Találatok a következő kifejezésre: Holnap nem meg (605 db)

Holnapra nem várom. Van még valaki aki velem egy cipőben jár? Többi lent.

Ciklusom 23-25dik napján nagyon fájt a derekam és többször görcsölt a hasam más tünetem egyenl?re nincs.Ti mit éreztek?

Legjobb válasz: Szia! Én is holnapra nem várom. Nekem a derekam nem fájt, csak a hasam. Meg a cicim is érzékenyebb volt. Kicsit fáradékonyabb és ingerültebb voltam. Azért írok múlt idõt, mert mostanában kb 2 napja meg nem érzek semmit. Ja ma teszteltem, de amilyen az én szerencsém kaptam egy érvénytelen tesztet. Semmi nem volt rajta. Aztán egy óra múlva lett rajt egy db elfolyt csík. De holnap reggel egy másik fajtával is megnézem, hátha az mutat valami értelmeset is.

Szia! Én is holnapra nem várom. Nekem a derekam nem fájt, csak a hasam. Meg a cicim is érzékenyebb volt. Kicsit fáradékonyabb és ingerültebb voltam. Azért írok múlt idõt, mert mostanában kb 2 napja meg nem érzek semmit. Ja ma teszteltem, de amilyen az én szerencsém kaptam egy érvénytelen tesztet. Semmi nem volt rajta. Aztán egy óra múlva lett rajt egy db elfolyt csík. De holnap reggel egy másik fajtával is megnézem, hátha az mutat valami értelmeset is.
sziasztok, én mára vagy holnapra nem várom.tünetem nincs, kis megjönérzésen kivûl.hõm 37.3. nektek??
Nekem a vége felé 36, 9 és 37, 1 között ingadozik, de ma 36, 7 lett. Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit. Elsõ voltam
10:36 vagyok http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc.. én ma teszteltem, de negativ. amikorra a ciklus.hu behuzta a pé nem volt az lh tesztem pozi, de elötte igen, szóval nem jól huzta be szerintem.
7:22 vagyok nekem ma megjött:-(
utolsó vagyok.szerintem ez szellemcsíkos http://kepfeltoltes.hu/view/090901/Picture_61_www.kepfeltolt..
nekem is nega lett tegnap, és megjönérzésem van. de még eddig semmi:-))
10:24-es vagyok reggel 25-ös Gabriellel teszteltem negatívat. Mindjárt megjön érzésem van, de még nem jött meg.
Lányok hol vagytok, mi van veletek??????
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc.. eddig nem jött meg, de nincs jele hogy megjönne, meg nem érzek semmit.
Én holnapra nem várom.Csináltam ma egy tesztet de - lett.:( De semmi jelét nem érzem, hogy meg akarna jönni csak feszül a mellem.Mondjuk az mensi elõtt mindig feszül úgyhogy nem tudom.Itt a görbém szerintetek milyen? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0800d13fa8834904e8d42d..
A kérdező hozzászólása: Reméljük semmi rosszat. Az elöbb olvastam hogy valakinek leesett a höje mégis terhes volt.
A kérdező hozzászólása: Az én höm 36, 9. Csak pár napja mérem meg a cikusom elelyén mértem közben nem. ekem még anyi hogy tök száraz vagyok pedig ilyenkor vizes szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Én még nem tesztelek egy kicsit még várok. Nekem még annyi, hogy kívánom a sexet. Szerinted ez lehet jel?
10:24-es vagyok. Nekem tegnap volt egy kis rózsaszínes folyásom, de azóta semmi. Nem teszteltem még.

Van itt olyan, aki holnapra nem várja? Én ma reggel teszteltem egy X-epil tesztcsíkkal sajnos negatívat, de még reménykedem, holnapra nem várom.

Legjobb válasz: Holnap "indul a buli" nekem is. Mi pár napja döntöttük el, hogy jöhet elõbb is a baba(decemberben abbahagytam a fogamzásgátlót, a terv az volt, hogy idén télen állunk neki), most álltam neki szedni a terhes vitamint, szóval még 1 hónapot várunk, de ne kövezzen meg senki, örülnék, ha már tesztért kéne mennem :) Mióta próbálkoztok?

Holnap "indul a buli" nekem is. Mi pár napja döntöttük el, hogy jöhet elõbb is a baba(decemberben abbahagytam a fogamzásgátlót, a terv az volt, hogy idén télen állunk neki), most álltam neki szedni a terhes vitamint, szóval még 1 hónapot várunk, de ne kövezzen meg senki, örülnék, ha már tesztért kéne mennem :) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem is!
#3 vagyok. Sajnos nekem is megjött tegnap elõtt. ...na, majd legközelebb összejön! ;)
Hát, nekem megérkezett a mikulás. De drukkolok, hogy jövõ hónapban mindenki 2 csíkos tesztet lobogtasson :) 1. válaszoló
Köszönöm!!medi-lab, meg 2 vaterás tesztet csináltam.a mefis 25-ös a vaterás 10-es de ugyan olyan erõssek!!nagyon boldogok vagyunk!drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Milyen tesztet használtál?
Sziasztok!nekem ma van a nemvárt napja és reggel pozit teszteltem.van egy 14 hónapos lányom és terveztük de elsõre nem sikerült és úgy voltunk vele hogy akkor még várunk , belefogunk egy vállalkozásba.hát bele is foghatunk az újabb baba fogadásába :)
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg! :)
Amíg nem jön meg, van remény! Én is tegnapra-mára nem vártam/várom, aztán majd kiderül...
A kérdező hozzászólása: Január óta. Tegnap délután csináltam egy X-epil tesztet, volt rajta egy halvány pozitív, ma reggel meg egy Gabrielt, de negatív :( Ma kellene megjönnie, de szerintem nem sikerült, mert ma reggel már kimutatta volna.
A kérdező hozzászólása: Ha van kedvetek írjatok privátban, tarthatnánk a kapcsolatot a következõkben :)

Teszteltem reggel! Halvány lett a második csík eléggé, és még csak holnapra nem várom. Akkor szerintetek baba? Holnap csináljak még egy tesztet?

Én írtam este hogy ma reggel tesztelek.Halvány lett a második csík eléggé,és még csak holnapra nem várom.Akkor szerintetek baba?Vagy a halvány csík jelenthet mást is??Nem szoktam mérni a h?m de ma reggel megmértem nyelv alatt és 37.5 volt!Ez számít valamit??Nem merem beleélni magam!!

Legjobb válasz: nyugi, ha még nem is nagyon, de már lassan örülhetsz, ha holnap erõsebb pozit pisilsz, akkor pezsgõzni is lehet!

nyugi, ha még nem is nagyon, de már lassan örülhetsz, ha holnap erõsebb pozit pisilsz, akkor pezsgõzni is lehet!
Gratulálok kismama :-)
Pozitívat nem szokott tévedni a teszt állítólag és a halvány csík is csík. Tehát lehet bizakodni. Másnapi tesztnek viszont nem sok értelme, ha erõsebb csíkot akarsz látni, mert általában nem termelõdik olyan gyorsan a HCG. Érdemesebb 2-3 nap elteltével. Türelem:) )))
Gratulálok! De azért egy pár nap múlva ismételd meg hogy erõsödik-e. A hõd bíztató! Mivel teszteltél? Ha szépen látni a csíkot csak halványabb mint a C csík akkor az jó, de ha nagyon kell nézni és éppen hogy észrevehetõ, azzal vigyázz! Nagyon drukkolok! :)
Gratulalok sorstars en is igy voltam 3 halvany pozitivat teszteltem egyre erosebb lett. Vigyazz magatokra!
Gratula! Szerintem ez már baba! vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm!!Gravi hcg-vel teszteltem, de most jöttem meg fehérvárról és vettem egy qpidót mert az 10mlu/ml-tõl kimutatja, és reggel megcsinálom.Gondolom ha ma a 20 as kimutatta akkor a 10es is kifogja!!Elõször nagyon halvány volt de aztán 10 perccel késõbb már messzebbrõl is látni lehetett a csíkot!!!Még nem nagyon merek örülni de azért dobog a szívem rendesen!!!:)

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!
Lehet. Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm
Kiderül holnap :-)
ird meg mindenképp:)
A kérdező hozzászólása: holnap megírom kíváncsi vagyok én is :-)
A kérdező hozzászólása: Sajna negatív:-(de még nem jött meg
A kérdező hozzászólása: és a hõm még mindig 37

Holnapra nem várom. Tegnap negatívat teszteltem, tudom, hogy még korai volt. Holnap reggel tesztelhetek, vagy várjak még?

Legjobb válasz: Minél többet vársz, annál biztosabb eredményt kapsz. Szerintem várj minimum 2 napot még. Drukkolok!

Minél többet vársz, annál biztosabb eredményt kapsz. Szerintem várj minimum 2 napot még. Drukkolok!
Én is várnék még a helyedben, nekem 2 nap késés után sem mutatta ki, 1 héttel a nem várt után lett pozitív a tesztem. Drukkolok! 20hkm
Akkor talán még nekem is van remény? Öt napja késik és a teszt negatív lett. Már én is egészen beleéltem magam, hogy talán babám lesz.

Holnapra nem várom, van még valaki aki szintén? Mikor tesztelsz? Érzel valamit?

Legjobb válasz: sziasztok! én is holnapra nem várom! ma reggel nem elsõ pisibõl teszteltem nagyon nagyon halvány + lett de nem tudom majd ma éjjel nagyon keveset iszok és megpróbálok nem kimenni pisilni(rengeteget járok ki éjjel wc-re aztán meg inni) szorítok nektek! e.

sziasztok! én is holnapra nem várom! ma reggel nem elsõ pisibõl teszteltem nagyon nagyon halvány + lett de nem tudom majd ma éjjel nagyon keveset iszok és megpróbálok nem kimenni pisilni(rengeteget járok ki éjjel wc-re aztán meg inni) szorítok nektek! e.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem jött meg.Veletek mi van?
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg, de mivel tegnap még negatív volt, most várok péntekig, de nagyon hányingerem van, reggel és este, mint két éve az elsõ babóval.
Én tegnapra nem vártam, nem is jött. Tesztelni majd csak ha már 5-6 napja nem jön meg. Egyébként 1x éreztem szurkálást a bal petefészkemben, és úgy 5 napig éjjel és reggelente hányingerem volt. Remélem ez már az :)
Teszteltem reggel, szerintem full negativ..., viszont menstruaciom meg sehol. Sose volt meg igy...
Kérdezõ mizujs?teszteltél? Nikcsi? e.
Nalam ugyanez mint a kerdezonel. Meg nem jott meg, de meg fog. Sebaj, majd jovo honapban. :)
A kérdező hozzászólása: Nem jött meg, de a reggeli teszt negatív.
nekem sem jött meg és van egy halkan mondomde +tesztem szorítok nektek!írjatok!e.
Holnapra nem varom, de szerintem meg fog jonni... Ma teszteltem delutan egyet, de alig lathato halvany +, de inkabb negativ lett. Elso ket gyerekemet mar 4 nappal elotte kimutatta a Clearblue.
A kérdező hozzászólása: Akkor egy cipõben járunk.)Írj ha van valami.

Ha nekem nincs mindjárt megjön érzésem, attól még lehet baba? Holnapra nem várom. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ, eddig jól állok, még nem jött meg :)majd holnap tesztelek.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, eddig jól állok, még nem jött meg :) majd holnap tesztelek.
Van pocaklakód?? :)

Holnapra nem várom, de ma má nem bírtam magammal és csináltam egy tesztet. Negatív:- ( Holnap érdemes egy másik tesztet csinálni, vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes, mert csak kidobott pénz. A legtöbb teszt a nemvárt után 3-4 nap. Szerintem várj 2-3 napot és addig se idegeskedj, mert csak hátráltatja a mensit, ha nem termékenyültél meg és csak csalodottságot érzel, pedig lehet hogy már ott van, csak még nincs elég hcg-d. Remélem a legjobbakat, de légy türelmes!

Szerintem nem érdemes, mert csak kidobott pénz. A legtöbb teszt a nemvárt után 3-4 nap. Szerintem várj 2-3 napot és addig se idegeskedj, mert csak hátráltatja a mensit, ha nem termékenyültél meg és csak csalodottságot érzel, pedig lehet hogy már ott van, csak még nincs elég hcg-d. Remélem a legjobbakat, de légy türelmes!
Szerintem várj még pár napot a teszttel.Én is ma teszteltem, nekem 2 napja késik és negatív lett a teszt.El is keseredtem rendesen.Pár nap mulva csinálok és is újabbat.Semmi extra tünetem nincs egyébként.Légy türelmes.
Bocs, 21.49es voltam!!
Sajnálom. :( De ne keseredj el, két hónap nem hosszú idõ! Amúgy nekem is megjött mára. :( (21.29es)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok, de sajna megjött:-( Igaz még csak 2 hónapja próbálkozunk, de nagyon el vagyok keseredve. Tudom még nem kéne, de ez van. Ráadásul eddig 27 naposak voltak a ciklusaim, erre most a 26. napon megjött. Ráadásul ritkán tudunk együtt lenni, mert vidéken dolgozik a férjem:-( Azért nektek drukkolok, hogy sikerüljön.
Nyugalom, ne idegeskedj, mert az nem tesz jót. Mi lassan egy éve próbálkozunk, ebben a hónapban is reménykedtem, de úgy tûnik, megint megjön. :( Ha késik, akkor érdemes tesztelni, elõbb semmiképp! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Majd írj!
Régóta próbálkoztok?Mi két hónapja de már rosszul esik, ha megjön.
Drukkolok, és persze magamnak is!:) )Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megpróbálok várni még pár napot. Olyan jó lenne ha sikerülne, már nagyon várjuk.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy neked sem jött össze. Fel a fejjel! Tudom, hogy 2 hónap nem sok idõ, de azért el vagyok kenõdve. Ráadásul elméletileg jókor voltunk együtt, s így sem sikerült. Mivel vidéken dolgozik, nem is mndig tud hazajönni akkor amikor kellene.A múlt hónap jó volt, mert szabin volt. Ebben a hónapban szinte esélytelen lesz a dolog.

Holnap nem kellene megjonnie! Reggel 37 volt a huvelyi hom! Nincs semmilyen folyasom egy koromhegyni nyalkas halvany barnas valami volt a betetemen tegnap egesz nap es ma is. Lehetek babas? Ha holnap nem jon meg szombat reggel tesztelhetek?

Legjobb válasz: igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.

igen, pont ahogy leírtad. ha megjön mérj höt és ha nagyon alacsony nem vagy babás, feleleges tesztelni. ha nem jön meg tesztelj szombat reggel max, elötte ne.
ha kb akkor jön vmi (vérzés vagy barnás) amikor eredetileg is meg kéne jönnie, akkor nem biztos hogy baba van a dologban. bár semmi sem kizárt. ha holnap nem jön meg rendesen, csinálj reggel tesztet. akkor már biztos eredményt fog mutatni. sok sikert!
Szia! Én ugyanígy voltam. Neke is csak barna folyásom volt, ill. még mindig van. A hõm nekem is 37-37, 1. Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie. Most kedden csináltam tesztet (délben) és pozitív lett. Ma voltunk dokinál és mondta hogy már látszik vmi. Kb 5 hetes. 1 hét múlva kell visszamennem. Remélem te is így vagy most! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Meg kitartok holnapig es remelhetoen szombaton tesztelhetek es pozitiv lesz!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!