Találatok a következő kifejezésre: Holnap nézik hogy (23 db)

Ma derült, ki hogy terhes vagyok. Holnap megyek orvoshoz. Lesz már szívhangja, vagy azt még nem néznek, hogy lesz a holnapi nap?

Július 25.-én jött meg.

Legjobb válasz: Elvileg már kell látszódnia. A kalkulátor szerint 6 hetes vagy. Ha más nem, akkor a petezsák már látszik. Ha nem, akkor se csüggedj, két hét múlva visszarendelnek, és már szívhangja is lesz. 28 hkm

Elvileg már kell látszódnia. A kalkulátor szerint 6 hetes vagy. Ha más nem, akkor a petezsák már látszik. Ha nem, akkor se csüggedj, két hét múlva visszarendelnek, és már szívhangja is lesz. 28 hkm
Nekem pont úgy volt, ahogy az elsõ leírta. Legalább látod, hogy jó helyen van :-)
Nekem júni 24-én volt utolsó mensi, aug. 1-én voltam akkor még csak petezsák és szikhólyag volt, 2 hét múlva már embrió és szívhang.
majd írd meg, hogy mi látszódott! nekem júl. 27. és szerdán megyek orvoshoz. azt olvastam, ha 2 hetet késik, akkor már el lehet menni orvoshoz.
én a méhnyakrákszûrés miatt is izgulok, nehogy emiatt legyen valami baj! mert azt is csinálnak, ahogy hallottam, ha 1 éven belül nem voltál.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál + UH. szívhang még nem volt, de a petezsák már igen.Ma vagyunk 5hetes és 6 nap.2 hét múlva vissza
köszi! akkor én nem is megyek el holnap, csak jövõ szerdán. már módosítottam is az idõpontot. én még csak ma vagyok 5 hetes 4 napos, inkább akkor elmegyek 6 hetes 5 naposan az orvoshoz és másnap az UH-ra.
A kérdező hozzászólása: Lehet jobban jársz :) de nekem kellett a biztos

A Bolgárkerék utcai Magzati Diagnosztikai Központba megyünk holnap, kérdésem hogy 3 vagy 4 Ds ultrahangon nézik e a babát?

12 hetes vagyok,meg e tudják mondani hogy fiú vagy lány?Már nagyon kíváncsiak vagyunk.El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Mind a kettõ van.Át tudja váltani a nézetet. Nekünk mind a két terhességemnél megmutatta magát a baba a 12 hetes ultrahangon.De ilyenkor még 60-70%-ra mondják.

Mind a kettõ van.Át tudja váltani a nézetet. Nekünk mind a két terhességemnél megmutatta magát a baba a 12 hetes ultrahangon.De ilyenkor még 60-70%-ra mondják.

Holnap nézik merg hogy van e peteérésem. Mert clostit szedtem . Van igy valaki anyira izgulok?

Legjobb válasz: Ne izgulj!Nekem is ez volt. Hüvely ultrahanggal megnézték.Szépen növekedtek.Négy kis petesejt.Múlt héten hétfõn volt az inszeminációm.Most reménykedek.A gyógyszertõl szépen növekednek és sokasodnak.

Ne izgulj!Nekem is ez volt. Hüvely ultrahanggal megnézték.Szépen növekedtek.Négy kis petesejt.Múlt héten hétfõn volt az inszeminációm.Most reménykedek.A gyógyszertõl szépen növekednek és sokasodnak.
nekem múlthét elõtt nézték.én is nagyon izgultam!mi van ha nem sikerült, vagy ha több is van!!!!és 1 darab csini kis tüszõt láttunk!nagyon jó érzés volt!
A kérdező hozzászólása: mi az a inszeminácio?
Inszemináció: mesterséges megtermékenyítés, amikor a férfi spermáit közvetlenül juttatják a nõbe, amikor tüszõrepedés van, így biztosabb a megtermékenyülés.
A kérdező hozzászólása: köszi. és ha nekem is ilyen kell akkor a doki mondani fogja? holnap, vagy mikor?
Szerintem egyenlõre próbálkozzatok a "hagyományos" úton, aztán majd meglátod. Az én dokim szerint a legtöbb nõ jól reagál a Clostira és lesz peteérés. Ne izgulj szerintem, holnap úgyis kiderül. Én is aggódtam elõször, hogy rám majd tuti nem hat, erre nagyszerûen reagáltam rá és az elsõ adagtól már ott is volt 2 érett pete. Egyébként meglepõdtem, hogy mennyien "kényszerülünk" a Clostira. Rengetegen írják itt sorban. Én meg azt hittem, csak én vagyok ennyire szerencsétlen. Kicsit megnyugtat, hogy nem csak nekem kell szednem. Tudom, hogy ez nem szép dolog, ne haragudjatok. De jó érzés, hogy ennyi sorstársam akad.

X-Faktorba hol, és hogyan lehet jelentkezni nézőnek? Holnap szeretnék menni a válogatásra.

Legjobb válasz: Hát régebben ez úgy mûködött, hogy az ember elment a jegyirodába, és megvette a jegyet. Szerintem nem változott. :D De a holnapi válogatás még asszem nem a nyilvános fajta, ez csak a nagyon-nagyon-nagyon selejtezõ, vagy mi. :) Ha tévedtem, bocsi.

Hát régebben ez úgy mûködött, hogy az ember elment a jegyirodába, és megvette a jegyet. Szerintem nem változott. :D De a holnapi válogatás még asszem nem a nyilvános fajta, ez csak a nagyon-nagyon-nagyon selejtezõ, vagy mi. :) Ha tévedtem, bocsi.
Ha a VB-t nézik az csak este lesz.
Férfiakat ne akarjatok rávenni shoppingolásra! az felér egy érzelmi zsarolással.
Csak jót teszel szerencsétlen sráccal, ha dobod, a stílusod alapján. :) 1 normális nõ nem erõlteti rá a barátjára a shoppingolást, mint ahogy 1 fickó sem erõltetné rá a barátnõjére, hogy menjen el vele 1-2 órácskára alkatrészboltba nézelõdni, vagy valami hasonló. Tapasztalatból tudom, én mindig magam oldom meg a shoppingolást, max. 5-10 percre szoktam megkérni, hogy tartson velem, mert tudom, hogy ezt mennyire lesz.rják a férfiak.
Hát, azért a szakítást erõsnek érzem. Az, hogy shoppingolás helyett a focit választja, egyáltalán nem baj. Az már kellemetlen, hogy a nagyidhoz nem kísér el, ha már megígérte. Szerintem ne csinálj cirkuszt, annak nincs értelme. Inkább mondd el neki higgadtan, hogy rosszul esett neked, hogy megígérte, hogy veled lesz, és nem tartotta be, és a nagymamád elõtt is kellemetlen volt a dolog. Kérd meg, hogy máskor körültekintõbben szervezze a programjait és ha már megígért valamit, azt tartsa be. Mellesleg kérdezd meg , hogy élvezték-e a meccset. Ha ez volt az elsõ ilyen eset, akkor szerintem hagyhatod is ennyiben. Ha ez már a sokadik ilyesmi eset, és már többször szóltál neki, hogy rosszul esik, ha cserben hagy, akkor nem érdemes tovább koptatnod a szádat, egyszerûen ne beszélj vele többet és kész.
5-ös, Te nem a pasim vagy véletlenül? (õ is ezeket szokta mondani.... :) ) Egyébként miért kell, h a pasid kísérgessen? Én pl csak akkor megyek a barátommal vásárolni, ha neki kell valamit venni, és elhív, h mondjak véleményt.... A VB-tõl meg szinte minden pasi megõrül.... De ez jó. Hadd nézze mán... Vegyél egy pár üveg sört, nyomd a kezébe, és kívánj jó meccs nézést a haverokkal... Én mindig ezt csinálom. De ha nem jó neked, ez a felállás, és így nem szereted, akkor tényleg ne húzd a dolgot. Léteznek más típusú fiúk is, csak meg kell találni a hozzád illõt, akivel meg nem jössz ki el kell engedni. Bár minden párkapcsolatban kell némi alkalmazkodás, és kevés az hol gördülékenyen mennek a dolgok. (Pl ha az én barátomat meghívják a haverjai vadászni, mindent lemond, mindent eldob, és hírét sem hallom legalább egy hétig. De még egyszer sem mondtam neki, h ne menjen, persze rossz az, h lemondja a programjainkat, de meg kell érteni, h ez neki fontos. Ettõl még szeretjük egymást, és jó a kapcsolat)
Nos, szerintem túlreagálod, de azért megszegni egy ígéretet elég tahó dolog. Ha még többször eljátssza, akkor szakíts vele csak. 21/F
Ha rendszeresen vannak ilyen apró nézeteltérések az egy idõ után felgyülemlik és véget vethet a kapcsolatnak. Amennyiben tényleg nem ez az elsõ, hanem a sokadik és már tele a hócipõd akkor valóban érdemes átgondolni a dolgot. Viszont ha nem jellemzõ, akkor egyszerûen csak nyugodj le, esetleg menj a barátnõiddel, és késõbb feltétlen mondd el a párodnak, hogy téged ez bánt, és hidd el ha szeret, nem csinálja többször..
Ha ilyen hisztis luvnya vagy, csak szivesseet tennel a pasidnak! Shopoingolni eleve nem megyunk nokkel, mert az egy tokonrugas!
Csak este lesz VB igen. De ha ezért szakítasz vele, akkor szereted õt igazán? Mond el, hogy megbántott és rosszul esett neked. Igazad van, de emiatt nem dobd ki, ha ezt sûrûbben tapasztalod, akkor gondold át a kapcsolat mélységét. 22/L
Csak ezért szakítani baromság. Viszont ha tele a pohár, akkor utolsó cseppnek elég, ha te így érzed. Amúgy mond el neki, hogy mi bánt. Valami ellen lehet tenni, valami ellen nem. És ha 1 nappal késõbb mentek ide-oda, akkor mi van? 29F
Ha szeretitek egymást, akkor ilyen apróság miatt ne szakíts vele. Megígérte, s megszegi a szavát, ez nem szép dolog, de a fiúknak ez a vb nagyon fontos, a foci fiús dolog. A vásárlás számára nem vonzó, csak kajtasson utánad a boltokban... Biztos kárpótolni fog téged, ha lecseng ez az idõszak, feltéve ha tényleg komoly a kapcsolatotok.
Ha nem szeret "shoppingolni", ne ígérkezzen el rá, a csaj meg fogadja el, hogy ez nem az a tevékenység, amit gyakran ûzhetnek együtt, ennyi. Szakítani önmagában ezért igen erõs túlzás, esetleg ha sokszor játszotta el többszörös szájkoptatás után. Elég régi a kérdés, azóta nyilván rendezõdtek a dolgok.

Túl hordtam a kisbabámat, ebben az esetben hogy nézik meg a magzatvizet? Ma még nem nézték, de holnap már tuti. Fájni fog?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy nézik, én a 41. héten szültem, sosem nézték. Amúgy csak akkor tudják megnézni, ha nyitva a méhszájad. Akár még a szülés is beindulhat tõle, de ilyenkor ez már talán szerencsés is.

Nem biztos, hogy nézik, én a 41. héten szültem, sosem nézték. Amúgy csak akkor tudják megnézni, ha nyitva a méhszájad. Akár még a szülés is beindulhat tõle, de ilyenkor ez már talán szerencsés is.
Az elsõ fiam én is túlhordtam és kétnaponta volt magzatvízvizsgálat. Hüvelyen keresztül nézik, nem fájdalmas, inkább kellemetlen. Bár én a sima nõgyógyászati vizsgálattól is irtózom. Dokitól is függ, van aki eléggé meg tud piszkálni. 3 ilyen vizsgálatom volt, elsõ kettõnél mondták, hogy barnás folyás, görcsölés elõfordulhat vizsgálat után, ez normális, ne ijedjek meg. A harmadik után pedig szülõszobára küldtek, mert bõ 2 ujjnyira már kitágultam és így indították. :) Én az utolsó héten napi egy liter málnalevélteát ittam, nem tudom, hogy az mennyiben befolyásolta a dolgokat. Könnyû, gyors szülést kívánok!!!
Nekem se fájt, csak kicsit kellemetlen volt. Hüvelyen keresztül nézik és aztán tényleg lehet görcs, vérzés, folyás-bár nekem semmi nem volt. A szülést sem indította be. Szóval nyugi, nem fog fájni, legfeljebb megszülsz végre:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!! :) Nem bánnám ha már megszülnék, valóban! Így , hogy megírtátok nem fájdalmas, megnyugodtam! Köszönöm szépen!
#2 Szia! Hogy vagy? Túl vagy a vizsgálaton, vagy már babázol? :) Mindenképpen jó egészséget kívánok!!!
3-as vagyok..mizu????

Be lehet állítani a VLC playert, hogy ha ma nézek egy filmet és nem nézem végig, akkor holnap attól a ponttol folytassa?

Tehát berakok egy filmet,nézem egy darabig,bezárom a lejátszót és ha legközelebb berakom azt a filmet,akkor onnan folytatja.

Legjobb válasz: Sajnos nincs :( CTRL + T v. G-vel manuálisan meg tudod adni, hogy hova ugorjon és nem kell tekergetni.

Sajnos nincs :( CTRL + T v. G-vel manuálisan meg tudod adni, hogy hova ugorjon és nem kell tekergetni.
Elvileg lehet könyvjelzõt csinálni: " How to set a bookmark: - Right click mouse while hovering cursor over the player: / playback / bookmarks / manage bookmarks - At the beginning of a part that you want to mark click on create - Left click once on the bookmark that you just set and rename it - Double left click on the bookmark to return to that location - Leave the "Edit Bookmarks" window open to use bookmarks" " http://www.metalmethod.com/vlc-video-player.htm
Ha nem ragaszkodsz a programhoz, akkor a KMPlayert tudom ajánlani, az automatikusan megjegyzi.
Ha jól tudom, SMPlayer is megjegyzi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Úgy néz ki hogy holnap lesz az első csók. És félek hogy elrontom. Szóval hogy kell?

Legjobb válasz: Jajjj... reméltem, hogy nem kell megint leírnom, de sajnos egyik eddigi hozzászóló sem írta le az igazi csók mikéntjét. A lényeg, hogy már az elején is legyél érzéki: ne dugd le egybõl a nyelved a torkán. 1-2 szájra puszi, aztán kicsit megnyalod hozzá a száját is, majd be is hatolhatsz. A nyelvtechnika pedig nem a legelterjedtebb körbe-körbe... annak semmi értelme, még csak nem is jó (sajnos volt "szerencsém" úgy csókoló fiúhoz). A nyelveddel keresd az õ nyelvét, és "dörzsöld hozzá". Kb úgy tudnám leírni, hogy ölelkeztek a nyelvetekkel. Közben pedig ki-be mozog a nyelved (tehát semmiképpen sem körbe-körbe). Arra figyelj, hogy ne hatolj túl mélyre se, az kellemetlen tud lenni. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok. 21/L

adtál már puszit csak olyan simát arcra?:) pont ugyan úgy kell szájra is. ha már megvolt a szájrapuszi, a csók nagyon szépen jön magától. egyszerûen nem lehet elrontani, mert mindenki úgy csinálja, ahogy tudja.
A kérdező hozzászólása: Am NINCS eltervezve csak holnap leszünk úgy együtt:)
ma 20:18 - Na hallod még így megfogalmazva se olvastam még arról hogy hogy "kell" csókolózni!! Ha én lennék a kérdezõ helyében és ez alapján akarnék elõször csókolózni, olyan lenne mintha a suliban mondanék fel egy verset, tehát mindig azon járna az agyam hogy most mi is jön? Mit is olvastam?? Szal szerintem hülyeség így megfogalmazni valamit ami úgyis jön ösztönösen, ha odakerül az ember. Fõleg akkor nem kell gondolkodni meg parázni, ha az illetõ akivel elõször csókolózik az ember, már tapasztalt, mert az tud irányítani! Kérdezõ: Nyugi, jönni fog magától a dolog, nem kell elõtte semmilyen szabályt, meg mások szokását "bemagolni"! Mindenki átesik ezen egyszer és persze elnézhetõ a bénázás. Van akit még jó pár száz csókolózása után is tanítanom kellett, mert nem jött be a technikája! 24/L
Jajjj... reméltem, hogy nem kell megint leírnom, de sajnos egyik eddigi hozzászóló sem írta le az igazi csók mikéntjét. A lényeg, hogy már az elején is legyél érzéki: ne dugd le egybõl a nyelved a torkán. 1-2 szájra puszi, aztán kicsit megnyalod hozzá a száját is, majd be is hatolhatsz. A nyelvtechnika pedig nem a legelterjedtebb körbe-körbe... annak semmi értelme, még csak nem is jó (sajnos volt "szerencsém" úgy csókoló fiúhoz). A nyelveddel keresd az õ nyelvét, és "dörzsöld hozzá". Kb úgy tudnám leírni, hogy ölelkeztek a nyelvetekkel. Közben pedig ki-be mozog a nyelved (tehát semmiképpen sem körbe-körbe). Arra figyelj, hogy ne hatolj túl mélyre se, az kellemetlen tud lenni. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok. 21/L
nekem egyszer azt mondta az egyik barátom, hogy valaki vagy jól csókol, vagy nagyon jól:) úgyhogy nem tudod elrontani, csak hagyd, hogy a másik fél "vezessen"
Milyen már ez, hogy elõre megtervezitek, mikor lesz az elsõ csók... Spontán kellene történnie, amikor úgy érzitek mindketten, hogy ez amegfelelõ pillanat. De hogy így megtervezitek, hogy na, akkor holnap smárolunk... Ez enyhén szólva gáz.
Jézusom, ti tervezitek a csókot?? hova fajul a világ...:S
fogyóóócska xdddddd ez tetszett ez jön magátol xd nem fogocska és nem muszály az elsö csok hogynyelves legyen...xd ne parázz olyan mint a fogmosás xd
énse smároltam még de 1ik lánybarátom leírta nekem röviden h kicsit megfogod ott hátul a tarkóját de lazán h tudja forgatni a fejét átdugod a nyelved aztán olyan mint a fogócska:D de ha sokat agyalsz rajta elfogod cseszni de könnyû azt mondani h ne izgulj de azér próbáld meg
A kérdező hozzászólása: és köszi a válaszokat:)
Keress rá a neten.

Holnap szóbeli érettségi. Az irodalom és a nyelvtan hogyan néz ki? együtt kihúzom az 1-1 tételt és 25-25 pont vagy hogyan?

Legjobb válasz: Nekem az irodalom volt elõbb (abból húztam elõbb) Utána volt a nyelvtan A lényeg, hogy mindkettõ részbõl tudjál valamit (ne csak az egyikbõl) de az cikibb, ha az irodalmat pl. nem tudod (póttétel meg hasonló)

Nekem az irodalom volt elõbb (abból húztam elõbb) Utána volt a nyelvtan A lényeg, hogy mindkettõ részbõl tudjál valamit (ne csak az egyikbõl) de az cikibb, ha az irodalmat pl. nem tudod (póttétel meg hasonló)
Na ugye, hogy nem volt nehéz!
Az értékelés egybe van (irodalomé meg nyelvtané) Úgy kell elérni azt a 12 %-ot (De ha jó volt az írásbelid, nem hinném, hogy olyan rossz lesz a szóbelid)

Mi van akkor, ha nem megyek el az előrehozott érettségire? Holnap lenne az informatika írásbeli, és a jelenlegi körülmények miatt eléggé úgy néz ki, hogy nem tudok elmenni. Mi van ilyenkor, ha nem jelenek meg?

Legjobb válasz: Mindenképpen vigyel orvostól hivatalos igazolást Hogy legalább még a szóbelire elmehess Kölönben elúszik a lehetõséged és csak õsszel mehetsz megint

Mindenképpen vigyel orvostól hivatalos igazolást Hogy legalább még a szóbelire elmehess Kölönben elúszik a lehetõséged és csak õsszel mehetsz megint

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!