Találatok a következő kifejezésre: Holnap vizsgázok Azt tudom, (4 db)

Max 10 hibapontod lehet. De ha megtanultál mindent és tényleg tudod, akkor nem lehet megbukni.
Elfelejtettem odaírni, hogy mindegy, hogy mibõl szeded össze a tíz hibapontot, úgy tudom, csak a hibák száma és nem az összpontszám számít.
a hibapontok számítanak és vannak három pontos kérdések is.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom:) OK. köszönöm szépen a gyors válaszokat:)
Nem a hibák száma, hanem a hibapontok száma nem lehet tíz. Vagyis ha négy három pontos képes kérdést elrontasz, akkor már nincs meg.
azért az eredmény írd már meg.
A kérdező hozzászólása: 5 hibám lett, és 68 pontom:) köszi a válaszokta
Az emeltre is tudni kell a középszintû témákat csak még ahhoz pluszba jönnek az emelt témák.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mivel tudom jobban elősegíteni, azt, hogy a holnapi forgalmi vizsgám sikeres legye? Reggel 7:40kor vizsgázom, az jó időpont?

Legjobb válasz: Ha mindig belenyúl az oktató, az azt jelenti, hogy nem vezetsz jól...

Ha mindig belenyúl az oktató, az azt jelenti, hogy nem vezetsz jól...
A kérdező hozzászólása: Sikerült a vizsgám! Nem is volt dugó, és az oktató sem nyúlhatott bele, így rendesen tudtam vezetni! Kezem lábam reszketett, de megvan!
Gratulálok! Hihetetlen szerencséd volt! Nem akarok rosszindulatúnak tûnni, de ha elmondásod szerint mindig belenyúlt az oktató, akkor..... hát.... ezután velem lécci ne gyere szembe!! :-))
nem az idõponton múlik hogy átmész-e
Melyik autóssuli? Amúgy lehet lesz egy kis csucsi reggel, de nem hinném, hogy nagyon vészes lenne. A vizsgán meg ne izgulj. Én úgy mentem oda, hogy el is késtem, otthon nagyon felidegesítettek, aztán mégis meglett elsõre, csak megjegyezte a vizsgabiztos, hogy kicsit gyorsan hajtok, hát megesik (értsd: az ilyenkor ajánlott 50 helyett néha 53-54 is volt, ez még belefér plusz olyan úton mentünk, ahol nem lehet 45tel szüttyögni, mert a végén még le is dudálnak, én meg idegbajt kaptam, hogy mindenki elõzgetett, csak mert tanulókocsiban ültem) Egyszóval: relax. Ha jól megtanultad, amit kell, meglesz az. Nagy kalappal.
A kérdező hozzászólása: Én szerintem nem megy rosszul a vezetés, csak mindig belenyúl az oktató, és olyankor már tisztára kivagyok, hogy nem tudok vezetni, mert amikor nem nyúlt bele, azon az órán végig dicsért! Izgulós típus vagyok!
nyugíí ez a fõ dolog és a legfontosabb. ha tiszta ideg vagy már az elején, akkor szarul fog menni, de ha nyugodt vagy akkor oké minden:) a reggeli csúcs miatt kissé necces lesz, de nem is rossz mert majd csak lépésbe tudtok haladni, és csomó idõ elfog menni azzal míg kiértek belõle, aztán már mehettek is vissza mert az oktatónak más kell vizsgáztatni. ebbõl az szempontból jó. ha idegesít az oktató üsd le:D (na jó ez nem gondoltam komolyan, de ismerek olyan hülyét aki ezt megtette a vizsgáján:D).
gratula:) !
A kérdező hozzászólása: Nem velem volt a baj, én tudtam vezetni, csak szõrszál hasogatásként az oktatónak semmi sem tettszett! Mindent milliméterrõl milliméterig követelt meg!


Holnap fizikából vizsgázok és ahelyett, hogy a tételeket tanulnám az esélyeimet számolom. De nem tudom, hogy jól csinálom e?

a vizsgán 23 tõtelbõl kell 2-t húzni és kidolgozni... én a 23ból tudok 15öt...

Legjobb válasz: Ha nincs olyan, hogy az egyik tételt a tételsor egyik felébõl, a másikat a másikból húzod, akkor szerintem jól számolsz.

Ha nincs olyan, hogy az egyik tételt a tételsor egyik felébõl, a másikat a másikból húzod, akkor szerintem jól számolsz.
Nem csinálod jól. Én a helyedben a maradék nyolcat is átnézném. Amúgy tök mindegy mit csinálsz, ez a hiány nem itt fog megmutatkozni. Csak ott már nem lesz "pótvizsga".
A végeredmény jó; kár hogy nem valószínûségszámításból vizsgázol. (kedvezõ esetek száma osztva az összes lehetséges esettel) De honnan jött neked ez a képlet?
Az elsõt 23 tételbõl húzza, és 15 jó neki, a másodikat ettõl függetlenül 22 közül, és 14 jó neki. Mivel függetlenek, ezért annak az esélye, hogy mind a kettõ bejön az elõzõ két esemény valószínûségének szorzata.
A kérdező hozzászólása: a végén eljutottam oda, hogy 23ból 20at tudtam... de belehúztam a 3ba amit nem tudtam... <3 Fizika :D
Hát, igen… Murphy törvényével is számolni kellett volna. Ez elég alapvetõ murphológia.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!