Találatok a következő kifejezésre: Honnét lehet tudni, (1361 db)

Iphone 5-t vásárolok használtan. Honnan lehet tudni hogy klón-e az Iphone 5? Honnan lehet tudni hogy milyen függõ? Kép alapján ez igazi vagy klón?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: ezek alapján nem derül ki, hogy az-e, sose értem azokat az embereket, akik a lényeget nem képesek lefényképezni, ellenben mindenféle felesleges szögbõl lefotózzák. egyébként például azzal lehet kideríteni, hogy van-e rajta app store, és ha igen, be tudsz-e jelentkezni. akár otthon is tudsz elõre csinálni egy Apple ID-t, meg persze ragaszkodj egy olyan helyen, ahol van wifi például. mindent ki kell próbálni rajta.

ezek alapján nem derül ki, hogy az-e, sose értem azokat az embereket, akik a lényeget nem képesek lefényképezni, ellenben mindenféle felesleges szögbõl lefotózzák. egyébként például azzal lehet kideríteni, hogy van-e rajta app store, és ha igen, be tudsz-e jelentkezni. akár otthon is tudsz elõre csinálni egy Apple ID-t, meg persze ragaszkodj egy olyan helyen, ahol van wifi például. mindent ki kell próbálni rajta.
hamisnak tûnik. túl vastag, az iphone felirat túl ezüsten csillog, kicsit aranyszerûen kéne csillognia, a második képen a hangszóró pedig nem úgy néz ki mint egy eredetié, inkább ne vedd meg
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Figyelj! Kérd el a szériaszámát a készüléknek. Itt ellenõrizd le. [link] Ha kiírja, hogy valid purchase date, akkor eredeti. Azt is ki fogja írni, hogy van-e még rá garancia. Ha kiírja, hogy valid purchase date, akkor eredeti. Legalábbis az alaplap. Ha az alaplap eredeti, akkor valószínûleg a külsõ is, hiszen az alaplap a legdrágább része egy iPhone-nak. Menj el, nézd meg. A legfontosabb az, hogy egyezzen a szériaszám azzal, amit elötte mondott és leellenõriztél. Ha esetleg nem akkor a helyszínen mindenképpen csekkold le. Ha végûl azt írja ki, hogy valid purchase date, akkor minden ok. Ha ez érdekel, akkor a dobozon is megnézheted, hogy a szériaszám eggyezik-e a telefonéval. Ha nem az sem gond, csak akkor a doboz nem a telefoné, de amúgy ha lecsekkolod a doboz szériaszámát, akkor megtudhatod, hogy milyen doboz is az, de mondom ez a leglényegtelenebb.

Honnan lehet tudni, hogy egy Western Digital merevlemez blue, black vagy green?

Western Digital WD10EZEX

Legjobb válasz:
"Honnan lehet tudni, hogy egy Western Digital merevlemez blue, black vagy green?" Hogy ezt a sort a google-ba beírtad volna . """Western Digital WD10EZEX""" Az eszköz azonosító kódja : WD10EZEX Az eszköz azonositója alapján ez a "BLUE" , lásd lent a linkeken , minden bolt "BLUE" ként árusítja . [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Honnan lehet tudni, hogy egy Western Digital merevlemez blue, black vagy green?" Hogy ezt a sort a google-ba beírtad volna . """Western Digital WD10EZEX""" Az eszköz azonosító kódja : WD10EZEX Az eszköz azonositója alapján ez a "BLUE" , lásd lent a linkeken , minden bolt "BLUE" ként árusítja . [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
"Honnan lehet tudni, hogy egy Western Digital merevlemez blue, black vagy green?" Hogy ezt a sort a Google-ba beírtad volna . """Western Digital WD10EZEX""" Az eszköz azonosító kódja : WD10EZEX Az eszköz azonosítója alapján ez a "BLUE" , lásd lent a linkeken , minden bolt "BLUE" ként árusítja . [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

Most én nézem őt, vagy ő engem? Ezt honnan lehet tudni? Mit akar?

Ha kettesben vagyunk rám se néz,nem beszélgetünk,igazából nincs mir?l.Viszont érzem kett?nk közt a vibrálást nagyon.Távolabbról viszont keresi a tekintetem ? is.

Legjobb válasz: Mit akar? TÉGED!!! Most én nézem õt, vagy õ engem? Tipikus macska-egér játék:) Ezt honnan lehet tudni? Onnan, hogy ha semmi nem lenne ezt a kérdést sem tetted volna fel, mert nem foglalkoztatna és nem gondolnál rá soha csak kb mint a bolti eladóra. Szerelem lesz ebbõl :)) F

Mit akar? TÉGED!!! Most én nézem õt, vagy õ engem? Tipikus macska-egér játék:) Ezt honnan lehet tudni? Onnan, hogy ha semmi nem lenne ezt a kérdést sem tetted volna fel, mert nem foglalkoztatna és nem gondolnál rá soha csak kb mint a bolti eladóra. Szerelem lesz ebbõl :) ) F
Huuha..Tisztára olyan helyzetben vagyok mint Te. Azt veszem észre, hogy távolabbról néz, van, hogy már 1-2 perce figyel, mire odanézek.Viszont ha ott van mellettem, akkor nem néz rám.Nagyon tetszik nekem, de néha már elbizonytalanodok..Msn-en se beszélünk túl sokat...Csak a nézés...:) Amúgy fiú vagy vagy lány? Kicsit mesélj még a helyzetetekrõl..:)
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok már elég régóta, hogy ha tényleg ott van a dolog hogy tudnánk beszélni nem lép egyikünk sem. De viszont pl. társaságban vagy ha mesze van tõlem egyfolytában a tekintetem keresi. Hmm.. Amúgy én is érzem a vibrálást kettõnk között. :) Szerintem lépni fog. Bár attól függ lány vagy-e vagy fiú.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.Amúgy normális esetben nem lehetne köztünk semmi.

Honnan lehet tudni, hogy egy lány szűz-e még vagy nem? És honnan lehet tudni, hogy egy fiú szűz-e még vagy nem?

Legjobb válasz: Én útálom ha egy lány azt mondja magáról hogy szûz mert a szûzhártyája még meg van. Az orális szex is szex. És még a pettinget is annak nevezném egy bizonyos ponton túl. A szüzességnek és a szûzhártyának szinte semmi köze egymáshoz.

Én útálom ha egy lány azt mondja magáról hogy szûz mert a szûzhártyája még meg van. Az orális szex is szex. És még a pettinget is annak nevezném egy bizonyos ponton túl. A szüzességnek és a szûzhártyának szinte semmi köze egymáshoz.
Egy szuz leanynak szuzhartyaja van. A fiuknal legfeljebb abbol, hogy ugyetlenebbul cselekszik.
Szerintem a szûzhártyát nem lehet érezni! Így szerintem igen nehéz megállapítani, hogy ki a szûz és ki nem!?
jah nem lehet tudni ez azon múlik hogy hiszel e neki:D meg a csajnál néha akkor tudod h szûz volt h vérzik utánna ... de nem midnen esetben
Érezni ugyan nem lehet a lányoknál a szûzhártyát, de látni lehet. Ha nem szûz valadki akkor a hüvely nyílása elég tág, ha szûz akkor szûk, és egy környezetével megegyezõ szövetrész szûkíti be. nem lehet elkülöníteni a környezetétõl, ezért csak a tapasztalt szem látja meg. Innen látja a nõgyógyász is. Elég szembeötlõ ha vki már nem szûz.A pénisz 4, 5-5 cm vastad szóval elég jól kitágítja. Jól észrevehetõ az 1x utáni változás.Remélem segítettem:)

Mi az átlag mellbőség 16 év körül? És honnan lehet tudni, hogy hányas melltartó kell?

Legjobb válasz: azt nem tudom mi az átlag, de most a második kérdésben mi a kérdés? elmész a boltba és felpróbálod, és amelyik jó, annyis kell. honnan máshonnan lehetne tudni??

azt nem tudom mi az átlag, de most a második kérdésben mi a kérdés? elmész a boltba és felpróbálod, és amelyik jó, annyis kell. honnan máshonnan lehetne tudni??
Én 16 vagyok és 70/B a méretem. De ismerek olyat akinek kisebb, de olyat is akinek nagyobb. Még nõni fog, változó mindenkinek.

Honnan lehet tudni, ha egy pasi meleg (homoszexuális)?

Nyilván, h attól, mert jól öltözik, még nem. És nem is kell feltétlen nyafogósan beszélnie...

Legjobb válasz: onnan hogyha kimondja vagy leírja, hogy meleg vagyok, esetleg rástartol egy pasira. szted honnan lehetne ezt mégis tudni? nincs G betû a homlokára vésve.

onnan hogyha kimondja vagy leírja, hogy meleg vagyok, esetleg rástartol egy pasira. szted honnan lehetne ezt mégis tudni? nincs G betû a homlokára vésve.
Nem hiszem, hogy a kérdésre lenne normális válasz:)
11:28 nem hiszem hogy a melegek így" mûködnének"
Ha megmondja csak akkor!
Onnét hogy fiúból van a barátnõje.
Épp egy másik pasival smárol.
[email protected] lenne ha csak a meleg fiúk lennének jól öltözöttek, +simulékony modorúak
Ha Paris Hilton a példaképe...akkor garantáltan az.
Feláll neki a férfi wc-ben
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiság, megkérdezni nem fogom /akarom. Csak néhány jelre lettem volna kíváncsi, ha van egyáltalán. (mint a nyafogós beszéd, a jól öltözöttség, a simulékony modor, meg hasonlók - de ha nem ezek a dolgok, akkor mi)
Én meleg vagyok, nem hiszem, hogy bárki tudná rólam, vagy hogy feltételezné. De magamból kiindulva, ami gyanús lehet (de nem feltétlenül): 1. Öltözõben, zuhanyzóban, piszoárnál megbámulsz más srácokat. 2. Nem mész a fiúkkal focizni (mert nem tudsz, de ez nem egyértelmû jel) 3. Kreatív vagy 4. Kevés az osztályban a fiú, mindegyik "összetart", csak te nem vagy velük. 5. Nincs / Nem volt még barátnõd 18 évesen. 6. Vasalod a hajad (ez se feltétlenül, de lehet) 7. Nem nõként nézel a lányokra (nem engeded elõre õket, nem segítesz cipekedni nekik, mivel barátként tekintesz rájuk, nem mint valami nem tudom mire). 8. Általad sütött sütit viszel buliba, pia helyett (ezért anyám baszott le egyszer) 9. Félsz a fiúktól, zavarban érzed a társaságukban magad, ezért inkább lányokkal lógsz. Neharagudjon senki, akire ezek közül igaz valamelyik, és mégse meleg, de sztem ezek jelek lehetnek.
Onnan hogyha péniszt lát, cuppanó hang kíséretében, Pavlovi reflexként kinyílik a szája...De hogyha meglát egy jó nõt, és semmi reakció, akkor tuti a dolog...teszteld le!
Onnan, hogy a vére helyett zöld, maró sav kering, és szereti Madonna zenéjét.
Ja kedves elõzõ te bizony menthetetlenül bebuzultál:)
Jól értem, hogy melegnek fognak nézni azért mert rászántam egy hetet, hogy megnézzek pár öltözködési szabályt, színpárosításról ezt azt, meg pár képet, hogy mégis mi mostanában a divat, vettem pár ruhát és már nem úgy nézek ki mint egy menekült? Lányok ha ez kell, visszatérek a pár héttel ezelõtti állapotra.
1. Öltözõben, zuhanyzóban, piszoárnál megbámulsz más srácokat. pl 2. Nem mész a fiúkkal focizni (mert nem tudsz, de ez nem egyértelmû jel) én kimondottan utállok sportolni is egyedül kondizom. 3. Kreatív vagy persze sokmindenben de füzni csak ltéfontoságút tudok! 4. Kevés az osztályban a fiú, mindegyik "összetart", csak te nem vagy velük. 5. Nincs / Nem volt még barátnõd 18 évesen. hát zavarbajövök töllük pedig örülnék ár neki de ez sem kizáróók 6. Vasalod a hajad (ez se feltétlenül, de lehet) 90% ban igaz ez a dolog! 7. Nem nõként nézel a lányokra (nem engeded elõre õket, nem segítesz cipekedni nekik, mivel barátként tekintesz rájuk, nem mint valami nem tudom mire). ez is igaz dolog bár a bunkó lányokkal johogy! 8. Általad sütött sütit viszel buliba, pia helyett (ezért anyám baszott le egyszer) szerintem is piát kell vinni! 9. Félsz a fiúktól, zavarban érzed a társaságukban magad, ezért inkább lányokkal lógsz. én a lányoktol vagyok zavarban:) és a fiukkal logok:D szal egykétdolog illik rám de mégsem vagyok homo szal az abarátnö meg várhat meg az sem baj ha kreativ vagyok külömbenis egy normális kapcsolatot akarok nem 1 északásat.

Honnan lehet tudni, hogy progihiányunk van? Volt egy vetélésem, de nem tudom, hogy emiatt e. Most úra 5hetes vagyok és félek megint nehogy baj legyen.

Legjobb válasz: Elvileg a vérvétel eredményébõl lehet tudni. Nekem is volt egy vetélésem februárban (elsõ baba), de a nõgyógyászom azt mondta, nem szükséges a vérvétel. Nagyon jó fej egyébként és bízom benne, de azért egy másik dokinál maszekban kijártam egy vérvételt, ami nem mutatott jelentõs eltérést semmilyen területen. Most újból babás vagyok és a 10. héten elkezdtem barnázni, úgyhogy végül mégiscsak írt fel progeszteront a dokim, amitõl néhány nap alatt elmúlt a folyás, tehát feltehetõleg tényleg a progeszteron hiánya okozta. Szóval a kérdésedre válaszolva, elvileg a vérvétel eredményébõl lehet tudni, hogy fennáll-e a progeszteronhiány, de nekem nem mutatta ki. Másrészt két olyan barátnõm is van, akik elõször elvetéltek, másodszor pedig gond nélkül kihordták a babát. Az ember megtanul imádkozni egy ilyen helyzetben, az tuti :) . Minden jót nektek!

Elvileg a vérvétel eredményébõl lehet tudni. Nekem is volt egy vetélésem februárban (elsõ baba), de a nõgyógyászom azt mondta, nem szükséges a vérvétel. Nagyon jó fej egyébként és bízom benne, de azért egy másik dokinál maszekban kijártam egy vérvételt, ami nem mutatott jelentõs eltérést semmilyen területen. Most újból babás vagyok és a 10. héten elkezdtem barnázni, úgyhogy végül mégiscsak írt fel progeszteront a dokim, amitõl néhány nap alatt elmúlt a folyás, tehát feltehetõleg tényleg a progeszteron hiánya okozta. Szóval a kérdésedre válaszolva, elvileg a vérvétel eredményébõl lehet tudni, hogy fennáll-e a progeszteronhiány, de nekem nem mutatta ki. Másrészt két olyan barátnõm is van, akik elõször elvetéltek, másodszor pedig gond nélkül kihordták a babát. Az ember megtanul imádkozni egy ilyen helyzetben, az tuti :) . Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Neked is jó egészséget és boldog babavárást kívánok. Volt egy terhességem, amivel 38héten szültem. Aztán egy vetélésem a 8. héten. Végül egy kémiai terhességem. Most 5hetes múltam. Nagyon bízok benne hogy nem lesz semmi baj.
Szerintem biztos, ami biztos irass fel valami progeszteront: Duphastont avgy Utrogestant.
A kérdező hozzászólása: Mivel nincs panaszom, szóba se állnak velem az adott idõpontig. Akkor meg már 7+1hetes leszek. Esetleg füllentsek a kórházba, hogy barnáztam vagy hasonló? De azzal nem ártok a babának?
Szia. Nekem a vérvétel alapján normális a progeszteronom, és nem is barnázok, vetélésem sem volt. Ugyanakkor amikor megkérdeztük a dokit a férjemmel, hogy mit tenne a helyünkben, akkor azt mondta, hogy õ utrogesant javasolna, nem akkora dózisban, mint a progeszetron hiányosoknak, hanem fele akkorában. Azt mondta, hogy ártani nem fog. Így hallgattunk rá. Én most vagyok 7 hetes terhes. Egyébként az én dokim azt mondta, hogy ha valakinek volt már vetélése, akkor õ felírja.
A kérdező hozzászólása: Kár, hogy Szolnokon még nem találkoztam ilyen orvossal.

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.

Honnan lehet tudni, hogy 1 csaj melle szilikonos? Honnan vagy mibol lehet megallapitani?

Legjobb válasz: tapintás? azért lehet különbséget tenni + ha nem lehet éppenséggel fogdosni akkor is látszanak valamicske hegek vagy hasonló...

tapintás? azért lehet különbséget tenni + ha nem lehet éppenséggel fogdosni akkor is látszanak valamicske hegek vagy hasonló...
ha melltartó nélkül is 'áll' és ha lefekszik sem mozdul el, az szilikon
Ha van vágás rajta, akkor onnan, és ha fekvõ helyzetben is "áll", és kicsit labda szerû.

Honnan lehet tudni hogy egy pasi hosszútávú kapcsolatot akar-e velem? És azt hogy szeret?

Több randink volt, nem is tudom...kb 7.

Legjobb válasz: Ezt az elején nem lehet tudni, majd kialakul. Inkább azt lehet sejteni, ha nem hosszútávúban gondolkodik, akkor nagyon rámegy a szexre és nem nagyon nyílik meg lelkileg.

Ezt az elején nem lehet tudni, majd kialakul. Inkább azt lehet sejteni, ha nem hosszútávúban gondolkodik, akkor nagyon rámegy a szexre és nem nagyon nyílik meg lelkileg.
Az elején sehonnan, de itt jön képbe a bizalom.
7 randi, az semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!