Találatok a következő kifejezésre: Honda vagy melyiket a (37 db)

Melyik a jobb? Honda XR125L vagy Yamaha XT125X?

Legjobb válasz: Én Honda párti vagyok. Valahogy megbízhatóbbnak tartom a Hondát mint a Yamahát. A Honda mindig is nagy igénybevételû kisgépeket és motorokat gyártott míg a Yamaha hangszergyártással kezdte. Szerintem magáért beszél. A Yamaha csak szép a Hondával meg akár kalapálhatsz is. Egyetlen motorom volt amihez sose kellett hozzányúlnom. Az egy régi Honda Xl 125 volt. Yamaha már 5 volt amit hoztak szerelni hozzám igaz XT nem csak Dt. A yamaha úgy le van könnyítve és ki van az utolsó lóerõ is préselve belõle hogy ha valami gond van a motorba szó nélkül szétküldi magát.

Én Honda párti vagyok. Valahogy megbízhatóbbnak tartom a Hondát mint a Yamahát. A Honda mindig is nagy igénybevételû kisgépeket és motorokat gyártott míg a Yamaha hangszergyártással kezdte. Szerintem magáért beszél. A Yamaha csak szép a Hondával meg akár kalapálhatsz is. Egyetlen motorom volt amihez sose kellett hozzányúlnom. Az egy régi Honda Xl 125 volt. Yamaha már 5 volt amit hoztak szerelni hozzám igaz XT nem csak Dt. A yamaha úgy le van könnyítve és ki van az utolsó lóerõ is préselve belõle hogy ha valami gond van a motorba szó nélkül szétküldi magát.

Honda cr 85 vagy Yamaga yz 85? Ha lehet akkor indokot is kérnék, hogy miért is. és melyik a megbizhaóbb olcsobb alkatreszek?

Legjobb válasz: Én Honda párti vagyok. Lehet csak pekhem volt de hondám volt 2 és mindkettõ nagyon megbízható volt. Yamaha volt 4 a környezetemben de mindíg szívtak vele a cimbik. Nekem volt egy Yamaha Dt-m de csak szívtam vele. Az a baj a yamahával hogy inkább szezon motor. 2-3 szezon aztán bontó. Ez azért van mert ki van gyárilag hegyezve. És mindenki maximálisan kihajtja a lelkét mert hát megy. Amíg új addig iszonyat jó nem tagadom ,de mikor már 5-6 kézen átment a lelke is kivan mindnek. Nincs olyan eleme amit ne terheltek volna túl. A honda ellenben kicsit gyengébb nem hegyezték ki annyira õket. Ezért hiába mentek át 6-8 kézen nem gyilkolták õket emiatt úgy szét. Persze kivételek akadnak és a Yamahásokat se akarom megbántani a véleményemmel.

Én Honda párti vagyok. Lehet csak pekhem volt de hondám volt 2 és mindkettõ nagyon megbízható volt. Yamaha volt 4 a környezetemben de mindíg szívtak vele a cimbik. Nekem volt egy Yamaha Dt-m de csak szívtam vele. Az a baj a yamahával hogy inkább szezon motor. 2-3 szezon aztán bontó. Ez azért van mert ki van gyárilag hegyezve. És mindenki maximálisan kihajtja a lelkét mert hát megy. Amíg új addig iszonyat jó nem tagadom , de mikor már 5-6 kézen átment a lelke is kivan mindnek. Nincs olyan eleme amit ne terheltek volna túl. A honda ellenben kicsit gyengébb nem hegyezték ki annyira õket. Ezért hiába mentek át 6-8 kézen nem gyilkolták õket emiatt úgy szét. Persze kivételek akadnak és a Yamahásokat se akarom megbántani a véleményemmel.
A kérdező hozzászólása: és kawaski kx 85 ról mi a véleményed ?

Szerintetek melyik a jobb? honda dio 50 vagy piaggio zip 50? ( egy árba van a kettő) mind2ő 1997-es

Legjobb válasz: Honda.Fõleg hogy már nem igazán új.Én a Hondákat megbízhatóbbaknak tartom.Akár kocsi,akár motor.

Honda.Fõleg hogy már nem igazán új.Én a Hondákat megbízhatóbbaknak tartom.Akár kocsi, akár motor.
Szerintem is inkább a dio. Volt piaggiom nem is egy, csak szívtam mind1ikkel!


Honda vagy Suzuki... melyiket a 2 közul?

Sziasztok!! Nagy gondban vagyunk a baratommal...letette a hajtasit motorra de nem tudunk valasztani....400 kobcentis robogot szeretnenk vasarloni...2 befuto van...Honda Majesty vagy Suzuki Burgman mindegyik 2007-es modell....tobb ismerosunket is megkerdeztuk...10-bol kb 5-t a suzukira szavazott a masik 5 meg a hondara....szerintetek, akik jartasak vagytok robogo,motor ugyben...segitseteg...estleg mondjatok velemenyt....ez lesz az elso robogonk, meg minden, most vesszuk meg a bukosisakot is meg ruhazatot (abban van elkepzeles- Dianese)....de robogo ugyben kicsit bizonytalanok vagyunk...elore is koszonjuk a valaszokat...(lehet mondjuk fursanak tunik, hogy egybol 400-ast szeretnenk, de kulfoldon elunk, ahol mindennapos az autoplyan valo ingazas...es sajnos sokszor autoval orakig allunk a dugoban nyaron.....szoval ezert a 400 kobcenti)...koszi

Legjobb válasz: Hát most lehet hogy bekavarok de én a Hondára szavaznék. Nekem eddig mindíg hondám volt és a vételtöl eladásig semmi baj nem volt velük.Mindíg indult sosem hagytak cserben.Igaz mmindíg karban voltak tartva.Persze én az endúró kategóriáról beszélek.Sok sikert a vásárláshoz remélem tudtam segíteni.

Hát most lehet hogy bekavarok de én a Hondára szavaznék. Nekem eddig mindíg hondám volt és a vételtöl eladásig semmi baj nem volt velük.Mindíg indult sosem hagytak cserben.Igaz mmindíg karban voltak tartva.Persze én az endúró kategóriáról beszélek.Sok sikert a vásárláshoz remélem tudtam segíteni.
sztem a honda haveromnak is van 50 es hondája 85 viszi
Honda, sose szarik be, és ha meg az autókról beszélünk akkor olyan az a suziki vs. Honda mint a Trabant vs. Ferrari
Én is a Suzukira voksolnék.A hondának már annyira nincs nagy neve.Ha megnézel egy gyorsulási versenyt jó ott nagyobb a köbcenti, de a legtöbb Suzuki vagy Kawasaki.
Honda az igazi!!
japán motor nem adja fel egyhamar

A Honda CG 125 modernebb konstrukció, mint a Honda CB 125, vagy csak a CG-t gyártották tovább? Melyikkel mennétek inkább 3 napon át, kevés megállással, külföldön?

Árban hasonlók, teljesítményben is, de megbízhatóságban az újabb a jobb is?!

Legjobb válasz: A CG125 mondhatni a CB125-ös utódja. Ez az európai verzió, direkt ide szánták. Megbízhatósággal nincs gond egyiknél sem, ha rendben van, kivisz a világból. Hogy melyikkel túráznék 3 napig, szinte megállás nélkül? Egyikkel sem. A 125-ösök nem erre valók. Ehhez minimum egy250-es, de inkább 400-as vagy 500-as motor kellene.

A CG125 mondhatni a CB125-ös utódja. Ez az európai verzió, direkt ide szánták. Megbízhatósággal nincs gond egyiknél sem, ha rendben van, kivisz a világból. Hogy melyikkel túráznék 3 napig, szinte megállás nélkül? Egyikkel sem. A 125-ösök nem erre valók. Ehhez minimum egy250-es, de inkább 400-as vagy 500-as motor kellene.

Melyik a jobb egy nagyon jó állapotú Simson S51B vagy egy Honda CRE 50?

Legjobb válasz: A honda esetében nagyobb a valószinûsége, hogy kevesebbet kell szerelni. (Igaz, volt már olyan honda robogóm, amit minden egyes út után / közben / elõtt szerelni kellett!) Viszont ha az alkatrész árakat nézzük, egyértelmûen a simson jön ki nyertesként. Még ha többet is kell vele törõdni... Egyébként ha nem hajtod nagyon, nem ölöd, a simson is tud nagyon hosszú életû lenni, kevés szerelésigénnyel. Szóval én is a simsonra szavazok.

A honda esetében nagyobb a valószinûsége, hogy kevesebbet kell szerelni. (Igaz, volt már olyan honda robogóm, amit minden egyes út után / közben / elõtt szerelni kellett!) Viszont ha az alkatrész árakat nézzük, egyértelmûen a simson jön ki nyertesként. Még ha többet is kell vele törõdni... Egyébként ha nem hajtod nagyon, nem ölöd, a simson is tud nagyon hosszú életû lenni, kevés szerelésigénnyel. Szóval én is a simsonra szavazok.
Szerintem lassan túl kéne lépni azon az átkozott MZ, Simson korszakon. Honda mindenképpen, még ha nem is olyan jó állapotú akkor is.
Simson.
Hozzáteszem azt, hogy kevesebbet is eszik Simson.
Simson, mindenképpen.
Simson Mindenen átmegy csak húzzad neki meg alkatrészileg is jobban kijön. Igaz kell majd vele bütykõlni sokat meg gyertya tisztítás sokszor de még így is megéri
Én a helyedben a Hondát venném meg , kevesebbet kell szerelni. És nagyon jól tud mutatni, élveznéd.. a Simson az a kezdõké (szerintem).
"Szerintem lassan túl kéne lépni azon az átkozott MZ, Simson korszakon. Honda mindenképpen, még ha nem is olyan jó állapotú akkor is." Végre...már azthittem, hogy csak számomra nem a simson az álom motor:D
nekem van itthon egy simsosom meg egy cre 50 esem. A simson nem nekem való, a honda viszont .... jobb 50 est nem nagyon tudok elképzelni, nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi probléma nem volt még vele...a simson most eladó sorba került. mindenképp a hondát ajánlom :) Mondjuk 1 év elteltével irok, tudom, hogy már választottál, vettél magadnak :) Egybéként melyik mellett döntöttél ?

Melyik a jobb Opel calibra, vagy Honda civic 1993 vagy újabb 1994 ferdehátú?

Csak ittholra kell nem nagy utakra elsõ autóm lenne úgyhogy tolni fogom neki

Legjobb válasz: Hondák jobban egyben vannak, bár azok is rohadnak rendesen, de mivel több van belõle, a választék is nagyobb. 92-95-ös évjárat az az V. generáció, az újabb már a békalámpás az a VI. generáció. Csapatni otthonra bármelyik jó, a motorjuk legalább elpusztíthatatlan.

Hondák jobban egyben vannak, bár azok is rohadnak rendesen, de mivel több van belõle, a választék is nagyobb. 92-95-ös évjárat az az V. generáció, az újabb már a békalámpás az a VI. generáció. Csapatni otthonra bármelyik jó, a motorjuk legalább elpusztíthatatlan.
Mindkét típust szerették széthajtani a fiatalok, és számíts rá, hogy az elmúlt 20 évben folyamatosan a szemüket kinyomták ezeknek a kocsiknak. A két márka közül talán nagyobb kuriózum a Calibra, mert kevesebb van belõle, ezért én azt venném, de semmiképpen sem a 8 szelepes 2 literest. Bár jó motor és tartós, de gyenge.
A kérdező hozzászólása: a 16v sz.tem is jobb
Miben jobb a 16v?
Erõsebb. Szerintem jobban illik a 150LE ehhez a kocsihoz, mint a 115. Az már szépen viszi. Hogy tartósságban jobb-e? Passz... szerintem mindkét motor rendben van.
Csak mert magam is hasonlo gondokkal kuzdok es mindenki mond mindent. Gondolom mindenki azt dicséri amije van. Ha egy jobb állapotú 8vt találok azt vegyem meg vagy mindenképp ragaszkodjak a 16v hez es majd késõbb valahogy megcsinaltatom?
A kérdező hozzászólása: nekem mind1 lessz hogy 8 vagy 16 elsõ autóm lessz és kész :D

Szerintetek melyik a jobb autó? Honda civic 1.4 i Vagy Nissan almera 1.4 es.

A következő szempontok alapján Üzemanyag fogyasztás Ez inkább Kényelem(melyiket jobb vezetni) alkatrészek Meg hasonló..

Legjobb válasz: nekem a honda

nekem a honda
Mindakettõ jó.. Az almera olyan üzletkötõs (családautó) a civit inkább sportosabb (hülyegyerekautó) :) A felhasználás szerint neked mire van inkább szükséged azt csak te tudod. A kocsikra mondhatni uniszex. Azaz nõi férfi autó.
A kérdező hozzászólása: Nos szükségem Hát azért lehessen pakolni mert viszem a dolgokat eladni . Meg azért nagy ritkán megmutatni mit tudok szóval gyorsulási versenyen is részt vennék pl Tökölön ... Szóval ilyesmi. De igazán az a fontos hogy legalább 1 mázsa gyümölcs könnyen belemenjen Szóval ennek tudatában melyik a jobb ?
Minden szempontból a civic a jobb!

A kérdésem, melyik a jobb moped: honda dio (berugókar nélküli), vagy suzuki. zz?

Legjobb válasz: Honda Dio. 10 ezerért kapsz hozzá berugótengelyt kompletten,Suzuki Sepia-t nem ajánlom,mert nagyon érzékeny a motorjuk,drága az alkatrész. Am különben azt érdemes megvenni,amelyik kasznija,elektronika,idomok rendben vannak,mert arra többet rá lehet költeni ha rendbe akarod rakatni, mint a motorjukra.. Mindig használj jó minõségû olajat,és tiszta benzint.

Honda Dio. 10 ezerért kapsz hozzá berugótengelyt kompletten, Suzuki Sepia-t nem ajánlom, mert nagyon érzékeny a motorjuk, drága az alkatrész. Am különben azt érdemes megvenni, amelyik kasznija, elektronika, idomok rendben vannak, mert arra többet rá lehet költeni ha rendbe akarod rakatni, mint a motorjukra.. Mindig használj jó minõségû olajat, és tiszta benzint.

Yamaha, honda, vagy suzuki. Melyik a jobb?

Yamaha XT 125, honda XL 125V, suzuki DR 125 SM.Melyik a jobb, és miért?

Legjobb válasz: Szerintem Bárelyiket megveheted ha új.Ha használtan veszed akkor már használattól függ minden,és persze szervizelt e megfelelõen!De véleményem szerint a Honda a csúcs a japán motorok között,de amennyivel drágább annyival nem jobb!

Szerintem Bárelyiket megveheted ha új.Ha használtan veszed akkor már használattól függ minden, és persze szervizelt e megfelelõen!De véleményem szerint a Honda a csúcs a japán motorok között, de amennyivel drágább annyival nem jobb!
Én hondás vagyok és szerintem a legjobb az a Honda XL125V és én nekem azért tetszik az a legjobam mert 2 hengeres de a Honda XR125L is nagyon jó nekem olyan van elnyûhetetlen a motorja.Nagyon szeretem jó kis gép.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!