Találatok a következő kifejezésre: Holnap vagy után (74 db)

Mikor jön a Mikulás, holnap vagy holnap után?

Legjobb válasz: Dec.6-án,azaz kedden,az már családonként változó,hogy reggel vagy este.

Dec.6-án, azaz kedden, az már családonként változó, hogy reggel vagy este.
Az én Mikulásom holnap este fog jönni:)
Nálunk is holnap este jár a vén Miki:-) 20n
Jelentem hozzánk megérkezett. Biztos megorrolt hogy le véneztem:-D /elõzõ/ 20n
Magyarországon a "hivatalos hagyományok" szerint dec. 5-rõl 6-ára virradó éjjel megpakolja a jó gyerekek cipõjét, csizmáját minden jóval, a rossz gyerekek pedig virgácsot kapnak. Hatodikán reggel a gyerekek arra ébrednek, hogy itt járt a Mikulás!
Rossz esetben meg a családok szénmonoxid mérgezést kapnak a Mikulástól bedugult kéménytõl. Érdemes síkosítót használni! :-) Akkor még elmenni sem tud, így tiétek az egész kifogyhatatlan zsák!
Szervusz gyermekem Miki vagyok! Majd jövök de addigra kend be a popsidat vazelinnel, ne nehezítsd meg a dolgomat :) ))

A kérdésem csak annyi lenne hogy holnap vagy holnap után van valentin nap? :$ (elfelejtettem)

Legjobb válasz: Naptárral hallottál már hülyegyerek? Vagy google-rõl?

Naptárral hallottál már hülyegyerek? Vagy google-rõl?
február 14-én van...
Holnap után, ma 12 van, holnap után lesz 14 :)

Pé elött lehetséges hogy többet kell pisilni járnom? Clostilt szedtem a hónapban és holnap vagy holnap után lesz pé

Legjobb válasz: elfelejtettem irni hogy nem vagyok felfázva, és nem iszom többet se

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem irni hogy nem vagyok felfázva, és nem iszom többet se
Szia! azt nem tudom, hogy PÉ elõtt lehet e ilyen. de azt igen, hogy a Closti egyik mellékhatása lehet a gyakori vizeletkiválasztás. Én három hónapig szedtem napi 1 szemet, és én is gyakrabban jártam a szedése alatt, még éjszaka is volt, hogy kétszer is felkeltem. Most van az elsõ hónap Closti nélkül, és megszûntek ezek. szió
Szia! Én meg Clostit nem szedtem, viszont középidõ tájt és mensi elõtt minden wc gyakori vendége vagyok. :-) Pedig nem iszok sok folyadékot és mégis.

Holnap vagy holnap után nem kellene megjönnie. Teszteljek vagy ne?

Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy van-e baba. Olyan jó lenne!

Legjobb válasz: Vezeted valahol a hõd? Csatolnád a görbéd?

Vezeted valahol a hõd? Csatolnád a görbéd?
A kérdező hozzászólása: Még csak hétfõ óta mérem. : 36, 5; 36, 9; 36, 5; 36, 7; 36, 7; 36, 8; 36, 7 ???
Szia! Szerintem még felesleges és a hõdet csak egyszer reggel mérd de ez a délután 37. feletti csak akkor lesz biztató ha késik már mert egyébként mensi elõtt is megemelkedik a hõ. Én is sokáig vártam a másodikra és volt hogy pszichésen annyira belelovaltam magam hogy késet majdnem egy hetet! Kitartás várj még a tesztel mert ha az is vagy kevés még a hcg szint. Foglald el magad mással tudom könnyû mondani de egy idõ után így megzakkansz mint én! De kitartás nekem is összejött. 29hetes kismama
Szia! Képzeld nekem is tegnap vagy ma nem kellene megjönie. Már én is nagyon kíváncsi vagyok, de eldöntöttem, hogy csak holnap vagy holnapután fogok tesztelni. Drukkolok neked id és magamnak is. Majd írd meg, h mi lett a teszt eredménye!:-))
Hát, szerintem még várj jó pár napot. A hõd szerintem elég alacsony. a délutáni meg semmit nem mutat. azt ne is nézd, mert csak félrevezet. Persze szorítok neked. én holnapra nem várom. de csak akkor fogok tesztelni, ha már egy hetet késik, mert már annyit csalódtam. szerintem most is meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerdán reggel fogok tesztelni. Én is drukkolok Nektek! Ha meg lesz az eredmény, megírom, Ti is megírhatjátok, ha gondoljátok.
A kérdező hozzászólása: 16-án két halvány pozitív teszt! Meg ma is egy! :)
Szia! Én a második válaszoló vagyok! GRATULÁLOK!!!!!
A kérdező hozzászólása: És a cicijeim is ma kezdtel el fájni(érzékenyek)!
2 naponta nem árt a baba miatt is, meg hát egyébként is:)

Ki tesztel holnap vagy holnap után? Izgulunk együtt?

Tünetek esetleg? Éreztek valamit? :)

Legjobb válasz: Én péntekre nem várom.Tünet semmi.Izgulás van.Nekünk 3.baba jön..reméljük.

Én péntekre nem várom.Tünet semmi.Izgulás van.Nekünk 3.baba jön..reméljük.
Nekem is megjött ma :( 2es voltam
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nem :) bár én ”kiestem”, de nektek megy a drukk! :) remélem, majd ír mindenki, hogy mi lett, én szívesen elolvasnám. :) sok sikert nektek! :) )
Sziasztok! Bár én 26-án nem várom, mégis írok, ha nem bánjátok. Sok sikert kívánok mindenkinek a mielõbbi babaváráshoz! :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos tegnap este megjött :( de nektek drukkolok! :)
Köszönöm szépen, aranyos vagy!Remélem neked összejön... Megírod hogy mi lett?Kíváncsi vagyok , és szorítok...
A kérdező hozzászólása: 4-es! Én hallottam már olyat, hogy az illetõnek leesett a hõje, mégis babás volt. Szerintem ne add fel a reményt, amíg nem jön meg. :) én drukkolok :) )
Sziasztok!4-es vagyok!Nekem mára leesett a hõm, így pénteken menstruálni fogok! :( Többieknek szorítok!
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem, de még nem jött meg, úgyhogy holnap reggel fogok :) amugy semmi jele annak, hogy meg fog jönni, se grcsölés, se pattanások, kivéve a cicifájás. Félek megcsinálni a tesztet :(
Kérdezõ mi a helyzet? Csináltál már tesztet?
Sziasztok!Nekem csütörtökön kéne nem megjönnie... Semmi tünetem...Még a cicim sem fáj, pedig az még peteérésnél is majd leszakad.Hát meglátjuk, hogy ez mit jelent... Jajjjjj...olyan jó lenne ha összejönne. Mindegyõnknek kívánom a babásodást!Kíváncsian várom a fejleményeket nálatok is! :)
A kérdező hozzászólása: Csak cicifájás van, de az mensi elött mindig..meg még annyi, hogy 7-én volt pecsételö vérzés, csak 1szer és csak a wc papiron volt. Ami furcsa, hogy mensi elött mindig görcsölök kicsit, de most semmi..ma vagy holnap nem kéne megjönnie :) drukkolok nektek! :)
Én szombatra nem vàrom :) tünetem nincs... elsõ babàra vàrunk :) Kedves kérdezõ te érzel vmit?
4-es vagyok!Csütörtök este nekem is megjött! :(

Ovukor együtt voltam párommal. Holnap vagy holnap után nem kéne megjönni! Hőm 5-6 napja 37-37, 1-37, 2. vizes folyásom van! Enyhe görcsök, kis gyomor fájás. Esetleg baba?

Legjobb válasz: Esetleg egy teszt???? Nem értem itt csak tippelnek rá senki nem lát beléd. Nemvárt napján teszteltem egyet és már kimutatta h ott a baba várd meg és megtudod.

Esetleg egy teszt???? Nem értem itt csak tippelnek rá senki nem lát beléd. Nemvárt napján teszteltem egyet és már kimutatta h ott a baba várd meg és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Majd csak holnap tudok tesztelni!

Holnap vagy holnap után tesztelők! Mikorra nem várjátok/vártátok?

Én szerdára és holnap tesztelek egy próbát.

Legjobb válasz: hûû...15 nap nagyon sok... máskor is késett ennyit? mert ha nem akkor szerintem biztos a 2 vonal :))

A kérdező hozzászólása: hûû...15 nap nagyon sok... máskor is késett ennyit? mert ha nem akkor szerintem biztos a 2 vonal :) )
12 hónapja próbálkozunk 15 napja késik!Holnap reggel tesztelek
Nem késett még ennyit, majd meglátjuk, hogy mi lesz!És te hol tartasz??
Én csütörtökre nem várom, és tegnap teszteltem pozitívat. Hajrá!

Hamarosan lesz egy kölyök labradorunk nem tud esetleg valaki mondani valamit? Szeretném, ha minél hamarabb válaszolna valaki mert napokon belül, azaz holnap, vagy holnap után megérkezik. És összetudnak majd szokni a cicáimmal?

Ezeket tudom: Nagyobb növés?, nem csak inni szereti a vizet, hanem úszni is szeret benne. Ja és napokon belül itthon lesz! (Holnap/holnap után legkés?bb kedden? Nem tom biztosan...) Az oltásokkal is tisztában vok!

Legjobb válasz: Semmi extrát nem igényel, a lakás legyen kutyabiztos, legyen megfelelõ étele és egyéb felszerelése. A cicával összeszoktathatóak. Nagy mozgásigénye van, így készülj fel napi több órás (min 2) sétára a késõbbiekben.

A kérdező hozzászólása: köszi :) Ami kutyánk is folyton megugatja õket.....
Semmi extrát nem igényel, a lakás legyen kutyabiztos, legyen megfelelõ étele és egyéb felszerelése. A cicával összeszoktathatóak. Nagy mozgásigénye van, így készülj fel napi több órás (min 2) sétára a késõbbiekben.
A kérdező hozzászólása: Hát nem nagyon.... Majd fölhívjuk a volt gazdiját és megkérdezzük.... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) már am 6-7 hónapos, és naon ugatja a cicáinkat mert van 2 kisebb, de azok meg fújnak rá meg minden, nem is nagyon látom õket lehet h a mamájuk elköltöztette õket.... :/ És név kiválasztásban tud valaki segíteni? :) ha igen nagyon megköszönöm! :) ^^
Már jó ideje a netet kellene bújnod, hogy valamit +ismerj a leendõ kutyádról.
És mi a kérdés?
Szerintem készülj fel két évnyi aktív tombolásra. Az én kutyámat 2 éves kora elõtt nem lehetett megsimogatni, mert örömében lefejelte az embert. Játék mindenképpen legyen különben szétszedi a berendezést. (Nálunk lerágta az utánfutóról a hátsólámpát.)
A cicáiddal össze tud szokni, de ne legyél olyan biztos benne, hogy jól meglesznek!A mi 3 hónapos tacskónk is már megugatja az idõs, és a fiatal cicákat!
Lehet pontosan tudni, mikor született? Talán egyidõs az enyémmel.
Vannak akik 1-2nap alatt tökéletesen beilleszkednek az új otthonukba, de ha nem érte valami tragédia (pl verték és ezért extra félõs...) akkor 2héten belül teljesen otthon fogja érezni magát nálatok is. Ha már fél éves lesz, akkor most készülj a nagyobb sétákra -persze szép fokozatosan, nem kell azzal indítani, hogy mindjárt egybõl túrázni mentek-, mert unalmában rombolhat és lassan kamaszodni is fog.
Ja, hogy már nagyobbacska???
A kérdező hozzászólása: Köszi minden választ! És ha nem baj mit tudtok errõl a kutya-honvágyról? Mert azért fél évesen kerül hozzánk és, h mikor múlik el a honvágya? Tudtok errõl valamit?
Ja és 1000 %, hogy összeszokik a macsekokkal!
Szia! Ne aggódj! Helyes, bájos kis mézeskalács lesz! Kertben lesz vagy lakásban? Legyen egy kis vacka, rongya vagy kutyafekhelye, ha lakásban van, bár nem biztos, hogy odamegy, legyen pár kis játék, de az se baj, ha nem mindent a legelsõ nap szerzel be, kutyakaja ami puppy vagy junior és nem a legolcsóbb, mert az nagyon hulladék. Egyébként örömmel látunk a labis fórumunkban, itt még minden kutya kölyök, szívesen várjuk az új kutyásokat, nagyon ajánlom Nektek is, sok tanácsot, fényképet és élményt megosztunk egymással. Ha érdekel a fórum, írj privátot és megírom, merre vagyunk! Nyugodtan kérdezz!
http://parkallatorvos.hu/index.php?option=com_content&view=a.. A fajta maga nem igényel semmi extrát a többiekhez képest. Õ is ugyanolyan kölyök, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Hidd el bújom is..... Vagy 100 oldalt megnéztem de egyik sem nagyon ír ilyen "hazaköltöztetés"-rõl... nem írja, h mi mindenre van pluszba szüksége mint egy átlag kutyának meg ilyenek......
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Akár szertartásnak is nevezhetjük.
:O C==8
Szpod le a leendõ fõnökét. Ugye ez a kérdés csak vicc, felnõtt, férjezett nõ nem lehet ennyire gyagyás..
Annyit tehetsz, hogy szurkolsz, hiszen varázslat nem létezik. Sok dolog függvénye, hogy alkalmazzák-e, igyekezz támogatni õt addig is, amíg nem talál munkahelyet.
Remek ötlet, a férje helyében értékelném.
Nem, sajnos az élet nem így mûködik, hogy varázsolunk egyet és felveszik... Ha rátermett akkor felveszik, ha valami miatt nem felel meg nekik, akkor nem veszik fel. Én drukkolok, de varázslatban és egyéb mesékben ne higgy. Ennyi erõvel valaki varázslattal a Microsoft élére kerülhetett volna Bill Gates helyett, és akkor ma kicsit más lenne a világ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!