Találatok a következő kifejezésre: Holnaputánra nem A (11 db)

Pozitív vagy negatív a tesztem? Holnaputánra nem várom!

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: nincs kép

Gratulalok en is! :)
A kedves lepontozosoknak uzennem, hogy szemuveget kene iratni!! Amugy meg ez legyen a legnagyobb oromotok az eletben, hogy lepontoztok mindenkit, aki nem ert egyet veletek...
Én tényleg szorítok neked! Lehet már jobban izgulok, mint te :D Úgy örülnék, ha sikerülne!
A kérdező hozzászólása: Igen tesztelek majd! Lehet csak pénteken! Amúgy jól vagyok! Azon kívül, hogy valami iszonyat módon fájnak a melleim! Egy megjegyzést még a torzsalkodáshoz! Van egy fiam, sosem zsíros a hajam, mindig ápolt és csinos próbálok lenni, van nagyon jó szexuális életünk a párommal! :) más irányba ment el ez a dolog, én csak egy egyszerû kérdést tettem fel! És hozok majd még képet ígérem, szorítsatok légyszi! Még nem merek önfeledten örülni!
Hé, Lányok! Nem rólatok szól ez a kérdés! Nosza, tessék szépen menni takarítani, vagy fõzni, vagy akármit feszültséglevezetésképpen. Szerintem itt nem irigységrõl van szó, vagy legalábbis én nem tudok irigy lenni senkire, habár két terhességem volt már, de még nincs gyerekem. Ha egy nõ meddõ, nem biztos, hogy kifejezetten irigy bárkire is, talán inkább csak próbálja elfogadtatni saját magával a helyzetet. Vagy így, vagy úgy. Az egyik válaszoló örül, hogy nem kell teszteket fürkésznie soha életében. Ebbõl kifolyólag valószínûleg nem is nagyon érti, vagy nem is akarja érteni, hogy más miért csinálja hónapról hónapra. Mások vagyunk (hála Istennek). A kérdezõ pedig semmi másra nem volt kíváncsi, csak arra, hogy szerintünk pozitív-e a tesztje. Hogy ki hol és milyen beosztásban dolgozik, nem idetartozó téma, úgyhogy légyszi, privátban folytassátok tovább. Köszi! Kérdezõ! Hogy vagy? Holnap tesztelsz? Ugye hozod a képet nekünk? :)
szia, 51es kérdezõ. ha úgy gondolod hogy terhes maradtál akkor most már biztos hogy kimutatja rendesen. kedves kérdezõ. azt tanácsolom neked hogy vegyél másik tesztet. próbáld meg. mert ennyien látjuk a másik csíkot...lehet a teszt "hibás", ill. velejárója. csinálj másikat és lehet az erõsebb lesz. üdv. 26-os :)
Szia Amit a 22-es válaszoló belinkelt, azon egyértelmû a 2. csík. Szerintem pozitív, csak korán csináltad! Drukkolok! 25 hetes km
tesztelj még egyet és kiderül
Sziasztok!Tudom, nem ide illene írnom, de nekem múlt havi mensim napján ilyet teszteltem.Egy halvány árnyékszerû volt.Utána már nem teszteltem.DE, én fogamzásgátlót szedek és az a levél folyamán vagy 4szemet kihagytam, azért is teszteltem (biztonság kedvéért).És most NEM JÖTT MEG, a szünetben.Most lehet mégis terhes vagyok?? :O
Én az elsõn, és a második teszteden is látom halványan. Mert LEHET látni, bízzunk benne, hogy tovább erõsödik! Sok a rosszindulatú válaszoló, aki irigykedik, vagy csak rossz napja van, így másnak is azzá teszi. Nekem 4 hónapon belül 2 vetélésem volt, mégis tudok örülni, ha másnak babája lesz, nem kellene lehúzni a kérdezõt azért, mert irigyek vagytok!
19-es vagyok. Nem sikerült megtalálnod a makro módot a fényképezõn?:) Pedig tuti ott van az!:) Én gépem is egy teljesen alap gép mégis van. Esetleg telefonnal csináltad? De a kép minõségét félretéve, ezen is látok második csíkot.:) Az oldalból való kiábrándulást meg tökéletesen meg tudom érteni.Én nap mint nap átélem ezt az érzést, akkor is, ha általában csak segíteni vagyok itt.Mindig megkapom a lepontozást, pedig tényleg a jószándék vezérel és csak akkor szólok hozzá bármihez is, ha tapasztalattal tudok segíteni.És nem a lepontozás zavar, hanem ahogy összezavarják meg megbántják a Kérdezõt (+Engem is) olyanok, akiknek gõze nincs az egészrõl....na tudnék panaszkodni.Én mondjuk azért évek óta itt vagyok, legalább kontrasztnak.Neked is kitartást és izgatottan várok még képet!:)
Én 2 csíkot látok rajta. Halványan ugyan, de látom.
teljesen igazad van kérdezõ. de ahogy az egyik válaszoló írta rakjál fel majd egy erõsebb képet. sok sikert.
18-as vagyok. Nem tudom miért pontoztatok le :( Én csak megcsináltam a tesztet negatívba és elmondtam hogy én mintha látnék valamit de nem szeretném biztatni, tudom milyen ez. Most ezért tényleg így lepontoztatok?? :( Csak segíteni szerettem volna. Úgy látszik bunkón kell válaszolni hogy ne pontozzanak le.
Bizakodjunk. Bocsi teló powa. :)
Szijja! Én mindkettõn làtom a nagyon halvàny màsodik csíkot. Drukkolok h holnap erõsebb legyen :) K.
Mindenképpen tegyél fel majd egy jól látszódó pozi tesztet. Már csak azért is. :) én voltam aki erõsített a színeken. Leszarom, hogy lepontoz a sok vak gyökér. Tapasztalatból írtam. Az enyém is így kezdõdött a 3. Nap végére lett szemmel látható a 2. Csík... lassan erõsödött. Esetleg próbálj egy másik tesztet majd. Én drukkolok, hogy erõsödjön. A bunkókkal meg ne foglalkozz épp elég szánalmasak így is nem kell õket mégjobban sajnálni sem etetni :D bozakodjunk együtt ;)
Alapvetõen három gond van a kérdéssel kapcsolatban. Az egyik, hogy iszonyat elmosódott a kép, így alig-alig látható. A másik, hogy a menstruáció elõtt teszteltél. És végül a harmadik, hogy egy nap alatt nem is fog erõsödni szemmel láthatóan. Nekem sem erõsödött egy nap alatt, sõt, a reggeli tesztek mindig halványabbak is voltak, mint a délutániak. Az én véleményem összességében az, hogy ez egy pozitív teszt, vagy legalábbis van rajta második csík. Hogy ebbõl végül mi lesz, azt senki nem fogja megmondani, de én nagy esélyt látok arra, hogy a te nagy új évi ajándékod egy terhesség. Drukkolok, hogy valóban így is legyen :) Írj holnap is! És használj macro módot a fényképezõn!
Amugy en a masodikat IS pozinak latom :) Lehet lepontozni :P
majd írj. én látom mindegyiket a 2.csíkot, van színe is . grat. 2 kisfiú anyuja
Az egyik pozitiv valaszolo vagyok. Szivbol gratulalok.kellemes babavárást es vigyazz magatokra.
A kérdező hozzászólása: Meg fel sem fogtuk! Kisfiam 9 éves! :) boldogok vagyunk!
Kedves kérdezõ! Mi újság veled? Kisfiad hány éves? Párod mit szólt?
Gratulálok :) Szeretnék én is pozit tesztelni... fájnak a melleim és görcsölök néha... majd nemsokára kiderül ;) Zs
Én már a legelsõ képeden is egyértelmûen láttam azt a csíkot!:)
Gratulálok!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, aki szorított és gondolt rám így ismeretlenül is. Én is szorítok nektek, hogy mindenkinek minél elõbb teljesüljön a vágya. :)
Gratulàlok :) vigyàzz magatokra :) 43as K. voltam
De jooo! Gratulalok! En is lattam a csikocskaidat! Nem tudom hanyas voltam mert toroltek a hozzaszolast! En ugyanezzel teszteltem december elejen..Azota 8 hetes vagyok! Boldog babavarast! :) )
Ugye-ugye! :) Én is láttam már a legelsõn! :) Gratulálok Nektek, Jó egészséget kívánok!
szia, azt hiszem a 26 os vagyok, aki lassan 8 hetes terhes :) nagyon gratulálok és örülök hogy másik tesztet használtál. most már csak nyugi és örülj. a helyedbe 2-3 nap múlva csinálnék még egy tesztet meg utána is egy két nappal késõbb hogy lásd erõsödik e. én is 3 tesztet csináltam és a 3-on már a teszt csík erõsebb volt a kontroll csíknál 4 nap késéssel. sok sikert.
Nem is lehetne ez másképp. ;) Az aggódás pedig természetes. Juhúúú. Reméljük akkor augusztus-szeptemberre már 1el többen lesztek. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Remélem minden rendben lesz. Azért még izgulok ám! De határtalan a boldogságom! Ez a legszebb indulás egy új évhez, egy új élettel a pocakomban. :)
Én is a lepontozott vitatkozós 22es vagyok. Nagyon gratulálok! És köszönjük, hogy visszajöttél. :) kívánok örömteli babavárást :)
Szia Örülök, hogy másik tesztet használtál. Én vagyok a 25 hetes kismama, akit szintén lepontoztak!!! Én akkor is azt írtam, h pozitív a teszted!!! Gratulálok!!!!!! Boldog babavárást!
19 és 48 vagyok. GRATULÁLOK!!!!:)
A kérdező hozzászólása: Ez a mai tesztem: [link]
mindkét teszted negatív!
ez a második kép, tök ugyanaz, mint az elsõ! sehol semmi rajta! erõsödés meg pláne nincsen!
Én is azt mondom, hogy higyj benne abban amit szeretnél es sikerulni fog!A többivel ne foglalkozz!!! Sok sikert, boldog babavárást es BUEK mindenkinek!
Ezt a makro módot fogadd meg (azt hiszem kis virág a jele a gépeken?)! Én is idén tanultam ezt, amikor a csillámtetoválásaimat kellett közelrõl fényképeznem.Tehát ezzel lehet éles közelit csinálni. Én mondjuk látom a homályos képen is azt a második csíkot, amit Ti már 4-en láttatok élõben!:) De azért ha több pozitív választ is szeretnél, szerintem készíts egy makrós képet is! Remélem jövõre már biztosan gratulálhatok! Idén még csak óvatjával.:) Én mondjuk a helyedben ma nem rúgnék már be.;)
Kedves kérdezõ! Megcsináltam a tesztedet negatívba mert én mintha tényleg látnék valamit. Azonban nem szeretnélek se biztatni se semmi mert nem jó érzés csalódni tudom, de én is holnap utánra nem várom én is csináltam tesztet és az enyém hófehér lett sajnos :( A tiéden én látok valamit. Nagyon szurkolok neked! [link]
negatív, ha nem jön meg egy hét múlva, csinálj tesztet. És mindig azután 3-4 napra tesztelj, hogy elmaradt a nemvárt. elõtte nincs értelme.
Elég homályos a kép, de én is csak egy csíkot látok.
Negatív! És megvárhatnád az idejét! Csak feleslegesen idegesíted magad!
valahol igaza van ám annak, aki azt mondja, sokan átesnek a ló túloldalára... én is akartam babát, de a józan eszem megmaradt, nem álmodtam két csíkot, nem mutogattam a a neten, hogy de ugye ott van, ami nincs... nekem nem fáj, nektek lesz rosszabb tõle.
Nagyon homályos a kép, legközelebb használj makro módot, talán úgy értékelhetõ. Én egyébként nem látok második csíkot, de ezen a képen nem is csoda, légy türelmes és ha te látsz rajta élõben tesztel 3-4 nap múlva ha addig nem jön meg.
Nem Veled van a baj, csak a kép minõségével. Attól függetlenül én látom amit Te látsz-ott van a csík.Viszont várd meg a nemvárt napját, mert ha akkor erõsebb akkor nagyobb eséllyel marad Veled. Drukkolok.BUÉK mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Akkor biztos velem van a baj. Azért mindenkinek köszönöm!
Ez egyértelmûen negatív.
A kérdező hozzászólása: A 2. link nekem megnyitja.
7. vagyok, de gyorsan válaszoltak közben! Nem látok 2. csíkot, de szorítok nektek!
Nem tudom megnyitni a képet. Az elõzõ "kedves" hozzászólóval pedig ne foglalkozz, nekem mindkét terhességemet 4 nappal a nemvárt elõtt DÉLUTÁN egyértelmûen kimutatta a teszt, már van egy kisfiam és hamarosan lesz kisöccse :) Nem vagyunk egyformák, kinél elõbb, kinél késõbb mutatja ki a teszt a terhességet.
Hát ha ezen bárki látott 2. csíkot... :) )))
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.! Nem kötelezõ megnézni és válaszolni. Olyanok társaságát keresi itt az ember, akik kedvesek, megértõek, hasonló cipõben járnak. Nem cinikus kritikákra vágyom. Egyébként két barátnõm és a párom is látta élõben.
nincs kép
A kérdező hozzászólása: [link] Talán így jó.
Le lehet pontozni, de én látom a második csíkot, amire a kérdezõ gondol, viszont nem tudom eldönteni, hogy szellemcsík vagy tényleg HCG színezte el. Ne éld bele magad, csinálj tesztet ismét, ha nem jön meg. Drukkolok! Boldog Új Évet Kívánok!
Én is látok ott valamit 2-3 nap múlva tesztelj újra! Az enyém is így kezdõdött!!!
12 és 29-es vagyok. Tudom mirõl beszélsz, mikor azt érzed, hogy nem a legjobb helyre tetted fel a kérdésedet. Tudod itt nagyon sok a kárörvendõ, irigy és unatkozó ember aki igazából nem is ide való lenne hanem az oviba:) ) Ezért van az, hogy folyamatosan lepontozzák azt aki esetleg megírja az igazat:) ) De nem kell velük foglalkozni, örülj a pozitív tesztednek! Boldog babavárást!
Ne haragudj, de ez ugyanúgy teljesen negatív, mint az elõzõ...
7. és 8. vagyok, drukkolok hogy még erõsödjön a teszt! Az oldalból pedig nem nehéz kiábrándulni, páran azon élik ki magukat hogy anonim beszólogatnak, lepontoznak (van egy lista amin látszik hogy van aki nem is szól hozzá semmihez, nem kérdez csak pontozgat), én is kaptam már hideget-meleget. Ezen ne rágódj :)
A kérdező hozzászólása: Én is így vagyok. Gratulálok Neked és sok boldogságot az érkezõ kisbabához. Tudod rátaláltam erre az oldalra kb fél éve, de tegnap valahogy kiábrándultam. Nem azért, mert nem bírom elviselni a negatív véleményeket, hanem mert nem azért tesz ide képet az ember és kér véleményt, hogy kigúnyolják, hanem azért, mert valószínû már elkeseredett, kicsit reményét vesztette és lelki társakat keres, akik picit megnyugtatják. Akinek nem tetszik, nem lát semmit, lehet azt egyszerûen közölni, hogy negatívnak látják, nem kell közben engem megítélni úgy, hogy nem is ismer, nem tudja min mentem keresztül stb. Ha lesz erõs tesztképem, akkor azt még talán felteszem, majd pár nap múlva. Mindenkinek köszönöm, aki kedves volt hozzám.
Rendben van, ha te látod rajta...az a lényeg. csak azt hittem összekeverted a két képet. sok sikert. amúgy 2.5 év alatt millió tesztet csináltam, de egyiken sem láttam semmit. :) csak a legutolsón, most vagyok lassan 8 hetes :) sok sikert neked is
A kérdező hozzászólása: A tegnapi mellé téve nekem erõsebbnek tûnik. 14-15. nap volt ovum, holnap kéne megjöjjön. Tudom, hogy korai vagyok, de én bízom benne és tudom, hogy erõsödni fog. Nekem még ilyen halvány tesztem sem volt az elmúlt 10 hónapban.
szia, ez nem lehet hogy az elõzõ? mert ezen is csak piszok halványan lehet látni valamit? 26-os voltam
A kérdező hozzászólása: [link] Ez a ma reggeli! Kicsit erõsebb! Azért csináltam, mert borzasztóan fájnak a melleim, elmondani nem tudom. Az együttérzõknek köszönöm és mindenkinek B.U.É.K!
az en elso tesztemen egy pici rozsaszin potty volt csak a sarokban ennyi idosen, megis tudtam hogy sikerult. En latom a masodik csikot, szerintem siman lathato, de ket nap mulva mar biztosabbat fog mutatni. Addig is BUÉK!
Azért 2nap múlva is légyszives tedd fel a tesztedet, hogy a sok károrvendõ és irigy ember aki "nem látja" a csíkot-akkor már láthassa!!! :) BUÉK 12-es vagyok
Kedves kérdezõ ott van az a csík szerintem is......
ott van a masodik csik:) en is igy kezdtem:) nem vart elott 4 nappal:) csinalj 2 nap mulva, az erosebb lesz
Szia. én is látok mindegyik képen valamit. tesztelj két három nap múlva. amúgy most miért teszteltél? máshogy érzed magad?
En is latom a masodik csikot, de 2 nap mulva tesztelj ujra, akkor mar biztosan latnod kell.
23-nál a pont!:) 19 voltam.
Csak tudnám miért van ennyi gyûlölet az emberekben. Pont azt pontozzák le, aki normálisan, emberségesen tud válaszolni a kérdezõnek és van benne annyi empátia, hogy átérzi a másik lelkiállapotát. Nagyon tudom sajnálni az ilyen embereket és azt kívánom nekik az új évre, hogy egy picit gazdagodjanak a lelkiekben!!!
[link] Próbáltam egy kis telítettséget és kontrasztot rátenni. Én látom azt a csíkot ahogy az elõbb is írtam. De azt én sem tudom eldönteni, hogy száradási vagy tényleg pozitív. Tesztelj kép nap múlva!
nincs kép

Baj, hogy este hőemelkedésem van? Babát szeretnénk, holnaputánra nem várom a mensit, és hőemelkedésem van estére. Amúgy nem szoktam mérni a hőmet, de tegnap este éreztem a tipikus "lázas - hőemelkedéses érzést".

Nap közben normális, de most megint 37,2. Tegnap 37,3 volt és nálam ez már sok. Volt egy terhességem ?sszel, akkor is a mensi el?tt kb 1-2 nappal és a + teszt utáni napokban ugyanígy volt a h?m. De sajnos akkor elment a baba 7 hetesen. (Amúgy kb 4 éve volt utoljára lázam, tehát nagyon ritka. És beteg sem vagyok.)

Holnap holnaputánra nem várom a mensit, viszont úgy görcsöl a hasam mintha megakarna jönni. Normális ez?

fáj a cicim és feltün?en nagyobb is, a hangulatom nem mindig a legjobb, fáj a derekam is. Múlhéten pár napig szukált a hasam. 24- én jött meg utoljára. Elvileg jó id?ben is voltunk együtt, s?t az egész hónapban s?r?n szeretkeztünk. nem érzem hogy jobb lenne az étvágyam és rosszul se vagyok, bár a hétvégén egy lustaság voltam.

Legjobb válasz: Még annyit hogy szinte nincs is folyásom.

A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy szinte nincs is folyásom.
Reméljük menzi helyett baba van kilátásban, de te is tudod, hogy ilyenkor mit szoktunk tanácsolni : vagy csinálj egy Clearblue tesztet, vagy legyél türelmes és nemsokára úgyis kiderül, hogy baba vagy menzi. Tudom, hoyg nehéz ilyenkor türelmesnek lenni, de ha megjön a "nem várt", akkor sem szabad feladni.
A kérdező hozzászólása: Ilyen a görbém: http://ciklus.hu/images/diagramok/944c511a474af8d639f554d12d..
A kérdező hozzászólása: Szia! Egyre erõsödik a reményem, a hõm maradt fent. Ha holnap is fent marad, veszek tesztet valahol. Neked is sok drukk!!
Szia! Én csak egyszer voltam együtt anno a párommal pontosan január 19-én hajnalban :D 10éves lesz a lányom :) Sok sikert szorítok neked. Amúgy most a második hónap hogy próbálkozunk :) 16-án nem várom.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak meg üzenem, hogyha ennyire unatkozik, húzzon a Humor topikba!!
A kérdező hozzászólása: Hát tudjátok, jobb lenne többet szexelni, mert én se bánnám, de ha egyszer csak ennyit van otthon a párom... Nagyon ritkán találkozunk. Nagyon bizakodó vagyok... Ha nem jön meg, csak pénteken tudok tesztet venni (estleg szerdán). :-) Annyira boldog lennék...
5-ös vagyok, hidd el, tudom, hogy egy laklom is elég, de ha többet vagytok együtt, sokkal nagyobb az esélye, hogy az az egy alkalom jókor lesz. amúgy se "árt", ha az ember lánya nem havonta párszor szexel, na :)
A 7-es vagyok..Szerintem tesztelhetsz!:)
Ha összejött a baba, az a 16. napon történhetett.Szinte ugyanilyen görbém volt, mikor teherbe estem, és csak egyetlen napon voltunk együtt!A teszt (25-ös) erõs pozitív volt a 12. napon..:) Most 2 hónapos a babám..:)
4-es vagyok! Nem kell sok együtt lét a gyerekhez! Itt az én példám! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1717c5b1356742a57bd592.. Most már 13 hetes vagyok
a görbe szép, de nagyon keveset vagytok együtt:( azt nem értem, miért kellene nõgyógyászhoz menned?:)
Remény tényleg addig él, amíg nem jön meg! Nagyon biztató a görbéd. A pár nappal ezelõtti hõ leesés akár beágyazódás is lehetett! :D
Minek kellene dokihoz menni? Remény addig van amíg meg nem jön :) A hõemelkedéshez annyira nem értek de ahogy szoktam olvasgatni jót jelenthet, ugyan úgy ahogy a többi is. Ha nem jön meg, alig két nap tesztelj. Hátha. Sok sikert
menj nögyógyászhoz azonnal!!!!
Jujj nagyon de nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a teszted :) Ha a hõd marad az nagyon jó jel. majd írd meg!!

Holnap- holnaputánra nem várom. Megnéznéd a görbém?

Sziasztok! Ez az 1. próbálkozós hónapunk. Nemigen értek ehhez, hogy milyennek kell lennie... És nem tudom azt sem, hogy mi az a zöld kereszt a képen... Valaki tud ebben segíteni? Szerintetek van reményem babára?

Legjobb válasz: A vízszintes zöld jelöli az alaphõdet, a függõleges behúzza a peteérés napját. De vagy nem egy idõben mérsz minden nap, vagy nem volt peteérésed ebben a hónapban. Hogy méred magadat? MIkor és hol?

A vízszintes zöld jelöli az alaphõdet, a függõleges behúzza a peteérés napját. De vagy nem egy idõben mérsz minden nap, vagy nem volt peteérésed ebben a hónapban. Hogy méred magadat? MIkor és hol?
A kérdező hozzászólása: 6:30kor, még ágyból nem kikelve, nyelv alatt mérem(:
Szia! A függõleges vonal az az ahova behuzza a program a peteérést.A vízszites pedig a cover line.Nagyon furcsa a görbéd.Szerintem nem volt peteérésed.De mikor méred a hõdet?És hol méred?
Nem vot ovud ebben a hónapban, majd a következõben hátha:)
A kérdező hozzászólása: Óhh :( hát elég csalódott vagyok:( de majd a késõbbiekben összejön:) azért ha nem jön meg idõben, tesztelek egyet:) köszönöm Nektek a segítséget!
ha el kezzd esni a hõd akkor meg fog jönni.

Lehet még baba? Vagy már ne reménykedjek? Az előbb a wcpapíron találtam egy kevéske rózsaszínes átlátszós folyásfélét. Holnaputánra nem várom.

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt napján volt barnázásom 1 napig, és utánna semmi. Ez 15-én volt. Tesztem negatív, úgyhogy passz. Ciklusom össze-vissza, igazából at sem tudom mikor kellett volna megjönnie, és a ciklus.hu-n számoltam. Ma a 37. napon leledzem. Remélem babásk vagyunk, bár számomra a negatív teszt elég kiábrándító :(

Nekem a nemvárt napján volt barnázásom 1 napig, és utánna semmi. Ez 15-én volt. Tesztem negatív, úgyhogy passz. Ciklusom össze-vissza, igazából at sem tudom mikor kellett volna megjönnie, és a ciklus.hu-n számoltam. Ma a 37. napon leledzem. Remélem babásk vagyunk, bár számomra a negatív teszt elég kiábrándító :(
Szia! Nekem is ilyen van, mármint a folyás, nekem már késik, de nem mertem még tesztelni. Tüneted van?
Szerintem addig reménykedhetsz, amíg nem jön meg normális mennyiségben vöröses-sötétpirosan a vérzés. Van olyan, aki menstruál, de annak max.rózsaszínes v inkább barnás a menszije és rövidebb ideig, kisebb mennyiségben jön meg. Ha ilyen lesz akkor érdemes csinálni egy tesztet, pláne, ha vannak még babás tüneteid. Ha pedig megjön, akkor se keseredj el, új hónap, új próbálkozás!;-)
A kérdező hozzászólása: Eddig nem tudtam hason aludni, pedig csak úgy tudok. Hétvégén egész nap szédültem. Már négy napja palacsintát sütök, mert azt akarok enni. Nem tudom, hogy tünet-e. A hasam is szokott fájni egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló neked milyen tüneteid vannak?
Hányinger, szédülés, hasszurka, mellfájdalom. De valószínû, hogy nincs nálam baba, mert mintha kezdene véresre fordulni a dolog. Lehet, hogy nem tapadt meg rendesen. Szomorú vagyok.
De azért neked drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Sajna, nálam is úgy néz ki, hogy nem jött össze, mert én is kezdek nagyon rózsaszínozni, már a betéten is. Bár még bizakodom, hisz tudod, a remény az utolsó. Elvileg csak két nap múlvára nem várom. Ráadásul eddig nem is volt ilyen, hogy elõtte ilyen rózsaszín folyás. Múlt hónapban meg csak 1 napot volt meg, de azóta 3 tesztet is csináltam, utolsót szombaton, mindegyik negatív.

Holnaputánra nem várom. A hőm 4 napja 36, 9 majd másnap 37, 2 aztán megint 36, 9 és megint 37, 2. Ma reggel megint 36, 9 volt. Elkenődtem, hogy esik a menzesz előtt. Lehet baba?

Legjobb válasz: Szia. Elméletileg lehetsz babás.De sajna még az utolsó pillanatba is le eshet. Nekem is ilyen volt a hõm kb,és volt hogy a lázmérõn láttam hogy itt a mensi, és már csak 36,7 volt a hõm, pedig elõtte egy nappal még bõven 37 fölött volt.Én azt mondom egyenlõre ne spekulálj, mert annál nincs rosszabb.Várj amíg nem jön meg, és ha utána egy héttel is magas akkor már lehet reménykedni, de akkor is a teszt a lényeg.Sõt ha ennyire stresszel ne is mérj még 2 napig, hátha nem lessz annyira nehéz megvárni hogy mi a helyzet.Tudom könnyen beszélek, de én is voltam ilyen cipõbe, bár én fõl adtam a mérést, fõl adtam az ovul tesztet, és rá 2 hónapra 7 hetes babóm volt már. Sok sikert 38 hetes kismama

Szia. Elméletileg lehetsz babás.De sajna még az utolsó pillanatba is le eshet. Nekem is ilyen volt a hõm kb, és volt hogy a lázmérõn láttam hogy itt a mensi, és már csak 36, 7 volt a hõm, pedig elõtte egy nappal még bõven 37 fölött volt.Én azt mondom egyenlõre ne spekulálj, mert annál nincs rosszabb.Várj amíg nem jön meg, és ha utána egy héttel is magas akkor már lehet reménykedni, de akkor is a teszt a lényeg.Sõt ha ennyire stresszel ne is mérj még 2 napig, hátha nem lessz annyira nehéz megvárni hogy mi a helyzet.Tudom könnyen beszélek, de én is voltam ilyen cipõbe, bár én fõl adtam a mérést, fõl adtam az ovul tesztet, és rá 2 hónapra 7 hetes babóm volt már. Sok sikert 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 14 kérdéssel lejjebb írtam a tüneteimet. De most valahogy máshogy fáj a hasam. Olyan igazán mensisen. Írjatok légyszi. Már teljesen letörtem...:(
ne tõrj le, de ne akard görcsössen a babát mert akkor tuti hogy nem fog összejönni!a hõnek nem kell hinni, hülyeség az egész!a baba ha jókor akcíóztatok jönni fog.ha nem akkor a következõ hónapban vagy utána.a lényeg ne görcsölj!tünetek mindenkinél vannak és néha sajnos egy beképzelt tünet alapján mindenki terhességre gyanakszik!még én is!fel a fejjel!
Annyira nem hülyeség a hõ.Én pco-s voltam évekig.Nekem sokat segített a hõm, de persze nem 100% ezzel egyet értek.Elsõ válaszóló vagyok.Az ovul teszteknek mindig jobban hittem.Bár én a kettõt egyszerre csináltam, hogy le ellenõrizzem a hõmérõt.Mindig be jött a hõ az ovul teszthez.De és az a lényeg, nagyon sok dolog be folyásolja a hõdet.Stressz például nagyon.Azért írtamm hogy most hagy azt a 2 napot pihibe, ne mérj, hanem próbálj kikapcsolodni.Sétálj, vásárolj, vagy ami jól esik.Nem tesz jót mindig ezzel foglalkozni.Nagyon drukk neked.
Az én hõm is eléggé kiakasztó! Illetve kicsit olyan, mintha nem tudná a szervezetem, hogy megjöjjön-e vagy sem! Vagy csak a pszichénk játszik a testünkkel....
a hõmérõzés egy szart sem ér! nekem nincs fent reggel eggyáltalán nem magasabb 36, 6 nappal viszont igen 37, 2 aztmondták sokan itt hogy akkor nincs baba. De mégis van szoval ne keseredj el. lehet baba neked is .
teknõs?
Tudtommal a krokodil. És attól a hõmérséklettõl függ, hogy fiúk vagy lányok születnek-e, hogy a tojások milyen hõmérsékletû helyen (homokban) lettek lerakva. Persze szerintem a teknõsök is meszes héjú tojásokat raknak le a homokba. A két hüllõ közötti különbség, hogy a krokodik végig ott marad a tojások közelébe és vigyáz rá, hogy ragadozók ne kaparják ki és ne tegyen kárt bennük, sõt a kikelt kiskrokikat a szájában viszi a legközelebbi csekély vízbe. Majd azok ott felnevelnednek, már amelyiket nem eszik meg rögtön más ragadozók. Addig a teknõc ahogy lerakta és betakarta a tojásokat, sorsukra hagyja õket. A kis teknõcök vagy eljutnak születésük után a saját erejükbõl a legközelebbi vízig, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D Második válaszoló köszönöm a sok infót... Hasznosak lesznek számomra még. :D

Tegnap meg jelent egy piros vmi a szám felett olyan mint egy pattanás csak foltba, hogy tudom eltüntetni? Holnaputánra nagyon nem kéne ott lennie.! 16/F

Legjobb válasz: Kérd el a hugod, vagy édesanyád korrektorát, és amikor meg kell majd jelenned valahol, akkor azzal eltüntetheted.

Kérd el a hugod, vagy édesanyád korrektorát, és amikor meg kell majd jelenned valahol, akkor azzal eltüntetheted.

A hőm 37, 3C, nem kívánom az ételt, csak nassolnék, édesre sósat és fordítva, a méhszájam nagyon kemény, érzékeny az alhasam, a menzim holnaputánra érkezne, dohányzom és arra nem reagálok sehogyan ugyanannyit szívok, mint eddig. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet,de tavaly ilyenkor nekem is volt egy ilyen idõszakom.Eszméletlen vitaminhiányom volt.Dohányoztam én is,de szinte semmit nem ettem,és nem is kívántam az ételt,és állandóan aludtam volna..Egy komlex savanyúkáposzta kúra helyrepakolt. Amikor babás lettem,és még nem is tudtam róla idén õsz elején,akkor rá se nagyon bírtam nézni a cigire...azóta nem is gyújtok rá.Szóval lehet ez is lehet az is.Ha viszont babát szeretnétek,akkor tedd le a cigit!(Mi nem akartuk,csak õ döntött úgy,h itt az ideje.)

Lehet, de tavaly ilyenkor nekem is volt egy ilyen idõszakom.Eszméletlen vitaminhiányom volt.Dohányoztam én is, de szinte semmit nem ettem, és nem is kívántam az ételt, és állandóan aludtam volna..Egy komlex savanyúkáposzta kúra helyrepakolt. Amikor babás lettem, és még nem is tudtam róla idén õsz elején, akkor rá se nagyon bírtam nézni a cigire...azóta nem is gyújtok rá.Szóval lehet ez is lehet az is.Ha viszont babát szeretnétek, akkor tedd le a cigit!(Mi nem akartuk, csak õ döntött úgy, h itt az ideje.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!