Találatok a következő kifejezésre: Holnap nézik hogy van (7 db)

Holnap nézik merg hogy van e peteérésem. Mert clostit szedtem . Van igy valaki anyira izgulok?

Legjobb válasz: Ne izgulj!Nekem is ez volt. Hüvely ultrahanggal megnézték.Szépen növekedtek.Négy kis petesejt.Múlt héten hétfõn volt az inszeminációm.Most reménykedek.A gyógyszertõl szépen növekednek és sokasodnak.

Ne izgulj!Nekem is ez volt. Hüvely ultrahanggal megnézték.Szépen növekedtek.Négy kis petesejt.Múlt héten hétfõn volt az inszeminációm.Most reménykedek.A gyógyszertõl szépen növekednek és sokasodnak.
nekem múlthét elõtt nézték.én is nagyon izgultam!mi van ha nem sikerült, vagy ha több is van!!!!és 1 darab csini kis tüszõt láttunk!nagyon jó érzés volt!
A kérdező hozzászólása: mi az a inszeminácio?
Inszemináció: mesterséges megtermékenyítés, amikor a férfi spermáit közvetlenül juttatják a nõbe, amikor tüszõrepedés van, így biztosabb a megtermékenyülés.
A kérdező hozzászólása: köszi. és ha nekem is ilyen kell akkor a doki mondani fogja? holnap, vagy mikor?
Szerintem egyenlõre próbálkozzatok a "hagyományos" úton, aztán majd meglátod. Az én dokim szerint a legtöbb nõ jól reagál a Clostira és lesz peteérés. Ne izgulj szerintem, holnap úgyis kiderül. Én is aggódtam elõször, hogy rám majd tuti nem hat, erre nagyszerûen reagáltam rá és az elsõ adagtól már ott is volt 2 érett pete. Egyébként meglepõdtem, hogy mennyien "kényszerülünk" a Clostira. Rengetegen írják itt sorban. Én meg azt hittem, csak én vagyok ennyire szerencsétlen. Kicsit megnyugtat, hogy nem csak nekem kell szednem. Tudom, hogy ez nem szép dolog, ne haragudjatok. De jó érzés, hogy ennyi sorstársam akad.

Holnap találkozok a volt pasimmal. Mert jó barátok vagyunk. Õ nem úgy néz rám ahogy én rá (szóval én szeretem, ő meg nem engem) Neki van most barátnője (de sztem a csaj nem érdemli meg őt) Hogy tudnám visszaszerezni?

Na most?

Legjobb válasz: Mivel van barátnõje, ezért sehogy. legalábbis amíg van barátnõje,addig ne nyomulj rá, mert ha õ is akarna még tõled valamit, akkor veled járna. Az érzéseket meg nem lehet ráerõszakolni, attól nem fog szeretni. Ne kaparj utána, legyen büszkeséged. Azt meg nem te döntöd el, hogy megérdemlie-e vagy nem õt a barátnõje, csak a féltékenység beszél belõled. Mindenesetre legyél csinos meg ápolt amikor találkoztok, de semmi több.

Mivel van barátnõje, ezért sehogy. legalábbis amíg van barátnõje, addig ne nyomulj rá, mert ha õ is akarna még tõled valamit, akkor veled járna. Az érzéseket meg nem lehet ráerõszakolni, attól nem fog szeretni. Ne kaparj utána, legyen büszkeséged. Azt meg nem te döntöd el, hogy megérdemlie-e vagy nem õt a barátnõje, csak a féltékenység beszél belõled. Mindenesetre legyél csinos meg ápolt amikor találkoztok, de semmi több.
Sajnos ez a vonat már elment, ezt el kell fogadnod!Ráadásul meg kell tanulnod tiszteletben tartani mások érzéseit, és kapcsolatát, mert TE sem örülnél, ha a hátad mögött egy csaj pályázna a barátodra, gondolom én.Szóval haverilag találkozhattok, de ne fûzz hozzá túl sok reményt, másrészt meg felesleges a lotyót játszanod, ugyanis nem Téged választott, hanem valaki mást.Annak meg nyilván oka volt. Egyébként meg tényleg nem Te döntöd el, ki kit érdemel meg!
A kérdező hozzászólása: De tényleg nem érdemli meg.. kibeszéli meg minden.:( csak sajnos nem hisz nekem a fiú.

Mi van akkor, ha nem megyek el az előrehozott érettségire? Holnap lenne az informatika írásbeli, és a jelenlegi körülmények miatt eléggé úgy néz ki, hogy nem tudok elmenni. Mi van ilyenkor, ha nem jelenek meg?

Legjobb válasz: Mindenképpen vigyel orvostól hivatalos igazolást Hogy legalább még a szóbelire elmehess Kölönben elúszik a lehetõséged és csak õsszel mehetsz megint

Mindenképpen vigyel orvostól hivatalos igazolást Hogy legalább még a szóbelire elmehess Kölönben elúszik a lehetõséged és csak õsszel mehetsz megint


A kérdező hozzászólása: Budapesten a belvárosban valahol..
Plázákban
Aréna Plaza.
Corvin sétány mozival ellentétes bejáratánál nagyon jó a Wifi, a múltkor vagy 8 srác leült notebookkal MMO-t játszani (WOW?) és van ott pár kényelmes ülõhely is. Persze ez feltételez egy hordozható gépet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... valamelyiket megnézem...
Szerintem így is megvizsgál. Szurkolok hogy sikerüljön a kis tesó!
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerül.Tegnap bõgve jöttem ki a wc-bõl, hogy már megint megjött:(Várom a további válaszokat is:)
Mi most kezdtük a kivizsgálásokat, 1 év sikertelenség után. Endokrinológushoz mentem, õ kért 3. és 21. napi ciklus vérvételt, a 3. napon terheléses cukrosat is. Még nõgyógyászhoz is kell mennem. A páromat elküldte andrológiai vizsgálatra és urológushoz, szerencsére neki minden eredménye átlagon felüli. A vérvételek eredménye elég sokára van meg, én is várok még az enyémre. Erre a sors fintora, hogy most késik..:D

SÜRGÕS! Holnap megyek ortopédiára a térdem miatt! Megfogja röntgenezni vagy csak ultrahanggal nézi meg? És hogy beleszúrhat a térdembe, hogy az ottani nedvből mintát vegyen, mert egyik ismerősöm azt mondta, hogy lehet azzal van baj?

Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, de kicsit aggódom!

Legjobb válasz: Röntgen fog kérni elõbb a doki. Izületi UH-t csak röntgen függvényében csinálnak a radiológusok. 27/N/radiológiai dolgozó :)

Röntgen fog kérni elõbb a doki. Izületi UH-t csak röntgen függvényében csinálnak a radiológusok. 27/N/radiológiai dolgozó :)
Ha felgyülemlett az izületi folyadék, akár le is szívhatja, de nem fáj, az anyukámnak volt és õ is nagyon félt. DE miután megtörtént a dolog, már csak nevetett, hogy csak ennyi volt az egész.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat, megnyugodtam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!