Találatok a következő kifejezésre: Holnap töltöm 20 hetet, (4 db)

Segitseg kene! Hajnal ota 20 perces fajasaim vannak. De nem surusodik. Holnap toltom a 40. hetet. Kb 1 oranyira vagyok a korhaztol szoval remelem nem az 5 percesek lesznek a kovetkezoek Tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is így kezdõdött.Elõször 20 percesek voltak. 2 órán át.Aztán 10 percesek 1 órán át.Majd jöttek az 5 percesek. Szerintem érdemes lesz készülnöd arra,hogy be kell majd menned! Könnyû szülést neked! :)

Szia! Nekem is így kezdõdött.Elõször 20 percesek voltak. 2 órán át.Aztán 10 percesek 1 órán át.Majd jöttek az 5 percesek. Szerintem érdemes lesz készülnöd arra, hogy be kell majd menned! Könnyû szülést neked! :)
Szia! Lehet, hogy szültél is, de azért leírom. Nálam az elsõvel hasonló volt. Hajnali 5-kor kezdõdött, 20 perces fájásokkal, és 6 órán át nem sûrûsödött, de rendszeres volt. Délután kezdett sûrûsödni, de nem valami gyorsan. Este 6 körül lettek 5 percesek, majd nagyon sûrû lett, este 8-kor szültem.
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy!!! Ilyen tanacs kell nem a remisztgete. A nyakdugot nem lattam meg elmenni...
hát én nem várnék holnap reggelig, de te tudod...
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel ugyis kell mennem hozza....
Szerintem menj orvoshoz. Nekem ugyanígy volt, nem is sûrûsödött be a fájás. Reggel fél hétkor kezdõdtek el és egészen du. fél négyig nem történt semmi. Akkor a dokim megrepesztette a burkot és azonnal tolófájásaim lettek. Kiderült, hogy a köldökzsinór a lányom nyakán volt, nálam téraránytalanság állt be és azonnal vittek a mûtõbe, fél ötkor "szültem". Javaslom, hogy menj dokihoz, az a biztos. Nem akarlak ijesztgetni, de fontos a biztonság. Kívánom, hogy neked azért egyszerûbb legyen.
Én kétszer "végigaludtam" egy egész éjszakát (este 10tõl 7ig) folyamatos(!) 10 percesekkel, amik se nem sûrûsödtek se nem erõsödtek. Elsõ alkalommal ébredés után egyszerûen elmúlt, (ennyit arról, hogy a jóslók nem rendszeresek :) ) Második alkalommal ébredés után szép lassan átment 7 percesbe és mivel féltünk a reggeli dugótól bementünk a kórházba. Vajúdás szempontjából bõven ráértünk volna... de mégis jól tettük, mert babám nyaka köré tekeredett a köldökzsinór és pár órával késõbb már a mûtõben császároztak.
Szia! Ülj be egy kád langyos vízbe (akár többször is egymás után). Az vagy leállítja, vagy elkezd sûrûsödni és akkor valóban nemsoká menni kell! Ha estig így sem sûrûsödik, de nem is múlik, akkor inkább menj be és nézesd meg magad!
A kérdező hozzászólása: Koszonom! De hajnal ota nem surusodik....nekem ez a fura...
Mit mondott az orvos? Mikor szültél meg?

Holnap töltöm a 20. hetet. És nem igazán érzem erőteljesen a babóm mozgását? Mitől van ez? 16. hétben apró rebbenéseket éreztem azóta nem igazán. Az első babát várjuk.

A genetikai UH-on a doki mindent rendben talált.

Legjobb válasz: Mellsõ falon tapad a lepény. Talán ezért nem érzem igazán?

A kérdező hozzászólása: Mellsõ falon tapad a lepény. Talán ezért nem érzem igazán?
A lepény jó helyen van a mellsõ falon:-) Az elején még igen gyenge és pici a baba, jellemzõ , hogy az elsõ mozgások után akár hetekig nem érzi az anya a mozgását. Próbáld meg evés után, este feküdj hanyatt, és figyeld, ekkor lehet legjobban érezni. De nemsokára már fogod sokat, nem izgulj, semmi baj nincsen, fõleg ha uhon is azt mondták:-)

Holnap töltöm a 20 hetet, és aggódom, mert nem érzem még elég intnzíven a mozgását a babómnak. Baj lehet? Mikor fogom intenzívebben érezni?

Ha érzem is, akkor is ritkán. Tegnapel?tt genetikán mindent rendben találtak. Csak úgy nyugodtabb lennék.

Legjobb válasz: Szió!Ne agódj!Lesz ott még mócorgás megláttod!De szerintem,még babód picike,és van elég helye is.Mózog õ csak nem érzed.Van olyan,hogy befelé van a keze,lába,és úgy ficánkól amit te nem érzel!Én is most vagyok 19 hetes terhes,16 hetes kóromba érztem elöször õt,valamikor ficánkol,de bizony telnek el napok mikor alig.Alig aludtam éjjel mert úgy gondolta õ nem alszik,és mózgolodik:)Szóval nyugi!Üdv:Zsuzsa

Szió!Ne agódj!Lesz ott még mócorgás megláttod!De szerintem, még babód picike, és van elég helye is.Mózog õ csak nem érzed.Van olyan, hogy befelé van a keze, lába, és úgy ficánkól amit te nem érzel!Én is most vagyok 19 hetes terhes, 16 hetes kóromba érztem elöször õt, valamikor ficánkol, de bizony telnek el napok mikor alig.Alig aludtam éjjel mert úgy gondolta õ nem alszik, és mózgolodik:) Szóval nyugi!Üdv:Zsuzsa
Van, amikor le sem áll egész nap, van amikor meg egyáltalán nem csinál semmit. Ez függ attól, hogy a babád mennyire lusti, milyen idõ van, mennyire vagy megviselt, nyugodt, vidám. Nyugi, ha az ultrahangon semmi baj nem volt, akkor most sincs. Valószínûleg a meleg miatt lustizik. Én 23 hetes vagyok, és ezen a héten 2 napig egyfolytában rúgkapált, piszkált a drágám, tegnap óta meg csak nagyon keveset. Amúgy meg még nagyon az elején vagyunk, nem is minden mozdulatot érzünk, ez testalkattól is függ. Hidd el, vissza fogod még sírni ezt az idõszakot! :o)
Elõzõ válaszoló vagyok. Nekem pl. evés után szokott elkezdeni mocorogni. Neked mik a tapasztalataid? Egyél sok gyümölcsöt, biztos tetszeni fog neki, és jelezni fog!!! :)
szia! látom, hogy nem csak én vagyok aggódós:) én 16 hetesen kezdtem el érezni a babámat. kb. én is húsz hetes lehettem amikor aggódni kezdtem, hogy milyen régóta érzem már, de még mindig nem olyan erõsen... aztán nyugtattam magam, hogy a lényeg, hogy érzem! most vagyok 27 hetes kismama, és kb. két hete beindult nagyon:) hol a könyökével, hol a térdével talál el úgy, hogy van amikor magam is meglepõdök!:) de most is vannak olyan napjai, hogy érzem hogy mocorog, de tényleg mintha befelé csinálná! úgyhogy ne aggódj! van aki a 20. hét körül kezdi el érezni elõször!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit nyugodtabb vagyok. Amúgy amikor édeset eszem, akkor érzem egy kicsit intenzívebbnek. Tegnap este egy egész tábla boci csokit ettem meg. Egyébként kisfiú lesz a lelkem, legalábbis azt mondták genetikán. Gratulálok mindenkienek!


Az AFP 0, 5-0, 25-ig jó állítólag!
Szia. Ne legyél elkeseredve, mert nagyon pontatlan tud lenni az afp. Külföldön már sok helyen nem is alkalmazzák emiatt. Ha rossz lett az eredményed az még nem jelenti azt, hogy baj van. Ha nem pont akkor voltál vérvételen amikor ideális lett volna máris rosszabb az eredményed. de ezt a védõnõ és az orvos is elmondja. Ha valami mégis gyanús nekik, akkor újabb vizsgálatot kérnek. Szóval fel a fejjel.
Ne legyél elkenõdve.Az Afp 0, 7-2, 5-ig jó, de ez nem jelent semmit.(MOM) A többi adatot nem ismerem, nekem csak a mom, és az átlag volt mérve. Egy a lényeg, nekem is alacsony volt, én is voltam genetikai Uh-on, és nem is kellett volna mennem, annyira minden oké volt.Nem tudnak rá magyarázatot adni, de még a genetikus is azt mondta eléggé bizonytalan vizsgálat az Afp.Szval fel a fejjel, járj a végére, mert te is úgy leszel nyugodt, de hidd el biztos minden oké-ez a vizygálat már sokmindenkit kikészített feleslegesen.Nem érdemes -minden jót nektek!!
Nekem most mondták, hogy nagyon sok minden befolyásolhatja. Pl.: a fûszeres kaja meg ilyesmi, és ezt egy genetikus mondta. Fel a fejjel, minden rendben lesz. Szurkol neked, nektek mindenki!
szia, ne izgulj, mert nekem is azt mondta a doki ez csak formaság ez a vizsgálat.Egyáltalán nem ad pontos választ, föleg ha elozo este zsiros meg fuszeres etelt ettel.Szoval majd a doki az ultrahangon megnyugtat :-)
Szia! Minden rendben lett végül? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!