Találatok a következő kifejezésre: Honann tudom hogy mi a (2 db)

Honann tudom meg, hogy mi a baj a ciklusommal? Nem jó a luteális fázisom?

Úgy gondolom, hogy a ciklusom második felében lehet valami , ami nem stimmel.

Legjobb válasz: Pedig el kellene menned (mennetek) orvoshoz, mert te nem biztos, hogy ebben az aesetben tudsz magadon segíteni. Õ majd kivizsgál benneteket és lehet, hogy egy kis gyógyszeres támogatás mellett pár hónap alatt összejön a baba. Kérdésedre válaszolva: én úgy tudom, hogy az elégtelen sárgatesthormon termelés okozhatja az alacsony hõt. Van egy oldal ( talán a Babát Tervezõk Otthona, ebben nem vagyok biztos ) ahova ha elküldöd a görbédet, kiértékelik neked. Ott össze is tudod hasonlítani a görbédet a mintagörbékkel.

Pedig el kellene menned (mennetek) orvoshoz, mert te nem biztos, hogy ebben az aesetben tudsz magadon segíteni. Õ majd kivizsgál benneteket és lehet, hogy egy kis gyógyszeres támogatás mellett pár hónap alatt összejön a baba. Kérdésedre válaszolva: én úgy tudom, hogy az elégtelen sárgatesthormon termelés okozhatja az alacsony hõt. Van egy oldal ( talán a Babát Tervezõk Otthona, ebben nem vagyok biztos ) ahova ha elküldöd a görbédet, kiértékelik neked. Ott össze is tudod hasonlítani a görbédet a mintagörbékkel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szerintem ezt rendeld meg, bár nem tudom mióta próbálkoztok. Ha már nagyon régóta inkább a doki. http://babatervezok.otthona.net/shop/main_bigware_34.php?big.. Én is jövõ héten fogom elkezdeni.

Találtunk egy madarat a kertünkben, és meg is van jelölve, van rajta egy szám. A lábán. Biztosan valakié, de mi nem tudjuk, h kié. Ezt honann tudjuk beazonosítani, hogy kié? Van vmilyen internetes oldal?

Legjobb válasz: Ezt a madarat szerintem ornitológusok jelölték meg, nem hiszem, hogy konkrétan valakié lenne. A Magyar Madártani Egyesületnél vagy a helyi szervezeteinél próbálhatsz meg információt szerezni. Ezen az oldalon találsz linkeket: http://madaraszat.lap.hu/

Ezt a madarat szerintem ornitológusok jelölték meg, nem hiszem, hogy konkrétan valakié lenne. A Magyar Madártani Egyesületnél vagy a helyi szervezeteinél próbálhatsz meg információt szerezni. Ezen az oldalon találsz linkeket: http://madaraszat.lap.hu/
na de milyen madár azt nem írta le a kérdezõ
A kérdező hozzászólása: Bocs.galambot.Nagyon szelíd volt, de aztán másnapra elrepült.:D De megtaláltuk a tenyésztõjét, de azt mondta, hogy már eladta, tehát nem tõle repült el.....
ja értem egyszerûbb lett volna a válasz ha leírod rögtön hogy egy galamb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!