Találatok a következő kifejezésre: Holnap vagy után nem kellene (3 db)

Holnap vagy holnap után nem kellene megjönnie. Teszteljek vagy ne?

Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy van-e baba. Olyan jó lenne!

Legjobb válasz: Vezeted valahol a hõd? Csatolnád a görbéd?

Vezeted valahol a hõd? Csatolnád a görbéd?
A kérdező hozzászólása: Még csak hétfõ óta mérem. : 36, 5; 36, 9; 36, 5; 36, 7; 36, 7; 36, 8; 36, 7 ???
Szia! Szerintem még felesleges és a hõdet csak egyszer reggel mérd de ez a délután 37. feletti csak akkor lesz biztató ha késik már mert egyébként mensi elõtt is megemelkedik a hõ. Én is sokáig vártam a másodikra és volt hogy pszichésen annyira belelovaltam magam hogy késet majdnem egy hetet! Kitartás várj még a tesztel mert ha az is vagy kevés még a hcg szint. Foglald el magad mással tudom könnyû mondani de egy idõ után így megzakkansz mint én! De kitartás nekem is összejött. 29hetes kismama
Szia! Képzeld nekem is tegnap vagy ma nem kellene megjönie. Már én is nagyon kíváncsi vagyok, de eldöntöttem, hogy csak holnap vagy holnapután fogok tesztelni. Drukkolok neked id és magamnak is. Majd írd meg, h mi lett a teszt eredménye!:-))
Hát, szerintem még várj jó pár napot. A hõd szerintem elég alacsony. a délutáni meg semmit nem mutat. azt ne is nézd, mert csak félrevezet. Persze szorítok neked. én holnapra nem várom. de csak akkor fogok tesztelni, ha már egy hetet késik, mert már annyit csalódtam. szerintem most is meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerdán reggel fogok tesztelni. Én is drukkolok Nektek! Ha meg lesz az eredmény, megírom, Ti is megírhatjátok, ha gondoljátok.
A kérdező hozzászólása: 16-án két halvány pozitív teszt! Meg ma is egy! :)
Szia! Én a második válaszoló vagyok! GRATULÁLOK!!!!!

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!

Lombikosok, a 8. ciklusnapon nem kellene még érezni hogy nőnének a tüszők? Igaz hogy holnap kiderül, mert megyek ultrahangra, de azt gondoltam ilyenkor már érezni kéne vmit 6 napi gonal f szuri után, vagy nem?

Legjobb válasz: Nehogy félreérts! Nekem a Gonal nem használt egyáltalán, ezért akkor semmit nem éreztem,mikor kaptam, de ez nem jelent feltétlen rosszat! Mikor volt a sikeres lombikom, amibõl most itt a baba a pocimban, akkor más szurit kaptam (Menopurt), de akkor sem éreztem a tüszõket, csak már akkor, mikor leszívás elõtt voltam 1-2 nappal. Akkor feszült nagyon a hasam, mert nagy tüszõk voltak benne. Úgyhogy még ráérsz érezni! Természetesen sok sikert a babásodáshoz! :-) 17+3 hkm

Nehogy félreérts! Nekem a Gonal nem használt egyáltalán, ezért akkor semmit nem éreztem, mikor kaptam, de ez nem jelent feltétlen rosszat! Mikor volt a sikeres lombikom, amibõl most itt a baba a pocimban, akkor más szurit kaptam (Menopurt), de akkor sem éreztem a tüszõket, csak már akkor, mikor leszívás elõtt voltam 1-2 nappal. Akkor feszült nagyon a hasam, mert nagy tüszõk voltak benne. Úgyhogy még ráérsz érezni! Természetesen sok sikert a babásodáshoz! :-) 17+3 hkm
Már biztosan jól érzi magát benned az egyetlened!:-) Majd írj, hogy érzed magad!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy így szorítatok nekem, aranyosak vagytok. Az elõbb hívtam a Kaálit, holnap reggel megkapom az egyetlenkémet, aki remélem velem marad:) , nagyon fogok rá vigyázni, és mepróbálok a lehetõ legpozitívabb lenni.
Szia! Nekem sajnos nem sikerült, augusztus-szeptemberben újra nekifutunk. Neked rukkolok most!!! Majd írd meg, mi lett!
Én mondtam (írtam), hogy biztató az az egy! Szorítunk ezerrel!!!!
A kérdező hozzászólása: És veled mi a helyzet Manka?Vanvalami fejlemény?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok.Most ott tartok hogy egyetlen petesejtet tudtak leszívni tegnap, de ma megtudtam hogy megtermékenyült :) az egyetlenem:) .Holnap kell megint telefonálnom, a sejtszám miatt, szorííítsatok!!:)
Nyugi, egy babához elég egy petesejt. :-) Drukkolok ezerrel!!! Majd írd meg, hogy alakulsz tovább!
Az a 21 mm-s nem rossz, lehet belõle baba simán!
A kérdező hozzászólása: Hát csajok, olyan szépen nem termelem õket, egy most 21mm és öt pici van, ettõl függetlenül hétfõn punkció.
Szia! Nekem az elsõ stimukor 13 tüszõm volt, de csak az utolsó pár napban feszült a hasam. A második stimunál 7 szép méretes tüszõnél nem éreztem semmit még a leszívás napján sem. Ne aggódj feleslegesen, biztosan szépen termeled te is õket. :-)
Ne aggódj, ez szerintem egyénfüggõ. Számít, hogy amúgy milyen érzékenyek a petefészkeid, hol helyezkednek el, stb. Nekem nagyon feszített mindkettõ, pedig nehezen vagyok stimulálható, és nem volt valami sok tüszõm. És nekem használt a gonal. Úgyhogy egyáltalán ne aggódj ezen, biztos, hogy szépen növögetnek, csak nem vagy olyan érzékeny erre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én pedig gratulálok neked, és minden jót kívánok.:)
Sokat gondoltam rád, és az egyetlenedre! mi újság? Remélem sikerült!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!