,nem akar a kedvedben járni,nem csinositja magát már miattad,olyan dolgokat nem tesz+ amiket régebben igen...legalábbis én igy csinálnám ha nem akarnék a pasimtól már semmit...

Látom, komoly lehet az ügy, ha már aludni sem tudsz miatta...5 órakor aludni kell, nem ide irogatni! :) ( bocs, ez csak zárójeles +jegyzés volt! ) Tehát: szerintem ezek egyértelmû jelek: nem akar veled szexelni, rendszeresen visszautasit, nem akar veled közös programokat, egyre kevésbé ér rá, más pasikkal flörtöl esetleg, nem akar a kedvedben járni, nem csinositja magát már miattad, olyan dolgokat nem tesz+ amiket régebben igen...legalábbis én igy csinálnám ha nem akarnék a pasimtól már semmit...
Ha közömbösséget mutat feléd, az majdhogynem biztos jele annak, hogy nem szeret. A felettem válaszolóval is egyetértek, csak összefoglaltam, mert erre a közömbösség jó szó. Ha ilyet érzel, ne halasztgasd a dolgot, kérdezz rá nyíltan! Nincs arra szükség, hogy egy szerelem nélküli kapcsolatban sinylõdjetek. Drukkolok, hogy ne így legyen és remélem csak elõvigyázatosségból tetted fel ezt a kérdést. Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Hááát aztényleg igaz hogy alvás zavarjaim vannak! Köszönöm a választ és várom a többit is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen köszönöm a drukkolást! Jó hallani hogy vannak még normális emberek.
Ha már más pasinak a farkát szopogatja az intõ jel lehet.
A kérdező hozzászólása: Bocsi de normális kérdésre normális válsz akartam, az elõttem lévõnek szólva! Ha neked ez a véleményed akkor ez, de lehetne egy kicsit burkoltabban és nem ilyen paraszt módjára válaszolni!
hát sajnos elõforulhat. én is hasonló cipõben járok. az én bnõm csodálatos, és sajnos a férfitekintetek midnig megtalálják és õ viszonozza. ez a jele, annak, h nem szeret+ h nem akar mostanában semmit sem az ágyban, bármit próbálok. mindig kitalál vmit.....

Honnan fogom tudni, ha már nem lesz szükség az álometetésre, hogy átaludja az éjszakát? megszokásból akkor is felébred majd, ha nem éhes?

Legjobb válasz: Onnan tudod majd, hogy a babád nem kell fel. Ennek az álometeteésnek rengeteg hasznos szerepe van. Én örülök, hogy a 2 hós babám még éjjel többször felébred szopizni. Ha csak komfort szopira van szüksége vagy enni akar mindegy. Mindkettõ rendkívül fontos. Az most mellékes, hogy marha fáradt vagyok:)

Onnan tudod majd, hogy a babád nem kell fel. Ennek az álometeteésnek rengeteg hasznos szerepe van. Én örülök, hogy a 2 hós babám még éjjel többször felébred szopizni. Ha csak komfort szopira van szüksége vagy enni akar mindegy. Mindkettõ rendkívül fontos. Az most mellékes, hogy marha fáradt vagyok:)
Ha már nem éhségeben ébred fel, akkor érezni fogod, hogy csak egy-két percig szopizik valójában, utána már csak "cumizik". Szerintem semmiképp nem baj, ha ezt szépen, kíméletesen leépíti az anya, fõleg, ha nagyon fáradt már éjszaka. Jobb egy kipihent, energikus anyuka. Nálunk mondjuk ez úgy volt, hogy egy hónaposan már nem ébredt fel a fiam hajnali háromkor, hanem elõször négyre tolódott, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy hatig nem ébredt fel. Utána párszor éjjel felébredt, én ilyenkor adtam neki teát (kövezzetek meg érte, én ezt egyedülálló anyaként így láttam helyesnek, hiszen amúgy a nap huszonnégy órájában én látom el a babát, néha tényleg kell pihenni is), örömmel elfogadta, kicsit összebújtunk, majd visszatettem aludni.
Szeritnem felébred, ugyanis, a szopizás nem csak az éhségét csillapítja, hanem egy olyan idõtöltés amikor csak vele foglalkozol! ezért akár képes lesz sokáig felébredni éjszakánként. (mi elrontottuk az altatást kb fél éves korában, és 5 hónapon keresztül minden éjjel legalább egyszer, de volt hogy többször "szórakoztatott" bennünket. senkinen nem kívánom!) Én onnan tudtam, hogy mértem mennyiket eszik. 150g/testsúly kg a norm. Amikor a fiam nappal már többet evett mint a szükséglet, akkor a éjszakaival egy csapásra leálltunk, talán pár éjszaka felébredt, de csak rövidebb idõkre, és aludt vissza. Két hónapos kora utána már nem mértedm, de addigra már minden éjszakát átaludt szépen csendesen 10-7-ig. szerintem kipihet anyuka = energikus anyuka = nyugalom, és harmónia a családban!

Ha az orvos azt mondta többet már nem kell mennem hozzá a magánrendelésre, akkor honnan fogja tudni a méhszáj állapotát?

36hetes vagyok,és csak UH-ra kell mennem hetente,meg majd CTG-re.

Legjobb válasz: Szia.Ez ugy van,hogy gondolom abban a korházban ügyel az orvosod amiben szülni fogsz,szóval hetente amikor mész ctg-re minden alkalommal meg kell néznie az eredményededet egy orvosnak és alá kell írnia mert már heti rendszerességgel fognak visgálni.Abban az idöpontban menjél ctg-re amikor a dokid tart (terhesgondozást) a korházban.Énszerintem ezért mondta azt,hogy magánrendelésre már nem kell menned,mert ugy is megviszgál majd minden ctg után.Nállam így volt.Remélem tudtam segíteni,Boldog babavárást neked.

Szia.Ez ugy van, hogy gondolom abban a korházban ügyel az orvosod amiben szülni fogsz, szóval hetente amikor mész ctg-re minden alkalommal meg kell néznie az eredményededet egy orvosnak és alá kell írnia mert már heti rendszerességgel fognak visgálni.Abban az idöpontban menjél ctg-re amikor a dokid tart (terhesgondozást) a korházban.Énszerintem ezért mondta azt, hogy magánrendelésre már nem kell menned, mert ugy is megviszgál majd minden ctg után.Nállam így volt.Remélem tudtam segíteni, Boldog babavárást neked.
Én se megyek már, csak ctg-re. Ezt a 35. héttõl. A 36. héten még lesz egy nagy vizsgálat laborral meg mindenfélével, akkor gondolom nézik a méhszájat, de hogy utána mi lesz, azt nemtudom. A méhszájat minden héten kell nézni, vagy mi?
Álltalában nézik a méhszájat a 36.héttöl minden héten mert sokat elérúl a szülés pontos idöpontjáról és a fertözés miatt is fontos nézni mert ha nagyon kivan nyilva elkaphatsz egy szép kis fertözést is.


Azt honnan fogom észrevenni ha nem lesz már sok tejem?

nem mérem a babámat és nem tudom hogy mib?l fogom azt észrevenni ha nem tud annyit szopizni!

Legjobb válasz: A nejem 3 gyermeket szoptatott, mindegyiket bõven 1 éven túl, sõt! Az a lényeg, hogy hagyd, hogy szopjon, majd rájön, hogy hogyan nyeri ki belõle azt, amennyire szüksége van. Érdekes, mert minél többre van szüksége, annál inkább termelõdik, tehát elviekben ezzel nem szabad, hogy baj legyen. Nem kell feltétlenül méregetni, érezni fogod, sõt látni is a hasán, hogy eleget szopizott, vagy nem. Ha boldog, akkor jól érzi magát és hamar elalszik, sokszor közben is. Természetesen szépen lassan hozzá kell majd szoktatni az egyéb táplálékhoz. Javaslom, hogy rendelj Kismama újságot, abban olyan hasznos infók vannak, hogy egyéb segítség nélkül is elboldogulsz a gyerkõccel. Tényleg hasznos! Mi tavaly mondtuk le, a legnagyobb 9 éves, a középsõ 6 éves, a legkisebb 4 éves! A nejem többet tudott belõle, mint az édesanyja, aki 40 évet húzott le védõnõként! 42/F

A nejem 3 gyermeket szoptatott, mindegyiket bõven 1 éven túl, sõt! Az a lényeg, hogy hagyd, hogy szopjon, majd rájön, hogy hogyan nyeri ki belõle azt, amennyire szüksége van. Érdekes, mert minél többre van szüksége, annál inkább termelõdik, tehát elviekben ezzel nem szabad, hogy baj legyen. Nem kell feltétlenül méregetni, érezni fogod, sõt látni is a hasán, hogy eleget szopizott, vagy nem. Ha boldog, akkor jól érzi magát és hamar elalszik, sokszor közben is. Természetesen szépen lassan hozzá kell majd szoktatni az egyéb táplálékhoz. Javaslom, hogy rendelj Kismama újságot, abban olyan hasznos infók vannak, hogy egyéb segítség nélkül is elboldogulsz a gyerkõccel. Tényleg hasznos! Mi tavaly mondtuk le, a legnagyobb 9 éves, a középsõ 6 éves, a legkisebb 4 éves! A nejem többet tudott belõle, mint az édesanyja, aki 40 évet húzott le védõnõként! 42/F
Ha igény szerint szoptatsz, elvileg mindig annyi lesz, amennyire szükség van. De ha valamiért éppen nem elég, azt is tudni fogod: a babád többször fog jelentkezni szopiért. Így csinál magának többet. ;)

Honnan fogom tudni, hogy a babám esetleg már tud ülni, ha nem ültethetem fel, nehogy ártsak a gerincének?

Tudom, hogy hülye a kérdés, de sokaktól olvasom, hogy a baba már stabilan ül, de magától még nem tud felülni. Viszont azt is írják, hogy nem szabad felültetni, amíg magától nem képes rá. Most akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: Onnan lehet tudni, h' nem lehet fekvõ helyzetben tartani, mert ordít. Ha a kezedben szépen, egyenes háttal tartja magát, hason sokáig elvan, forgolódik, és összességében elég erõs, akkor egyszer csak magától felül például a hordozóban vagy pihenõszékben (tehát félig ülõ helyzetbõl, nem vízszintesbõl). Ilyenkor már az öledben simán ültetheted, mivel úgyis tartod a hóna alatt. Én nagyon erõs túlzásnak tartom, amikor itt azt olvasom, h' kényszerítsük fekvésbe a gyereket, mert árt neki. Ha nem bírná, nem csinálná. Ha sík terepen egyedül stabilan ül, akkor már elég erõs.

Onnan lehet tudni, h' nem lehet fekvõ helyzetben tartani, mert ordít. Ha a kezedben szépen, egyenes háttal tartja magát, hason sokáig elvan, forgolódik, és összességében elég erõs, akkor egyszer csak magától felül például a hordozóban vagy pihenõszékben (tehát félig ülõ helyzetbõl, nem vízszintesbõl). Ilyenkor már az öledben simán ültetheted, mivel úgyis tartod a hóna alatt. Én nagyon erõs túlzásnak tartom, amikor itt azt olvasom, h' kényszerítsük fekvésbe a gyereket, mert árt neki. Ha nem bírná, nem csinálná. Ha sík terepen egyedül stabilan ül, akkor már elég erõs.
Akkor szabad "ültetni", amikor magától fel tudja venni és meg is tudja tartani ezt a testhelyzetet. Addig nem elég erõsek hozzá az izmai.
4 hónaposan még nem szabad ültetni-bár õ már ülni fog akarni:-) -mert az még árt a gerincének. De persze néha az öledbe veheted, és ott "ültetheted" kicsit. Aztán fél év körül már szépen ülni fog, de még nem stabilan, mert el-el fog dõlni idõvel. Ez vagy azért van, mert elfárad, vagy mert annyira nem köti le és inkább fekve játszik. Aztán eljön az idõ, amikor stabilan ül, ilyenkor már nem dõl el, hanem ha akar, szépen elfekszik, és ezzel együtt már megtanul felülni is egyedül . Szóval ettõl most ne félj, ha eljön az idõ tudni fogod, illetve látni. Mi is tévéztünk, egyszer csak kiabál 7 hós lányom, apa, apa...odanézünk és ült:-)
A második válaszolóval értek egyet. Az én lányom 4 hósan már majdnem kifordult a pihenõszékébõl, mert a félig ülõ helyzetbõl bármikor felült. 5 hónaposan már mindenbe belekapaszkodott és nem lehetett fekve tartani, húzta fel magát. Le nem kötözhettem, de gondoltam, úgyis csak akkor csinál magától valamit a baba, ha már képes rá. Jövõ héten lesz 7 hónapos, az ülés már nem sláger, most folyton áll. Mondták erre is, hogy ne engedjem, de hogyan? Feláll magától. Szóval szerintem minden baba akkor csinálja a dolgokat, amikor érzi, hogy az neki jó. Ne aggódj, észre fogod venni. Az öledben, megtámasztva semmi baja nem származik abból, ha ül. A probléma akkor lehetséges, ha "összezuhan", tehát sem megtartani nem tudja magát, sem megtámasztva nincs, ebben az esetben árthat a gerincének, másként nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Még csak 2, 5 hónapos a kisfiam, de már most folyton húzná fel magát. Azért még megpróbálunk kicsit türelemmel lenni :)

Orbán honnan tudja, hogy december közepén történni fog valami a forinttal és ha már most tudja miért nem tesz ellene semmit?

(Esetleg saját maga szervezi saját maga ellen? Kell nekünk ilyen kormányf?.)

Legjobb válasz: Már elmondtam százszor. Amíg azon hisztizik a nép, meg azon okoskodik a sajtó, hogy "de hülye a kormány, összeesküvéselméleteket gyárt", addig se a munka törvénykönyvével, se az oktatási törvénnyel, se a szakszervezeti tiltakozásokkal nem foglalkozik. Ez a fajta süket duma a legõsibb trükk a politikában, de újra és újra mûködik, mert az emberek többsége nem képes a tanulásra. Csak ugrik vezényszóra, mint most az ellenzéki sajtó és az ellenzéki sajtó dumáit papagájkodó kisemberek.

Már elmondtam százszor. Amíg azon hisztizik a nép, meg azon okoskodik a sajtó, hogy "de hülye a kormány, összeesküvéselméleteket gyárt", addig se a munka törvénykönyvével, se az oktatási törvénnyel, se a szakszervezeti tiltakozásokkal nem foglalkozik. Ez a fajta süket duma a legõsibb trükk a politikában, de újra és újra mûködik, mert az emberek többsége nem képes a tanulásra. Csak ugrik vezényszóra, mint most az ellenzéki sajtó és az ellenzéki sajtó dumáit papagájkodó kisemberek.
Ej te kis csacsi, neked nem szólt? Már készítik a haditervet, pörög Matolcsy agya, Grippenek hadkészültségben, a haza egységben, december 24-én a híradóban fogják bejelenteni dicsõ eredményt. Vagy nem.
Az államadósság úgy van kitalálva, hogy soha sem lehet visszafizetni. Ez egy biztos jövedelem a befektetõknek. Orbán ezen próbált változtatni. Ez az õ hibás politikája. Az elmúlt idõszakban a pénzvilág megmutatta, hogy azt csinál a forinttal amit akar. A magyar államadósság nem tétel az õ kosarukban. Vajon kik fizetik a minõsítõket ? Ugyanazok a befektetõk, akik a leminõsítésre hivatkozva mozgatják a forint árfolyamát. Ha rosszul viselkedik a kormány puff egy nyakleves, 20 forintot emelünk az euro árfolyamán. Ha bocsánatot kér akkor vissza engedünk 10-et. Sajnos ez a nyakas magyar nem hajlandó bocsánatot kérni, ezért sokasodnak a nyaklevesek. Na ezért nem tud Orbán mit tenni. Persze létezik egy kulturált európai út is. Szólunk a bankároknak, hogy még szeretnénk 300-szor visszafizetni a felvett összeget. Ha ez kevés akkor tárgyaljuk, mert mi jó adósok vagyunk.
Mert hülye. Makacsul ragaszkodik az összeesküvés elméletéhez, és nem képes felfogni, hogy a saját rossz politikája vezetett idáig. Lehet, hogy várható, hogy más hitelminõsitõ is bóvlivá minõsíti az ország. Vagy az Úniótól várható büntetés. Vagy az IMF-el nem tudnak megegyezni. Ha bármelyikre is van kilátás, a legnagyobb ostobaság ezt elõre hangoztatni, Ezzel úgy járhat, mint anno Kósa és Szijjártó.
Cigány királyunk van, mit vársz?
Az útólsóval teljesen egyet értek.Itt Orbán hibás is , meg nem hibás is.Nem mindegy melyik szempontból nézzük.Ha szembe megy az IMF-fel spekulációval emelik a forintot , ha megegyezik velük , akkor csökkentik.Annyira nyilvánvaló , hogy a hülye nem veszi ezt észre.Itt csak Orbán veszthet ill. a magyar nép.Ezért van szarul kitalálva az egész hitelezés, pénz világ.Tartom a véleményem:Vicc az egész bolygó , ahol vicc emberek irányítanak.A többség meg úgy viselkedik , mint egy robot. Eljátszadoznak velünk a bankárok , háttér hatalom , hiszen nekik nincsen veszteni valójuk, mi meg tûrünk.De meddig mehet az állvilág fönntartása?
lol... milyen jó hogy itt ilyen tanult közgazdászok vannak, akik így átlátják a makroökonómiai folyamatokat hogy: Emelik az euró árfolyamot 20 forinttal, csak mer nem azt tettük mint akarták.. Lol... Amúgy én arra tudok gondolni 1. ez egy gumicsont 2. Orbánék hozni fognak valami nagyon hülye intézkedést decemberben, ami miatt majd gyengül a forint, de rá foghatják h spekuláció, hisz már most szólt róla Orbán...
Nyilván megint tervez bejelenteni valamit, aminek ez lesz a hatása...
Hát valami mindenképpen fog történni, csak a kérdés az, hogy mi? Vagy gyengül vagy erõsödik. De akkor is neki lesz igaza, mert õ megmondta!

A tej egyszer csak elapad, vagy a baba majd gondol egyet és már nem fogja kérni? Szeretnék sokáig szoptatni, de honnan tudom majd, ha vége lesz?

Legjobb válasz: Hát, az én lányom egyszercsak abbahagyta. A 11. hónapban már nem "ömlött" úgy a tejcsi a szájába, ahogy addig, és utána nem fogadta el.

Hát, az én lányom egyszercsak abbahagyta. A 11. hónapban már nem "ömlött" úgy a tejcsi a szájába, ahogy addig, és utána nem fogadta el.
Egyszer csak elkezd kevesebb lenni, kiegészíted tápszerrel, és rájöna babád, milyen jó dolga is van, majd elkezdi hanyagolni a cicit.Nálunk legalábbis így történt.
Elsõ válaszolónak: 6 éves gyereket????Nem túlzás egy kicsit? A házi feladat megoldása közben egy kis cici...:((( Ez már gusztustalan szerintem egy akkora gyereket. Kérdezõ: Remélem sokáig tudod majd szoptatni a babádat, és azt is remélem, hogy magától elhagyja majd. ha így lesz, akkor majd abba, marad a tejtermelõdés, nekem így volt, és nem volt rossz, mert már 1 éves volt a lányom. Szerintem ez jó...
Nem kötelezõ, hogy vége legyen. Van olyan anya, aki a 6 éves gyerekét még szoptatja. Persze ez már bõven kevés ilyen korban... mást is eszik az a gyerek.
A kérdező hozzászólása: köszi- nekem 10 hónapos a fiam.még szeretném legalább 1éves koráig szoptatni, mert cumisüvegbõl nem hajlandó semmit inni

Amíg nem érzem meg hogy megmozdul, de már a hányás és hányinger is múlik honnan fogom tudni, hogy minden rendben van, talán a szédülésből, de ha ez is elmúlik akkor?

Legjobb válasz: Ne izgulj, biztosan minden rendben van! Van akinek egész idõ alatt semmi ilyesmi tünete nincs, és a tünetek nem állandóan vannak jelen, van hogy épp egyik sincs! én a 12. héten vagyok, és van olyan, hogy semmi, máskor meg nagyon rossz. tudom, hogy rossz, és aggódsz, ezzel szerintem mindenki így van! de ha baj van, azt biztosan megéreznéd!!!!!

Ne izgulj, biztosan minden rendben van! Van akinek egész idõ alatt semmi ilyesmi tünete nincs, és a tünetek nem állandóan vannak jelen, van hogy épp egyik sincs! én a 12. héten vagyok, és van olyan, hogy semmi, máskor meg nagyon rossz. tudom, hogy rossz, és aggódsz, ezzel szerintem mindenki így van! de ha baj van, azt biztosan megéreznéd!!!!!
Sajnos nekem is elmult a hányinger, és még nem mozog a pici.Mindig nagyon várom, hogy uh-ra mehessek már.Izgulos vagyok én is, hogy minden rendben van e.Nekem maradt annyi tünetem és ez kezdet ota, hogy nem birom megenni a hust.Ha ránézek undort érzek.Elötte pedig szerettem.Gondolom, ha baj lenne, ujra megkivánnám, az elött szerettem minden formában.Ha nincs görcsöd, egyéb tüneted, biztos rendben lesz minden.Könnyü mondani, de ne aggodj.De látom nem vagyok egyedül.
Én 18 hetesen vettem észre a pici mozgását :) most 22 hetes vagyok és hát istennek sokat mozog és egyre erõsebbek a rugásai :) te mennyi idõs terhes vagy?
A félsz mindenkiben benne van, de hidd el, a természet csodálatosan mûködik, és a baba nagy biztonságban van. Sajnos garancia, vagy egyéb tünet nincsen, mely jelezhetné neked, hogy õ jól van, de bízz benne! :) )
Ha valami baj lenne, azt úgyis megéreznéd, vér vagy görcs formájában. Nekem például nem is volt hányingerem egyáltalán. Gyakorlatilag amíg meg nem mozdult (kb 17.hét), addig semmilyen terhes-érzésem nem volt. Ne izgulj!!
nekem nem volt se hányingerem, se szédülésem és csak a 20. héten éreztem a kicsit mozogni, de ilyen meg sem fordult a fejemben. A terhességi tünetek nem azt jelentik, hogy a baba jól van. Ne aggódj ennyire, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, 13. hetet töltöm jövõ héten szerdán.ok. nem aggódok annyit, legalábbis megpróbálom.
ránézek és kb ennyi az esetek többségében tényleg eltalálom, mert valamelyikünk lakásán kötünk ki
Minden lány könnyûvérû csak érteni kell hozzá.
Beszélgetésbõl és viselkedésbõl.
Nem mindenkin látszik külsõre, hogy milyen.Van, aki visszafogottabban öltözködik mégis könnyebb szobára vinni, mint aki kirívó ruhákban jár. Beszélgetésbõl kiderül szerintem.
Küldd el vérvételre.
Úgy látom te is ilyen mázlista vagy, mint én. Tényleg olyan lányoknál próbálkozom, akik rendesnek tûnnek, erre kiderült, hogy egy álszent ri.banc.
Admeg az elérhetõségüket nekem jok lenének a kõnyüvérû csajok. Amugy sehonan . F/23
nemhogy örülnél neki..
A rendes pocak az alulról kerekedik és feszes.
Szia én pont ma vagyok 19 hetes, és most már két hete érezhetõen keményebb a hasam alja, és ha fekszem, akkor ott nem horpad be , de feljebb igen :) Ja és kb 1 hete érzem ahogy mocorog :)
Nekem 12 hetesen kezdett kerekedni, már nem kell sokáig várni, ha még csak puffadás.:) Igen nekem is kemény volt, mikor puffadt, de egyszercsak elkezdett tök lentrõl kerekedni, a szeméremdombtól. Simán felismered majd. :D Gratula a babóhoz! Üdv, 26 hetes km
A kérdező hozzászólása: És te? :)
A kérdező hozzászólása: 12 :D
Már én is ezt várom! :) Te hány hetes vagy??
Hidd el érezni fogod amikor már nem puffadás. Elsõ voltam. 26 hkm
A kérdező hozzászólása: A puffadt has is elég kerek és feszes tud lenni! :DD
A puffadás váltakozó, az igazi poci nem tûnik el :) És más tapintásra is :)
Én is 12 vagyok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!