Találatok a következő kifejezésre: Honapok óta a (959 db)

-felfázott -valami felzaklatta érzelmileg .
vagy pszichés, vagy fizikai oka van, tehát igaza van az elsõ válaszolónak. (zárójelben kérdezem: nem született kistestvére? mert olyankor is elõfordulhat. akkor azzal magyarázzák, hogy mivel azt látja, hogy a kicsi több figyelmet kap, õ is újra kisbaba akar lenni.)
Ha egy gyerek túl korán lesz szobatiszta, akkor elõfordulhat visszaesés.
Bölcsis? Lehet hogy ott éri valami.

Mitől, miért fáj hónapok óta a jobb csuklóm?

Ha írok, vagy bármit csinálok fáj a csuklóm, erősen belenyilaló fájdalmat érzek. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nincs a csuklódban egy pici dudor? Nekem ganglionom volt (legalábbis ezt mondta az orvos). Valami kapcsolata van az ínhüvely gyulladással, de nem akarok hülyeséget mondani. Ha jól emlékszem néha elmúlik, néha elõjön, de csak mûtét útján lehet tõle megszabadulni. Amikor kimondta a mûtét szót az orvos annyira megijedtem, hogy azóta egyszer sem jött elõ újra rajtam. :)

Nincs a csuklódban egy pici dudor? Nekem ganglionom volt (legalábbis ezt mondta az orvos). Valami kapcsolata van az ínhüvely gyulladással, de nem akarok hülyeséget mondani. Ha jól emlékszem néha elmúlik, néha elõjön, de csak mûtét útján lehet tõle megszabadulni. Amikor kimondta a mûtét szót az orvos annyira megijedtem, hogy azóta egyszer sem jött elõ újra rajtam. :)
A kérdező hozzászólása: Egy pici dudor van:o meg ami csont van ott az a kiemelkedõ, az sokkal jobban kint van mint a másik csuklómnál..menjek el vele dokioz szerinted?
Szerintem nem kell aggódnod, de ha szeretnél elmehetsz. Ha ganglion, akkor szerintem ugyan azt fogja mondani az orvosod, amit nekem is. (elsõ voltam)


Éreztetek már úgy, hogy egyszerűen nincs erőtök tanulni már hónapok óta a sok "rosszkor jött dolgok" miatt? Mi ilyenkor a teendő?

A rosszkor jött dolgokra - a szerelmi csalódást -anyagi problémák, ezért sokat kell dolgoznotok nyáron -nem oda vettek fel,ahova szerettél volna menni egyetemre értem.

Legjobb válasz: igen, úgy érzem,hogy egész nap csak aludni szeretnék már túl vagyok az érettségin, 2 emeltet is kellett csinálnom, és kemény 2 ponttal mégis lecsúsztam...

A kérdező hozzászólása: igen, úgy érzem, hogy egész nap csak aludni szeretnék már túl vagyok az érettségin, 2 emeltet is kellett csinálnom, és kemény 2 ponttal mégis lecsúsztam...
Az elsõ válaszoló vagyok. Milyen szakra akartál menni? Most pótfelvételizel? Ha nem, akkor lesz egy éved! Tanulj nyelveket, dolgozz. A nyelvvizsgák által több pontod lesz. A munka által meg tudsz félrerakni könyvekre, jegyzetekre, közlekedésre, kollégumra vagy albérletre.

Miért nem jön be hónapok óta a kvizpart.hu egyik itthoni gépemen se?

Már párszor kiírtam a kérdést, de egyszer sem kaptam rá normális választ. A kvizpartból csak a kék hátteret látom semmi mást. Azt írja ki, hogy az oldal kész, de hibás. Valami adatvédelmi izébizét emleget. Valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönném? Internet explorert használok egyébként, t?zfal még nincs, mert totál új a gép. Segítene egy másik böngész?? Ui.: Az nem segítség ha ide írod, hogy neked bejön. Kösz

Legjobb válasz: Nekem Eplorer-rel, Firefox-szal is bejön, így alapból nem a böngészõ a hibás. Nyomj egy printscreent és töltsd fel, hogy mi az az "adatvédelmi izébizé", vagy írd le.

Nekem Eplorer-rel, Firefox-szal is bejön, így alapból nem a böngészõ a hibás. Nyomj egy printscreent és töltsd fel, hogy mi az az "adatvédelmi izébizé", vagy írd le.
A kérdező hozzászólása: Na most meg ezt írta ki: http://kepfeltoltes.hu/view/110712/kvizpart_www.kepfeltoltes..
Ez hányas Explorer?
Próbáld meg Firefox-szal.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom konkrétan hányas, de új. Tudom , hogy nem úgy néz ki, mert le lett egyszerûsítve, mert kicsi a gép memóriája alapból, csak most hozzá lett kötve egy külsõ winchester. De mit jelent amit ki írt? Miért nem jön be?
A kérdező hozzászólása: Áhh, isteni! Telepítettem a Firefoxot most megy a kvizpart.hu. Köszike a segítséget!

Mit adtok 10 hónapos babátoknak reggelire és vacsorára? Tápszeren és tejpépeken kívül, mert azokat nem eszi egyáltalán már hónapok óta a lányom.

Legjobb válasz: Uzsira lehetne gyümölcs a fõzi helyett, turmixolva, gabonapéppel vagy rizzsel nagyon laktató. Tej helyett inkább nézz be pl a DM-be, egy csomó tejital, ízesített tápszer van 1 éves kortól, akkor inkább azt. Sok sikert!

Uzsira lehetne gyümölcs a fõzi helyett, turmixolva, gabonapéppel vagy rizzsel nagyon laktató. Tej helyett inkább nézz be pl a DM-be, egy csomó tejital, ízesített tápszer van 1 éves kortól, akkor inkább azt. Sok sikert!
Reggel falatozunk, vagyis kenyérdarabkákra teszek jó minõségû sonkát, sajtot, fõtt tojássárgáját, ezeket imádja elnyammogni. Vacsora az ebédrõl megmaradt húsos fõzi zöldséggel dúsítva. Anyatejet, tápszert sem eszik? Akkor tényleg nehéz lehet jóllakatni... Túrót, joghurtot esztek már? Dúsításként mehetne a fõzikbe.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Túró eszik már igen, és danon peti danont is. Reggelre mi is ilyeneket eszünk, de a vacsora nehezebb, mert délben és délután is fõzeléket kap, és még este is azt adjak neki? A vajas kenyér félék néha kevesek neki, nem lakik jól. Már gondolkozom, hogy elkezdem neki a bolti tejet adni, mert ugye nem is hízik így semmit sem.

Az ékszerteknősöm nem eszik hónapok óta. A szemét sem nyitja ki, és állandóan a parton akar kuksolni. Mi baja lehet? Mit csináljak vele?

Orvoshoz nem viszem, ezen kívül várok ötleteket.

Legjobb válasz: Nem semmi ez a kijelentés "Orvoshoz nem viszem..." Te se menj orvoshoz ha elkezdesz "döglõdni"!!!!! Válasz a kérdésre:Bizonyára nincs semmi baja tök jól van és rájött,hogy ha fénnyel táplálkozik akkor tovább él!!!!!!

Nem semmi ez a kijelentés "Orvoshoz nem viszem..." Te se menj orvoshoz ha elkezdesz "döglõdni"!!!!! Válasz a kérdésre:Bizonyára nincs semmi baja tök jól van és rájött, hogy ha fénnyel táplálkozik akkor tovább él!!!!!!
Ez A vitamin hiány, ilyen elõrehaladott állapotban már csak injekcióval gyógyítható, orvosi kezelés nélkül menthetetlen.
Ahogy már az elõzõ 2 válaszoló is írta, ez A vitamin hiány. És az orvoshoz el kéne vinni! Ha nem viszed, akkor el fog pusztulni! Állatot pedig ilyen hozzáállással nem lehet tartani. Vagyis nem kéne. Tudod, A Kis herceg és a róka. (nekem az elsõ teknõsömnél volt így, igaz én elvittem a dokihoz, aki adott is neki injekciót, de már késõ volt)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!
Az én teknõsöm is sajnos elpusztult A vitamin hiányban... jobb, ha orvoshoz viszed, vagy búcsút mondhatsz szegénykének...
42-rõl még simán olyan víz jön, amiben sok lehet a vas, mélyebbre kéne menni, csak ahhoz komolyabb szivattyú kell és a fúrás is drágább.
ha a szûrõ telítõdik akkor átszakad és jóval több szennyezõdés kerül a gépbe mint gondolnád. ezt cserélni kell vagy ellenárammal kimosatni idõnként. de lehet a mosógépben lerakódott mosószer, fõleg mosódió maradvány is ami szinezi a vizet idõvel. ezt 40dkg 80-90 fokos trisós mosással ki tudod szedni.
hiába van szürõ az a homokot foglya fel ha az elõszürõ. Viz az tisztának tünik? Nagyobb átlátszó edénybe öntenék vizet és ugy hagynám leülepszik e benne valami? Elsõra rozsda foltra gondoltam talán a szivatyúból de nem tartom valószinünek. kutatok milyen mély mekora átmérõlye?
Magas a víz vas tartalma! A szûrõ az mit jelent? A mosásra alkalmas víz elõállításához egy kb 400 ezer ft-os készülékre van szükség. Neked van ilyen http://viztisztitos.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1149703? Ennek ellenére sárga ruha?
És arra is gondolj, ha ezzel a vízzel fõzöl, azt a vasat megeszitek, ami ekkora mennyiségben nagyon nem hiányzik.
Ezt egy fórumon találtam: "Nálam is kútvízre volt kötve a mosógépem.Egyszercsak szépen leállt a gépem, kiderült, hogy hiába van szûrõ, az apró homokszemcsék, csak belekerültek a rendszerbe.Akkor ki lett a gépem tisztítva, majd nemsokára ugyan ez lett a baja.Akkor kötöttük a vezetékes hálózatra a mosógépem.A wc továbbra is a kútvízzel van öblítve, de nagyon vízköves tõle, nem gyõzöm tisztítani."
Ez érdekes.. Nekünk is 39 méteres a kút a kertben, de a kútfúrónk (egy nagyon jó szakember) azt mondta, h ez még nem igazán alkalmas arra, hogy rákössük a házra (mosás, fürdés, ivóvíz) Ahhoz le kéne menni akár 70-80 méter mélyre. Illetve bevizsgáltatni a fúrás után a víz minõségét.

29 éves kétgyermekes anyuka vagyok. Egyszerüen semmi kedvem hónapok óta a szexhez. Mi okozhatja ezt?

Lehetséges a fáradtság,esetleg a fogamzásga´tló???

Legjobb válasz: Lehet a fáradtság is! A gyerekeket szoktasd rá,hogy éjjel aludjanak,akkor te is tudsz aludni! Idõnként hagyd õket a mamákra,és menj el kikapcsolódni. Csináljatok közös programokat a férjeddel. Ne várd meg,amíg a férjed máshol keresi a szexet! Ez a gyerekeid érdeke is!

Lehet a fáradtság is! A gyerekeket szoktasd rá, hogy éjjel aludjanak, akkor te is tudsz aludni! Idõnként hagyd õket a mamákra, és menj el kikapcsolódni. Csináljatok közös programokat a férjeddel. Ne várd meg, amíg a férjed máshol keresi a szexet! Ez a gyerekeid érdeke is!
A kérdező hozzászólása: Âz a gond, hogy mamák messze vannak...... A kicsit meg még szoptatom.....
Az LTH (lactotrop hormon vagy prolactin: tejelválasztást serkentõ hormon) szülés után termelõdik nagy mennyiségben, ami rontja az emlékezést, és nagy mértékben gátolja a szexuális magatartást. Az a célja, hogy a szülés alatt átélt traumát ne úgy fogd fel, mint fájdalmas eseményt, és vállalj még gyereket. A szexuális magatartás gátlása is hasonló célokat szolgál: a tested még nincs kész egy újabb terhességre. Idõvel tompul, majd elmúlik a hatása. De teljesen normális!
Tutti a fáradság okozhatja, és a hormon háztartásod. Sajnos nekünk nöknek nem mindíg könnyü, nagy dolgokat produkál velünk a szervezetünk. De valamilyen megoldást muszály lesz találnod, föleg ha már a férjed hiányolja a szexet(ilyenkor történik meg, sajnos hogy félrelépnek). Gondolom nem szopizik olyan gyakran a kicsi sem már, hogy egy 1/2 órára összebújhass a pároddal. Ha viszont semmi kedved hozzá, akkor is állj pozitívan hozzá, ez mindannyiatok érdeke, mellesleg van egy mondás is : "Evés közben jön meg az étvágy"
Hány éve vagytok házasok? Nem a férjedben van a hiba? Más férfitól is idegenkednél? Nem kötekedésbõl kérdezem, hanem tapasztalatból. Az elõttem szólóknak is igazuk van, de azon felül lehetnek ezek is okozói. "Ingerszegény környezet" mert ami nincs, az nem is hiányzik.
A kérdező hozzászólása: 13 éve vagyunk együtt, ebböl 5 év házasság. A férjemben is van annyi hiba mint bennem.A szexet ö szeretné.Igaz sokkal sürübben mint én..... Csak a hozzáállás.
És már hónapok óta nem jutottál el vele orvoshoz? Szomorú!!:-((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!