Találatok a következő kifejezésre: Honapok óta a párommal (89 db)

5 honapja vagyok a párommal, akit imádok, viszont o ketszer is megcsalt es egyszer egy csajnal aludt. Allitolag megbanta. Imadom ot. Ti megtudnatok bocsajtani illetve bocsajtottatok meg ijesmit?

es mi lett a vege? nagyon osszetortem

Legjobb válasz: Kétszer 5 hónap alatt? Persze, hogy megbánta, lenne olyan hülye, hogy igazat mond: "Drágám, ez mindig így lesz"?

Ó, persze. Ennyire naívan ne kezdj párkapcsolatba, mert soha nem leszel boldog ember.
Kétszer 5 hónap alatt? Persze, hogy megbánta, lenne olyan hülye, hogy igazat mond: "Drágám, ez mindig így lesz"?
Fasza, jól összetör. a szívedet az önbizalmadat. Én bekamuznám neki egyszer, hogy hú olyan pasival voltam az este... de biztos megbocsájtod, komolyan mint george cloony és brad pitt összegyúrva!
tõlem visszakapná ezt a megcsalást, hagy érezze õ is milyen szar érzés!
Áruljátok már el, mit csinál egy ilyen Férfi? Mit tud? Hogy néz ki? Az ilyeneknek nem is egy jut, hanem több és akit nem becsülnek meg, rohannak utánuk.
5 hónap alatt 2 megcsalás, egy együtt alvás (amit nyugodtan vehetünk megcsalásnak, csak gondolom itt ki tudta magyarázni magát) elég sz*r statisztika, nem gondolod? Ha neked megéri, ha hülyére vesznek, folytasd a kapcsolatot. Én biztos nem sanyargatnám magam, kidobnám a francba...
Mondjuk úgy élj, hogy legyen tartásod!
A kérdező hozzászólása: utolso a tieden most mosolyognek ha nem lennek igy osszetorve de imadom es nem tudom hogyan eljek nelkule 24 l vagyok
Az a lényeg, te meg akarsz, és meg tudsz-e bocsájtani. De aki öt hónapban se bírta a gagyájába tartani a farkát! Szerintem nem szeret!
hát ha azt nézzük akkor még nem volt semmi komoly, csak randizgattatok szerintem lehet hogy adni kéne egy esélyt neki :S
A kérdező hozzászólása: de nekem ez is borzasztoan faj
A kérdező hozzászólása: es a ket megcsalas csak csokolozas volt.....
A kérdező hozzászólása: mama valotta be mert ereztem hogy megcsalt eloszor az elso heten tortent masodszor a 3ik heten... es allitolag a csajnal akinel aludt nem volt semmi....
5 hónap után elvileg még dúlnia kell a lavnak!!! Ha ennyi idõ alatt képes volt 2szer isfélreszúrni akkor ott komoly bajok leszenk és ez már jobb nem lesz, csak rosszabb.
Egy újabb lüke csaj, aki imádja, ha hülyének nézik. Csak gratulálni tudok neked is, mint a többinek, aki "nem tud nélküle élni".

Gaszto-vizsgálat negativ. Mégis hasmenésem van hónapok óta. Okozhatja pár pohár esti bor? Mely alkohol nem bántja a beleket?

Legjobb válasz: Szeinrtem okozhatja. És a sör is bántja, és a kávé is. Azé tudom, mert vastagbél gyulladásom volt 3 évig, és mikor nem ittam ezeket 2-3 hónapig, akkor egész meggyógyultam, aztán néha ittam, és másnapra kész voltam megint és kezdhettem elõrõl. Emellett még diétázni is kellett. Kenyeret se ehettem, az se volt jó. Csak graham lisztbõl, meg ilyenek :/

Szeinrtem okozhatja. És a sör is bántja, és a kávé is. Azé tudom, mert vastagbél gyulladásom volt 3 évig, és mikor nem ittam ezeket 2-3 hónapig, akkor egész meggyógyultam, aztán néha ittam, és másnapra kész voltam megint és kezdhettem elõrõl. Emellett még diétázni is kellett. Kenyeret se ehettem, az se volt jó. Csak graham lisztbõl, meg ilyenek :/
ha érzékenyek a beleid, akkor hanyagold a kávét és az alkoholt. ahogy az elsõ is írta...
Köszi mindkettõtöknek. Mentek a pontok.
Konkrétan a patikus ránézésre megállapította a laktóz intoleranciát?A gasztrón meg nem találtak semmit.Bocsi, de ez nekem kissé furcsa.Az meg fõleg, hogy a stressztõl alakult ki. Két kicsi gyerekem van az egyik tejcukor a másik tejfehérje érzékeny.
Konkréten tavaly év végén kaptam a munkahelyemen egy olyan feladatot, ami kivihetetlen volt fizikailag, és szellemileg is. Kihajtották belõlem a melót, és szó szerint megszakitott a fõnököm. Beteg lettem mozgás szervileg, és pár hétre rám elkezdõdött az emésztési lavina. Gyomorégés, hányinger, görcsök, majd hónapokig tartó hasmenés. Ki sem mertem mozdulni. 50 évesen nem volt mindegy elveszitem e a munkahelyemet, akármilyen is. És a legvégére véletlenül ezer vizsgálat után a patikusom jött rá, hogy laktóz intolleranciát okozott a stressz. Lehetett volna gyomorfekély, infarktus, vagy bármi. A laktóz lett.
Igen, azt gondoltam, hogy más regisztrációról írsz. Azért írtam, hogy az még ok is, hogy egyszer kérdezõ, egyszer válaszoló vagy.:) Csak ezt a laktóz-stressz dolgot nem értettem. A laktózt kiválthatja a stressz? Ezt nem is gondoltam.:(
Férjem volt bejelentkezve, arról irtam. A laktózt valóban a stressz váltotta ki.
Bocs, hogy értetlenkedek, de most akkor hogy is van ez? Az még oké is, hogy felteszed a kérdést, és válaszolóként köszönöd meg a válaszokat. De kérdezõként egyszer azt írod, hogy a laktóz a tuti megoldás, közvetlen alatta pedig hogy a stressztõl volt. ???
60 éves nõ két év eltelt azzal, hogy: vásárlási napok után ekcéma, viszketés a háton, szemvörösödés, a végén már a fehérje nem látszott a bevérzéstõl. orvos: bevérzett, mert cipelt, csöpögtessen ... fél év ... bevérzett, mert huzatot kapott a buszon, csöpögtessen ... fél év ... bevérzett, mert klíma van az áruházban, csöpögtessen ....hatás: semmi CSAK azt nem mondta, hogy a tünetek azért jöttek, mert a vásárlási napok után ZABÁLT tartósított MÛkajákat. + vérnyomáscsökkentõt elkezdte szedni, tünetek tartósodtak, ekcémás kéz felülfertõzõdött ++ antibiotikumok a gombára vagy vírusra, tünetek erõsödtek. orr, szeme folyt, bedugult fülorvos: szed vérnyomáscsökketõt? igen, attól lehet??? Hááááttttt .... elhagyta fél év várakozás a gasztroent. vizsgálatra (SZTK) tejcukor semmi, tejfehérje semmi, ordítás: Maga mi a francnak jön ide, viszi az OEP pénzét, semmi baja nincs. haza sírva, tapasztalt családdoki (aki látta addig is) Jé, véres a szeme, allergia! étel? más? 2 hét CSAK BARNARIZS (tisztulás) utána fokozatos hozzátáplálás, figyelés (tünetek 72 órára jelentkeznek, tehét nem egyszerû) 3. év húsvét, 1 dl bor arca ijesztõ, hol hullafehér, hol vörös bõrgyógyász újra: hát miért nem mondta, hogy a bortól ez jön elõ??!!!!! szorbin sav, meg formaaldehid... (tiltó lista keresztallergia paradicsom, mogyoró, tartósítószeres kaja, stb) Azért nem mondtam, mert nem szokam inni. bolti tej, vaj, margarin kilõve felvágott kilõve csokik, kekszek kilõve bizonyos kenyerek kilõve kész, félkész kaják elfelejteni gyógyszerek kilõve testi érintkezés kikészített bõrökkel -táska, csizma, óraszíj kilõve bolti tõkehús otthoni MEGMOSÁSA után: gyulladt kéz (tartósítóba mártják) megoldás: neylonkesztyû mindenre eszik: piaci tej, saját olvasztott kacsazsír, zöldségek, krumpli, bab, káposzta, stb.
Be szoktam vörösödni, de én ezt banya kornak tudtam be. Irnál részletesebben, arról amit állitassz? Érdekel.A laktóz zéró toleranciám bizonyitást nyert.
"Gaszto-vizsgálat negativ" akkor hogy is volt az? laktózos vagy ? én javasoltam volna a borban lévõ Szorbin savnak utánanázni. (tartósító, van, amiben nincs, pl tartóskenyérben van)arcod nem rajzosan vörös / fehér? mint a pillangó) nem hülyeség - van, akinek ez a baja, csak rengeteg idõ volt rájönni.
A kérdező hozzászólása: Nekem is a stressz okozta.
A kérdező hozzászólása: Megoldódott a kérdés. Laktózos vagyok.
nem stresszelsz? nekem belsõ stressz miatt volt folyton hasmenésem, vagy épp rekedésem.mondjuk nekem évekig volt ez.érettségi szezonban nem csak belül stresszeltem igy rendszeresen ment a hasam. de nekem sem volt semmi bajom orvosilag, utána tudtam meg hogy pszichés. ha a bor meg ilyenek elhagyása után is megmarad akkor erre is gondolj hátha.
A patikus nyomon követte az egész folyamatot. Minden vizsgálati szakaszról tudott a gyógyszerek miatt, és a beszélgetéseink miatt. Kizárásos alapon rátapintott az igazságra. Ja! és Õ maga is laktózos, és ráillettek a szimptómáim.

15 hónapja próbálkozunk a párommal, igaz tudományosan (ovuteszt stb.) csak két hónapja. 22-én ovu, 22-23-24 együttlét. 9-re nem várom a mensit. Napok óta 37, 1 hőfok. Alhasi fájdalom. Zabagép. Talán sikerült?

Legjobb válasz: a ciklus második felében mindig magas a hõ. Ha nem megy le a nem várt mensi elõtt sem, és utána nem jön meg, és még mindig magas, akkor lehet gyanakodni. drukkolok:))) Nekem is 36,9 és 37,1 a hõm, de nekem vasárnap nem kellene megjönnie

a ciklus második felében mindig magas a hõ. Ha nem megy le a nem várt mensi elõtt sem, és utána nem jön meg, és még mindig magas, akkor lehet gyanakodni. drukkolok:) )) Nekem is 36, 9 és 37, 1 a hõm, de nekem vasárnap nem kellene megjönnie
A kérdező hozzászólása: Remélem szép vasárnapod lesz és 9 hónapig kidobhatsz minden betétet :-))
köszi énis remélem

Hagytad már ott a párodat egy hirtelen fellángolás miatt, ami ráadásul néhány hét/hónap alatt elmúlt?

Mit csináltál utána? Tudatosult benned mit vesztettél?

Legjobb válasz: Igen és azóta is nagyon bánom!

Igen és azóta is nagyon bánom!
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd bõvebben? :)
Egyszer összejöttem egy sráccal ilyen hirtelen jött dolog volt (de nem szerettem, meg nem is volt úgy semmi amiben hasonlítottunk volna) pár napra rá találkoztam egy másik sráccal és elsõ látásra beleszerettem aztán õ is érdeklõdött én otthagytam az elõzõt érte. Azóta is együtt vagyunk ennek már majdnem másfél éve.
én nem, õ engem akart, végül akkor nem lett belõle semmi, viszont késõbb megint jött egy lány aki szintén többet jelentett neki mint barátság, és onnantól kezdve csak gyûltek a problémák...végül 1 éve betelt a pohár és vége lett... furi vagy nem, de mostanában jutottam túl az egészen.
Igen, nem is olyan régen. Bár elõtte kb 3 hónapig nem léptem semmit, de bárhogy is próbáltam leküzdeni ezt az érzést, nem ment. Már elsõ találkozásunknál kialakult köztünk valami, ilyet még sose éreztem. És végül annyira erõs volt ez az érzés, hogy tudtam, hogy semmi más nem számít. És végiggondoltam, hogyha csak egy hétig tart, akkor is megéri. Több éves kapcsolatból léptem ki. De tudtam, hogy ha õ lett volna az igazi, akkor nem lennék képes más iránt ilyesmit érezni, szóval mindenképp jó döntésnek gondolom. lehet, hogy nem ez a másik srác lesz az igazi, de lényegtelen is, mert az elõzõ barátom biztos, hogy nem volt az. Lehet, hogy az új srácnak annyi a szerepe az életemben, hogy megadta a kezdõ lökést, hogy képes legyek kilépni egy régóta rosszul mûködõ kapcsolatból. :) Bár a kérdés nem teljesen rám vonatkozik, mert nem múlt el az érzés, sõt, még sose volt ilyen jó idõszaka az életemnek, bármeddig is tart, megér bármit!
Szia!Nyugodtan hord, most megint divatba jön!
Engem nem érdekel, hogy divat-e, de szerintem már nem, de felveszem, mert nekem tetszik :)
Volt egy nagy párducmintás korszak, úgy 30 éve. De a divat forgandó. Ha jó a szabása, és elõnyös rajtad, jól érzed magad benne, miért ne vennéd fel? Már nincsenek olyan éles határvonalak a divatos, és már nem divatos között. Ha csak a nadrágok szárát, szoknyák, ruhák hosszát nézed. Lehet a nadrág is szûk, bõ, a szoknya is a legminibbtõl a bokáig érõig.

Vajon mi lehet a gond? Már hónapok óta próbálok párt találni, de nem megy. Pedig úgy gondolom elég normális srác vagyok. Ötletek?

Legjobb válasz: Hát itt végtelenségig lehetne sorolni a lehetséges okokat..esetleg mesélnél magadról..??mert így nehéz kitalálni a problémát.

Hát itt végtelenségig lehetne sorolni a lehetséges okokat..esetleg mesélnél magadról..??mert így nehéz kitalálni a problémát.
Jesszusom, hónapok óta? Nem õszültél bele?
semmi gond nincs. folytasd tovább. rengeteg nõ van. ha elég ideig próbálkozol tuti a siker. akkor van gond, ha kevésszer próbálkozol.
Miért kell görcsösen párkapcsolatot keresni, meséld már el nekem. Élvezd kicsit hogy egyedül vagy, nem kell lehangoltnak lenned csak azért, mert nincs senkid. Én sem szomorkodok pedig több mint egy éve vagyok egyedül, ettõl még zajlik tovább az élet. 21L
Hány éves vagy? :D Melyik megyében laksz? :D
Hello, én 5 éve próbálok párt találni, de nem megy. A mai lányok mind idióták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a cálaszokat. De nekem "sürgõs"mert nem szeretek egyedül lenni.

Van köztetek olyan, aki hosszú ideje (hónapok óta) nem volt együtt a párjával, és babát szeretnétek? Ha második alkalommal összejönne, az gond lenne?

Úgy értem nembaj, ha a kis fickók nem cserélõdtek sûrûn :)??

Legjobb válasz: Én voltam így, hogy több hónapig nem voltam együtt a párommal, aztánmikor újra együtt voltunk, azonnal terhes lettem, de csak 2 hónapig tartott, missed ab lett a vége. Sajnos :-( Egyébként lehet, hogy nincs benne semmi összefüggés.

Én voltam így, hogy több hónapig nem voltam együtt a párommal, aztánmikor újra együtt voltunk, azonnal terhes lettem, de csak 2 hónapig tartott, missed ab lett a vége. Sajnos :-( Egyébként lehet, hogy nincs benne semmi összefüggés.
Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de ha egy kapcsolatban hónapok óta nincs szex, akkor ott olyan gond(ok) vannak, hogy nem biztos, hogy gyereket kellene vállalni mielõtt ez a probléma megoldódik. Másrészrõl kérdezõ, te se legyél vak, attól, hogy veled nem szexelt, egy férfi rendszeresen maszturbál, tehát nem hónapok óta áll benne a spermium abban biztos lehetsz :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ válaszoló nagyon sajnálom, ami veled történt :( Második: szerencsés vagy, hogy ilyen sok szabadidõd van, de nem kértem párkapcsolati tanácsokat ;)
2es, attól még, h nem vtak együtt, nem azt jelenti, h rossz a kapcsolatuk, bármi lehet az oka, akár külföldi munka pl...nem kell mindjárt oktatni, majd tudják õk, h jöhet e a gyerek v sem.
Lehet, hogy külföldön, kórházban, börtönben stb. van a párja ez igaz, nem írta. De ettõl függetlenül biztos, hogy a pasi kiveri rendszeresen, hiszen a szex természetes igénye mind nõnek, mind férfinak. Tehát egyáltalán nem beszélhetünk hónapok óta álló spermiumokról.

Hogyan szoktassam a hullámos papagáj páromat az odu-ba "menetelre"? Már hónapok óta együtt vannak, jól elvannak de az oduba még nem jártak bent? Párban vannak és már ivarérettek.

Legjobb válasz: A kisfiú kb 3 éves,a kislány kb.1 éves.Egy pár hónapja kerültek össze.Kisállat kereskedésben vettem nekik odut.

A kérdező hozzászólása: A kisfiú kb 3 éves, a kislány kb.1 éves.Egy pár hónapja kerültek össze.Kisállat kereskedésben vettem nekik odut.

A parom sokaig bunko volt, megalazott, 1, 5 ev utan megelegeltem, es mashoz menekultem, de az a kapcs. par honap utan kiderult, szakitottunk, most ujra egyutt vagyunk, de a mult folyton kiserti ot, nem tudja elfelejteni mit tettem. Lehetunk boldogok?

Sajnalom,de hosszu lesz..csak igy ertheto..Szerelmes voltam bele nagyon,de annyiszor belem rugott,hogy utalatot fejtett ki belolem,es mashoz menekultem,akivel jol ereztem magam.Nem akartam szakitani a baratommal,azt hittem jora fordulhat minden.De kiderult a szereto,akit ismert is raadasul,persze szakitas lett belole.Voltak regebben is kisebb szakitasok,de rajott mit veszithet,hogy fontos vagyok neki es szerelmes.de akkor mar keso volt.szakitas utan a masik sraccal egyutt voltam meg,de hianyzott az az ember,akire azt mondtam:o az en parom.Ujra osszejottunk,megint osszevesztunk es egy darabig nem talalkoztunk.Most Amerikaba vagyok,mielott eljottem,azelott 1 hettel ujra egymasra talaltunk,mindig is egymasra vagytunk igazabol mikor nem voltunk egyutt,minden olyan volt mint regen,boldogan toltottuk el azt az 1 hetet es huseget fogadtunk,azt tudom,o megvar engem,en is huseges vagyok,3 honapra jottem ki,februarba utazom vissza.Minden nap beszelek vele,de allandoan kiserti a mult,hogy hazudtam neki,becsaptam es massal voltam.Es a legrosszabb,hogy olyan problemakkal kuzkodtem,hogy nem tudtam eljutni a csucsra sehogy sem.A masik sraccal par honap utan sikerult.Es mikor a parommal kiutazasom elott osszejottunk,sikerult eljutnom a csucsra,es meglepodott.Bevallottam neki,hogy tudom mostmar hogy hogyan jo nekem,de ez megint egy oriasi pofon volt neki,hogy ami vele nem sikerult,az massal igen.Ez egy ferfi buszkesegenek szornyu dolog,most ez feljott mikor beszelgettunk,es nagyon ideges lett.Felek,hogy a jovoben ez befolyasolna mindent,nem lenne felszabadult es rosszakra gondolna mikozbe velem van.A multat megvaltoztatni nem tudom.Szeretjuk egymast!!Rajottunk,hogy egymasra van szuksegunk,egyutt szeretnenk tervezgetni,elni a kis eletunket.Hogy tudnam kodositeni a multat?Mit tegyek,hogy boldogok lehessunk es ne gondoljon erre?Elfelejteni nem fogja abban tisztaba vagyok.Nagyon bant es elszomorit a dolog..:( Nem akarom tobbszor elvesziteni.Tudom,hogy szerelmes belem,de ott van a tuske, ami tobbszor megakadalyozza,es megakadalyozhatja a boldogsagunkat.

Legjobb válasz: Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Õ is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk õ "elhagyott", én próbáltam keresni, de õ még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörû gyermek és boldog vagyok! Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat! Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.

Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Õ is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk õ "elhagyott", én próbáltam keresni, de õ még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörû gyermek és boldog vagyok! Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat! Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.
Szia. Szerintem ne azzal foglalkozz ami volt, koncentrálj a jelenre és a volt párodat pedig ne emlegesd a jelenlegi párodnak azt senki sem szereti.Én is ebbe a szituba kerültem velem is nagyon szemét volt a nagy Õ régen és õ is rájött 4 év után és most boldogok vagyunk.Azzal a külömbséggel mi 1 faluba lakunk és amikor már beletörõdtem hogy vége és elkeztem másokkal megpróbálni (persze 1ik se volt jó) és majdnem elkövettem életem nagy hibáját hogy olyannal költözzök össze akit nem szeretek (utánna esküvõ stb.) akkor került megint képbe.Neki se tetszett ez az egész, de ami volt az volt 1:1 nem is foglalkozunk a múlttal mert fontosabb hogy minden jóra fordult és szeretjük 1mást. :-D

Hallottam, és többen is mondták, a cickafarkfű tea segít jobban megtermékenyíteni a petesejtet. Igaz? Párommal már hónapok óta próbálkozunk de sajnos nem sikerül.

Legjobb válasz: Szia! nekem is ez a problémám sajnos:( Több hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a babucit összehozni :( az elmúlt egy hónapban figyeltem mindent, néztem a méhnyakamat (ami végig kemény volt), figyeltem a váladékomat, ami egyszer sem volt tojásfehérjés, amilyennek lenni kell, és csináltam a 10. naptól ovutesztet, de negativ lett :( Vettem cickafarkfû-palastfû teát, és gondoltam beszerzek még mellé barátcserje homeos bogyót. Hátha segit. :/

Szia! nekem is ez a problémám sajnos:( Több hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a babucit összehozni :( az elmúlt egy hónapban figyeltem mindent, néztem a méhnyakamat (ami végig kemény volt), figyeltem a váladékomat, ami egyszer sem volt tojásfehérjés, amilyennek lenni kell, és csináltam a 10. naptól ovutesztet, de negativ lett :( Vettem cickafarkfû-palastfû teát, és gondoltam beszerzek még mellé barátcserje homeos bogyót. Hátha segit. :/
Írtam neked egy üzit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!