Találatok a következő kifejezésre: Holnapra nem Szúr, (10 db)

Holnapra nem várom. Szúr, szurkál a jobb oldalon (néha bal) egészen lent a petefészkem alatt is. Nem olyan mint menzikor, azaz nem görcsöl csak szúr. Néha erősebben néha kevésbé. A hőm még mindíg 37 fok. Baba lehet?

Néha émelygek is és ebéd után szokott hányingerem lenni, meg a reggeli kávé után (csökkentett koffeintartalmú). A ciklusaim 30 naposak. A derekam is fáj.

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba!Csinálj egy tesztet az a bisztosabb! 23hetes kismami

Szerintem lehet baba!Csinálj egy tesztet az a bisztosabb! 23hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Sajna csináltam egyet és csak idõn túl jelent meg a halvány csík. :( De remélem pár nap múlva idõben jelenik meg.
Szia ne keseredj el. Nekem is negatív 2 tesztem 3 nap után... Lehet, hogy nincs elég HCG-d még! Jó tanács: ne csinálj naponta innentõl kezdve tesztet. Várj 2-3 napot, és ha nem jön meg, utána nézd meg. Akkor már kimutatja a babát! Puszi
A kérdező hozzászólása: Remélem. De egyre fogy a remény. De legbelül úgy érzem hogy nem fog megjönni. Szorítok neked is!

Ha kiderül a napokban hogy terhes vagyok meddig lesz duzzatt a mellem? Csak mert fáj és feszül és nyomásra érzékeny. Holnap nem kéne megjönnie. De szúr a jobb petefészkemnél. Jelenthet ez terhességet?

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!

Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!
Nekem nem a petefeszkemnel szurkalt, hanem a mehemnel. Es azota is. A mellem amugy kb. a 9.hetig volt erzekeny. Szovala tuneteid alapjan meg barmi lehet, varj par napot a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár mindegy mert megjött!
A kérdező hozzászólása: majd a következõ hónapban sikerül, mindig ezt mondom magamnak! Azért szomorú vagyok

Holnapra nem várom. Ki mit érez? Én sajna semmit. Égő, szúró érzést tapasztalok, amikor kitörlőm a puncim. Átlátszó, nyúlós cucc jön ki belőlem. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak ilyesztegetni de ez lehet valami fertõzéstõl is. De a folyás viszont utalhat babóra is,mondjuk ez mindenkinél más és más!

Szia! Nem akarlak ilyesztegetni de ez lehet valami fertõzéstõl is. De a folyás viszont utalhat babóra is, mondjuk ez mindenkinél más és más!
Szia. Sztem ez fertõzés lesz, az szokott fájdalommal járni. Lehet, hogy felfáztál, vagy hüvelygyulladásod van.

Lombikosok, a 8. ciklusnapon nem kellene még érezni hogy nőnének a tüszők? Igaz hogy holnap kiderül, mert megyek ultrahangra, de azt gondoltam ilyenkor már érezni kéne vmit 6 napi gonal f szuri után, vagy nem?

Legjobb válasz: Nehogy félreérts! Nekem a Gonal nem használt egyáltalán, ezért akkor semmit nem éreztem,mikor kaptam, de ez nem jelent feltétlen rosszat! Mikor volt a sikeres lombikom, amibõl most itt a baba a pocimban, akkor más szurit kaptam (Menopurt), de akkor sem éreztem a tüszõket, csak már akkor, mikor leszívás elõtt voltam 1-2 nappal. Akkor feszült nagyon a hasam, mert nagy tüszõk voltak benne. Úgyhogy még ráérsz érezni! Természetesen sok sikert a babásodáshoz! :-) 17+3 hkm

Nehogy félreérts! Nekem a Gonal nem használt egyáltalán, ezért akkor semmit nem éreztem, mikor kaptam, de ez nem jelent feltétlen rosszat! Mikor volt a sikeres lombikom, amibõl most itt a baba a pocimban, akkor más szurit kaptam (Menopurt), de akkor sem éreztem a tüszõket, csak már akkor, mikor leszívás elõtt voltam 1-2 nappal. Akkor feszült nagyon a hasam, mert nagy tüszõk voltak benne. Úgyhogy még ráérsz érezni! Természetesen sok sikert a babásodáshoz! :-) 17+3 hkm
Már biztosan jól érzi magát benned az egyetlened!:-) Majd írj, hogy érzed magad!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy így szorítatok nekem, aranyosak vagytok. Az elõbb hívtam a Kaálit, holnap reggel megkapom az egyetlenkémet, aki remélem velem marad:) , nagyon fogok rá vigyázni, és mepróbálok a lehetõ legpozitívabb lenni.
Szia! Nekem sajnos nem sikerült, augusztus-szeptemberben újra nekifutunk. Neked rukkolok most!!! Majd írd meg, mi lett!
Én mondtam (írtam), hogy biztató az az egy! Szorítunk ezerrel!!!!
A kérdező hozzászólása: És veled mi a helyzet Manka?Vanvalami fejlemény?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok.Most ott tartok hogy egyetlen petesejtet tudtak leszívni tegnap, de ma megtudtam hogy megtermékenyült :) az egyetlenem:) .Holnap kell megint telefonálnom, a sejtszám miatt, szorííítsatok!!:)
Nyugi, egy babához elég egy petesejt. :-) Drukkolok ezerrel!!! Majd írd meg, hogy alakulsz tovább!
Az a 21 mm-s nem rossz, lehet belõle baba simán!
A kérdező hozzászólása: Hát csajok, olyan szépen nem termelem õket, egy most 21mm és öt pici van, ettõl függetlenül hétfõn punkció.
Szia! Nekem az elsõ stimukor 13 tüszõm volt, de csak az utolsó pár napban feszült a hasam. A második stimunál 7 szép méretes tüszõnél nem éreztem semmit még a leszívás napján sem. Ne aggódj feleslegesen, biztosan szépen termeled te is õket. :-)
Ne aggódj, ez szerintem egyénfüggõ. Számít, hogy amúgy milyen érzékenyek a petefészkeid, hol helyezkednek el, stb. Nekem nagyon feszített mindkettõ, pedig nehezen vagyok stimulálható, és nem volt valami sok tüszõm. És nekem használt a gonal. Úgyhogy egyáltalán ne aggódj ezen, biztos, hogy szépen növögetnek, csak nem vagy olyan érzékeny erre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én pedig gratulálok neked, és minden jót kívánok.:)
Sokat gondoltam rád, és az egyetlenedre! mi újság? Remélem sikerült!

Mitől lehet az hogy baloldalt nagyon szúr a petefészkem és nagyon sok fehéres folyásom van? (egy hete van ez) Holnap kell hogy megjöjjön, de ilyen soha nem volt.

Legjobb válasz: Nõgyógyászhoz...nagyon gyorsan! Vmi fertõzésed van és valszeg már nem elég a kenõcsös megoldás...gyógyszer kell.

Nõgyógyászhoz...nagyon gyorsan! Vmi fertõzésed van és valszeg már nem elég a kenõcsös megoldás...gyógyszer kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. De nem értem hol kaphattam el fertõzést? Nagyon vigyázok magamra a párommal is óvszerrel védekezünk...
ezzel el kell menni nögyógyászhoz, mese nincs!!!!lehet, h csak egy sima megfázás...
lehet sokminden, felfázás, de más is akár, a doki megmondja és legalább megnyugtat. nekem barnás folyásom menzesz elõtt hormonálisan volt de nekem nem görcsölt igy
A kérdező hozzászólása: Nálam a görcsölés állandó, mióta megszültem. Voltam nem rég dokinál, kaptam gyógyszert húgyhóhyag gyulladásra, egy hétig nem görcsöltem, de aztán megint. :/

Fáj a fülem. Ajánlanátok orvost, aki nem azonnal szúrja fel, ha holnap elmegyek hozzá? (vagyis ma)

Kiskoromban egy pancser szétszúrkálta a dobhártyámat, végül meg kellett m?teni, mert betokosodott a váladék, és fél? volt, hogy nagyobb bajt okoz. Ezért nem szeretném ha felszúrnák, ha van más mód is.

Legjobb válasz: Kiskoromban nekem is többször felszúrták a fülem, aztán egy orvos azt javasolta, hogy melegítsük infralámpával, ami segített rajtam akkor is, és azóta sem kellett felszúrni, mert infrázni szoktam, ha fáj. Próbáld ki te is! Ha normális a háziorvosod, menj hozzá elõször. Pár éve arcüreggyulladásom volt, és az orvos Augmentint írt föl rá, ami segített. Fülgyulladásra is jó, de vényköteles. Gyógyulj meg mielõbb!

Kiskoromban nekem is többször felszúrták a fülem, aztán egy orvos azt javasolta, hogy melegítsük infralámpával, ami segített rajtam akkor is, és azóta sem kellett felszúrni, mert infrázni szoktam, ha fáj. Próbáld ki te is! Ha normális a háziorvosod, menj hozzá elõször. Pár éve arcüreggyulladásom volt, és az orvos Augmentint írt föl rá, ami segített. Fülgyulladásra is jó, de vényköteles. Gyógyulj meg mielõbb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, bevált a taktika:)
Szívesen. örülök, hogy nem kellett felszúrni.

Ma kéne a pincsi keverék szukámmat vinni a következő antibitikumos szurira, de sajnos ma nem tudom elvinni. Az baj lenne, ha holnap vinném?

Legjobb válasz: Hívd fel a dokit,ne várjon rtok feleslegesen.Nem baj ha 2-3 nap késéssel tudod vinni,de elõtte beszéld meg a dokival

Hívd fel a dokit, ne várjon rtok feleslegesen.Nem baj ha 2-3 nap késéssel tudod vinni, de elõtte beszéld meg a dokival
Nem baj, de azért szólj a dokinak.
Hát, antibiotikumnál igen. Az a lényeg, h ha egyszer kihagyod a bacik hozzászoknak, gyorsan ellenanyagot termelnek és nem ért semmit az egész kúra.
Kedves Utolsó! Nem vagyok szakértõ, de szerintem nem hagyja ki, csak egy nappal késõbb kapja meg. Ahogy elõttem már mondták, csörögj oda a dokinak, hogy csak holnap érsz rá és megvan oldva a dolog. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.Igen holnap megkapja.
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg is kapta.
Mondjuk a 72 órás tabi az segíthet a problémátokon.
Esemény utáni tabi. siess, holnap elsõ dolgod legyen. Mikor történt?
A kérdező hozzászólása: Köszi! 1 órája történt, kb. Ha nõdokim holnap nem rendel, akkor csak menjek be az ügyeletes kerületi nõgyógy. rendelésre és mondjam el, hogy mi a szitu?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ baba 2 év meddõségkezelés után sikerült csak, sztetek így van esély arra, hogy most így szakadáskor becsúszott? Ááá, tudom, hülye kérdés...
Hát ezt az orvossal beszéld meg. Itt mi csak amatõrök vagyunk, ne hallgass túlzottan az itteni véleményekre. Ha így áll a helyzet akkor esély valószínûleg nem sok, ám az élet kegyetlen, így lehet az, hogy amikor akartátok nehezen jött össze, most meg egy ilyen kis baki miatt egybõl. De tényleg, mindenképp menj el mielõbb orvoshoz és vele beszéld meg, azzal jársz a legjobban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!