Találatok a következő kifejezésre: Holnapra vagyok ma (435 db)

Ha most, ma este jött meg, akkor a menstruációmat holnapra vagy mára számoljam?

Legjobb válasz: sztem mára! mert úgy mondják, hogy onnantól mikor megjött, szóval ma!!!!

sztem mára! mert úgy mondják, hogy onnantól mikor megjött, szóval ma!!!!
Az számít elsõ napnak, amikor nem csak pecsétel, hanem rendesen (piros) vérzik. Általában ha reggel indul, estére már "beindul", ha meg este, akkor valószínûleg másnapra...
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Akkor holnap.

Kérlek nézzétek meg a görbémet! Holnapra vagy mára nem várom. Lehet baba?

Próbáltam jós-tesztelni, de nekem vagy nem vált be, mert tök negatív lett, vagy nem vagyok terhes. Viszont sohase volt ennyi tünetem!!! Segítsetek! :)

Legjobb válasz: Sajnos ebbõl még bármi lehet, esett ma a hõd így akár reggel meg is jöhet. :(

Sajnos ebbõl még bármi lehet, esett ma a hõd így akár reggel meg is jöhet. :(
A kérdező hozzászólása: Jah és mindenképp rágd még a fülét a dokinak amíg téged is meg nem vizsgál!! Én se tudnám elviselni ezt a bizonytalanságot!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Mi a probléma a párodnál? Kevés a hímivarsejt?? Kezelik valahogy? Picit tényleg próbálj kikapcsolni, és lehet hogy egy pitit fel kéne úgymond "függeszteni" ezt a babatervezést... Persze szeretkezzetek, de vedd úgy hogy nem azért, mert baba kell, hanem kizárólag az élvezet miatt. Én most úgy próbálom terelni a figyelmemet, hogy szervezgetem az esküvõt így fejben, és a fogyókúrámat mert van rajtam 35 kiló felesleg amit közben le kell dolgozzak. Valami motiváló, figyelemelterelõ dolgot próbálj Te is találni, és nem azt mondom, hogy ettõl össze fog jönni, de így jobban viseli az ember.... Így talán nem tûnik egy életnek az a 2 hét... :) Szurkolok nektek:)
A férjem volt már dokinál, nála van gond. Engem nem vizsgáltak meg, mert a férjemnél probléma van. Már 3 hónapja rágom az orvos fülét, hogy attól még jó lenne, ha engem is kivizsgálnának. Jövõhéten megyek megint hozzá. (3 havonta kell járnom, volt 2008-ban két mûtétem másfél hónap alatt) Azóta nem sikerül teherbe esnem, az orvos szerint minden rendben volt a mûtétek alatt, hát nem tudom már mit gondoljak. Az a baj, hogy én nagyon rosszul vagyok, amikor peteérés környékén járok illetve alatta is, így esélytelen, hogy ne gondoljak rá. Addig nincs is baj, de peteérés után az a két hét, az valami pokol. Próbálok kikapcsolni, de eddig nem nagyon ment. Remélem azért sikerül mostmár nekem is valahogy.
A kérdező hozzászólása: Igen pont ezért akarom én is abbahagyni, mert már olyan görcsös az egész! Ez már függõség és tényleg jobb ha felhagysz vele Te is! Nekem nagyjából sikerül elfelejteni, a hétköznapokban próbálok egészen más dolgokra koncentrálni és úgy érzem ez majd meghozza a gyümölcsét! :D Remélem neked is meghozza! Amúgy jártatok már orvosnál, vagy még csak saját erõbõl próbáljátok összehozni? Puszika
nálunk a helyzet változatlan. Én már lassan egy éve nem hõmérõzök (csak az utolsó két nap, de errõl is le kell szoknom) Volt már mindenféle érzésem, de eddig még mindig megjött. Próbálok nem rá gondolni de nagyon nehéz. Ez a 16. hónapunk, hátha most sikerül. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött és csináltam aznap egy tesztet is az is negatív volt. Azt hittem most tényleg hogy baba lesz, mert minden egybevágott. Viszont ebben a hónapban már nincs se görbe, se ovuteszt, mert megrontja az életem ez az álladó agyalás és szerintem emiatt nem jön össze! És veletek mi a helyzet? Nagyon kedves vagy, köszönöm a kérdésed! :) Puszi
kérdezõ mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Jah már úgy értem hogy teszteltél-e már, hogy nekem pl 8. napon a 10-es teszt negatív lett. De most valami más.. nekem nem sûrûn van hányingerem, de most egy hete folyamatosan..:D remélem jót jelent
A kérdező hozzászólása: Szia nekem se jött meg!! :D Nem merek tesztelni! Most 2 napig dolgozok na majd utána csinálok egyet! Te teszteltél már??? Remélem babás vagy! :D:D
Na mi a helyzet?:) Nekem is 25-26 naposak a ciklusaim, de ez már a 28. nap, és még mindig nem jött meg.. Én várok még 1 napot és csak utána tesztelek.
A kérdező hozzászólása: 25 naposak a ciklusaim ezt elfelejtettem megírni, de ma nem jött meg... :) Köszönöm a biztatásokat remélem holnap se jön meg! Most nagyon úgy érzem...
Szerintem 4-6 nap múlva fog megjönni. Vagy babás vagy. Szorítok, hogy utóbbi :)
En is drukkolok neked hogy kovetkezo Karacsonykor mar legyen baba a fa alatt!!!
Szerintem is a 10. dpo-n vagy csak! Reméljük nem esik tovább a hõd, mert az nem jó jel! Megy a drukk! Majd írd meg hogy alakult! (Kb 2-3 nap múlva megpróbálhatsz egy érzékeny tesztet)
Szia, én is kb 10 dpo.n vagyok, és van egy halvány tesztem reggel, most meg egy szinte negatív este. Ez az én görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198aea7853b5993794bc9f.. Szombaton volt ovum, mert a tünetek ezt igazolják. Szóval korán vagy még!
De még csak 10. dpo-nál tartasz így még szerintem korai volt a teszt és van 3-4 napod hátra, átlagos 28 napos ciklus esetén.
nem kevés, a mennyiséggel minden rendben van, csak lassúak. Próbálok én is nem rá gondolni. Remélem sikerül elterelnem a figyelmem valahogy.

Ti holnap vagy ma felvennétek szandált?

Legjobb válasz: Simán :)

Simán :)
hát itt délen nagyon rossz idõ van ( esõ ) ezért inkább nem :D
Hát én ma eléggé fáztam kint, szóval nem.
Dehogy vennék!15-17 fok van és szakad az esõ!!

Holnap vagy ma együttlét? Fogadjak szót a dokinak?

Már írtam kérdést, nem jött válasz.

Legjobb válasz: Én bíznék az orvosban.

Én bíznék az orvosban.
Mi ugyanebben a dilemmában voltunk anno, így aztán szexeltünk akkor is, mikor a doki mondta, meg elõtte is.Ettõl e vagy sem, de ikrek lettek:D
A kérdező hozzászólása: Nem szedek gyógyszert, sima tüszõ-õ. Kisfiút szeretnék titkon ...
Én a helyedben mindkét nap összebújnék, sõt még az utána következõ nap is. Clostyt kaptál vagy csak simán uh-n követitek a peteérést? Egyébként általában 22-24 mm-nél reped meg a tüszõ és naponta kb. 2 mm-t nõ. Sok sikert!
Drukkolok, majd írd meg sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor bízok benne és szombat. Nagyon szeretném már, ha összejönne, van már két nagy gyermekem, õ "örömbaba" lenne.
Pedig túlaggódod. Ha már elmentél az orvoshoz, bízhatnál is benne, szerintem nem elõször csinál ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok. Azt olvastam itt, hogy 22 mm-nél nem nagyon nõ nagyobbra. Azért nem értem, miért javasolt tegnap még +2 napot. A mai - holnapi szextõl meg azért tartok, hogy akkor lesz-e elég idõ regenerálódni a spermiumoknak. Nem akarom túlaggódni!
Óóó milyen problémáid vannak! Sexeljetek ma is, holnap is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat jelentett lelkileg az, amiket írtatok. Tehát szombaton és vasárnap is együtt voltunk. Most már csak várooook és várooook ...

16-án volt pém az ovu teszt szerint (de én is igy gondolom), aznap együtt is voltunk. Azóta 2 naponta. Ma vagy holnap esedékes. Ma elkerült. Remélem holnap is. Lehet, hogy sikerült?

A melleim meg vannak duzzadva,az egyik jobban.Szurkál a hasam alja.hol a bal,hol a jobb oldal.Szedem az Elevitet,nem szédülök,nem émelygek csak mintha többet ennék..

Legjobb válasz: Szia! Csinálj egy tesztet, ha holnap sem jön meg, de biztosat csak a doki mondhat. Ha netán negativ, és mégsem jön meg, várj néhány napot és csinálj mégegyet!!! Szorítok!!! Én ma tudtam meg, hogy babát várok! Kívánok neked is ilyen szerencsét!!!

Szia! Csinálj egy tesztet, ha holnap sem jön meg, de biztosat csak a doki mondhat. Ha netán negativ, és mégsem jön meg, várj néhány napot és csinálj mégegyet!!! Szorítok!!! Én ma tudtam meg, hogy babát várok! Kívánok neked is ilyen szerencsét!!!
Minden esélyed megvan rá, gondolom egészséges nõ vagy! Ma már tesztelhetnél egyet, nekem ilyenkor már kimutatta, igaz, ki kellett várni a 10 percet és nagyon halvány volt:) 6 hetes kismama

Ha tegnap volt pozitív az ovulációs teszt, ma pedig negatív, akkor mikor "kell" összebújni a párommal? Tegnap elég vagy ma is "kell"? Tegnap sikerült együtt lennünk, de ma nem biztos, hogy ráérünk, csak holnap.

Köszönöm a tanácsokat. Ja, babát szeretnénk!

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.

Szia.Én úgy tudom, hogy az elsõ negativ napon van tüszõrepedés.Ha tudtok ma is legyetek együtt de holnap mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted ma is és holnap is?
Az elsõ negatív nap legtöbbször az ovuláció napja, az érett, kiszabadult petesejt azonban csak maximum egy napig megtermékenyíthetõ! Azaz holnap már lehet, hogy késõ. Ma mindenképpen legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor ma :)
Nekem a 2-ik + napon repedt meg a tüszõm--láttam is az uh-n! Tehát cáfolom, hogy az elsõ --napon fog merepedni! Vannak nõk , akiknek a szervezeténem az lh hormon 2 napig is jelen van, azt kell elcsípni.Dokim szerint naonta egyszer legalább 6 napon keresztül eggyütt érdemes lenni, mert a kisabadult petesejt közben vándolol a méh felé, ha nem lesz megtermékenyítés, akkor elhal a sejt, és távozik felszívódott állapotban a köv.mensivel. Szerintem ne úgy álljatok a témához, hogy mert muszály, ilyen nincs!Ne is gondoljaok arra, hogy most Ti babát gyártotok, mert ott a szorongás, és ezért nem fog sikerülni!LEGYETK FELOLDÓDVA, ÉS CSAK KETTÕTÖK MIATT LEGYETEK EGGYÜTT!
Ezért írtam, hogy "legtöbbször", és hogy "lehet".
A kérdező hozzászólása: És a cicijeim is ma kezdtel el fájni(érzékenyek)!
2 naponta nem árt a baba miatt is, meg hát egyébként is:)

Mára, holnapra nem várom. Nincs mensi előtti hasfájás, egyéb mensi tünet. A mellbimbóm fehér mirigyes szerű és kicsit duzzadt. Folyásom sincs, száraz vagyok. Ma teszteltem egy negatívat. Reménykedhetek még babában?

Legjobb válasz: ha mára holnapra nem várod elég lett volna hétfõn tesztelned (ha addig nem jön meg). mire ez a nagy sietség? most eheted a kefét hogy mi a helyzet.

ha mára holnapra nem várod elég lett volna hétfõn tesztelned (ha addig nem jön meg). mire ez a nagy sietség? most eheted a kefét hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a drukkot!Az én mellbimbóm egyébként nem vörös és kimondottan nem is fáj, csak esetleg érintésre.Kicsit mint ha sötétebb lenne mint szokott, de lehet, hogy csak bekébzelem.:(
nekem a múlt hónapban a mensi helyett volt pé-m. kicsit késett... akkor nem volt semmi tünetem, száraz voltam én is elõtte, stb. persze ezerrel reméltem, hogy összejött, majd teszteltem egy negatívat (10 nap késéssel). rá három napra meg is jött :(( remélem neked inkább baba lesz. senkinek nem kívánom azt az érzést... olyan, mintha átvertek volna...
Mindenki más, nekem minden menszi elõtt olyan a mellbimbóm és mellé vörös és duzzadt. De Te attól még letsz babás! Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a drukkot!Gratulálok a pozitív teszthez!
Szia énis mára holnapra nem várom, de nekem már van 4 + tesztem. remélem neked is sikerül drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Egyébként néha a köldök tájékon fáj a hasam.Vagy ennek nincs köze az esetleges terhességhez?
Nekm 5 hetes volt a babám, amikor a teszt kimutatta. 4 hetesen még a kórházi teszt sem! Az elsõ gyanús jel a mellbimbóm volt, ami úgy nézett ki, ahogy te leírod. Szerintem simán reménykedhetsz! Szorítok!
azért még reménykedhetsz(elsõ)!
A kérdező hozzászólása: Akkor már nem is reménykedhetek ugye?:(
A kérdező hozzászólása: Hát ez az!Sajna türelmetlen tipus vagyok.:)
szerintem nem vagy babás :(
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban nekem is késett, csak akkor volt vizes folyásom, most meg nincs.Igaz még szinte nem is késik.
Tegnap este lett pozitív?
A kérdező hozzászólása: Délután szoktam csinálni. Most friss a tesztelés.
Megkérdezhetem, hogy miért délután csinálod? Csak mert este a legpontosabb szerintem. Itt vannak az enyémek, 14. ciklusnapon este 6 és 8 között hatalmas a különbség. Ezért mondják hogy este kell csinálni. Délután még nincs annyi lh. http://www.gophoto.it/view.php?i=http://kepfeltoltes.hu/1302.. De hogy a kérdésre is válaszoljak, a második pozitív napon és az elsõ negatív napon érdemes együtt lenni :) ))
A kérdező hozzászólása: Már annyi mindent olvastam, hogy azt sem tudom, mi szerint menjek. Váltok akkor estére. Beállok én is 20 órára:) Köszi
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy mindig van két pozitív nap? Még sorozatban nem teszteltem, most kezdek neki.
Tegnap teszteltél? Nem volt halvány csík? Vagy ma teszteltél, és ma volt halvány? Ha igen, akkor ma lehet akciózni. De szerintem 2 naponta érdemes ilyenkor (azért, hogy legyen idõ újratermelõdni elegendõ mennyiségnek). Az a legjobb, ha akkor érnek oda a kiskatonák, mikor még nem szabadult ki a petesejt, õk ugyanis tovább életképesek, kb. 24-48 óra, míg a petesejt inkább 12-24.
A kérdező hozzászólása: Tegnap még halvány volt, ma már kb. egyforma erõsségû a két csík.

Holnap vagy holnapután múlva lesz pé-m. Tegnap együtt voltunk. Ma elég sok folyásom volt, miért?

Ha holnap lesz pém akkor a tegnapi együttlét még sikeres lehet?

Legjobb válasz: Nekem holnap lesz pé-m,mi ma leszünk együtt.Nekem is sok folyásom van.Lehet,hogy 1-2 nappal elõbb van.Mi kb fél éve próbálkozunk.Mi 2 naponta vagyunk együtt.Ha pontos ciklusod akkor sikeres lehet az együttlét.

Nekem holnap lesz pé-m, mi ma leszünk együtt.Nekem is sok folyásom van.Lehet, hogy 1-2 nappal elõbb van.Mi kb fél éve próbálkozunk.Mi 2 naponta vagyunk együtt.Ha pontos ciklusod akkor sikeres lehet az együttlét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!