Találatok a következő kifejezésre: Honnan ered hogy wamp (1 db)

Honnan ered az, hogy wamp?

Én úgy tudom,hogy a sz?zk****ákra szokták mondani...

Legjobb válasz: Talán mintha Broke Shields-el kapcsolatban kezdték volna emlegetni, aki minél tovább abban a hitben akarta tartani a rajongókat, hogy még szûz! Ugyan ezt játszotta el vagy 20 évvel késõbb Britney Spears.

Talán mintha Broke Shields-el kapcsolatban kezdték volna emlegetni, aki minél tovább abban a hitben akarta tartani a rajongókat, hogy még szûz! Ugyan ezt játszotta el vagy 20 évvel késõbb Britney Spears.
Az elõzõ vagyok. Bocs! Tévedtem, Merilyn Monroe volt: http://www.sulinet.hu/tart/fncikk/Kjbd/0/8201/monroe.htm Ha a vamp-ra gondoltál, akkor az "férficsábász", aki csak hülyíti a férfiakat! A WAMP: Windows+Apache+MYSQL+PHP
A wamp nem wamp, hanem vamp. És szótár szerint: Erotikus külsejével a szenvedélyeket felkorbácsoló, ámde józan, számító nõtípus. Semmi köze a kurvákhoz! VampGirl.
A kérdező hozzászólása: váo!köszike a pontos választ! :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Cyberbuillyng = zaklatás? Fel lehet valakit/kiket jelenteni ilyen nemű zaklatás miatt?

0

Kibontás után meddig tárolhatom a lecsét a folyadékban? Havi lencse és csak egy szer volt a szememen 4 órát. Nem mindig használom. Ki kell idő közönként venni és cserélni a folyadékot?

2

Ha külföldről rendelek kést abból lehet gondom?

Ha mondjuk pillangó kést rendelek külföldről, akkor abból lehet gondom?

1

Szisztok. ) tudtok olyan játékot pc-re ami 2012-ös és jo grafikával és nem lehet meguni? :DD

0

Hogyan kell családfár kutatni?

0

Letiltottak facebookon, szerintem azt hitték hogy fake vagyok! És nem tudok belépni és van rajta egy 3200 lájkos oldim. Elvileg írni kell a facebooknak hogy tegyék visza vagy mi . Linkeli valaki hogy kinek kell írni?

4

Hogyan lehet megkülönböztetni egy katolikus, református, evangélikus és egy ortodox templomot?

jellemző külső és belső tulajdonságokat kérdezném

1

Hogyan kell az assasin's creed 4 ben lemerülni a víz alá?

úgy értem hogy a víz alá is belássak és leúszhassak a ládákért. válaszokat köszönöm!

1

Miért szeretem annyira a banánt?

8

Vásároltam egy tea tűzhelyt. A sütést főzést szabályzó lap nem működik. Mi ennek az alkatrésznek a neve? Esetleg javítható cserélhető illetve helyettesíthető valahogy ez az alkatrész?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!