Találatok a következő kifejezésre: Holnap nem meg jőnnie (21 db)

Ird majd meg mi lett az eredmeny!
Igen. Ha csak maszatoltál, az lehetett a beágyazódástól is. Ha nem jön meg, tesztelj. Drukkolok!
Szia! Mi újság? Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de negatív. De még mindig nem jött meg.
Lehetseges, hogy sikerult!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy megpróbálok tesztelni, reggelibõl is. Hétfõn délutániból csináltam. Amúgy tegnap is volt barna maszatom, ma megint semmi.
A kérdező hozzászólása: 2 napja teszt negativ.. - ez még lemaradt.
nekem ugyanezek voltak a tüneteim, mellette 2 napig barnáztam.lassan 8 hónapos a kisfiam.
nekem az eléején mikor idõ volt és nem jött a mikulás.. akkor nem fájt még maga a mellemben lébõ dolog szövet nem tudom minek hivjam mirigyek, csak akkor kaptam gutaütést ha a mellbimbóm megmozdult egy hirtelen fordulakor a melartóba.. néhaányszor sirni tudtam volna annyira nem volt jó. mára ez kombinálódott a totális mell oriássá növéssel és fájással. 7 heres kismama
a 19:53-as vagyok!a fáradság a várandóság egyik jele is lehet és a mindjárt megjön érzés is!nekem is volt folyásom, söt, már böven túl voltam a 2hónapon amikor véreztem is!bepánikoltam, de a doki a vizsgálat után mondta, h ez elöfordul, de a babyvel nem volt semmi gubanc, szerire!nem lehet, h felfáztál kicsi, ha sokat pisilsz? majd írj, h "meglátogatott-e Piroska" vagy sem, de vannak olyan nõk akik akkor is menzeszelnek miközben babásak ugyh ez se kizáró ok!csinizz majd tesztet 1-2hét múlva akkor már jobban kimutattja
A kérdező hozzászólása: Most mintha egy kis barna vmi folyt volna ki.. + állandóan pisilni járok... és fáj a hasam , mintha bármelyik pillanatban megjönne.. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok hogy biztattok :) Nektek is sok sikert !!! :) :)
A megjön érzés a terhesség elsõ idõszakában teljesen normális, úgyhogy nincs veszve semmi, sõt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: egész nap nagyon fáradt voltam és hányingerem is volt, de a hasam sajna nagyon úgy fáj, mintha meg akarna jönni :( remélem nem fog.
nekem ilyenek voltak a tüneteim és most 11hónapos a babám!drukkolok nektek szerintem is várd meg, h megjön-e vagy sem, ha nem jön meg akkor tesztelj egyett a ráköv. héten addigra már tuti, h kimutattja, h van-e baby vagy sem!azért majd írd meg, h mi volt:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én meg reménykedek :)
Varjal meg par napot, aztan tesztelj. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok.. mindegyikõtöknek gratulálok a kisbébikhez :) Én még reménykedek.. hátha úgy lenne, ahogy jósoltátok ! :)

Holnapra nem várom, de meg fog jönni, mert már vizes folyásom van. Volt hasonló tapasztalat? Mi lehet a gond?

:( De akkor miért barnáztam szombat vasárnap? Volt esetleg hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Nem 100%, hogy megjön, amikor a fiammal voltam terhes, nekem is barna volt majd folyás és semmi. Persze lehet, hogy valami ciklus zavar miatt volt a gond a barnázással és tényleg mensizni fogsz, de ne vedd készpénznek, amíg tényleg meg nem jön!

Nem 100%, hogy megjön, amikor a fiammal voltam terhes, nekem is barna volt majd folyás és semmi. Persze lehet, hogy valami ciklus zavar miatt volt a gond a barnázással és tényleg mensizni fogsz, de ne vedd készpénznek, amíg tényleg meg nem jön!

Holnap nem kéne meg jőnnie. Ma barnázok akkor nincs baba? Ovu teszt szerint volt pé. Jokkor is voltunk eggyűtt

Legjobb válasz: Barnázás nem zárja ki a babát:) Ha a (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor csinálj tesztet reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt. Szurkolok nagyon!

Barnázás nem zárja ki a babát:) Ha a (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor csinálj tesztet reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt. Szurkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: én már feladtam nekem már sosem lesz babám.
Szia!Csak optimistán mert még nincs veszve semmi!!!!Ne add föl!!!!!!Igaz ilyen már volt nekem is csak én 5napig barnáztam!A tesztem halvány csikos volt de sajna nem sikerült a beágyazodás:((((Sok sikert!
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Szia! Szerintem nem biztos, hogy nincs baba! Csak ne jöjjön meg rendesen. Hõdet mérted? Mennyi ideje próbálkoztok? Mi 4 éve én most jutottam el idáig hogy feladom, sosem lesz babám. Most az utolsó hónapokban teljesen kész vagyok. De próbálok erõs maradni, több-kevesebb sikerrel. Szurkolok nektek, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: szia.meg jõtt de már nem is érdekel.kõszi azért
Ne add fel! Lesz kisbabád neked is majd! A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni. Misszionárius póz és aktus után gyertyaállás kb. 20percig. Aktus során tegyél magad alá egy párnát, hogy megemeljen kb. a derekad alá tedd. Gyertyaállás után nyugodt fekvés! Sok sikert!
Amúgy a 3. hozzászóló vagyok., de erre gondolom rájöttél:)

Pé. -t követő 10. naptól tojásfehérjés, , vagy talán inkább vizes folyásom volt, 4-5 napig. Ma fehér lett, holnapra nem várom a mesim, nincs is semmi jele, hogy meg akarna jönni. Reménykedhetem a babában?

Legjobb válasz: Ezek alapján nehéz lette megítélni. A folyás jellege változik, de csak aterhesség alatt! Nem elõjel! Van más tüneted? Cicifeszülés, fáradékonyság, esetleg "van már orrod"? Ezek utalhatnak babára. Én is a "nem várom 24-re" stádiumban vagyok, de már van egy 2éves kisfiam. Sok sikert mindkettõnknek!

Ezek alapján nehéz lette megítélni. A folyás jellege változik, de csak aterhesség alatt! Nem elõjel! Van más tüneted? Cicifeszülés, fáradékonyság, esetleg "van már orrod"? Ezek utalhatnak babára. Én is a "nem várom 24-re" stádiumban vagyok, de már van egy 2éves kisfiam. Sok sikert mindkettõnknek!
Nekem is mensó elõtt lett sûrû fehér folyásom, sejtettem hogy baba van:) A szagokra már jóval elõtte érzékenyebb lettem, de ez nem mindenkinél fordul elõ.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A mellem, minthogyha nagyobb lenne, a férjem is megjegyezte és feszül is, de nekem mindíg szokott mesi elõtt. Sokat szédelgek és fáradt vagyok, de ezt annak tudtam be, hogy alacsony a vérnyomásom amióta az eszemet tudom és sokat dolgozom is.

Ma vagyok a 28 napon, ma vagy holnap nem kellene megjönnie. A hőm eddig stabilan 37 fölött volt, ma reggel pl 37, 3, de mostanra 36, 8-ra leesett. Ezek szerint reggel meg fog jönni?

Legjobb válasz: hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)

hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)
Én úgy tudom, hogy mindig a reggeli hõ a mérvadó, nem a napközbeni!! tehát nincs veszve még a dolog! Sok sikert!
Én is úgy tudom, hogy a reggeli hõ számít. És egyéb tüneteid vannak? Én a 26. naponál járok, de már egy csomó jelem van a nem várt menstruációra ... pl. hasfájás, pecsételõ várzés, fejfájás ...

Holnapra nem várom! Fáj a mellem, rossz a közérzetem, a derekam is fáj, olyan, mintha meg akarna jönni érzésem van. Néha megszédülök. Lehet baba?

Dec.20-án volt meg! Mert szeretkeztünk a ciklus. hu ,szerinti kritikus napon. Igaz az els? napon!Már nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: A napokban kiderül,szorítok!

A napokban kiderül, szorítok!
Ezen tünetek alapján lehet, hogy a mensid készülõdik megjönni. De szorítunk, hátha nem.
Sajnos ezek a menstruáció tünetei is lehetnek.

Izgultok velem? Tapasztalatok is várok! Szóval tegnaptól holnapig jönne meg elvileg a mensi (változó a ciklusom, hol 29 nap, hol 30, hol 31). Tegnap és ma még nem jött szerencsére, nem is érzem, hogy jönni akarna.

Múlt héten egész héten szurkált hol a méhem, a petefészkeim, azt hittem már megjön, de aztán elmúlt minden. Ami nem megszokott még, hogy mensi el?tt mindig leszakadnak a melleim, most érzékenyek, de nem vészes. 3 napja reggelente minden bajom van, úgy érzem szar a gyomrom, hányingerem van, aztán 1-2 óra és elmúlik. A fejem is fáj 2-3 napja, nem er?sen, de fáj. Szerintetek lehet bébi? Ha holnap nem jön meg, érdemes már tesztelnem?

Legjobb válasz: ha tényleg a terhesség miatt vannak a tünetek akkor a tesztnek már ki kell mutatnia. drukkolok!

ha tényleg a terhesség miatt vannak a tünetek akkor a tesztnek már ki kell mutatnia. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: de pl. miért nem fájnak nagyon a melleim. Mindenkinek szokott ez tünet lenni nem?
Nekem volt egy vetélésem, annál a terhességnél már elõtte le akart szakadni a mellem, pedig menzesz körül sose fájt. Most pl egyáltalán nem fájt a mellem csak a 6.-7. héten meg most fájt 2 nap. Ez a mellfájdalom nem egyértelmû, sõt az összes többi jel se. sokat tudunk produkálni. Ennél a terhességemnél semmi tünetem nem volt, csak nem jött meg. Szerintem holnap reggel tesztelj egyet, de lehet már a mai is kimutatá ( nem elsõbõl persze ), de reggel szigorú elsõ pisi. Én kíváncsiságból megnézném... :) 12hkm
Most ha azt írom igen lehetsz terhes, akkor te szépen bele éled magad aztán lehet holnap pofára esel, mert megjön .Ne golndolj rá, ne kerezsa tüneteket , ezek a tünetek nálamis és sok másnál is elõfordultak és még se volt baba..ne beszéld magadba az nem tesz jót..
Szia! Elsõ terhesség? Igen, izgulunk veled. Szerintem reggel csináld meg, aztán írj nekünk. Ha pozitív az nagyon jó, de ha negatív akkor késõbb gratulálunk! Hajrá!!!: )
Na mizujs ?nem csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megjött, úgyhogy nem csináltam tesztet. De Nektek drukkolok :)

Hogyha ma elmúlt a menstruációm, már csak egy gyon kevés barna van / ami szerintem holnapra el is mulik / akkor lehetséges az hogy holnap ha strandra megyek a vizben még fog jönni vér ha ma egéaz nap nek. Vagy akkor már nem valószinü? !

Legjobb válasz: Szia! Megint az elsõ vagyok. Ha csak úgy veszed észre a folyást, ha megtörlöd a puncid, akkor se lehet tampon nélkül vízbe menni, mert nagy a fertõzésveszély.

Szia! Megint az elsõ vagyok. Ha csak úgy veszed észre a folyást, ha megtörlöd a puncid, akkor se lehet tampon nélkül vízbe menni, mert nagy a fertõzésveszély.
Rendszeres már a menstruációd? Hány éves vagy? Ha már se vér, de barna folyás nincs, akkor nyugodtan mehetsz strandra.
Nincs mit! :) Minden jót Neked! :) Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm elsõ:D nagyon remélem hogy eltudok menni(:
Szia! :) Megint az elsõ vagyok. Ha már semmi folyásod nem lesz akkor sem ha törlöd a puncidat, akkor nyugodtan fürödhetsz tampon nélkül! :)
A kérdező hozzászólása: De az a furcsa hogy aamikor reggel elõször voltam wc .n akkor semmi nem volt . És hogyha holnap reggelre már úgyse lesz hogy kitörlöm..akkor biztonságos ?
A kérdező hozzászólása: És hogyha lesz az baj ?:| Mivel amúgy nem folyik.
Szia! :) Ha holnap akarsz menni strandra, akkor már lehet, hogy akkor se lesz semmi barna ha megtörlöd a puncid. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: 12 vagyok..és nem rendszeres . De se a pisi se a betét nem véres..amikor kitörlöm.akkor.meg olyan a papir..: oo
A kérdező hozzászólása: Köszi:) )

12-én voltam a párommal és ma teszteltem délben negatívat. Holnap jönne meg, ezért nem bírtam ki, hogy megcsináljam. Szerintetek marad a negatív?

Legjobb válasz: még csak 11 nap telt el az aktus óta, ilyenkor nagyon keveseknek mutatja még ki hogy sikerült-e a baba. min. 3 nap múlva tesztelj, és nem biztos hogy marad a negatív, drukkolok hogy majd pozi legyen.:)

még csak 11 nap telt el az aktus óta, ilyenkor nagyon keveseknek mutatja még ki hogy sikerült-e a baba. min. 3 nap múlva tesztelj, és nem biztos hogy marad a negatív, drukkolok hogy majd pozi legyen.:)
Még lehet pozitív, de maradhat negatív is. Nem tehetsz mást, mint vársz. Két naponta duplázódik a hgc a vizeletben. Van akinél már mensi elõtt 2-3 nappal pozitív a teszt, de olyan is van akinek, csak mensi után egy héttel lesz pozitív.
az jó jel , de lehet mástól is, de ha nagyon akarod minden 2.-dik nap ismételheted a tesztet.
"Kicsit" diszlexiás vagyok. : ) hcg
elõttem szólónak :szerintem így is érthetõ volt:) 1.és 4. voltam :)
A kérdező hozzászólása: Akkor volt peteérésem. NAgyon fáj a derekam.
A kérdező hozzászólása: Folyásom van, így nem tudom, hogy amiatt hogy megfogant vagy mert megjön reggel.
A kérdező hozzászólása: Megjott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!