Találatok a következő kifejezésre: Honda vagy melyiket (62 db)

Honda vagy Suzuki... melyiket a 2 közul?

Sziasztok!! Nagy gondban vagyunk a baratommal...letette a hajtasit motorra de nem tudunk valasztani....400 kobcentis robogot szeretnenk vasarloni...2 befuto van...Honda Majesty vagy Suzuki Burgman mindegyik 2007-es modell....tobb ismerosunket is megkerdeztuk...10-bol kb 5-t a suzukira szavazott a masik 5 meg a hondara....szerintetek, akik jartasak vagytok robogo,motor ugyben...segitseteg...estleg mondjatok velemenyt....ez lesz az elso robogonk, meg minden, most vesszuk meg a bukosisakot is meg ruhazatot (abban van elkepzeles- Dianese)....de robogo ugyben kicsit bizonytalanok vagyunk...elore is koszonjuk a valaszokat...(lehet mondjuk fursanak tunik, hogy egybol 400-ast szeretnenk, de kulfoldon elunk, ahol mindennapos az autoplyan valo ingazas...es sajnos sokszor autoval orakig allunk a dugoban nyaron.....szoval ezert a 400 kobcenti)...koszi

Legjobb válasz: Hát most lehet hogy bekavarok de én a Hondára szavaznék. Nekem eddig mindíg hondám volt és a vételtöl eladásig semmi baj nem volt velük.Mindíg indult sosem hagytak cserben.Igaz mmindíg karban voltak tartva.Persze én az endúró kategóriáról beszélek.Sok sikert a vásárláshoz remélem tudtam segíteni.

Hát most lehet hogy bekavarok de én a Hondára szavaznék. Nekem eddig mindíg hondám volt és a vételtöl eladásig semmi baj nem volt velük.Mindíg indult sosem hagytak cserben.Igaz mmindíg karban voltak tartva.Persze én az endúró kategóriáról beszélek.Sok sikert a vásárláshoz remélem tudtam segíteni.
sztem a honda haveromnak is van 50 es hondája 85 viszi
Honda, sose szarik be, és ha meg az autókról beszélünk akkor olyan az a suziki vs. Honda mint a Trabant vs. Ferrari
Én is a Suzukira voksolnék.A hondának már annyira nincs nagy neve.Ha megnézel egy gyorsulási versenyt jó ott nagyobb a köbcenti, de a legtöbb Suzuki vagy Kawasaki.
Honda az igazi!!
japán motor nem adja fel egyhamar

Yamaha, honda, vagy suzuki. Melyik a jobb?

Yamaha XT 125, honda XL 125V, suzuki DR 125 SM.Melyik a jobb, és miért?

Legjobb válasz: Szerintem Bárelyiket megveheted ha új.Ha használtan veszed akkor már használattól függ minden,és persze szervizelt e megfelelõen!De véleményem szerint a Honda a csúcs a japán motorok között,de amennyivel drágább annyival nem jobb!

Szerintem Bárelyiket megveheted ha új.Ha használtan veszed akkor már használattól függ minden, és persze szervizelt e megfelelõen!De véleményem szerint a Honda a csúcs a japán motorok között, de amennyivel drágább annyival nem jobb!
Én hondás vagyok és szerintem a legjobb az a Honda XL125V és én nekem azért tetszik az a legjobam mert 2 hengeres de a Honda XR125L is nagyon jó nekem olyan van elnyûhetetlen a motorja.Nagyon szeretem jó kis gép.

Fiúk melyiket tartjátok sexysebbnek? Ha egy lány robogóval megy vagy egy hondával vagy egy yamahával megy?

Legjobb válasz: persze hogy van különbség de miért nem lehetett ezt beleírni? Különben is mi fiúk azokra a csajokra bukunk akik tudnak fogalmazni.

szerintem mindenki úgy van vele h ez abszolulte tök8 :)
Persze, egy ilyen motor-csaj szexi lehet. De csak annyi, nem hagynám hogy a barátnöm ilyen csaj legyen.
persze hogy van különbség de miért nem lehetett ezt beleírni? Különben is mi fiúk azokra a csajokra bukunk akik tudnak fogalmazni.
robogó. de a legjobb, ha Babettával jár :)
nem hoznak lázba a motorok egyáltalán. se a motoros csajok.
Én a Yamaha furulyával járó lányokat tartom a legszexisebbnek :) Nekem van motorom, a motoros lányok nem hoznak lázba :)
nem. mert az egyik legjobb robogók a yamahák. régen a Jog, ma az areox. Pl. valaki azt említi hogy yamaha akkor én rögtön egy robogóra gondolok.
hány éves vagy ? hol laksz ? 21F, Hondás nagymotoros :)
Én azt szeretem ha gyalog jár és az én házam felé veszi az irányt:D
A kérdező hozzászólása: hozzád képest fiatal :) 16 :) ) :P de élek halok a nagymotorokért!!!!
Minél nagyobbal jár, annál jobb. Nálam mondjuk szóba sem jöhet, ha nem egy Airbus A380-ast vezet vagy ha nem egy 70 vagonos tehervonattal jár, amelyet V63-assal húz.
Nehogy már egy lány a motortól lesz szexis... Aztán leveszi a bukósisakot és egy csúnya lány. Egy nõ a kisugárzástól, viselkedéstõl és az önbizalomtól szexi szerintem. Egy autó tulajdonos nõ. :)
Már meg se haragudj, de nálam a harley-davidson-nál kezdõdik a motor... xD L
Én is motorozom, és nekem bejön, ha egy lány motorozik. A kategória majdnem mindegy, csak kor kérdése. Persze nem feltétlen tetszik mindegyik motoros lány, de az érdeklõdésemet felkelti.
Yamaha CB1000F?
honda és yamaha robogók is vannak.
tök mind1 csak hozzám jöjjön!
A kérdező hozzászólása: mért vagytok ennyire értelmileg gyarlók?????? értelmes emberektõl vártam a választ nem az ilyen értelmetlenektõl!!!!!! elsõbb gondolkozz és utána cselekedj!!
A kérdező hozzászólása: Hát igen :) :P
Akkor neked csak a nagymotoros igazi férfiak maradnak. :)
A kérdező hozzászólása: hát egy igazi férfi a nagy motorokra hajt általában!
A kérdező hozzászólása: külön.....egy robogóval vagy egy yamaha cb1000f...azért van különbség!
A kérdező hozzászólása: azért nem irtam oda mert vannak .... fajták akik nem tudják hogy az milyen és akkor mi a francnak odaírni, hát ha már leírom hogy robogó meg yamaha akk csak tán tudsz egy kis különbséget tenni...vagy nem?
mitõl lenne szexis egy motoros csaj ? max akkor vennéd észre, hogy csaj ül a mocin , amikot leáll éppen ! szal ha pózolásról kérdezel akkor tökmindegy hogy melyik, csak minél kevesebb ruhában !
Gyalog, bringa, vagy ló. :D
Hogy jön a szexiséghez, hogy milyen motorral jár? Szerintem sehogy. És mivel sem a kocsik, sem a motorok nem érdekelnek, az sem tud izgatni, hogy a csaj milyennel jár, mert nagyon nem ettõl függ, hogy szexis-e.
A kérdező hozzászólása: De ha megláttok egy ilyet csak meg nézitek!....ezt letagadni nem bírjátok!!
hát pedig én bizisten' letagadom
Az tetszik, ha egy csaj robogóval jár, egyre többet látok az utcákon. Ennyi vagányság még teljesen OK. A nagymotort kicsit soknak tartom. Erre gondoltál? 30F
A kérdező hozzászólása: kb. ilyesmire gondoltam! :)
OK :) Szóval az tetszik ha egy csaj robogózik, az összefér a csinos ruhákkal. :) A nagymotoros csajokról nem vagyok rossz véleménnyel, de én nem motorozok (csak robogózom néha...). Lenne egy kis rossz érzésem, hogy nem vagyok elég férfias mellettük :) 30F
ha te 260kilót fel tudsz állíttani, akkor mehetsz vele! ergo marad a robogó.


Melyik japán autómárka a legmegbízhatóbb a három közül? Mazda, Honda vagy Toyota?

Elsõsorban a motorok megbízhatósága érdekel. Melyik márkával van a legkevesebb probléma?

Legjobb válasz: Szerintem mind3 nagyon megbízható, de én talán a Mazdát helyezném elsõ helyre.

Szerintem mind3 nagyon megbízható, de én talán a Mazdát helyezném elsõ helyre.
A kérdező hozzászólása: Az számít valamit, hogy melyik készül ténylegesen Japánban? Az ott gyártottak jobb minõségûek? Ezek közül csak a Mazda igazi japán.
Akkor már ha japán és megbízható: Régebbi Swift, na azok tényleg bírják, nem véletlen lett a motorjuk ilyen téren legendás.
A kérdező hozzászólása: Valamiért nekem a Toyota tûnik a legegyszerûbbnek, minden olyan benne (motor, elektronika) mint a faék... (a szó abszolút pozitív értelmében)
Szerintem pont fordítva a sorrend, mint ahogyan írtad: Toyota, Honda, Mazda... Ez a sorrend! :) Én most Micut hajtok, de Toyota lesz a következõ!
Szerintem a Toyota de függ attol is, hogy karban volt e tartva.
Azon már nem kell csodálkozni, hogy ha nem ott gyártják, akkor nem is ottanival azonos anyagból készül.
Határozottan igaz ez az orrán-száján rohadó Civic-re és Accordra... Jaa, ha már nem az anyaországban gyártjuk, akkor lehet kicsit engedni a japán minõségbõl igaz? Még mielõtt félreérti valaki, nekem nincs gondom egyik gyártó termékével sem, akár japán akár nem japán, de az ilyen túlmisztifikálástól meg márkafanatikus bullshittõl feláll a szõr a hátamon :D
Mind megbízható ami Japán, azért nem a semmiért híresültek el a technikájukkal, szerencsére náluk nem az a fõ szempont, hogy megvedd és pár év múlva költsél még rá egy adag pénzt csak hogy meglegyen a bevétel, hanem inkább a hírnevükre összpontosítanak és ezzel szereznek új vásárlókat, sokkal jobb út ez mint sok nyugati kocsinál.
Függ az évjáratoktól is.Mert van hogy nagyon jól sikerül egy típusú motor de van hogy kevésbé szóval az változó , hogy melyik a legmegbízhatóbb. De összességében mind három megbízhatónak számít.
Értelemszerûen bizonyos határok között más anyagokat használnak fel attól függõen, mennyire éri meg beszállítani, vagy esetleg helyben megvásárolni.

Melyik a jobb? Honda XR125L vagy Yamaha XT125X?

Legjobb válasz: Én Honda párti vagyok. Valahogy megbízhatóbbnak tartom a Hondát mint a Yamahát. A Honda mindig is nagy igénybevételû kisgépeket és motorokat gyártott míg a Yamaha hangszergyártással kezdte. Szerintem magáért beszél. A Yamaha csak szép a Hondával meg akár kalapálhatsz is. Egyetlen motorom volt amihez sose kellett hozzányúlnom. Az egy régi Honda Xl 125 volt. Yamaha már 5 volt amit hoztak szerelni hozzám igaz XT nem csak Dt. A yamaha úgy le van könnyítve és ki van az utolsó lóerõ is préselve belõle hogy ha valami gond van a motorba szó nélkül szétküldi magát.

Én Honda párti vagyok. Valahogy megbízhatóbbnak tartom a Hondát mint a Yamahát. A Honda mindig is nagy igénybevételû kisgépeket és motorokat gyártott míg a Yamaha hangszergyártással kezdte. Szerintem magáért beszél. A Yamaha csak szép a Hondával meg akár kalapálhatsz is. Egyetlen motorom volt amihez sose kellett hozzányúlnom. Az egy régi Honda Xl 125 volt. Yamaha már 5 volt amit hoztak szerelni hozzám igaz XT nem csak Dt. A yamaha úgy le van könnyítve és ki van az utolsó lóerõ is préselve belõle hogy ha valami gond van a motorba szó nélkül szétküldi magát.

Honda cr 85 vagy Yamaga yz 85? Ha lehet akkor indokot is kérnék, hogy miért is. és melyik a megbizhaóbb olcsobb alkatreszek?

Legjobb válasz: Én Honda párti vagyok. Lehet csak pekhem volt de hondám volt 2 és mindkettõ nagyon megbízható volt. Yamaha volt 4 a környezetemben de mindíg szívtak vele a cimbik. Nekem volt egy Yamaha Dt-m de csak szívtam vele. Az a baj a yamahával hogy inkább szezon motor. 2-3 szezon aztán bontó. Ez azért van mert ki van gyárilag hegyezve. És mindenki maximálisan kihajtja a lelkét mert hát megy. Amíg új addig iszonyat jó nem tagadom ,de mikor már 5-6 kézen átment a lelke is kivan mindnek. Nincs olyan eleme amit ne terheltek volna túl. A honda ellenben kicsit gyengébb nem hegyezték ki annyira õket. Ezért hiába mentek át 6-8 kézen nem gyilkolták õket emiatt úgy szét. Persze kivételek akadnak és a Yamahásokat se akarom megbántani a véleményemmel.

Én Honda párti vagyok. Lehet csak pekhem volt de hondám volt 2 és mindkettõ nagyon megbízható volt. Yamaha volt 4 a környezetemben de mindíg szívtak vele a cimbik. Nekem volt egy Yamaha Dt-m de csak szívtam vele. Az a baj a yamahával hogy inkább szezon motor. 2-3 szezon aztán bontó. Ez azért van mert ki van gyárilag hegyezve. És mindenki maximálisan kihajtja a lelkét mert hát megy. Amíg új addig iszonyat jó nem tagadom , de mikor már 5-6 kézen átment a lelke is kivan mindnek. Nincs olyan eleme amit ne terheltek volna túl. A honda ellenben kicsit gyengébb nem hegyezték ki annyira õket. Ezért hiába mentek át 6-8 kézen nem gyilkolták õket emiatt úgy szét. Persze kivételek akadnak és a Yamahásokat se akarom megbántani a véleményemmel.
A kérdező hozzászólása: és kawaski kx 85 ról mi a véleményed ?

Ki melyiket választaná és miért? Honda CBR 125R 4T vagy Aprilia RS 125 2T?

Fontosabb szempontok: Teljesítmény, végsebesség (legalább 130kmh, de szerintem ezt mind2 tudja), fogyasztás, strapabíróság, és megbízhatóság.

Legjobb válasz: Honda cbr:fogyasztás, strapabíróság, és megbízhatóság. aprilia rs 125:Teljesítmény, végsebesség döntsd el melyik kell, a 125ös 2 ütemüek azt tudják amit az rs, a 4 ütemüek amint a honda

Honda cbr:fogyasztás, strapabíróság, és megbízhatóság. aprilia rs 125:Teljesítmény, végsebesség döntsd el melyik kell, a 125ös 2 ütemüek azt tudják amit az rs, a 4 ütemüek amint a honda
Ez így együtt nem fog menni. Vagy veszel egy 250-es 4T-t.
4 ütemû mindig is gyengébb volt, viszont tartósabb, és kevesebbet fogyaszt. Újabb technika, megbízhatóbb. Viszont az élmény 2T-n jobb!

Melyiket válasszam Aprilia RS125 vagy Honda CBR 125 R?

Indokokkal, lehetőleg bőven kifejtve. Nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: én Honda CBR125R vennék biztos mivel: 4 ütemû,az Aprilia RS125 az kétütemû szóval a Honda CBR125R amiben elõnyösebb: kisebb fogyasztás,sokkal jobb hangja van mint egy 2 ütemûnek és egyenletesen adja le a nyomatékot tehát nem kell játszanod a gázzal mint a 2 ütemûnél. Csakis Honda CBR125R!

én Honda CBR125R vennék biztos mivel: 4 ütemû, az Aprilia RS125 az kétütemû szóval a Honda CBR125R amiben elõnyösebb: kisebb fogyasztás, sokkal jobb hangja van mint egy 2 ütemûnek és egyenletesen adja le a nyomatékot tehát nem kell játszanod a gázzal mint a 2 ütemûnél. Csakis Honda CBR125R!
Van itt 1000+1 ilyen jellegû kérdés, de azért leírom amit tudok. Az Aprilia kétütemû ezáltal minimum 2x annyi benzin kell neki mint a Hondának.A Honda beéri 2-3 literrel míg az Apriliánál minimum az 5, 5-6 liter.A kétütemû motrot állandóan magas fordulaton kell tartani, ezáltal nem alkalmas túrázásra.Ha szeretnél hosszabb utakra menni akkor a Hondát ajánlanám.És ami a legfntosabb (legalábbis szerintem) az a sebesség:Egy jó állapotó RS 165-180 között megy, míg a Hondával alig éred el a 130-at. Ha nagy távokat szeretnél motorozni kényelmes tempóban akkor a Honda. Ha a sebességet részesíted elõnyben akkor az Aprilia.
"Az RS azért is tetszik, mert nagyobb, mármint szélesebb gumija van. Elvileg stabilabb(nak kellene lennie, nem ismerem). Még hagy említsem meg a power szelepet, ami magas fordulaton kapcsol be. Nagyon jól jönne a számomra, fõleg, ha éppen elõzök, mert a 4 ütemben tudtommal nincs akkora nyomaték. " A gumi szélessége nem teszi stabilabbá a motort. A teljes szerkezet összessége felelõs ezért. Különben minden 50-es robogóra autógumi szélességû kerekeket raknának... Ez a "power szelep" gondolom teljesítményt növelni kicsivel, de mondhatni teljesen fölösleges egy 125-ös motoron. Ezekkel nem lehet autó mögül kilõve elõzni, kell lendület hozzá. Így viszont tök mindegy van-e ilyen szelep vagy sem.

A Honda CG 125 modernebb konstrukció, mint a Honda CB 125, vagy csak a CG-t gyártották tovább? Melyikkel mennétek inkább 3 napon át, kevés megállással, külföldön?

Árban hasonlók, teljesítményben is, de megbízhatóságban az újabb a jobb is?!

Legjobb válasz: A CG125 mondhatni a CB125-ös utódja. Ez az európai verzió, direkt ide szánták. Megbízhatósággal nincs gond egyiknél sem, ha rendben van, kivisz a világból. Hogy melyikkel túráznék 3 napig, szinte megállás nélkül? Egyikkel sem. A 125-ösök nem erre valók. Ehhez minimum egy250-es, de inkább 400-as vagy 500-as motor kellene.

A CG125 mondhatni a CB125-ös utódja. Ez az európai verzió, direkt ide szánták. Megbízhatósággal nincs gond egyiknél sem, ha rendben van, kivisz a világból. Hogy melyikkel túráznék 3 napig, szinte megállás nélkül? Egyikkel sem. A 125-ösök nem erre valók. Ehhez minimum egy250-es, de inkább 400-as vagy 500-as motor kellene.

Véleményeket várnék, hogy melyik autót érdemesebb megvenni a kettõ közül? Mindenképpen kombit szeretnék és max 5-600 sFt értékben. HONDA Civic 1.4i S Aerodeck vagy Kia Rio 1.3 Base?

Esetleg hasonló árfekvésben és kialakításban (kombi) maximum 14-15 éves autók is érdekelnek, de fõleg e között a kettõ között vacillálok! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: E kettõ közül a Honda. A régebbi KIA-k még nem voltak olyan jók. Ha új autóról lenne szó, akkor egyértelmûen KIA, de ebben a korban a Honda jobb.

E kettõ közül a Honda. A régebbi KIA-k még nem voltak olyan jók. Ha új autóról lenne szó, akkor egyértelmûen KIA, de ebben a korban a Honda jobb.
Olyan kategóriákban gondolkodsz, amikre nincs jó válasz. Azt nézd meg, az adott autó mit tud. Ne azt, mit szoktak mondani róla. Fõleg egy idõsebb kocsinál.
A Kia dél-kóreai márka, ami bár megbízható, de a japánok mégis sokkal megbízhatóbb és minõségibb autókat gyártanak, szóval mindenképp a Hondát ajánlom!
Honda? Jó-jó, csak ne legyél olyan, mint minden 2. hondás :D Célzok erre hogy minden szart ráteszel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!