Találatok a következő kifejezésre: Holnapra vagyok Semmi fájásom (2 db)

Bármikor beindulhat a szülés? Holnapra vagyok kiírva, de még semmi jele annak, hogy a Kisasszony ki akarna bújni. Se fájás, se rosszullét, csak nagyon fáradt vagyok napok óta. Ennek ellenére hirtelen is beindulhat, vagy tuti túlhordom?

Legjobb válasz: Egy cipõben járunk! Én mára vagyok kiírva, de semmi! Nem feltétlen kell, hogy elõjele legyen, egyik pillanatról a másikra is megindulhat. Nekem ma nézték a méhszájat, teljesen zárt. Neked? Együttérzek veled!!

Egy cipõben járunk! Én mára vagyok kiírva, de semmi! Nem feltétlen kell, hogy elõjele legyen, egyik pillanatról a másikra is megindulhat. Nekem ma nézték a méhszájat, teljesen zárt. Neked? Együttérzek veled!!
nálam sem volt semmi jel. egyik napról a másikra beindultak a fájások, amelyek egyre sûrûsödtek, összesen 14 óra telt el az elsõ fájás a kórházbaindulás között, a kórházban viszont hamar, 4 és fél óra alatt meglett a baba.
Ne izgulj, az én lányom is 6 nappal késõbb jött, semmi elõjele nem volt. AZt hittem sosem fogok szülni aztán 4 óra telt el az eslõ fájás és a szülés között.Ezt hivják rohamszülésnek, ami jó mert nagyon hamar túl vagy rajta és nem fáj.Türelem, biztosan hamarosan megérkezik a kislányod jól megerõsödve, és gyönyörûen. Nekem elõzõ nap még 1 fájást sem mértek. Ilyen is van, a lényeg hogy nyugalom és pihenj. Könnyû szülést kívánok és jó babázást:) Egy 3 hónapos kislány anyukája
Szia! Igen, igen, bármelyik percben beindulhat :) :) :) "Irigyellek", nekem még három hetem van. Az elsõ lányomnál viszont egyszer csak jött egy fájás hajnalban, aztán a következõ, következõ, majd 6 és fél óra elteltével már a karomban volt. Azt hiszem ez is rohamszülés volt, ahogy az elõttem szóló írta, remélem a kisfiam is így fog születni. Úgyhogy lehet, hogy estére már a karjaidban lesz a Kicsikéd, de amióta a kérdést kiírtad, talán már meg is érkezett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Most voltam orvosnál délután, és egyenlõre semmi...méhszáj zárva, semmi jel.Remélem ez még változik a közeljövõben :-)

Holnapra vagyok kiírva. Semmi fájásom nincs még csak néha a hűvelyembe nyíllal. Lehet ebből még a héten baba?

Attól félek, hogy nem fog beindulni a szülés és úgy kell beíndítani vagy megcsászároznak azt pedig nem akarom.

Legjobb válasz: szia!!nem hizem hogy megcsászározznak!!én nekem is ugyan ez volt! a kiírt idõpontra nem indult be a szülés!!ezért indítani kellet!! de ez nem fáj!!én is azt hittem hogy borzasztó lesz!!de nekem annyira nem fájt még a szülés se!! még a szülõ ágyon mondtam hogy jöhet a következõ!!!:)ettõl nefélj ha beindítják mert csak te fogsz megkönnyebülni hogy túl leszel rajta!! énis így voltam vele ahogy te!! de sokat pihenyj!!mert sok energiára lesz szükséged!!az biztos!!grat a babához!

szia!!nem hizem hogy megcsászározznak!!én nekem is ugyan ez volt! a kiírt idõpontra nem indult be a szülés!!ezért indítani kellet!! de ez nem fáj!!én is azt hittem hogy borzasztó lesz!!de nekem annyira nem fájt még a szülés se!! még a szülõ ágyon mondtam hogy jöhet a következõ!!!:) ettõl nefélj ha beindítják mert csak te fogsz megkönnyebülni hogy túl leszel rajta!! énis így voltam vele ahogy te!! de sokat pihenyj!!mert sok energiára lesz szükséged!!az biztos!!grat a babához!
Ha beindítanak az annyi, hogy bekötnek egy infúziót, amiben oxitocin lesz, és az majd meghozza a kívánt eredményt.Se nem keményedsz se semmi? Én mára vagyok kiírva, és nekem vannak ugyan jóslók, de a kis pocak nem nagyon adja jelét annak, hogy ki akarna bújni még a mai napon.Aztán egyszercsak beindul, és akkor nincs megállás. Lehet te is úgy lesze mint az egyik ismerõsöm, hogy se jósló, se semmi, a doki azt mondta neki, hogy ezzel még túl is fogja hordani(kiírt idõpont elõtt 1, 5 héttel), aztán még aznap éjjel elfolyt a vize, és másnap délutánra megszülte a kislányát. Császár csak akkor van, ha valami nincs rendben, de azért mert túlhordod, vagy mert meg kell indítani a szülést, mert a kis béka olyan jól érzi magát odabent, nem fognak megcsászározni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat!! Jósló fájásaim voltak már de el is múltak és a hasam is szokott keményedni!!!
Hát szerintem nem sokan járnak úgy mint én.Tulhordtam a babámat 1hét mulva kaptam oxitocint kicsi fájásaim voltak csak a méhszájam teléjesen zárt volt.Kétszer kaptam méhszáj érlelõt arra sem reagáltam.Megint oxitocin de már 42héthez közeledtem és fájásaim se voltak és nem is tágultam, senki nem akarta elhinni hogy van ilyen.Végül császárral született meg a kisfiam 5hete.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!