Találatok a következő kifejezésre: Honnét lehet tudni, hogy (1006 db)

Honnan lehet tudni, hogy egy lány szűz-e még vagy nem? És honnan lehet tudni, hogy egy fiú szűz-e még vagy nem?

Legjobb válasz: Én útálom ha egy lány azt mondja magáról hogy szûz mert a szûzhártyája még meg van. Az orális szex is szex. És még a pettinget is annak nevezném egy bizonyos ponton túl. A szüzességnek és a szûzhártyának szinte semmi köze egymáshoz.

Én útálom ha egy lány azt mondja magáról hogy szûz mert a szûzhártyája még meg van. Az orális szex is szex. És még a pettinget is annak nevezném egy bizonyos ponton túl. A szüzességnek és a szûzhártyának szinte semmi köze egymáshoz.
Egy szuz leanynak szuzhartyaja van. A fiuknal legfeljebb abbol, hogy ugyetlenebbul cselekszik.
Szerintem a szûzhártyát nem lehet érezni! Így szerintem igen nehéz megállapítani, hogy ki a szûz és ki nem!?
jah nem lehet tudni ez azon múlik hogy hiszel e neki:D meg a csajnál néha akkor tudod h szûz volt h vérzik utánna ... de nem midnen esetben
Érezni ugyan nem lehet a lányoknál a szûzhártyát, de látni lehet. Ha nem szûz valadki akkor a hüvely nyílása elég tág, ha szûz akkor szûk, és egy környezetével megegyezõ szövetrész szûkíti be. nem lehet elkülöníteni a környezetétõl, ezért csak a tapasztalt szem látja meg. Innen látja a nõgyógyász is. Elég szembeötlõ ha vki már nem szûz.A pénisz 4, 5-5 cm vastad szóval elég jól kitágítja. Jól észrevehetõ az 1x utáni változás.Remélem segítettem:)

Mi az átlag mellbőség 16 év körül? És honnan lehet tudni, hogy hányas melltartó kell?

Legjobb válasz: azt nem tudom mi az átlag, de most a második kérdésben mi a kérdés? elmész a boltba és felpróbálod, és amelyik jó, annyis kell. honnan máshonnan lehetne tudni??

azt nem tudom mi az átlag, de most a második kérdésben mi a kérdés? elmész a boltba és felpróbálod, és amelyik jó, annyis kell. honnan máshonnan lehetne tudni??
Én 16 vagyok és 70/B a méretem. De ismerek olyat akinek kisebb, de olyat is akinek nagyobb. Még nõni fog, változó mindenkinek.

Honnan lehet tudni, hogy progihiányunk van? Volt egy vetélésem, de nem tudom, hogy emiatt e. Most úra 5hetes vagyok és félek megint nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Elvileg a vérvétel eredményébõl lehet tudni. Nekem is volt egy vetélésem februárban (elsõ baba), de a nõgyógyászom azt mondta, nem szükséges a vérvétel. Nagyon jó fej egyébként és bízom benne, de azért egy másik dokinál maszekban kijártam egy vérvételt, ami nem mutatott jelentõs eltérést semmilyen területen. Most újból babás vagyok és a 10. héten elkezdtem barnázni, úgyhogy végül mégiscsak írt fel progeszteront a dokim, amitõl néhány nap alatt elmúlt a folyás, tehát feltehetõleg tényleg a progeszteron hiánya okozta. Szóval a kérdésedre válaszolva, elvileg a vérvétel eredményébõl lehet tudni, hogy fennáll-e a progeszteronhiány, de nekem nem mutatta ki. Másrészt két olyan barátnõm is van, akik elõször elvetéltek, másodszor pedig gond nélkül kihordták a babát. Az ember megtanul imádkozni egy ilyen helyzetben, az tuti :) . Minden jót nektek!

Elvileg a vérvétel eredményébõl lehet tudni. Nekem is volt egy vetélésem februárban (elsõ baba), de a nõgyógyászom azt mondta, nem szükséges a vérvétel. Nagyon jó fej egyébként és bízom benne, de azért egy másik dokinál maszekban kijártam egy vérvételt, ami nem mutatott jelentõs eltérést semmilyen területen. Most újból babás vagyok és a 10. héten elkezdtem barnázni, úgyhogy végül mégiscsak írt fel progeszteront a dokim, amitõl néhány nap alatt elmúlt a folyás, tehát feltehetõleg tényleg a progeszteron hiánya okozta. Szóval a kérdésedre válaszolva, elvileg a vérvétel eredményébõl lehet tudni, hogy fennáll-e a progeszteronhiány, de nekem nem mutatta ki. Másrészt két olyan barátnõm is van, akik elõször elvetéltek, másodszor pedig gond nélkül kihordták a babát. Az ember megtanul imádkozni egy ilyen helyzetben, az tuti :) . Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Neked is jó egészséget és boldog babavárást kívánok. Volt egy terhességem, amivel 38héten szültem. Aztán egy vetélésem a 8. héten. Végül egy kémiai terhességem. Most 5hetes múltam. Nagyon bízok benne hogy nem lesz semmi baj.
Szerintem biztos, ami biztos irass fel valami progeszteront: Duphastont avgy Utrogestant.
A kérdező hozzászólása: Mivel nincs panaszom, szóba se állnak velem az adott idõpontig. Akkor meg már 7+1hetes leszek. Esetleg füllentsek a kórházba, hogy barnáztam vagy hasonló? De azzal nem ártok a babának?
Szia. Nekem a vérvétel alapján normális a progeszteronom, és nem is barnázok, vetélésem sem volt. Ugyanakkor amikor megkérdeztük a dokit a férjemmel, hogy mit tenne a helyünkben, akkor azt mondta, hogy õ utrogesant javasolna, nem akkora dózisban, mint a progeszetron hiányosoknak, hanem fele akkorában. Azt mondta, hogy ártani nem fog. Így hallgattunk rá. Én most vagyok 7 hetes terhes. Egyébként az én dokim azt mondta, hogy ha valakinek volt már vetélése, akkor õ felírja.
A kérdező hozzászólása: Kár, hogy Szolnokon még nem találkoztam ilyen orvossal.

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.

Honnan lehet tudni, hogy 1 csaj melle szilikonos? Honnan vagy mibol lehet megallapitani?

Legjobb válasz: tapintás? azért lehet különbséget tenni + ha nem lehet éppenséggel fogdosni akkor is látszanak valamicske hegek vagy hasonló...

tapintás? azért lehet különbséget tenni + ha nem lehet éppenséggel fogdosni akkor is látszanak valamicske hegek vagy hasonló...
ha melltartó nélkül is 'áll' és ha lefekszik sem mozdul el, az szilikon
Ha van vágás rajta, akkor onnan, és ha fekvõ helyzetben is "áll", és kicsit labda szerû.

Honnan lehet tudni, hogy egy bor minőségi-e?

Gondolom,a magasbb ár még nem garancia...

Legjobb válasz: Azért bizonyos termékeknél, pl a bornál is az ár valamelyest reflektál a bor minõségére is. Azért valamelyest, mert pl a minõségükhöz képest a magyar borok olcsóak, viszont a külföldi borok (bár már nem számítanak luxusnak) jóval(!) drágábbak a valódi külföldi árnál. Szárazanyagtartalom például szintén jó mérce nem hozzáértõknek, de ha pl csak nevek után mész -nem hozzáértõként- ellavírozol ezen az úton is. Én pl azt mondom, hogy Magyarországon fehérbõl kevés olyan jót ittam, mint a Borbély pincészet Somlói Juhfark nevû bora, vagy ugyanott a 2003-as Tomaj Cuveé. Fehérbõl tudom még ajánlani az Irsai Olivér HILLTOP-ját. Ezek úgymond' "itatós" borok. Nem testesek, lágyak, enyhe savakkal. Ezekkel éppen ezért nem lehet befürödni, bárhová vihetõek, ha nem is értesz hozzá, nem tudsz lukra futni velük egy vendégségben. A vörösek...más sztori. Azt már esetleg kevesebben szeretik, éppen ezért fel lehet vele szaladni a patkára. Pl. ott az Egri Bikavér. Mondhatjuk, szinte mindenki ismeri. Mégis, ha életedben elõször beleiszol, ...hát ritkán hallottam mást, hogy "mi ez a szar" pedig jó bor, jó kézben, csak tudni kell, hogy egy nagyon nagyon NAGYON száraz bor. Éppen ezért isszák sokan kólával. Egyébiránt azt még elmondom egyszerûen, hogy mi a "száraz" és az "édes" bor, hogy ha arra esik a téma, ne mondj hülyeséget: Lényegében a száraz bort azért hívjuk így, mert "száraz érzés" marad a szánkban utána. A fogad, ha összeér, még csikorog is néha. A bor savanykás, és nem mondanád róla elsõnek a szõlõ ízt. Az édes ennek az ellentetje. A fogad, ha összér, nem csikorog, hanem elsiklik egymáson. A bor fogyasztása utáni 5-6 mp-ben már érzed az édeskés ízt. Szõlõ egyértelmûen. (Aki kicsit is vágja, annak persze a száraz is az, csak a laikusnak másképp jön le) Nos ezek az alapok. Kezdj el foglalkozni vele. Ha férfi vagy (vagy leszel) akkor kutya kötelességnek érzem, hogy egy asztalnál egy kóstolás ne jelentsen gondot, hogy hogyan kell, illetve hogy melyik a fehér boros, a vörösboros és a vizes pohár. És nem is mutat rosszul egy anyós elõtt pl, ha értesz kicsit hozzá. Van a deluxe.hu -n ilyen szekció, ahol a borokról olvashatsz többet. Remélem sikerült felkeltenem az érdeklõdésed, és segítettem.

Azért bizonyos termékeknél, pl a bornál is az ár valamelyest reflektál a bor minõségére is. Azért valamelyest, mert pl a minõségükhöz képest a magyar borok olcsóak, viszont a külföldi borok (bár már nem számítanak luxusnak) jóval(!) drágábbak a valódi külföldi árnál. Szárazanyagtartalom például szintén jó mérce nem hozzáértõknek, de ha pl csak nevek után mész -nem hozzáértõként- ellavírozol ezen az úton is. Én pl azt mondom, hogy Magyarországon fehérbõl kevés olyan jót ittam, mint a Borbély pincészet Somlói Juhfark nevû bora, vagy ugyanott a 2003-as Tomaj Cuveé. Fehérbõl tudom még ajánlani az Irsai Olivér HILLTOP-ját. Ezek úgymond' "itatós" borok. Nem testesek, lágyak, enyhe savakkal. Ezekkel éppen ezért nem lehet befürödni, bárhová vihetõek, ha nem is értesz hozzá, nem tudsz lukra futni velük egy vendégségben. A vörösek...más sztori. Azt már esetleg kevesebben szeretik, éppen ezért fel lehet vele szaladni a patkára. Pl. ott az Egri Bikavér. Mondhatjuk, szinte mindenki ismeri. Mégis, ha életedben elõször beleiszol, ...hát ritkán hallottam mást, hogy "mi ez a szar" pedig jó bor, jó kézben, csak tudni kell, hogy egy nagyon nagyon NAGYON száraz bor. Éppen ezért isszák sokan kólával. Egyébiránt azt még elmondom egyszerûen, hogy mi a "száraz" és az "édes" bor, hogy ha arra esik a téma, ne mondj hülyeséget: Lényegében a száraz bort azért hívjuk így, mert "száraz érzés" marad a szánkban utána. A fogad, ha összeér, még csikorog is néha. A bor savanykás, és nem mondanád róla elsõnek a szõlõ ízt. Az édes ennek az ellentetje. A fogad, ha összér, nem csikorog, hanem elsiklik egymáson. A bor fogyasztása utáni 5-6 mp-ben már érzed az édeskés ízt. Szõlõ egyértelmûen. (Aki kicsit is vágja, annak persze a száraz is az, csak a laikusnak másképp jön le) Nos ezek az alapok. Kezdj el foglalkozni vele. Ha férfi vagy (vagy leszel) akkor kutya kötelességnek érzem, hogy egy asztalnál egy kóstolás ne jelentsen gondot, hogy hogyan kell, illetve hogy melyik a fehér boros, a vörösboros és a vizes pohár. És nem is mutat rosszul egy anyós elõtt pl, ha értesz kicsit hozzá. Van a deluxe.hu -n ilyen szekció, ahol a borokról olvashatsz többet. Remélem sikerült felkeltenem az érdeklõdésed, és segítettem.
az elõttem szóló szépen megfogalmazta, én nem vagyok szakértõ de ahogy a szádba ér, sõt már a szagáról illetve illatáról fel lehet ismerni h minõségi van e a poharadban, vagy valami pancsolt, cukrozott lötty
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! Meg ugye egészségesebb is a jó bor...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tartalmas választ! A szárazanyagtartalomnál nem írtad, hogy mi utal arra, hogy minõségi bor-e. Egyébként lány vagyok, de szerintem nem árt, ha egy-két dolgot tudok errõl a témáról is :-)
Minél több annál jobb... röviden. Ha pl lemész egy közértbe, és megnézed pl az ilyen "Hörpintõ" meg "Rottyantó" illetve "Itató" meg akámilyen hasonló kétlitykós palackban árult csavaros tetejû csodát, ami úgy nyílik (olyan szisszenéssel) mint egy kóla, azok valszeg 2% alatt vannak.
Annyit tennék még hozzá, hogy a színén, ízén és az illatán kivül amikor kiöntjük a pohárban buborékosodik az ital felülete. Ezekre kell figyelni.

Honnan lehet tudni hogy egy pasi hosszútávú kapcsolatot akar-e velem? És azt hogy szeret?

Több randink volt, nem is tudom...kb 7.

Legjobb válasz: Ezt az elején nem lehet tudni, majd kialakul. Inkább azt lehet sejteni, ha nem hosszútávúban gondolkodik, akkor nagyon rámegy a szexre és nem nagyon nyílik meg lelkileg.

Ezt az elején nem lehet tudni, majd kialakul. Inkább azt lehet sejteni, ha nem hosszútávúban gondolkodik, akkor nagyon rámegy a szexre és nem nagyon nyílik meg lelkileg.
Az elején sehonnan, de itt jön képbe a bizalom.
7 randi, az semmi.

Ha valakit bejelöltél, és ő még nem jelölt vissza, honnan lehet, tudni, hogy ő látta-e már? Illetve, hogy fent volt-e azóta facebook-on?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet látni, vagyis nem lehet tudni hogy õ látta-e vagy sem. Nekem is volt olyan h bejelöltem egy illetõt de nem igazolt vissza szándékosan, pedig volt fent facebookon szóval látta hogy megjelöltem.

Ezt nem lehet látni, vagyis nem lehet tudni hogy õ látta-e vagy sem. Nekem is volt olyan h bejelöltem egy illetõt de nem igazolt vissza szándékosan, pedig volt fent facebookon szóval látta hogy megjelöltem.
A kérdező hozzászólása: és honnan tudod, hogy fent volt facebook-on?
hát onnan hogy lájkolta valaki képét, hozzászólt vagy épp megosztott valamit, vagy fent volt chaten....kb. ezekbõl lehet tudni...

Honnan lehet tudni, hogy amit videót felrakok Youtubera azt letiltják-e?

Most is felraktam egy teljes filmet, és rögtön letiltották nem tudom mi miatt, pedig másnak is fent van neki bezzeg nem tiltják le.

Legjobb válasz: Onnan lehet tudni hogy nem tiltják le hogy 100%-ig a sajátod.Amennyiben nem hát letiltják.Én a helyedben a kérdést fordítva tenném fel.Hogyan tudják egyesek a teljes filmeket felrakni anélkül hogy letörölnék?

Onnan lehet tudni hogy nem tiltják le hogy 100%-ig a sajátod.Amennyiben nem hát letiltják.Én a helyedben a kérdést fordítva tenném fel.Hogyan tudják egyesek a teljes filmeket felrakni anélkül hogy letörölnék?
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy jobb a kérdés ahogy te írtad. :D

Honnan lehet tudni hogy valaki meleg? Ezekből a jelekből már lehet tudni?

Van egy lány, akivel augusztusban ismerkedtem meg, és volt egy szakításom ami miatt a padlón voltam és ? mindennap jött hozzám hogy vígasztaljon. Azt hittem csak szimplán jófej és aranyos, de egyre furcsább volt...kibékültem barátommal, és ? folyton sírt és hisztizett, féltékenykedett rá...aztán jött a gyanúm hogy talán lezbikus, mert amíg abba az egy hétben "lábadoztam" ? folyton ölelgetett, puszilgatott, mindenre amit mondtam azt mondta hogy jajj de cuki...és azt mondta velem akar majd élni egy rózsaszín házba, pasik nélkül..Na itt már végképp biztos voltam benne hogy vannak hajlamai...aztán mondom neki hogy találkozzunk hármasba barátommal és vele erre hisztis rohamot kapott hogy ? nem akarja azt látni hogy mi smárolunk s ölelkezünk....mer hogy féltékeny hogy nekem van barátom...

Legjobb válasz: Nézd meg a Mennyei Teremtmények c. filmet. Lehet, hogy a csaj nem leszbi, de hogy nem százas, az hétszentség.

Nézd meg a Mennyei Teremtmények c. filmet. Lehet, hogy a csaj nem leszbi, de hogy nem százas, az hétszentség.
Nem biztos... Ha szerelmes beléd, akkor össze akar jönni veled, ahhoz meg muszáj beismernie, ezt õ is tudja. Ha sehogy nem mûködik ez a barátság, akkor hagyd a francba.
Nem lehet, hogy csak azért mondta, hogy téged vigasztaljon? Rajtad kívül vannak barátaki? Esetleg a pasira féltékeny, és azért próbált vigasztalni, hogy túltedd magad rajta és véletlenül se jöjj össze vele? (Azért ez szerintem is belemagyarázás.) Szerintem valószínûleg az, de mindenképpen kérdezd meg tõle egy nyugodt pillanatban. Feltételezem, vagytok ilyen jóban.
A kérdező hozzászólása: ha megkérdezem tõle, holtbiztos hogy lefogja tagadni...hát ha azért csinálta hogy véletlenül se jöjjek össze vele, az elég furi lenne, mert annyira nagy barátok még nem vagyunk, hisz csak pár hónapja ismerem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!