Találatok a következő kifejezésre: Holnap nézik hogy van e (2 db)

Holnap nézik merg hogy van e peteérésem. Mert clostit szedtem . Van igy valaki anyira izgulok?

Legjobb válasz: Ne izgulj!Nekem is ez volt. Hüvely ultrahanggal megnézték.Szépen növekedtek.Négy kis petesejt.Múlt héten hétfõn volt az inszeminációm.Most reménykedek.A gyógyszertõl szépen növekednek és sokasodnak.

Ne izgulj!Nekem is ez volt. Hüvely ultrahanggal megnézték.Szépen növekedtek.Négy kis petesejt.Múlt héten hétfõn volt az inszeminációm.Most reménykedek.A gyógyszertõl szépen növekednek és sokasodnak.
nekem múlthét elõtt nézték.én is nagyon izgultam!mi van ha nem sikerült, vagy ha több is van!!!!és 1 darab csini kis tüszõt láttunk!nagyon jó érzés volt!
A kérdező hozzászólása: mi az a inszeminácio?
Inszemináció: mesterséges megtermékenyítés, amikor a férfi spermáit közvetlenül juttatják a nõbe, amikor tüszõrepedés van, így biztosabb a megtermékenyülés.
A kérdező hozzászólása: köszi. és ha nekem is ilyen kell akkor a doki mondani fogja? holnap, vagy mikor?
Szerintem egyenlõre próbálkozzatok a "hagyományos" úton, aztán majd meglátod. Az én dokim szerint a legtöbb nõ jól reagál a Clostira és lesz peteérés. Ne izgulj szerintem, holnap úgyis kiderül. Én is aggódtam elõször, hogy rám majd tuti nem hat, erre nagyszerûen reagáltam rá és az elsõ adagtól már ott is volt 2 érett pete. Egyébként meglepõdtem, hogy mennyien "kényszerülünk" a Clostira. Rengetegen írják itt sorban. Én meg azt hittem, csak én vagyok ennyire szerencsétlen. Kicsit megnyugtat, hogy nem csak nekem kell szednem. Tudom, hogy ez nem szép dolog, ne haragudjatok. De jó érzés, hogy ennyi sorstársam akad.
Szerintem így is megvizsgál. Szurkolok hogy sikerüljön a kis tesó!
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerül.Tegnap bõgve jöttem ki a wc-bõl, hogy már megint megjött:(Várom a további válaszokat is:)
Mi most kezdtük a kivizsgálásokat, 1 év sikertelenség után. Endokrinológushoz mentem, õ kért 3. és 21. napi ciklus vérvételt, a 3. napon terheléses cukrosat is. Még nõgyógyászhoz is kell mennem. A páromat elküldte andrológiai vizsgálatra és urológushoz, szerencsére neki minden eredménye átlagon felüli. A vérvételek eredménye elég sokára van meg, én is várok még az enyémre. Erre a sors fintora, hogy most késik..:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!