Találatok a következő kifejezésre: Holnap vagy után nem (23 db)

Holnap vagy holnap után nem kellene megjönnie. Teszteljek vagy ne?

Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy van-e baba. Olyan jó lenne!

Legjobb válasz: Vezeted valahol a hõd? Csatolnád a görbéd?

Vezeted valahol a hõd? Csatolnád a görbéd?
A kérdező hozzászólása: Még csak hétfõ óta mérem. : 36, 5; 36, 9; 36, 5; 36, 7; 36, 7; 36, 8; 36, 7 ???
Szia! Szerintem még felesleges és a hõdet csak egyszer reggel mérd de ez a délután 37. feletti csak akkor lesz biztató ha késik már mert egyébként mensi elõtt is megemelkedik a hõ. Én is sokáig vártam a másodikra és volt hogy pszichésen annyira belelovaltam magam hogy késet majdnem egy hetet! Kitartás várj még a tesztel mert ha az is vagy kevés még a hcg szint. Foglald el magad mással tudom könnyû mondani de egy idõ után így megzakkansz mint én! De kitartás nekem is összejött. 29hetes kismama
Szia! Képzeld nekem is tegnap vagy ma nem kellene megjönie. Már én is nagyon kíváncsi vagyok, de eldöntöttem, hogy csak holnap vagy holnapután fogok tesztelni. Drukkolok neked id és magamnak is. Majd írd meg, h mi lett a teszt eredménye!:-))
Hát, szerintem még várj jó pár napot. A hõd szerintem elég alacsony. a délutáni meg semmit nem mutat. azt ne is nézd, mert csak félrevezet. Persze szorítok neked. én holnapra nem várom. de csak akkor fogok tesztelni, ha már egy hetet késik, mert már annyit csalódtam. szerintem most is meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerdán reggel fogok tesztelni. Én is drukkolok Nektek! Ha meg lesz az eredmény, megírom, Ti is megírhatjátok, ha gondoljátok.
A kérdező hozzászólása: 16-án két halvány pozitív teszt! Meg ma is egy! :)
Szia! Én a második válaszoló vagyok! GRATULÁLOK!!!!!
A kérdező hozzászólása: És a cicijeim is ma kezdtel el fájni(érzékenyek)!
2 naponta nem árt a baba miatt is, meg hát egyébként is:)

Szerintetek nem várt után 3 napján lehet tesztelni? Az az holnap vagy várjak még? Menstruáciom nem pontos de multhonapba 16 án jött meg és onanntol számitva 28 nap az most 13 ára esik 16 ára meg 30 nap

Legjobb válasz: Vedd alapul az eddigi leghosszabb mensesedet, és amikor annyi nap eltelt akkor tesztelj. Az már biztosnak mondható eredmény. De ha van teszted, és nem tartasz nagyon a csalódástól, kipróbálhatod a holnap reggeli tesztelést :)

Vedd alapul az eddigi leghosszabb mensesedet, és amikor annyi nap eltelt akkor tesztelj. Az már biztosnak mondható eredmény. De ha van teszted, és nem tartasz nagyon a csalódástól, kipróbálhatod a holnap reggeli tesztelést :)
[URL][link] 8-as vagyok remélem jól csináltam
8-as vagyok. Ma reggel pozitívat teszteltem. :-)))) Éreztem, hogy valami nem oké, de azértvnem akartam elõre örülni. :-))) juhé. jó babavàràst. pusy. Kivàrtam és megérte. :-)))
Ààà hatalmas gratula!!!!!! :-) Jaj, de jó. Te vagy a màsodik ma akinek gratulàlhatok. Csúcs szuper. :-) pihenj sokat.Nagyon vigyàzz magadra!!!!! 8-as voltam. :-)
A kérdező hozzászólása: szia 8 as ma reggel teszteltem és pozitiv lett :D
Szia. 8-as vagyok. Én jövõhét szombatig vàrok. Hosszú idõ, de kibírom. Kitartàs.
A kérdező hozzászólása: Értem hát holnap csinálok egy tesztett fel vagyok készülve a negativra is! nekem kedden lessz 1 hét ha nem jön meg addig
Szia! Én kivárom a nemvárt utáni 1 hetet, lehet soknak tûnik, meg idegõrlõ, de nekem az már megnyugtatóbb volt. Jártam úgy, hogy nemvárt napján csináltam marha lelkesen, azt gondoltam, ha a reggelivel nem jött meg akkor nyeregben vagyok, majd szinte a negatív eredmény után azonnal megjött, semmi mensis elõjellel. Nagy pofon volt, azóta inkább óvatosabban tesztelgetek.
A kérdező hozzászólása: Lécci ird meg h mi lett az eredmény :)
Nekem is késik csak már 10napja, a nemvárt utánni 2.napon teszteltem negatívat, de még mindíg nemjött meg de nekem is rendszertelen a menzim, pedig egy hónapja voltam orvosnál és mindent rendben talállt semmi ciszta egésséges vagyok!ma akarok tesztet venni mert már nagyon izgulok, hogy mi lesz!néha úgyérzem hogy megfog mindjárt jönni de semmi!
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó te meddig vársz ?láttam irtad hogy neked is rendszertelen a. Menzid
Szia. Egy cípõben járunk. Nekem is rendszertelen, megvàrom a leghosszabbat ciklust. Ha gondolod vàrd ki Te is.
Ha holnap reggelre nem jön meg nyugodtan tesztelj.Nekem 3 nap késésnél már erõs pozitív lett a teszt.
A kérdező hozzászólása: Lécci irjatok minnél többen :)
A kérdező hozzászólása: párommal bocsi a helyes irási hibákért telorol vagyok fent! amugy apró enyhe görcsök vannak !
A kérdező hozzászólása: 10 dikén teszteltem de negativ lett mi most márommal egyfolytába együtt voltunk az lehet hogy akkor még nem ágyazodott be ?
igen lehet, aktus után 2 héttel már kimutatja. ha negativ tezstelj ujra 2-4 naponta amig nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: az a baj h nagyon rendszertelen a menzeszem igy nem tudom meik volta leghosszab :(
tudom homályos mint állat. :-)))) a lényeg látszik :-))) 8-as voltam megint

Ovukor együtt voltam párommal. Holnap vagy holnap után nem kéne megjönni! Hőm 5-6 napja 37-37, 1-37, 2. vizes folyásom van! Enyhe görcsök, kis gyomor fájás. Esetleg baba?

Legjobb válasz: Esetleg egy teszt???? Nem értem itt csak tippelnek rá senki nem lát beléd. Nemvárt napján teszteltem egyet és már kimutatta h ott a baba várd meg és megtudod.

Esetleg egy teszt???? Nem értem itt csak tippelnek rá senki nem lát beléd. Nemvárt napján teszteltem egyet és már kimutatta h ott a baba várd meg és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Majd csak holnap tudok tesztelni!

Holnap vagy holnap után tesztelők! Mikorra nem várjátok/vártátok?

Én szerdára és holnap tesztelek egy próbát.

Legjobb válasz: hûû...15 nap nagyon sok... máskor is késett ennyit? mert ha nem akkor szerintem biztos a 2 vonal :))

A kérdező hozzászólása: hûû...15 nap nagyon sok... máskor is késett ennyit? mert ha nem akkor szerintem biztos a 2 vonal :) )
12 hónapja próbálkozunk 15 napja késik!Holnap reggel tesztelek
Nem késett még ennyit, majd meglátjuk, hogy mi lesz!És te hol tartasz??
Én csütörtökre nem várom, és tegnap teszteltem pozitívat. Hajrá!

Hamarosan lesz egy kölyök labradorunk nem tud esetleg valaki mondani valamit? Szeretném, ha minél hamarabb válaszolna valaki mert napokon belül, azaz holnap, vagy holnap után megérkezik. És összetudnak majd szokni a cicáimmal?

Ezeket tudom: Nagyobb növés?, nem csak inni szereti a vizet, hanem úszni is szeret benne. Ja és napokon belül itthon lesz! (Holnap/holnap után legkés?bb kedden? Nem tom biztosan...) Az oltásokkal is tisztában vok!

Legjobb válasz: Semmi extrát nem igényel, a lakás legyen kutyabiztos, legyen megfelelõ étele és egyéb felszerelése. A cicával összeszoktathatóak. Nagy mozgásigénye van, így készülj fel napi több órás (min 2) sétára a késõbbiekben.

A kérdező hozzászólása: köszi :) Ami kutyánk is folyton megugatja õket.....
Semmi extrát nem igényel, a lakás legyen kutyabiztos, legyen megfelelõ étele és egyéb felszerelése. A cicával összeszoktathatóak. Nagy mozgásigénye van, így készülj fel napi több órás (min 2) sétára a késõbbiekben.
A kérdező hozzászólása: Hát nem nagyon.... Majd fölhívjuk a volt gazdiját és megkérdezzük.... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) már am 6-7 hónapos, és naon ugatja a cicáinkat mert van 2 kisebb, de azok meg fújnak rá meg minden, nem is nagyon látom õket lehet h a mamájuk elköltöztette õket.... :/ És név kiválasztásban tud valaki segíteni? :) ha igen nagyon megköszönöm! :) ^^
Már jó ideje a netet kellene bújnod, hogy valamit +ismerj a leendõ kutyádról.
És mi a kérdés?
Szerintem készülj fel két évnyi aktív tombolásra. Az én kutyámat 2 éves kora elõtt nem lehetett megsimogatni, mert örömében lefejelte az embert. Játék mindenképpen legyen különben szétszedi a berendezést. (Nálunk lerágta az utánfutóról a hátsólámpát.)
A cicáiddal össze tud szokni, de ne legyél olyan biztos benne, hogy jól meglesznek!A mi 3 hónapos tacskónk is már megugatja az idõs, és a fiatal cicákat!
Lehet pontosan tudni, mikor született? Talán egyidõs az enyémmel.
Vannak akik 1-2nap alatt tökéletesen beilleszkednek az új otthonukba, de ha nem érte valami tragédia (pl verték és ezért extra félõs...) akkor 2héten belül teljesen otthon fogja érezni magát nálatok is. Ha már fél éves lesz, akkor most készülj a nagyobb sétákra -persze szép fokozatosan, nem kell azzal indítani, hogy mindjárt egybõl túrázni mentek-, mert unalmában rombolhat és lassan kamaszodni is fog.
Ja, hogy már nagyobbacska???
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ! És ha nem baj mit tudtok errõl a kutya-honvágyról? Mert azért fél évesen kerül hozzánk és, h mikor múlik el a honvágya? Tudtok errõl valamit?
Ja és 1000 %, hogy összeszokik a macsekokkal!
Szia! Ne aggódj! Helyes, bájos kis mézeskalács lesz! Kertben lesz vagy lakásban? Legyen egy kis vacka, rongya vagy kutyafekhelye, ha lakásban van, bár nem biztos, hogy odamegy, legyen pár kis játék, de az se baj, ha nem mindent a legelsõ nap szerzel be, kutyakaja ami puppy vagy junior és nem a legolcsóbb, mert az nagyon hulladék. Egyébként örömmel látunk a labis fórumunkban, itt még minden kutya kölyök, szívesen várjuk az új kutyásokat, nagyon ajánlom Nektek is, sok tanácsot, fényképet és élményt megosztunk egymással. Ha érdekel a fórum, írj privátot és megírom, merre vagyunk! Nyugodtan kérdezz!
http://parkallatorvos.hu/index.php?option=com_content&view=a.. A fajta maga nem igényel semmi extrát a többiekhez képest. Õ is ugyanolyan kölyök, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Hidd el bújom is..... Vagy 100 oldalt megnéztem de egyik sem nagyon ír ilyen "hazaköltöztetés"-rõl... nem írja, h mi mindenre van pluszba szüksége mint egy átlag kutyának meg ilyenek......
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Nagyooon hülye voltam ma összesen 6db Ducolax hashajtot vettem be, és holnap már korán reggel nem leszek itthon szoval egésznap nem leszek wc közelben. Mitcsináljak hogy még ma legyen hasmenésem vagy reggel? Hogy holnap az uton ne legyen semmi gond?

Déelelött 2öt vettem be de semmit nem ért nem is voltam még wcén pedig rengeteget ettem és tényleg nagyon tele voltam.. és 6ora fele még 4et vettem be:S olyan kicsik..:S ha most soka vizet iszok az jó? akkor elöb lesz dolog nem?

Legjobb válasz: hosszú éjszakád lessz

hosszú éjszakád lessz
Csoki csoki csoki :-)
Szerintem bármilyet, de legjobb a háztartási ilyenkor.
Minek 6 darab hashajtos bevenni??
a joghurt és gyümilé vagy a tej-paradicsom segít
Hosszú lesz még az éjszaka, és sajna ennek a dózisnak még reggel is lehet kemény hatása. Reggel éhgyomorra kellett volna kettõt bevenned és rengeteg folyadékot inni rá, akkor nem lett volna ilyen gondod.
miért írtok gyökérségeket? joghurt meg tej, édes istenem... szigorúan keksz, étcsokoládé, esetleg ropi, és széntabletta ha még nem késõ, abból akár 6-ot is bevehetsz de én max 3-at ajánlok, ahogy érzed, és vigyél az útra is ezekbõl!
A kérdező hozzászólása: köszi. azota már voltam wcén és ha reggel még lesz... akkor utána ha eszek valamit azis kijön igy vagy akkor már nem lesz gyogyszer hatás? ugye nem mert ugy reklámozák h bélben oldodik vagyis gondolom most ezek feloldotak már és az kijött vagy kifog. igaz?
A kérdező hozzászólása: oké, széntabletám nincs de kekszet majd veszek bármilyet vehetek? györi édes müzlist szoktam azt imádom köszi h irtál
A kérdező hozzászólása: köszi

Holnap után kell megjönnie ma kb 10 perce csináltam egy tesztet és negatív lett , akkor már biztos hogy nem vagyok terhes? Lehetek még babás vagy minden veszve van? Annyira el vagyok keseredve.

Kb egy hete nagyon fájnak a cicijeim , liftezik a gyomrom, émelygek , és szurkál ott lent sokszor.

Legjobb válasz: elolvastam , nagyon köszönöm akkor talán maradt valami reményem hogy holnap már pozi lesz de ma egyébként pregimax plusz al csináltam lehet hogy ez a teszt nem annyira érzékeny hogy kimutassa , nagyon sírok , olyan szomorú vagyok mert már lassan 3 éve hogy minden hónapban megjön.

A kérdező hozzászólása: elolvastam , nagyon köszönöm akkor talán maradt valami reményem hogy holnap már pozi lesz de ma egyébként pregimax plusz al csináltam lehet hogy ez a teszt nem annyira érzékeny hogy kimutassa , nagyon sírok , olyan szomorú vagyok mert már lassan 3 éve hogy minden hónapban megjön.
Szia! Ilyenkor még nincs veszve semmi! http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..
Én 21-re nem várom, úgyhogy, ha 21-én nem jön meg akkor megcsinálom. Szerintem várd ki még azt az 1-2 napot és fel a fejjel!!!
Ne add fel !! Ne sirj ! Fel a fejjel ! Még nem jött meg akkor van remény !! Reggeli elsõbõl tesztelj !! Szoritok neked !

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!
Azt olvastam a peteérés után a 12. napon már kimutathatja.
Ez még nagyon korai volt!Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj(esetleg elõtte való nap)!Drukkolok!
1 vok.Nekem azt írták(és utána néztem), hogy pé-tõl köv mensiig 14 nap telik el!
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma van az elottevalo nap ezert mertem egyet tesztelni, elvileg holnapra nem varom.
Szia! Én is pé után a 11.napon vagyok, viszont én a péhez 14 napot számolok és akkorra nem várom(elvileg így kell számolni) én tegnap teszteltem negatívat, de a 14.nap elött tényleg nem sok esélye van, hogy kimutassa. Én várok vasárnapig és csaka kkor tesztelek, persze ha nem esik le a hõm. Szerintem Te is várj addig, gondolj bele, milyen szép anyáknapi ajándék lenne:) Van görbéd? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Tünetek: Mellnyilalás, viszket a mellbimbóm, hányinger, fehér krémes folyás volt, 3 napja nincs csak iszonyú kevés, viszont a lábaim fájnak már 3 napja(mint mikor nõttem). Nálad mik a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Elvileg a ciklus.hu holnapra jelolte be a nem vart napjat. De lehet hogy ebbe a honapba kesobb volt a peteeres es ezert csuszik a nemvart napja is? Jaj ne! Amugy kulonosebb tuneteim nincsenek, nekem is kremes folyasom van, es neha szurkal a hasam, cicimen semmi valtozas. Viszont a nemvart elott 1 2 nappal mindig szokott gorcsolni a hasam erzem hogy meg fog jonni, most ilyen nincs csak szurkal. A te gorbed szepen alakul! Drukkolok!!!
ezt nem értem!! Ha holnapra nem várod, hogyan lehetsz a peteérés utáni 11. napon???? Peteérés után 14 nap a menstruáció!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!