Találatok a következő kifejezésre: Holnapra vagyok ma voltam (42 db)

Ma voltam uh-n, a jobb oldalon 2 db 20 mm-es tüszőt láttak, kb mikor reped meg? Az ultrahangos szerint még ma vagy holnap reggel, de a múlt hónapokban 24 mm-n repedt.

Legjobb válasz: Én úgy olvastam valahol, hogy a tüszõ 18-22 mm nagyság táján reped meg. 1 nap alatt pedig 2mm-t nõ. Szerintem az ultrahangon jól ondták, hogy ma vagy holnap. Ha érzel valamilyen fájdalmat a jobb oldaladon akkor az szt jelenti, hogy megrepedt. Ma és még 2-3 nap jó lenne, ha együtt tudnátok lenni, mert esélyes lehetsz a babára, bár sajna a tüszõrepedés és a jó idõzítés még nem garancia a sikerre.

Én úgy olvastam valahol, hogy a tüszõ 18-22 mm nagyság táján reped meg. 1 nap alatt pedig 2mm-t nõ. Szerintem az ultrahangon jól ondták, hogy ma vagy holnap. Ha érzel valamilyen fájdalmat a jobb oldaladon akkor az szt jelenti, hogy megrepedt. Ma és még 2-3 nap jó lenne, ha együtt tudnátok lenni, mert esélyes lehetsz a babára, bár sajna a tüszõrepedés és a jó idõzítés még nem garancia a sikerre.

16-án volt pém az ovu teszt szerint (de én is igy gondolom), aznap együtt is voltunk. Azóta 2 naponta. Ma vagy holnap esedékes. Ma elkerült. Remélem holnap is. Lehet, hogy sikerült?

A melleim meg vannak duzzadva,az egyik jobban.Szurkál a hasam alja.hol a bal,hol a jobb oldal.Szedem az Elevitet,nem szédülök,nem émelygek csak mintha többet ennék..

Legjobb válasz: Szia! Csinálj egy tesztet, ha holnap sem jön meg, de biztosat csak a doki mondhat. Ha netán negativ, és mégsem jön meg, várj néhány napot és csinálj mégegyet!!! Szorítok!!! Én ma tudtam meg, hogy babát várok! Kívánok neked is ilyen szerencsét!!!

Szia! Csinálj egy tesztet, ha holnap sem jön meg, de biztosat csak a doki mondhat. Ha netán negativ, és mégsem jön meg, várj néhány napot és csinálj mégegyet!!! Szorítok!!! Én ma tudtam meg, hogy babát várok! Kívánok neked is ilyen szerencsét!!!
Minden esélyed megvan rá, gondolom egészséges nõ vagy! Ma már tesztelhetnél egyet, nekem ilyenkor már kimutatta, igaz, ki kellett várni a 10 percet és nagyon halvány volt:) 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: És a cicijeim is ma kezdtel el fájni(érzékenyek)!
2 naponta nem árt a baba miatt is, meg hát egyébként is:)

Holnap vagy holnapután múlva lesz pé-m. Tegnap együtt voltunk. Ma elég sok folyásom volt, miért?

Ha holnap lesz pém akkor a tegnapi együttlét még sikeres lehet?

Legjobb válasz: Nekem holnap lesz pé-m,mi ma leszünk együtt.Nekem is sok folyásom van.Lehet,hogy 1-2 nappal elõbb van.Mi kb fél éve próbálkozunk.Mi 2 naponta vagyunk együtt.Ha pontos ciklusod akkor sikeres lehet az együttlét.

Nekem holnap lesz pé-m, mi ma leszünk együtt.Nekem is sok folyásom van.Lehet, hogy 1-2 nappal elõbb van.Mi kb fél éve próbálkozunk.Mi 2 naponta vagyunk együtt.Ha pontos ciklusod akkor sikeres lehet az együttlét.

Ma voltak Miskolcon Balázsék vagy holnap jönnek?

Legjobb válasz: Holnap jönnek. Búzán lesznek 6-tól 10-ig.. de szerintem utána maradnak egy picit még.. :))

Holnap jönnek. Búzán lesznek 6-tól 10-ig.. de szerintem utána maradnak egy picit még.. :) )
A kérdező hozzászólása: á, sajnos én nem tudtam elmenni, de nálunk voltak a legtöbben.. dugó volt a belvárosban.. kár, hogy nem tudtam megnézni/meghallgatni..:)

Holnapra vagyok kiírva, ma voltam nst-n de semmi. Viszont óránként kb 6 szor bekeményedik a hasam, de nem fáj. Lehet attól, hogy napokon belül baba lesz?

Legjobb válasz: szia! Én 06.24-re voltam kiírva. Délelõtt nst-n voltam ahol a dokim azt mondta itt nem lesz baba, befektet következõ héten. Este fél 8-kor irány a kórház 5 perces fájásokkal. 06.25.-én 0.25-kor megszületett a kis tökmag:) Kívánom neked is, hogy így legyen.

szia! Én 06.24-re voltam kiírva. Délelõtt nst-n voltam ahol a dokim azt mondta itt nem lesz baba, befektet következõ héten. Este fél 8-kor irány a kórház 5 perces fájásokkal. 06.25.-én 0.25-kor megszületett a kis tökmag:) Kívánom neked is, hogy így legyen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, már nagyon várom!Jó egészséget nektek :-)

Ha ma voltunk együtt a párommal, de holnap vagy holnapután van peteérésem, akkor is teherbeeshetek?

Legjobb válasz: Igen.Mert a sperma még él.De szeretkezzetek holnap után is.Így tutibb.

Igen.Mert a sperma még él.De szeretkezzetek holnap után is.Így tutibb.
Én így estem teherbe. A hímivarsejtek átlagosan 48 óráig életképesek. Szerintem kétnaponta érdemes együtt lenni. Szerintem még egyszer legyetek együtt, úgy a biztosabb.
Majd a vérvétel megmondja.Tuti nincs meg a vérvétel eredménye délutánra?
A kérdező hozzászólása: Én nem kapom meg a leletet mert holnap délre kell vissza menjek az orvosomhoz, és már nálla is lessz a leletem. :)
A kérdező hozzászólása: Most olvasom a papiromat és látom hogy HCG, van bele irva. DG: Korai grav. ? Kivizsg.terv: HCG Lelettel kontr. Igy van le irva pontosan a papiromba. :O :O :O
Igen. Ez is azt jelenti, hogy HCG vizsgálatra küldtek, ezért vették le a vért. És az eredménnyel kell kontroll-ra jelentkezned, holnap a dokidnál. Írj majd mindenképpen, hogy hogy sikerült :) A 14+3hkm voltam :)
A kérdező hozzászólása: Jó rendben mindenféle képpen irok amint haza értem. :) :*
várom, h írj:)
A kérdező hozzászólása: Meg is jöttem voltam a dokinál, de azt mondta hogy nem vagyok terhes.a papiromba meg ez van irva. Béta: HCG Érték egység referencia 1.00 10/1 5.3 Ennyi :///
2-es vagyok: Nagyon sajnálom, pedig drukkoltam!!! :(( Sajnos nem tudom, hogy mit jelent az eredmény a papírodon! :(
A kérdező hozzászólása: Ja sajnos, ez van, majd legközelebb... :/
Sajnálom én is !! :( Remélem következõre már sikerül. :) Addig is kitartás :) 14+4hkm
Persze.A vérbõl a legminimálisabb HCG is kimutatható, míg az otthoni pisis teszt csak bizonyos szint után mutatja ki.Lehet, hogy korán teszteltél, és az otthoni teszted azért lett negatív, de a vérvizsgálat nem téved.Ha úgy jön vissza holnap az eredmény, hogy van HCG a véredben, akkor tutira terhes vagy!!! Drukkolok. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Na ez jó hir, de azért a lelet aza biztos, nagyon nagyon örülnék neki, és akinek még vannak ehez hasonló dolog, az irjon, addigis mig meg nem kapom a holnapi eredményem :) A leleten ki kell mindenféle képpen hogy mutassa akár hány napos is lenne. nem ?
Gondolom a doki azért írta rá a papírodra, hogy korai grav., mert nem jött meg a menzeszed és meg van vastagodva a méhnyálkahártyád..de konkrétan terhességet még nem látott.Majd kiderül holnap, még nem biztos, hogy terhes vagy. De drukkolok neked, hogy az légy!!! 34+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Ma már kész az eredmény délután 4kor, csak nekem ahoz be kéne megint utazzak. Szóval csak holnap tudom meg az eredményt, de kiváncsi vagyok már. Köszönöm a válaszokat
írj majd holnap mi lett az eredmény :) szorítok én is neked!!
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor holnap majd irok :) ) egyébbként mikor meg jön a menstruálció akkor is meg puhul a méh ?
Sztem igen, bár én ezzel soha sem foglalkoztam. :/ 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Én se foglalkoztam vele, csak azóta, amiótta van ez a nö gyógyászati gondom. :/
Szerintem is úgy van, ahogy a 2-es válaszoló is írta. Csak a véreredmény ad pontos választ a kérdésedre. Én is várom a fejleményeket! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, holnap amint haza érek írok :) remélem jó hirt hozok majd. Puszika
Szia ! Ugyan így voltunk mi is.. kb 5hetes voltam mikor dokihoz mentünk, hüvelyi UH-volt, de még azon sem látott csak megvastagodott nyálkahártyát.. mondta, h valószínûleg terhesség, 2hétre rá hívott vissza.. papíron nekünk is korai grav volt. Következõ UH-n már látta rendesen, kb 7hetes, 3, 5mm-es baba volt ott :) ) Drukkolok nektek, szerintem biztosan baba lesz ! :) 14+3hkm
A kérdező hozzászólása: Neke is nagyon rossz volt meg tudnom az eredányt. de hát majd legközelebb talán :///

Tegnap meg ma voltam szoliba és leégtem 1 helyen, holnap befeküdjek megint vagy most várjak pár napot?

még mielött mindeki elkeznedé mondani h nem jó a szoli meg stb ... sajnos engem a nap nem fog meg meg én rosszúl vagyok a napon :S meg most az id? is szar :/

Legjobb válasz: Szerintem varj egy par napot, es utana mehetsz. Nehogy jobban megpirulj, hany percet voltal? Fekvo vagy allo?

Szerintem varj egy par napot, es utana mehetsz. Nehogy jobban megpirulj, hany percet voltal? Fekvo vagy allo?
A kérdező hozzászólása: fekvõben voltam 10 -10 percet naponta
Az jo.....cak azert kerdeztem mert tudod az allo erosebb mert nincs elotte plexi ami felfogna a sugarakat amitol hamar megegsz. Hagyj ki par napot, vizes alapu testapoloval kend be magad, igy hamarabb bebarnulsz ott ahol most piri vagy, es a barnasagod is sokkal tartosabb. puszi
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot :D puss
3 napot várj!Én nagyon fehér bõrû vagyok, nekem ennyit ajánlottak mindig, hogy biztonságos legyen.
A kérdező hozzászólása: igen sajnos én is az vagyok nagyon .. és nehezen barnulok ...de leégni sem szoktam .. de akk mindeképp várok...
Hat eleg szomoru dolog, ha az ott dolgozo nem figyelmeztetett, hogy szoliba legsurubb esetben is csak ketnaponta ajanlott jarni!!!!
A kérdező hozzászólása: Bocs rosszul írtam endokrinológia
Felír neked gyógyszert a hormonokra, és a cukorra is. Nyugi, ezeket a dolgokat lehet kezelni. És az endokrinológusnak ez a szakterülete, ott jó kezekben leszel. Sokaknak van uilyen gond, az endo-n tudnának is segíteni, de nem küldik õket oda, vagy egyáltalán cukrot, inzulint nem is nézenk... Örülj neki, szerintem, hogy nálad legalább kiderült, hogy mi van... Milyenek lettek az értékeid? Csak kíváncsiság. Nekem is mennem kéne ilyen teljes körû kivizsgálásra...
A kérdező hozzászólása: Az értékeim: Szérum cukor megh. (éhgy. ) :8, 1 mmol/l Szérumcukor terhelés 120'.14, 6 mmol/l Inzulin meghatározás 120': 149, 57U/ml FSH: 31, 5 mU/ml Lh : 15, 6 mU/ml Prolaktin: 12, 7ng/ml Ösztradiol: 38, 38 pg/ml Ez alapján sz*.. a cukrom + a hormonom
Igen... Szerintem, ez PCOS... Az FSH kétszerese az LH-nak, a cukor önmagában is magas (8 felett), és a terheléses inzulin is magas. Erre szerintem metformint kell, hogy kapj, ami le fogja vinni az inzulint, ezzel eltûnnek a kis ciszták is a petefészekbõl (ha vannak, mert nem mindenkinél van), és helyreáll a peteérés is. Ha pedig van súlyfelesleged, az is le fog menni tõle. Én is voltam PCOS gyanús, akkor "tanultam" ezeket. :) 1. voltam
Szia! Sajnálom, hogy ilyen nem jó híreket kaptál, de hidd el az endokrinológus lesz aki a legtöbbet tudja Neked segíteni. Én 3 éve járok hozzá. Meddõnek számítottam mikor hozzá kerültem (8 hónapig nem menstruáltam), saját normál súlyomhoz képest 25-tel voltam több. Majd egy éves kezelés után vállalhattam gyermeket, lett peteérésem, szabályos lett a ciklusom és teljesen rendbe jöttek a hormonjaim, cukrom, inzulinom. A teherbeesés kapcsán: az elsõ baba, minden számolgatás nélkül összejött, a második három hónap próbálkozás után, a harmadik pedig 4 hónap próbálkozás után. Az endokrinológus vérbõl állapítja majd meg az értékeidet, és gyógyszeresen kezel. Ha esetleg van még kérdésed szívesen segítek! Kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszi va válaszokat nagyon aranyosak vagytok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!